D66’er In ’t Veld pleit voor Europees coronapaspoort: ‘De sleutel naar vrij reizen’

D66-Europarlemantiër Sophie in ’t Veld pleitte vandaag voor het invoeren van een Europees reisbewijs. Dit plan zal dienen als een digitaal bewijs dat laat zien of je bent gevaccineerd of recent negatief bent getest. Volgens In ’t Veld is het “de sleutel naar vrij reizen binnen Europa.” Op sociale media deelt niet iedereen haar mening, sommigen spreken over het “inperken van vrijheden.”

Vandaag in het Europees Parlement verdedigde D66-politica Sophie in ’t Veld haar standpunten omtrent reizen in coronatijd. Ze is van mening dat een coronapaspoort cruciaal is om het vrije reizen binnen de EU weer op gang te helpen. Ze ziet dat als de beste manier om tegemoet te komen aan het recht van “vrij verkeer,” zonder daarbij gehinderd te worden door een “chaotische lappendeken van nationale grenzen, veroorzaakt door nationale maatregelen.”

Op sociale media kon het voorstel van In ’t Veld op veel kritiek rekenen. Mensen zien het voorstel van de D66-politica als een vorm van “medische apartheid” en menen dat juist dóór deze maatregel “de vrijheden worden ingeperkt”.

Binnen de EU was er al sprake van vrij reizen van personen, maar juist door dit voorstel wordt aan dit recht getornd, aldus ene Hans.

Later vandaag zal worden gestemd over het voorstel de coronapaspoorten in te voeren. Namens Nederland zal in ieder geval JA21 tegenstemmen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

121 reacties

 1. Appelstroop

  Geen verassing dat dit uit de D66 hoek komt.

  1. Augustus

   Inderdaad, zij vinden het doodnormaal dat je grondrechten moet verdienen door te luisteren. Ze zien hun bevolking als kind met huisarrest, die op de blaren moet zitten omdat ze niet goed genoeg luisteren.

 2. Mark Auel

  Tering Jansen wat is dat wijf lelijk, heeft zij trouwens haar onterecht ontvangen toeslagen al terug gestort? En dat vaccinatie paspoort mag zij wat mij betreft in haar mik steken!

  1. Max Aue

   “Tering Jansen wat is dat wijf lelijk:

   Gelukkig is Geert Wilders een enorm knappe man.

   🥺

   1. Beukman

    Om niet te spreken van Rob zelf. Met zijn dikke kop weet hij veel bewondering te wekken bij de Hongaarse deernen. Jammer dat hij niet de politiek in is gegaan.

    1. Mark Auel

     Is het rustig bij grondlijn Wardy dat jullie tweeën tegelijkertijd op komen draven?

     1. Beukman

      Alles loopt gesmeerd Rob. The Great Reset staat in de steigers, UK ligt aan de leiband, Rutte IV komt eraan al mag ik dat eigenlijk nog niet verklappen, Trump ligt eruit en is zelfs al in de vergetelheid aan het raken, ons oude project Islam for Oil gaat gestaag door, verduurzaming loopt top, aan de Lange Mars door de Instituties kan Mao nog een puntje zuigen.
      We kunnen het dus even kalm aan doen, en vermaken ons met een paar nieuwe trainingen uittesten hier op DDS. Dank je voor je medewerking!

     2. Harry Haller

      Mark, hoe zeker weet je dat Beukman Wardy Doosje is?

    2. Meriadoc Brandebok

     Je zal de kop van Rob maar oder ogen krijgen. Ik jan me goed voorstellen dat men zich in Hongarije kapot is geschrokken.

     1. Max Aue

      Ik weet hoe Rob er uitziet, een bijzonder lelijke obese man. We gaan die foto echter niet afdrukken, dat is in strijd met de forumregels.

     2. Mark Auel

      Om jouw scheve kankerkop te zien behoeft men slechts even te googlen Wìm Hùtten op: De kunst van slager-kok Ding

      😀

     3. Max Aue

      “jouw scheve kankerkop”

      Ik neem aan dat je doelt op de ziekenhuisdirecteur Wim H., Rob. Eerlijk gezegd meen ik dat hij in vergelijking met jou een fotomodel is.
      Waarschijnlijk durf je niet je hier met je eigen dikke kop te vertonen, arme kerel.

     4. Mark Auel

      Nee hoor Wìm Hùtten alias Max Aue, niks geen ziekenhuis directeur, dat ben jij van grondlijn, al jaren bekend hoor wie jij in werkelijkheid bent, notabene door je eigen domme schuld, wat ben je toch een deerniswekkende sukkel om met heel je hebben en houwen jezelf ten toon te stellen!

     5. Max Aue

      De foto van de heer Hútten, die Rob voor mij aanziet, is door hem hier al vele malen onthuld. Lijkt me een leuke man die er ook aanmerkelijk beter uitziet dan onze Rob.
      Durft Rob de Haan ook een foto van hemzelf af te drukken? Of vindt hij dat een beetje eng?

     6. Mark Auel

      Blijven ontkennen Wìm, wat ben je toch een laf kereltje, ben je bang voor bezoek in je hoekhuis in Den Haag?

     7. Max Aue

      Durft Rob de Haan ook een foto van hemzelf af te drukken? Of vindt hij dat een beetje eng?

      Wie is hier bang, Rob?

