Lachwekkend: van de samenleving losgezongen kartelmedia blijven Sigrid Kaag pushen als “premier”

Het is echt nauwelijks te geloven. De peilingen maken het pijnlijk duidelijk: helemaal niemand zit te wachten op “minister-president” Kaag. Maar toch doen de kartelmedia hun best haar zogenaamde premierskandidatuur dag na dag door onze strot te duwen. Een interviewtje in de Volkskrant wordt gevolgd door… een interview in het Parool. Want mevrouw moet en zal premierskandidaat zijn!

Vandaag verscheen een interview in de Volkskrant met D66-lijsttrekker Sigrid Kaag. Daarin zegt ze zogenaamd allemaal leuke, belangrijke dingen. Over getrouwd zijn met een Palestijnse man, over Ruttes gebrek aan visie (waar ze de afgelopen vier jaar geen enkel probleem mee heeft gehad toen ze gezellig met hem meeregeerde), en met haar achtergrond. Want ze is natuurlijk knetterelitair. Al spreekt ze dat in de VK tegen.

Hilarisch genoeg zijn er mensen die daar toch van onder de indruk zeggen te zijn. Je kunt ze op één hand tellen, maar toch:

En dan het interview in het Parool. Daar zegt ze eigenlijk min of meer dezelfde dingen, wat niet zo gek is, aangezien de vrouw ook daar alle ruimte krijgt haar politieke denkbeelden uiteen te zetten, zonder al te veel kritische vragen. Prima hoor, maar me dunkt dat réchtse politici zo’n behandeling ook weleens zouden willen. Op zijn minst af en toe.

Hilarisch genoeg lijken de vragen in de Volkskrant en het Parool zelfs opgesteld te zijn door dezelfde redacteur ofzo:

Het moge duidelijk zijn, hier wordt een agenda door onze strot geduwd. En nee, dat zeg ik niet alleen, Tweep Des Vaderlands Erik de Vlieger denkt daar net zo over, en suggereert dat er wat journalisten pas gedoneerd geld uit de D66-campagnekas hebben ontvangen.

Daar heeft hij een goed punt want, inderdaad, Kaag is ook met grote regelmaat te zijn bij één van de NPO-programma’s. Sterker nog, de NPO zond eerder dit jaar zelfs een propagandafilm uit haar over, dat ze de euvele moed hadden een “documentaire” te noemen.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Twitter!

Maar ik heb slecht nieuws voor al die kartelkranten en NPO-omroepjes: het werkt niet. Nederlanders wíllen niet dat Kaag premier wordt. Niet dit jaar, niet volgend jaar, niet over vier jaar. Jullie kunnen dus wel kappen met die goedkope propagandastrategie!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. gargamel

  Bewijs dat het altijd erger kan!

  1. hans-e-pans

   De wens van de MSM is de vader van de gedachte.

 2. halo1

  Dat gezeur van haar over “gelijke kansen” is al zo!n wereldvreemde onzin… dat is totaal onmogelijk.. het is een niet-accepteren dat de een nu eenmaal b.v. slimmer, mooier, aangepaster enz. is dan de ander.. en in een nest vol boeken en pianospel opgroeit …of in een tokkie-home…en dat heeft natuurlijk invloed op je carriere.

 3. Barbera

  Je bent een nepjounalist en werkt in opdracht van het elitaire grachtengordeldier en narcist Baudet.
  Dat laat zijn sporen na.

  1. Nostradamus

   Ach, hou je niet van negativiteit tegen jouw zo geliefde profeet shagrid kaag?

 4. Drostemannetje

  Zeer enge vrouw. Gelukkig staat d666 heel laag in de peilingen. Pluggen door de bekende linkse media zal niet helpen.

  1. Mireille

   Dat neemt niet weg dat mevrouw Kaag niet gekozen kan worden.

   1. Nostradamus

    Pionkkio kan zeker zijn witte diversiteitsbillen opgeven om shagrid als eerst vrouwlijke premier te kronen. Door shagrid eerst vieze premier te maken en dan zelf op te stappen vanwegen de toeslagenaffaire, de Pinokkio doctrine, etc. etc. etc.. Yak! De gedachte alleen al.
    Stem ze allemaal weg!!!

    1. Heinz

     Die umweg is veel te lang. Ik ben de mening gedaan dat rechtstreeks verkiezen het eenvoudigste is. Voor mij is zij de ideale kandidaate, rustig, beheerst en representatief.

     1. Nostradamus

      Gelukkig zijn er maar weinig zoals jij 🙂 🙂 🙂

 5. liefdevol rechts

  “kartelmedia blijven Sigrid Kaag pushen als “premier”
  Typisch voor links 🙄
  En dan beweren ze onpartijdig te zijn, gelukkig dat de meerderheid er nu doorheen ziet.
  Benieuwd wat het Kartelmedia zal publiceren na de verkiezingen, ik kan niet wachten, ik ga het verlies van links vieren met gekoelde champagne .

  1. Spaanse_K0K

   liefdevol rechts gaat het verlies van links vieren met gekoelde champagne

   Of hij gaat zich bij de afgang van Baudet (stond 2019 op +20 zetels) bedrinken,
   In ieder geval gaat de fles leeg.

 6. Spaanse_K0K

  Ja Michael, het is onbegrijpelijk dat er media zijn welke overdreven positief of negatief over bepaalde politici zijn.
  Ben verheugd dat DDS en hun redacteuren zich daar verre van houden.
  Uw commentaar op dit verschijnsel is dan ook meer dan terecht.

  1. Franz Biberkopf

   😂

   1. Nostradamus

    Inderdaad een lachwekkende inhoudsloze plemp van piem0ltje 🙂 🙂 🙂
    Hij verwijt wat David-DDS doet tegenover wat Goliath-MSM doet. Echt dom… HAHAHAHAHA

 7. Heras

  De VN wil haar als premier. Ze zit al in het Who bestuur en nog in andere bullshit. Ze is pro islam en globalistisch.
  Alleen, als het aan ons ligt, krijgen we een eerlijke premier. Maar ja, wie zijn wij…

 8. macsjang

  Deze eng-gleuf beklaagt zich in De Limburger over het feit, dat ze wordt aangesproken op haar echtgenoot. Moet je niet gek vinden als je 13 miljoen overmaakt aan de Palestijnen, onder het mom van ontwikkelingshulp. De waarheid is iets anders, er werden nl. 2 regeringsvliegtuigen van gekocht. E.e.a. voerde ze uit toen haar ministerszetel nog niet eens was opgewarmd. En zo’n droeftoeter wil premier van NL worden? Daartoe is het miljoen van Schuurman ook ontoereikend. Gelukkig maar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.