Kabinet levert lage streek: versoepelingen komen er toch niet, heropening minstens week uitgesteld

Er komen toch geen versoepelingen van de coronamaatregelen aan. Dat laatste werd vanavond bekend na het Catshuisberaad van het demissionaire kabinet-Rutte III. Het plan was om vanaf 21 april de avondklok te schrappen en ook de winkels en terrassen weer te openen. Maar dat gaat voorlopig dus niet gebeuren, ondanks de met veel feestmuziek gedane berichten in de media afgelopen week.

Dikke pech voor Nederlanders. Volgens de regering is de piek van de derde coronagolf weliswaar bijna bereikt, maar Jaap van Dissel (RIVM) en het Outbreak Management Team wisten Mark Rutte en zorgminister Hugo de Jonge tóch te overtuigen om aankomende dinsdag geen enkele versoepeling betreffende de coronamaatregelen aan te kondigen op een nieuwe persconferentie. Stiekem hing dat laatste natuurlijk al een beetje in de lucht, maar nu kan het kabinet zich ook scharen achter in hun ogen alarmerende cijfers.

Tegelijkertijd met het beraad van de betrokken ministers en het OMT, verscheen ook het bericht dat de zorg en operaties voor mensen met kanker en hartkwalen moet worden uitgesteld vanwege het toenemende aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen.

Alles wijst erop dat het kabinet-Rutte III opnieuw weer een beetje aan het zwabberen is. Pakketten vol prachtige versoepelingen die per 21 april zouden gaan, worden ineens op de lange baan geschoven. De nieuwe prognose is dat we pas ergens rond 28 april eventuele versoepelingen kunnen verwachten, mits het allemaal meezit.

Wellicht heeft ook Koningsdag iets te maken met het uitstellen van de versoepelingen. Koningsdag zal plaatsvinden op 27 april, bijna een week nadat de versoepelingen hadden moeten plaatsvinden. Maar aangezien half Nederland snakt naar een feestje, zou het natuurlijk zomaar kunnen dat het demissionaire kabinet dit juist als argument heeft gebruikt het opheffen van de lockdown nog even uit te stellen. Vandaar ook dat die onzinnige avondklok (“de eerste maatregel die we zouden opheffen”) dus ook na al die maanden steeds niet van tafel is.

Het kabinet lijkt dus vooral heel erg bang te zijn voor grote groepen mensen op straat op 27 april. En iedereen weet dat een goed feestje de klok rond kan tikken, dus die avondklok lijkt een uitstekend medicijn voor Rutte en De Jonge om ervoor te zorgen dat de straten rond 22.00 uur weer verlaten en zijn gehuld in duisternis.

En zo moddert Nederland door in deze oneindige coronacrisis. Misschien mogen we er op 28 april weer uit. Maar, who knows, misschien ook niet. Fijn hè, zulke “zekerheid”?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

84 reacties

 1. Max Aue

  Geen dikke streep, slechts een weekje later dan gepland.

  In een tijd dat ziekenhuizen welhaast bezwijken onder de oplopende opnamecijfers is dat onvermijdelijk.

  1. usb3.0

   Wat is maxje toch een leugenaar niet normaal

   Inmiddels is bekend dat het ifr van SARS-CoV-2 kleiner is dan 0.2%, dat cijfer is gelijk of zelfs lager aan de regulieren griep. Zie: h**ps://www.who.int/bulletin/online_fir … 265892.pdf (1e bladzijde, zoekterm 0.23%).
   Ook is kristalhelder dat een positieve PçR-test niet gelijkstaat aan een besmetting, laat staan aan besmettelijkheid. Zie: h**ps://youtu.be/pyAcdbuMPYg

   Rutte denkt echter dat wij het verschil niet begrijpen dus blijft hij de intrinsiek foutieve termen gebruiken: ‘Een positieve PçR-test is een besmetting en degene die positief getest zijn zijn besmettelijk’. Rutte wordt aangevuurd en bijgestaan door de media die precies hetzelfde doen.
   Desondanks zet Rutte door waarvan bekend is dat het onze economie, onze gezondheidszorg, ons land en uiteindelijk ons volk verder zal slopen.

   Rutte is op ramkoers en leidt ontegenzeggelijk aan anchoring ten koste van duizenden banen, miljarden aan schuld en schade, doden en zieken omdat de werking van hydroxychloroquine werd weggehoond.
   Deze ramp is ongekend, O ja, alles wordt natuurlijk weer normaal als we het ‘spuitje’ krijgen…

   Hugo de Jonge – Uiteindelijk moeten we allemaal: h**ps://youtu.be/A4obEjY3c9s?t=102

   Heel het corona gebeuren is doemdenken!
   * waar zijn de influenza doden ?
   * waarom krijgen chronisch zieken het stempeltje corona bij overlijden ?
   * waarom blijven we ”testen “met ongeschikte onbetrouwbare testmethoden?
   * waarom willen we niets leren uit de feiten ?
   * waarom blijven we zoeken naar een vaccin voor een muterend virus
   * waarom blijven we maatregelen opleggen bij een virus met een mortaliteit van 0,2
   * waarom blijven we maatregelen opleggen als de mortaliteit onder de 70 slechts 0,01 is
   * waarom blijven we volharden in de hoax terwijl zelfs de who oproept te stoppen met de achterlijke maatregelen..