     8. Max Aue

      Ik noteer dat Rob de Haan, alias Mark Auwel, met de staart tussen zijn beentjes is afgedropen.

      Een dikke bange man.

     9. Mark Auel

      Ach gut Wìm, weet je wat, ik heb toch schijt aan jou en je gehele kankerfamilie en inclusief Beukman en de rest van links smerig ongedierte, dus plaats jij maar als je durft een foto van mij en weet dan dat ik binnenkort even bij je langs kom om je ingewanden finaal aan gort te trappen!

     10. Max Aue

      De dikke bange Rob de Haan begint warempel ook nog te dreigen. Hij heeft hier de afgelopen jaren tientallen keren NAW-gegevens verspreid van de man die hij voor mij aanziet en nu de mogelijkheid zich aandient dat we zijn NAW-gegevens en afbeelding gaan onthullen begint hij in paniek te spugen en te dreigen met grof geweld.

      We gaan jouw NAW-gegevens en de foto van je dikke kop niet onthullen, bange man, we menen namelijk dat in een fatsoenlijk debat op het internet waar mensen zich bewust anoniem aanmelden het onthullen van NAW-gegevens zowel dom als slecht is. Het is terecht ook verboden in de regels die voor dit blog zijn gesteld.
      Het reden dat jij wel voortdurend met vermeende NAW-gegevens aan komt zetten is dat je in de inhoudelijke discussies op dit blog niet mee kunt komen en in primitieve gewelddadige bijdragen slechts je schrijnende domheid toont.
      Je bent een trieste loser, Rob en je weet het.

     11. Mark Auel

      Wìm Hùttem durft niet, bang voor je ingewanden Wìm?

     12. Max Aue

      Wat Wìm Hùttem wel of niet durft weet ik niet maar wel dat jij al jaren mensen met hun NAW-gegevens stalkt en bedreigt op het internet maar je eigen NAW-gegevens laf verbergt.

      Je bent een trieste loser, Rob, en je weet het.

     13. CZ

      “We gaan…”

      Hahahaha, Max Van Velenamen gaat met zijn vele namen informatie online zetten die hij niet heeft.

      🙂

    3. Mark Auel

     Dit zal ik je nu eens precies uitleggen Harry Haller, die twee zakkenwassers ken ik al jaren, toen Sjun de Martelaere zijn blog nog in de lucht had en Wìm Hùtten zich voordeed als zijnde cypres lag ik ook al altijd in de clinch met dit genetisch afval, op zijn gezuig heb ik eens aangegeven wie ik was, ik schijt namelijk op dit soort lui, daarop gingen zij beiden over tot het openbaren van foto’s van mijn Facebook pagina inclusief die van mijn vrouw, waarop ik Wìm Hùtten en Wardy Doosje de toegang tot mijn Facebook pagina ontzegde, waarop zij begonnen te janken dat ik mijn Facebook account had stopgezet uit angst, die klootzakken konden ineens niets meer opslaan en publiceren en realiseerden zich niet dat zij jammerlijk door de mand vielen die ik listig voor hen had neergezet, vandaar dat Wìm Hùtten ook net doet of die zak zo slim is om mijn naam te kunnen weten. die ik hem zelf heb gegeven, en als die zak zo doorgaat knap ik hem echt op, dat zweer ik! Wat mij betreft dient hij een aanklacht in wegens bedreiging, ik lig er niet van wakker, maar dan komt zeker zijn werkelijke naam boven dus dat gaat hij never nooit doen, nogmaals ik schijt op dat genetisch afval!

     1. Harry Haller

      Dank je Mark. Ja, ook Sjun werd hier op DDS altijd onderuit gehaald door Max Aue, toen nog Simon Brouwenstein geheten. Totdat Sjun er definitief de brui aan gaf en verdween. Op hetzelfde blog was ook Floris actief die op dezelfde wijze als jij over het Aue/Beukman-uitschot dacht en ze allebei met de regelmaat van de klok verbaal afmaakte. Ik mis hem wel.

      De foto van Wardy past naadloos bij het beeld wat in mijn hoofd leeft van Beukman: een bescheten dorknoper die weliswaar niet de psychopatische eigenschappen van Aue heeft, maar zonder meer een doorgewinterde hufter lijkt.

      Wat zou het toch een genot zijn als dit geteisem definitief van DDS zou verdwijnen.

     2. Max Aue

      Mark Auwel presenteert zich nu ineens als een heus slachtoffer. Liegen kn hij dus ook. Hij is al jaren bezig met het stalken en bedreigen van mensen op het internet. En inderdaad, toen hij een keer zo stom was onbedoeld zijn eigen identiteit te onthullen, gaven Beukman en ik hem een koekje van eigen deeg. Dat hij daar nu over zit te huilen is meer dan hypocriet.

      De grap is dat na jarenlange pogingen van deze sukkel om de persoonlijke identiteit van mij en Beukman en mij te onthullen de enige privé-identiteit die op straat ligt die van Mark Auwel is. Zoals ik al uitlegde is het met NAW-gegevens stalken van mensen op het internet beneden alle peil en daarom deden we het indertijd alleen om de sukkel te laten dimmen. Dat is niet gelukt en dat is mogelijk vervelend voor W.H. te Den Haag. Ik geloof na al die jaren overigens niet dat deze man hier ooit last van heeft gehad.

