martijnkoning 1

Sneue ophitser Martijn Koning nog gewoon welkom bij RTL

Geen categoriemrt 12 2021, 19:00
Hoewel RTL en Jinek allebei excuses hebben aangeboden voor het belachelijke optreden van haatclown Martijn Koning, waarin hij Thierry Baudet op mensonterende wijze heeft bejegend, is hij nog wel gewoon welkom. Hij moet alleen even wachten tot de storm is gaan liggen: "Martijn Koning staat niet meer gepland in Jinek & RTL Nieuws: De strijd om de Kiezer", meldt een woordvoerder aan De Telegraaf. "Maar dat betekent niet dat hij in de toekomst niet meer welkom is als gast bij RTL."
Koning heeft zelf toegegeven dat het zijn doel was om FvD-leider Thierry Baudet te kwetsen. "Dat is gelukt", zei hij, zonder ook maar een grammetje berouw te tonen voor zijn sneue optreden. En daar moeten de RTL-kijker het maar mee doen. Over een tijdje worden ze gewoon wéér geconfronteerd met deze graftak. En wie weet worden ze dan misschien nog een keer getrakteerd op zijn eerste echte grap, want daar zit iedereen nog steeds op te wachten.
Het enige leuke aan dit hele spektakel is dat het precies het tegenovergestelde effect van wat Koning wilde bereiken. Wie even vlug op Twitter scrolt kan zien mensen uit allerlei hoeken het nu voor Baudet opnemen en een dikke middelvinger richting Koning geven.
https://twitter.com/savastano1323/status/1370138967883005954
https://twitter.com/KoenArens/status/1370139230823972864
Je vraagt je toch een beetje af wat RTL en Jinek in Koning blijven zien. Grappen maakt hij niet, z'n oudejaarsconference leek nergens op een waardevolle toevoeging als politiek commentator is hij ook niet. In de toekomst gewoon wegzappen als zijn smoel weer in beeld verschijnt, dan leren ze het vanzelf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten