Caroline van der Plas (BBB) wordt uitgelachen door VI-heren maar reageert meteen: ‘Derksen, jouw partij haalde 0 zetels. Kusje’

Nadat René van der Gijp en Johan Derksen haar bekritiseerden in Veronica Inside heeft BoerBurgerBeweging-leider (BBB) Caroline van der Plas op ironische wijze gereageerd op hun woorden. Want, zegt ze, ja, haar partij heeft weliswaar maar “één zeteltje” behaald, maar die van Derksen (Code Oranje) is zelfs dat niet gelukt. Vervolgens stuurt ze de heren een kusje-emoticon.

Tijdens de uitzending van Veronica Inside vrijdagavond besloten René van der Gijp en Johan Derksen grappen te maken over Caroline van der Plas, de leider van de BoerBurgerBeweging (BBB). Van der Gijp lachte Van der Plas uit omdat die geïrriteerd reageerde toen premier Rutte en zorgminister De Jonge de naam van haar partij verkeerd uitspraken, terwijl Derksen liet weten dat Van der Plas “maar één zeteltje” heeft en “zo’n doelgroepje” heeft, en dus niet het hoogste woord moet voeren.

“Zo’n interruptie volkomen overbodig, want die man bedoelde dat helemaal niet verkeerd,” aldus Derksen. “Dan dat toontje, en het loopt maar door en het loopt maar door. Wat een onzin. Dat is voor de bühne, voor op TV.”

Ondertussen lachte Van der Gijp door. Wat hij precies zei is niet duidelijk te verstaan.

Van der Plas was niet onder de indruk van de grappen en grollen, en kritiek, van de VI-mannen. Korte tijd later reageerde ze dan ook op de kritiek. “Lieve Johan Derksen en Veronica Inside,” schreef ze. “4 dingen.”

“1. 1. Mijn moeder is Ierse. Niet Schotse.
“2. Klopt. BBB haalde 1 “zeteltje”. Aangespannen biceps
“3. De partij waarbij jij je bij een paar maanden geleden aansloot als “ambassadeur”:
Code Oranje, haalde 0 zeteltjes. Nul.
“4. 😘 ”

Word gratis en voor niets lid van mijn speciale Telegram-kanaal en volg mij op Twitter.

Vooralsnog hebben de VI-heren niet gereageerd op het ironische antwoord van Van der Plas.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Zet hem op mevrouw van der Plas. Laat ze een poepie ruiken.

  1. Max Aue

   Hendrika is bekend met het mestprobleem.

   1. coenzoon

    hoezo strónt vlé®k heeft ze kennis genomen van je bestaan ?

    1. Mireille

     Doorgaans bedient u zich van betere taal. Mag ik dat opmerken.

     1. coenzoon

      iemand met jouw IQ mag alles opmerken, denk je dat het serieus genomen wordt ?

     2. Mireille

      @Coenzoon, u zou eens moeten weten wie u voor u heeft.

     3. coenzoon

      een tról

   2. usb3.0

    Ped*fiel maxje heeft het graag over bruine dingen

    1. Max Aue

     Gerrit probeert zijn pédofiele geaardheid verborgen te houden. Geen hond hier die daar meer intrapt.

  2. Aborifa

   Liever niet. Ze blijft een had-je-me-maar. Hebben we niks aan, is alleen maar hinderlijk. Maar ze heeft er een goeie boterham aan. Beetje schreeuwen en cashen maar.

 2. DubbelZout

  Het zoveelste trippel B artikel
  Het is nu wel duidelijk: Thierry is uit, Caroline is in

 3. Borreby Duytsch

  “…Zo’n interruptie volkomen overbodig, want die man bedoelde dat helemaal niet verkeerd,” aldus Derksen. “Dan dat toontje, en het loopt maar door en het loopt maar door. Wat een onzin. Dat is voor de bühne, voor op TV….”

  Derksen heeft hierin gelijk.
  Caroline moet niet hetzelfde incasseringsvermogen ontwikkelen als, bijvoorbeeld, Sylvana Simons.

 4. Mireille

  Ik heb Rene nog nooit anders meegemaakt dan dat hij lacht om een ander.

  1. coenzoon

   tja , de gelijkenis is derhalve schokkend domme trav muts !