      Laten we dit onverkwikkelijke gedoe hierbij maar laten rusten. Mark Auwel zal echter in zijn huidige en vele toekomstige identiteiten ongetwijfeld doorgaan met stalken en bedreigen van mensen waarmee hij de discussie verliest. Ik vind het ergerlijk en laag maar lig er verder ook niet wakker van.

     3. Max Aue

      “Wat zou het toch een genot zijn als dit geteisem definitief van DDS zou verdwijnen.”

      Ik hoop daarentegen dat mijn goede vriend hier trouw blijft komen om te mopperen en te schelden en om soms tussendoor een sterke inhoudelijke opmerking te maken.

     4. Max Aue

      “ook Sjun werd hier op DDS altijd onderuit gehaald door Max Aue”

      Het moet niet gekker worden, goede vriend, elkaar onderuit halen, het zou verboden moeten worden!

      😃

     5. Mark Auel

      Wìm Hùtten wil de materie graag laten rusten, ja dat snappen we Wìm….

      😀

     6. Harry Haller

      Max Aue vergeet even gemakshalve zijn legendarische blunder door een link naar de Correspondent te plaatsen uit zijn naam, waar toch echt de naam van abonnee W. Hütten boven stond, waarmee hij onbedoeld maar overduidelijk zelf zijn identiteit onthulde. Daar heeft Mark Auel geen enkele schuld aan – jij was zelf de stomkop en niemand anders.

      Dus hou op met je komedie en leugens, Aue.

     7. Mark Auel

      Harry Haller, nu nu gaat die zakkenwasser weer trachten dit als een grap te verkopen waar jij en ik met blote voeten zijn ingestonken, de man is werkelijk waar zo deerniswekkend dom, daar zijn gewoon geen woorden voor. En nogmaals, ik schop hem echt zijn darmen tot gort wanneer hij zo doorgaat zoals vanavond, wees gewaarschuwd Wìm!

     8. Max Aue

      “vergeet even gemakshalve zijn legendarische blunder door een link naar de Correspondent te plaatsen uit zijn naam, waar toch echt de naam van abonnee W. Hütten”

      Dat was een grap, goede vriend, maar troost je, je was niet de enige die daar met beide benen in vloog.

      Het was dus een geslaagde grap.

     9. Mark Auel

      Voila, die viespeuk is zo voorspelbaar, ga je je nog een foto plaatsen lafaard, of heb je je darmen lief?

     10. Beukman

      Dr. Haller beweert het volgende:

      De foto van Wardy past naadloos bij het beeld wat in mijn hoofd leeft van Beukman: een bescheten dorknoper die weliswaar niet de psychopatische eigenschappen van Aue heeft, maar zonder meer een doorgewinterde hufter lijkt.

      Op een bepaalde manier voel ik me wel vereerd dat er zoveel theorieën over mijn ware identiteit de ronde doen. Ik zou eigenlijk Peter Breedveld zijn, ik zou F. van Jole zijn, ik zou een avatar van MvdG zijn, en nu komt na jaren die Doosje dus opnieuw op de proppen. Dacht ik aanvankelijk dat het een geintje was, de man bleek dus echt te bestaan.

      Maar het geeft ook te denken. Deze gemakzuchtige manier van denken: een gebrek aan kennis of informatie invullen met de eigen paranoïde hersenspinselen en die vervolgens met grote stelligheid poneren, zoals sommigen alhier doen en deden, is zo volstrekt onwetenschappelijk en kan door de verwarring van de werkelijkheid met de virtualiteit zoveel schade aanrichten, dat ik toch de heren Auel en Haller wil aanraden om terug te keren naar de virtuele werkelijkheid van dit blog, mensen weer met hun nicks aan te spreken en ook te handelen naar hun virtuele entiteiten. Alleen zo kunnen we het hier leuk houden.

     11. rutte leugenaar

      blabla bladieblabla

      onzin bukhol !

     12. Beukman

      blabla bladieblabla
      onzin bukhol !

      Jij behoort toch weer tot een andere tak van onzin dan Dr. Haller en Auel, leugenaar, met de constant vrolijke dronk die je over je hebt. Dat doet me deugd.

     13. rutte leugenaar

      donder toch op domme jongen , je bent wereld vreemd als je denkt dat de kleinst in te brengen chips 12 milimeter zijn

      je bent een onwetende tról das volledig duidelijk

     14. Max Aue

      “je bent wereld vreemd als je denkt dat de kleinst in te brengen chips 12 milimeter zijn”

      Kan leugenaar aangeven hoe klein ze dan volgens hem wel zijn? Het liefst even met bron.

     15. Harry Haller

      Dat Beukman zo uitvoerig en breedsprakig probeert te ontkennen dat hij Wardy Doosje is, verbonden aan Grondlijn in nauwe samenwerking met W.Hütten, is uitermate onhandig en wekt juist de verdenking dat het een waar feit is.

      Laten we het zo zeggen Doosje: ik hecht meer waarde aan hetgeen Mark Auel zegt en ik schat zijn waarheidsgetrouwheid ook veel hoger in dan jij of je psychopartner ooit kunnen bereiken. Jullie zijn niet in je eerste leugen gestikt bij het rechtpraten, downplayen of bagatelliseren van jullie geliefde linkse gedachtengoed; Mark Auel heb ik nog nooit op een onwaarheid kunnen betrappen.

