Pats! Theo Hiddema geeft vijanden van Freek Jansen een tik: ‘Hij zal mijn stem op hem glans geven!’

Theo Hiddema is buitengewoon te spreken over de verkiezingsuitslag. Nou ja, over het resultaat van zijn partij, Forum voor Democratie. Want het heeft er alle schijn van dat FVD acht zetels binnen heeft gesleept, wat inhoudt dat de nummer zeven ook veilig is. Die nummer zeven is, natuurlijk, Freek Jansen. De voorzitter van JFVD die de afgelopen maanden keihard werd aangevallen door zijn vijanden én die van Baudet.

FVD-kandidaat Kamerlid Freek Jansen. Bron: De Dagelijkse Standaard

De afgelopen maanden beweerden linkse activisten vermomd als journalisten dat Theo Hiddema heel boos zou zijn geweest op Freek Jansen, de voorzitter van JFVD en kandidaat-Kamerlid van FVD. Nou, vanavond helpt Hiddema die linkse raddraaiers uit de droom. En hard ook. Want hij laat weten op Twitter dat hij juist op Jansen gestemd heeft. En met reden, want hij is ervan overtuigd dat Freek een geweldige aanwinst zal zijn voor de Tweede Kamer én voor FVD:

“Weet zeker dat Freek Jansen mijn stem op hem en FVD glans zal geven,” schrijft Hiddema. “Maandenlang door de ratten besnuffeld en toch blijmoedig zijn rug rechthoudend. Van zijn karakter en kennis zal de Tweede Kamer nog opkijken.”

Eerder vandaag maakte Thierry Baudet al bekend dat hij óók op Jansen had gestemd. “Ik heb gestemd! Op de nummer 7 van onze lijst, Frederik Jansen,” aldus Baudet toen op Twitter. “Sinds het allereerste begin van Forum (en zelfs al ruim voordat we een ‘partij’ werden) mijn rechterhand en trouwe vriend. Na alle onterechte beschuldigingen en alle laster verdient hij het om te worden gekozen!”

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Zo is het maar net. Een mooiere middelvinger aan het linkse rapaille van de media én de Judassen van JA21 is nauwelijks denkbaar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. zeester

  Geweldig Fvd Goed Gedaan 😀

 2. Gebande_3

  De sympathieënvoor Derde Rijk aanhangers komen nog steeds naar boven bij Hiddema.
  Hoe lang zal het duren voordat hij weer semi verontwaardigd opstapt/afstand neemt of zoiets?
  Draaideurpoliticus

  1. trutje

   Nou ik ben nu ook een racist, islamfoob, vrouwenhater, wappie, homohater, bruinhemd en ik ben er trots op. Nooit zoveel titels gehad. Hup FvD goed gedaan.

   1. Edjan

    👌

  2. Augustus

   Forum voor DEMOCRATIE die blij is met de meest anti democratische verkiezing in Nederland enkel omdat ze wat nummertjes erbij hebben. Lafaards!

   1. DubbelZout

    Wat is anti democratisch aan deze verkiezingen ?

  3. Harry Haller

   GebandeIII: nobrainer & loser kan het janken niet laten.

 3. Yoyo

  Ik feliciteer Freek Jansen met de plek in de 2e kamer.
  Er is hard voor gewerkt.
  En er is nog heeeel veel werk te verrichten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.