  2. Oepsie

   Kijk zelf eens in een spiegel! Doe voor de veilighied, je mondkapje vor je ogen anders schrik je iets te veel. En weet jij altijd met wie jij mee te maken heb? Aan je commentaren te lezen; niemand nada noppes. Ga eens naar een kapper en laat je eens fatsoeneren en val een paar kilo af “Mirelle”. Type DD!

 5. HD

  Geweldige vrouw, en niet zoals allen in de zaal bang voor de corruptie van Rutte en die clown.

 6. Winfrida

  Caroline van der Plas weet van wanten en zij kan het hele kabinet wel aan met haar opmerkingen. Een pluspunt voor de Tweede Kamer.

  1. AS210854

   +++++++++

  2. ikweetwatikwil

   Mee eens Winfrida.

  3. STOP FVD

   Hahahahaha, alleen maar omdat ze een grote bek heeft! Noem dat nauwelijks een pluspunt, meer volksvermaak.

   1. usb3.0

    Zij is pas een powervrouw

 7. Michael M

  De Boer Burger Beweging heeft wel een punt. Als ze meerdere malen al had aangegeven geen triple B genoemd te willen worden dan mag je ervan uitgaan dat we dan respectvol met elkaar omgaan. Dan kan van der Gijp daar wel grappig over wezen, maar laten we ook allemaal een beetje onze gezonde verstand gebruiken en niet van elke situatie een andere draai aan geven. Laat het rusten aub.

 8. defoutenvanvvdrutte.nl

  BBB had eigenlijk 1,5 zetel, en staat nu op 2 zetels in de peiling.

  Ze zouden die twee nu al gehad hebben als Maurice de Hond hen eerder op 1 gezet had, nu kregen ze dat pas in de allerlaatste week, terwijl ze daar veel eerder al recht op hadden.

  Code Oranje, het clubje van Derksen, haalde slechts 40.000 stemmen, net aan 0,6. Terwijl ze 3x op 1 zetel waren gezet in de maanden ervoor.

  Derksen praat helaas steeds meer onzin… Hij weet het allemaal niet meer. Is steeds minder serieus te nemen.

 9. STOP FVD

  Triest figuur om overal op te moeten reageren, overigens krijgt ze nergens aandacht (en terecht) behalve hier. Gijpie heeft natuurlijk volkomen gelijk en dat vindt de rest van Nederland ook. Beetje volksvermaak, maar hier vinden ze dat ze het zo goed doet LOLOLOL.

  Met haar 1 kutzeteltje zou ze misschien wat minder belangrijk moeten gaan doen, vooral omdat Derksen en co zich bezig houden met voetbal en af en toe een uitstapje maken. Om daar dan als een sneue kenau op te gaan reageren op twitter voor die paar nepvolgertjes is alleen maar om nog meer om te lachen. DAT IS PRECIES WAT DIE MANNEN WILLEN! Alsof ze ook maar een seconde wakker liggen van je opnieuw droeftoeter reactie. Dat wordt nooit wat zo.

  Maar ga vooral zo door, heeft het volk tenminste wat om te lachen.

  1. usb3.0

   Voor stopje is zij een gevaar want zij heeft namelijk een mening en als mannen naar vrouwen sissen is het se*sistisch maar als er in de Kamer gevraagd wordt om repsect staat stopje op zijn achterste

   1. STOP FVD

    Hahahaha, een gevaar! Net als de FVD, ook zo’n “gevaar” met een paar zeteltjes. En verder geen idee wat je bedoelt met de rest, maar dat ligt ongetwijfeld aan mij stickie. Ben jij dus niet in Rotterdam op dit moment, bij je mede vrijheidsstrijders?

    1. usb3.0

     Ja echt wel

   2. Brenda Welsh

    Zijn er ook vrouwen die naar u u sissen?

    1. usb3.0

     brendaatje zou eens in de Rotterdamse turkse/marokkaanse enclave moeten lopen wel met haar vriendin natuurlijk anders gebeurt er natuurlijk niets

 10. LifeBuddy

  HaHaHaHa [cynische veronica lachje] Die sLinkse dachten ff messcherp iemand af te kunnen kraken. Maar ze gaan met de Botte bijl door de vitrinekast. De enige die nog normaal is en verstandig is ,is onze belgiesche vriend Jan. Voor de rest is Iedere Inside een herhaling van jaren terug. MONO programma met Niets nieuws onder de Zon!!!

 11. janszm

  Dit is een tof wijf.
  Het aantal reacties bewijst dat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.