     16. rutte leugenaar

      jij beweert iets over chips grote . In 1 draadje weten julli domme tróllen al 30% grote verschil te scanderen. Ga zelf je huiswerk domme jongen

      begin maar met je vrindje de ziekenhuiscijfers te analyserren want daar heeft ie grote moeite mee zo te lezen.

     17. Beukman

      Dr. Haller meent:
      Mark Auel heb ik nog nooit op een onwaarheid kunnen betrappen.

      Werkelijk niet? Ook niet toen hij beweerde dat Trump eigenlijk de verkiezingen gewonnen had? Of toen hij geloofde dat de Dominion voting machines vanuit Venezuela waren geprogrammeerd om Biden te laten winnen middels een ingenieus flipflop-systeem, ZELFS in staten waar er helemaal geen Dominion machines waren gebruikt? Of toen hij meende dat Max en ik dezelfde persoon waren?
      Wat hebben jij en Mark toch opvallend veel gemeen, Dr. Haller.

      Enfin. Een paar weken terug meende je nog dat ik MvdG was. En nu ben ik volgens jou Doosje.
      Daaruit volgt dat jij denkt dat MvdG Doosje is. Zal ie leuk vinden.

      Het zal allemaal wel. Je bent paranoïde, m’n beste. Gelukkig zijn wij van de EU bezig verplichte psychiatrische zorg op te zetten voor verwarde personen als jou. Piet51 en ik zullen goed voor je zorgen!

     18. usb3.0

      maxje wordt volledig uit-ge-kotst en terecht maxje is een nazihond “de kunst van het niet doorsnijden” was getekend w.H.
      Naast zijn smerige sympathieën voor ped*seksualiteit en clubjes als martijn is maxje een zeer warme pleitbezorger van alles dat Nederland haat..

     19. usb3.0

      Hier zien we ook gelijk even welk hart gesteldheid beukho*r heeft, niets met Nederland dus

     20. Harry Haller

      “Een paar weken terug meende je nog dat ik MvdG was.”

      Ik kan me dit niet herinneren. Maar ongetwijfeld kun jij dit aantonen, Wardy.

     21. Max Aue

      “ jij beweert iets over chips grote . ”

      Nou eigenlijk niet, ik citeerde een artikel waarin een deskundige beweerde dat de kleinste onderhuidse chips 12 mm zijn. Jij beweerde dat ze via een injectienaald kunnen worden ingespoten. Dus jij denkt dat er micro-chips bestaan die door een injectienaald kunnen.
      Daar zou ik dan wel graag een onderbouwing van zien. Volgens mij is dit volstrekt onmogelijk.

     22. usb3.0

      Sjonge jonde zeg wat is die maxje toch een dom figuur zeg, denkt zelf niet meer na

     23. Beukman

      Het was misschien iets minder stellig, Dr. Doosje, maar jij schreef wel degelijk een paar weken terug over mij:

      Hebben we hier met een alterego van Michael van der Galien te maken?

      dagelijksestandaard.nl/2021/04/peiling-6-op-10-nederlanders-wil-niet-dat-hun-voorkeurspartij-in-een-kabinet-stapt-met-vvd-schurk-mark-rutte/

      Jij laat je veel te makkelijk beïnvloeden, Dr. Doosje. Waarom ga je niet gewoon je verstand weer gebruiken net als vroeger?

     24. Harry Haller

      Wardy Beukman krabbelt terug en herroept zijn boude uitspraak. Zoals zo vaak kreeg het zwetsen de overhand.

      Als iemand mij hier op DDS voor een ander houdt of mijn identiteit wil onthullen, schenk ik daar geen aandacht aan. Dat Beuk Doosje dat in een oplopend tal reacties en met toenemend volume wel doet, is uiteraard hoogst verdacht. En feitelijk een volmondige erkenning.

      Ik zal je voortaan bij je ware naam aanspreken, Wardy. Dat schept voor iedereen duidelijkheid.

     25. Meriadoc Brandebok

      Dit alles leidt natuurlijk af van het feit dat Harry Haller Yvette Paludanus is bij Bureau Grondlijn. Als transgender op kantoor spant hij zich met name in voor de genderneutraliteit.

      Hij voert hier een klein showtje op, zodat hij niet met ons bureau wordt geassocieerd.

      Valt helemaal niet op hoor. 😂

     26. CZ

      Hahahaha, Guus van de Hulptroepen komt zijn sterretjesheld te hulp.

      🙂

     27. Meriadoc Brandebok

      Ik vraag Yvet even of zij/hij op je reageert, CZ.

     28. Beukman

      Ach krijg nou wat … Yvette, ben jij het!!!! Ben ik er al die tijd met open ogen ingetuind!!!

     29. Beukman

      Je kan me wat, Dr. Doosje. Onlangs stelde je hier wel degelijk over mij deze paranoïde vraag:

      Hebben we hier met een alterego van Michael van der Galien te maken?

      Goed dat je kennelijk bent teruggekrabbeld. Het is echter wel van de regen in de drup geweest. Gisteren Michael, vandaag Wardy. Wie ga je morgen denken dat ik ben: Lee Towers?

   2. Cootje

    Je mag lelijk wezen , maar zo vagina geurtje de wereld redden , en wel de boel oplichten kan je toch beter door de plee zakken , maar D66 heeft een grote volle boot bij de Amsterdamse parade aan de meeste zit een luchtje .nieuw is de introducé de transgender in de tweede kamer en die mag ook op de boot

 3. HD

  Wijf? Dit is toch een vent!

 4. Bunky01

  Dus dat is de partij die niemand wil uitsluiten. Reizen alleen op vertoon van je “schein”
  Je organen worden bijna uit je lichaam gerukt. En doodgaan doe je maar met pil van Drion, en graag een beetje snel na je AOW-leeftijd. Wat een monsters.

 5. Cootje

  Heeft ze haar 4 ton aan woon-werkverkeer gedeclareerde Nederland Brussel al terug gestort declareren terwijl je pertinent in Brussel woont , De toeslagen fraudeurs waren iets eerder aan de beurt nergens iets bekkend van terug betaling nergens strafvervolging wegens oplichting .laat ze dat paspoort in haar. R,ee,t steken

 6. STOP FVD

  “Beukman 45 minuten geleden
  Alles loopt gesmeerd Rob. The Great Reset staat in de steigers, UK ligt aan de leiband, Rutte IV komt eraan al mag ik dat eigenlijk nog niet verklappen, Trump ligt eruit en is zelfs al in de vergetelheid aan het raken, ons oude project Islam for Oil gaat gestaag door, verduurzaming loopt top, aan de Lange Mars door de Instituties kan Mao nog een puntje zuigen.
  We kunnen het dus even kalm aan doen, en vermaken ons met een paar nieuwe trainingen uittesten hier op DDS. Dank je voor je medewerking!”

  MOOI! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

 7. september

  Gelukkig hoeven we geen foto,s daar van te zien. Laat die lelijke Koppen hier maar wegblijven

  1. rutte leugenaar

   deze

   h**ps://static.wixstatic.com/media/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.jpg/v1/fill/w_960,h_672,al_c,q_90/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.webp

 8. Cycle25

  Het begint met reizen…het eindigt met recht om te leven…Dictator/Donor 66

 9. STOP FVD

  Iedereen gaat gemakkelijkheidshalve voorbij aan “Ze ziet dat als de beste manier om tegemoet te komen aan het recht van “vrij verkeer,” zonder daarbij gehinderd te worden door een “chaotische lappendeken van nationale grenzen, veroorzaakt door nationale maatregelen.”

  En piepen maar weer over inperking van vrijheden. HOEZO, je gaat nu toch ook de grens niet over? Dan kan het wel. Dat er een verschil ontstaat tussen degene daar wel aan wil voldoen en die dat niet wil is nauwelijks een argument. DAN REIS JE DUS MAAR NIET.

  Of kom met een andere oplossing, want er is een probleem, dat proberen we zo op te lossen. Als je alleen maar roept dat het niet mag dan ben je net als de oppositie. Problemen aangeven, erover janken, maar geen oplossingen aandragen (Waar we wat mee kunnen….)!

 10. september

  Zien jullie dat,stopje schrijft preçies de bijdrage van Beukman over.Hij heeft niks nieuws te melden.

  1. Beukman

   Sep tembert:
   Zien jullie dat,stopje schrijft preçies de bijdrage van Beukman over.Hij heeft niks nieuws te melden.

   Bedoel je deze?

   Alles loopt gesmeerd Rob. The Great Reset staat in de steigers, UK ligt aan de leiband, Rutte IV komt eraan al mag ik dat eigenlijk nog niet verklappen, Trump ligt eruit en is zelfs al in de vergetelheid aan het raken, ons oude project Islam for Oil gaat gestaag door, verduurzaming loopt top, aan de Lange Mars door de Instituties kan Mao nog een puntje zuigen.
   We kunnen het dus even kalm aan doen, en vermaken ons met een paar nieuwe trainingen uittesten hier op DDS. Dank je voor je medewerking!”

   Dan voeg ik er zelf wel wat aan toe: het is eigenlijk nog geheim, maar vanaf ’24 wordt de Rutte-doctrine verplichte eindexamenstof op alle HAVO’s en VWO’s. Hou het nog even voor je, wil je?

 11. Michael M

  Dat mens is het spoor in het Veld bijster. Heb alleen maar medelijden met deze achterlijke partij 666.

 12. september

  ik ben ook voor een vaccinatiepaspoort,maar dat was al bekend.

  1. Edjan

   september. Maak je borst maar nat, want je kunt elk jaar een nieuwe prik halen als je je paspoort wilt houden.

   h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1443410749/bio-n-tech-baas-coronaprik-gaat-nooit-meer-weg

 13. rafi

  Wat heeft ze, in haar anti-Nederlandse reptielenbrein, tegen een Corona-WERELD-paspoort?

  1. Edjan

   Ja, en waarom niet samen met de prik een micro-chip inspuiten? kun je overal bij toelatingspoortjes gescand worden of je inspuiting nog geldig is, want die verloopt na 1 jaar.

   h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1443410749/bio-n-tech-baas-coronaprik-gaat-nooit-meer-weg

   1. Max Aue

    Het inspuiten van een micro-chip is totale onzin.

    1. Edjan

     Totale onzin: dat ben jij.

     1. Max Aue

      Hoe had Edjan zich de techniek van het inspuiten van micro-chips voorgesteld?

     2. Edjan

      Max, gewoon in je reet, sukkel!

     3. Max Aue

      De coronavaccinaties vinden plaats in de bovenarm, Edjan.

     4. Beukman

      Dan kunnen ze die trackingchip beter in een aarsmade stoppen. Dat heeft bij de leugenaar ook prima gewerkt.

    2. rutte leugenaar

     ach domme jongen toch, vaccinatiedoden zijn onzin , vaccinatiedwang bestaat niet , het vaccinatie paspoort komt er niet en corona is een zeer dodelijk virus met slechts 0,03 % kans op overlijden.

     Het gewauwel van je is ontspoord op alle fronten. Hoe zou de strónt vlé®k een vaccinatie paspoort noemen waarin al uw medisch gegevens, uw financiele gegevens en persoonsgegevens vermeldt staan als beginnetje !

     Ik denk dat de huistról slecht heeft opgelet want uit meerdere bronnen komt een verplichte kwartaal vaccinatie naar voren. De mutanten moeten immers het hoofd geboden worden waardoor men nu de drogreden heeft opgevat dat ongevaccineerde zorgen voor extra mutanten.

     De wereld is volledig doorgeslagen

     1. Max Aue

      Inmiddels zijn een miljard mensen gevaccineerd tegen corona. Hoeveel sterfgevallen heeft onze leugenaar kunnen documenteren?

     2. STOP FVD

      JIJ bent volledig doorgeslagen. Jouw gewauwel is te droevig voor woorden. Wat zijn je meerdere bronnen, en graag geen bichute filmpjes of cafe metscherztsfsf of anderszins complot geassocieerde “bronnen”.

      En je kans op overlijden getalletje is ook op onzin gebaseerd, ja het gaat steeds beter met een kans op overlijden die afneemt. Waarom vraag je?

      Mensen werkzaam in de zorg hebben inmiddels immers meer ervaring hebben met de behandeling van covid-19, maar nog belangrijker, door VACCINATIES. Ongelovige!

      Jij bent degene die steeds meer ontspoord en je weigert in te zien dat vaccinaties bijdraagt aan de verlaging van dit soort cijfers. En dat doe je omdat je anders je onzinverhaal niet op kan blijven hangen. Wappie!

     3. rutte leugenaar

      die gegevens heb je hufter ! je kan dagelijks de vraag opnieuw stellen maar brengt niets extra’s en veranderd niets aan de doden.

      De strónt vlé®k noemt vaccinatie doden , Collateral damage. Hoe krankzinnig moet je zijn om een spuit in je lijf te planten met en experimenteel goedje waar je mogelijk aan overlijd terwijl het risico op overlijden door het virus 0,03% is !

      slechts fascistische hufters willen dit experiment als veilig bestempelen

     4. Max Aue

      “die gegevens heb je hufter ! je kan dagelijks de vraag opnieuw stellen maar brengt niets extra’s en veranderd niets aan de doden.”

      Nee, die gegevens heb ik niet. Kun je een bron aangeven?

     5. STOP FVD

      Zoals ik al zei, Michael is volledig doorgeslagen. Kan niets aantonen en roept maar dat ik de bronnen al heb. Als je geen prikkie wilt halen, dan doe je dat toch niet! WIJ beschermen je wel hoor, zelfs jou!

      Maar je redenen en cijfertjes zijn ononderbouwd en raken kant noch wal. Het lijkt ook wel alsof je liever hebt dat hier allemaal rotte berichten staan dan berichten die iets positiefs melden, zodat je lekker los kan blijven gaan. Dat is hier ook geen probleem, want dat is de functie van dit FVD schoolkrantje, allemaal berichten die negatief voor anderen zijn.

     6. rutte leugenaar

      denk je nu echt dat ik elke dag dezelfde discussie ga voeren met twee randdebielen die alle doden na vaccineren bestempelen als geen verband met de vaccinatie ?

      dan ben je nog gestoorder dan gedacht !

     7. STOP FVD

      “rutte leugenaar 4 minuten geleden
      denk je nu echt dat ik elke dag dezelfde discussie ga voeren met twee randdebielen die alle doden na vaccineren bestempelen als geen verband met de vaccinatie ?

      dan ben je nog gestoorder dan gedacht !”

      Je bent daar anders aardig mee bezig, maar dit antwoord geeft aan dat je nu eindelijk je eigen onzin begint in te zien. Het begin is er! Kom op, wij slepen je er door heen.

     8. Max Aue

      “die alle doden na vaccineren bestempelen als geen verband met de vaccinatie ?”

      Dat verband is er in een zeer beperkt aantal gevallen wel. Dat aantal is echter heel erg klein.

     9. rutte leugenaar

      jij vindt de aantallen klein , de meer dan duizend doden en ruim 35.000 ernstige gevallen van bijwerkingen vind ik erg veel voor een experimenteel vaccin !

      Dan spreken nog enkel van het aantal gemelde gevallen waarvan mn overtuigd is dat het slechts het tipje van de ijsberg is.

      Zoals gezegd , ga niet dagelijks met een strónt vlé®k de discussie aan over veel of weinig. Voor mij is elke dode er 1 teveel voor een nutteloos vaccin !

     10. Max Aue

      “jij vindt de aantallen klein , de meer dan duizend doden en ruim 35.000 ernstige gevallen van bijwerkingen vind ik erg veel voor een experimenteel vaccin !”

      Ik zou dat getal van 1000 doden wel onderbouwd willen zien, vooralsnog geloof ik daar geen hout van.

      Maar zelfs als het waar zou zijn is 1000 doden op een miljard vaccinaties wel een betrekkelijk laag risico.

    3. rutte leugenaar

     nee decadente wím het is geen onzin , het is immers een bewezen feit. deuren openen , betalen , kaartje kopen , gegevens opslaan enz enz Allemaal met een minuscuul onderhuids chipje

     dat jij het onzin vindt en ontkent dat mag ! onwetende verwijzen dan vaak naar films omdat de realiteit te snel gaat voor je. Arme hopeloze decadente tról

     1. Max Aue

      Onderhuidse chips zijn inderdaad heel goed mogelijk. We hadden het hier echter over het via vaccinatie inspuiten met microchips. Dat kan niet.

     2. rutte leugenaar

      leg is uit genius waarom dat niet kan domme jongen

      ik word heel nieuwsgierig

     3. Beukman

      Hoe ga jij zo’n chip door een holle naald persen, leugenaar? Hem verhitten tot ie vloeibaar wordt?

     4. Max Aue

      “Microchip
      Volgens andere vaak verspreide berichten op sociale mediakanalen wordt bij de inenting een microchip in de arm geplaatst. Het is een volledig uit de context getrokken uitspraak van Bill Gates die aan de basis ligt van deze theorie. De Microsoft-oprichter zei ooit tijdens een interview dat digitaal zou moeten bijgehouden worden wie al een prik kreeg. Daar werd in bepaalde kringen van gemaakt dat hij iedereen een chip wou inplanten, en de complottheorie was geboren.

      “Het kan gewoon niet”, zegt Neyts daarover. “Microchips, die we kennen omdat ze worden ingeplant bij huisdieren, zijn ongeveer 12 millimeter groot. Dat zou dus nooit door de naald van een vaccinatiespuit kunnen. Bovendien zouden we de microchips zien drijven in het vaccinflesje.”

      h*tps://www.hln.be/binnenland/zit-er-een-microchip-in-het-coronavaccin-of-verandert-een-prik-uw-dna-viroloog-johan-neyts-houdt-enkele-mythes-tegen-het-licht~a0b4ca12/

     5. Beukman

      Bovendien zouden we de microchips zien drijven in het vaccinflesje.

      Zo niet onze leugenaar. Die ziet ze vliegen.

   2. Beukman

    Dat is ook een stuk veiliger dan alles in een vulling stoppen. Criminelen hebben de beschikking over speciale scanners, waarmee ze in een paar seconden kunnen zien wie een dergelijke vulling in zijn mond heeft en welke tand of kies ze dan moeten trekken om aan de microchip te komen. En denk maar niet dat ze je eerst verdoven!

    1. rutte leugenaar

     bukhol denkt dat chips in vullingen zitten 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
     het staat er echt , laaaaaachen met de tróllen

     1. Beukman

      Probeer jij maar eens te achterhalen waar jouw trackingchip verstopt zit, reetkever.

     2. rutte leugenaar

      das voor mij een weet en voor jou een gok dombo

     3. Beukman

      das voor mij een weet en voor jou een gok dombo

      Ik kan gewoon zien waar ie zit met mijn tracking-app, mafketel.

     4. rutte leugenaar

      jij kan niets zien blinde !

     5. STOP FVD

      “Maar is corona dan niet uitgevonden om iedereen te kunnen vaccineren met een chip? Chipdeskundige Nauta weet als de beste hoe groot microchips zijn. „Als je een hond of kat laat chippen, gebeurt dat via een holle naald; een heel enge, grote naald. Daarmee wordt een chip van 1 centimeter lang en een paar millimeter dik onderhuids geïnjecteerd. Dat is momenteel het kleinste wat we kunnen maken.”

      h**ps://www.rd.nl/artikel/884449-kan-de-elite-gevaccineerde-mensen-volgen-via-5g-en-een-chip

      Voor de wappies onder ons, eigenlijk vooral voor Michael aka rutteleugenaar aka linksliegt aka coenzoon.

     6. STOP FVD

      Ook voor de ontkenner :

      “Al zouden we met 5G-antennes onderhuidse chips willen uitlezen, dan is dat technisch gezien onhaalbaar. Totaal kansloos. Een uitleesafstand van 5 meter vraagt al veel meer energie van een 5G-antenne dan hij kan uitzenden.”

      De suggestie dat onderhuidse chips aan te sturen zijn met satellieten om onderhuids met Crispr-Cas genetische manipulatie uit te voeren, noemt de hoogleraar al te fantastisch. „Je hebt aan huizen schotelantennes hangen om satellietsignalen op te vangen voor tv of radio. Dan zou je zo’n schotelantenne onderhuids moeten injecteren, of iemand moet met een schotel op zijn hoofd gaan lopen. Maar kijk, als je niet weet hoe het werkt, ga je geloven wat de eerste de beste mafkees roept.”

      Dus…….

     7. rutte leugenaar

      je bent al 30% kleiner dan je voorganger , ga zo door jullie komen er wel tróllen

     8. rutte leugenaar

      wat heeft 5G te maken met deze discussie complotdenker !

      je bent echt het toppunt van stomiteit stopidioot

   3. usb3.0

    Vergis je niet hoor maxje is een echte ontkenwappie

 14. M.Dikker

  Mw. In ’t Veld was ook degene die 4 jaar geleden zei dat het geld uit Griekenland zou terug komen mét rente. Mevrouwtje EU. Dan maar niet reizen.

  1. rutte leugenaar

   ze moet nog steeds haar woon werk verkeer vergoeding terug betalen

   onterecht uitbetaald door duistere gegevens ofwel frauduleuze handelingen

 15. STOP FVD

  “Voor mij is elke dode er 1 teveel voor een nutteloos vaccin”

  Dat is erg kort door de bocht, elke dode door corona is er niet 1 teveel? En waarom weer alleen die opmerking over doden en niet de ernstig zieken. Het gaat niet om alleen doden, ik blijf dat ook maar uitleggen.

  De ziekenhuizen liggen niet voor niets vol met mensen. Deze zijn ernstig ziek en hebben als ze het overleven een heel lange recovery tijd nodig, daar ga jij elke keer heeeeeel makkelijk aan voorbij!

  1. rutte leugenaar

   nee domme tról dat is niet kort door de bocht maar waarom zou ik in discussie gaan met een randdebiel die niet eens weet dat mensen sterven aan griep en die influenza bestempeld als griepje !

   p.s ziekenhuizen liggen niet vol domme jongen 50% op de uitgeklede weg bezuinigde IC capaciteit en slechts 5% van de zaal capaciteit domme jongen

   Ga je huiswerk is doen domme papegaai ! Je bent geen enkele partij in de discussie schlemiel. Ik walg van zulke domme menschen als jij.

   1. Monty

    @coenzoon Waarom noem je het beestje niet meer bij zijn naam?

    Hoe noemde jij vaccineren ook alweer?
    Hoeveel doden heeft Rutte volgens jou op zijn geweten.

   2. STOP FVD

    Nee JIJ moet je huiswerk doen met je domme gezeik over 5% en 50%.

    Laffe ontkenner. Met je zelf gefabriceerde cijfers en feiten! Ik bedenk ze tenminste niet zelf. Dus wie is er nu walgelijk, schijt wappie!

    1. rutte leugenaar

     kom dan met de ware cijfers over de ziekenhuis belasting domme jongen , je stomme gezeik is vervelend .

     je bent de sukkel van DDS !

     1. STOP FVD

      h**ps://www.theguardian.com/uk-news/2021/apr/28/single-dose-of-covid-vaccine-can-nearly-halve-transmission-of-virus-study-finds

      Sta nou gewoon open voor de waarheid!

     2. usb3.0

      stopje ontkent stellig dat het vaccin geen slachtoffers maakt

     3. STOP FVD

      h**ps://www.theguardian.com/uk-news/2021/apr/28/single-dose-of-covid-vaccine-can-nearly-halve-transmission-of-virus-study-finds

      Nee, geen reactie? Stickie? Ook niet?

  2. usb3.0

   Ziekenhuizen liggen helemaal niet vol, ze zaaien angst vanwege de versoepelingen.
   vaccinaziwappies ontkennen dat er enorme zware bijwerkingen zitten aan het experimentele vaccin met de dood tot gevolg

   1. Monty

    ”liggen helemaal niet vol, ze zaaien angst”

    Dus er zijn helemaal geen problemen in de zorg.
    Beschuldigingen dat de zorg het niet aan kan, gewoon onzin?

    1. usb3.0

     “Dus er zijn helemaal geen problemen in de zorg.”

     Oh maar dat zeg ik helemaal niet, dé Nederlandse ziekenhuizen liggen niet vol, als leugenclown rutte de zorg opgeschaald had zouden die paar volle ziekenhuizen het prima aankunnen..

     1. STOP FVD

      Natuurlijk zeg je DAT, want dan kan je nog even een sneer uitdelen aan de VVD en co. Maar wel fijn dat je ten minste toegeeft dat er toch wel veel mensen in de ziekenhuizen liggen vanwege corona. Toch wel fijn dat je inziet dat het geen griepje is. Top, ga zo door!

     2. rutte leugenaar

      Zoals gezegd en conform de cijfers ,druk op de IC is 50% en druk op de zaal is 5% . Stopidioot heeft wat moeite met de cijfers zo ook met nano technologie. Wat moet je nu met zulke debielen die de keiharde feiten als complotten en wappie gedrag bestempelen. Het zijn zelf de grootste wappies

  3. usb3.0

   coronawappie en fascistische vaccinazidrammer stopje liegt als hij zegt dat dé ziekenhuizen vol liggen

 16. CZ

  “Naast zijn smerige sympathieën voor ped*seksualiteit en clubjes als martijn is maxje een zeer warme pleitbezorger van alles dat Nederland haat.”

  Hear, hear!

 17. september

  Hallo Max Beukman stop,wegjagen,ik weer gelezen wat die rutte weg weer uitkraamde,maar je moet je niet laten wegjagen, Gewoon blijven komen.En niks van aantrekken van zijn domme gescheld.Ik heb weer gelezen.

  1. rutte leugenaar

   September is kleurloos. Zelfde dyslectische gewauwel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.