   1. coenzoon

    Influenza was op enig moment heftiger dan corona ! Hogere sterftecijfers , meer ziekenhuisopnamen en een veel grotere druk op de IC’s.

    Immers zware influenza klachten met complicaties leidt tot de dood door de infectie van de ademhalingswegen. ( waar lijkt dit nu op ? )

    h**ps://www.blikopnieuws.nl/gezondheid/251081/opvallend-hoge-sterfte-onder-80-plussers-afgelopen-winter.html#:~:text=In%20de%20winter%20van%202016,plussers%20was%20de%20sterfte%20hoger.&text=Dat%20zijn%205%2C3%20duizend,tijdvak%20van%202015%20op%202016.

    corona is een hoax en alle signalen beginnen te wijzen op een voor opgezet plan. Steeds meer mensen in organen als de VN en de WHO geven het nu toe !

   2. right

    Als het Coronavirus, er nooit was geweest, dan zat Nederland nog steeds in de maag met een surrealistische droomboot coalitie!
    Een onafwendbare, grote economische terugval zat/zit sowieso verscholen in het chaotische milieu,transitie en multiculturele draaiboek!
    Pragmatische beleidsmakers, dat is wat Nederland (Europa) heel hard nodig heeft, dus echt geen idealistische ‘dreammakers’!

  2. coenzoon

   heeft de oliedomme pathologisch leugenaar net als max anus geen kennis genomen van de lage sterfte cijfers ?

   Het is toch een schande om je bevolking zonder opgaaf van een valide regel zo in gijzeling te houden ! besmettingscijfers die geen enkele indicatie geven op het aantal zieken te misbruiken voor de grote reset is een MP onwaardig maar past naadloos bij een pathologische leugenaar

  3. trutje

   Nou virologen zeggen al het is geen weekje maar misschien langer want een week maakt geen verschil. Morgen gaat in Engeland alles open en Nederland moddert verder. In december had Groot-Brittanie nog de meeste besmettingen en doden in Europa nu bijna geen besmettingen meer door hun snelle vaccinatie. Nederland het land dat altijd een gidsland wilt zijn in de wereld faalt op alle fronten.

   1. coenzoon

    door het vaccineren ? dat betwijfel ik ten zeerste , immers constant heeft men geroeptoetert dat het aantal besmettingen pas afneemt als 80% gevaccineerd is

    1 der beide verhalen klopt dus niet !

   2. usb3.0

    In Nederland gaat niets open, ook na het versoepelen niet, erger nog, ze willen dat iedereen zich laat testen voordat men deel mag nemen aan de maatschappij, dat is een fundamentele inbreuk op de grondwettelijke rechten van de mens,

    artikel 10, Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op eerbiediging van zijn persoonlijke levenssfeer.
    2.
    De wet stelt regels ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer in verband met het vastleggen en verstrekken van persoonsgegevens.
    3.
    De wet stelt regels inzake de aanspraken van personen op kennisneming van over hen vastgelegde gegevens en van het gebruik dat daarvan wordt gemaakt, alsmede op verbetering van zodanige gegevens.

    11.
    Onaantastbaar­heid lichaam
    Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.

  4. september

   Nee hoor je hebt gelijk laat ze maar kletsen en trek je maar niets van iemand hier aan

  5. J. Punt

   Men kan een speld horen vallen op de ICU/MCU. Klopt, want al dat personeel is naar de antillen omdat ze daar het wéér niet kunnen zonder het geld en expertise/hulp van die blanke witte zwijnskoppen uit Holland. Kwestie van prio’s om miljoenen over te maken naar onbekenden in afrika en eenheden verpleegkundig personeel uitzenden. Dus de pandemie die met bijbelse proporties wordt opgedrongen. Hospitaal tenten uit de WW1 zijn een oase van rust vergeleken met de ziekenhuistoestanden hier of niet?

   1. hetfietsmenneke

    Precies dat!

  6. hetfietsmenneke

   Volgens de actuele cijfers liggen er op dit moment ca. 1.750 mensen in het ziekenhuis met Corona. We hebben 116 ziekenhuizen in NL, dus dat is ongeveer 15 mensen per ziekenhuis. Hoezo lopen de ziekenhuizen over met coronapatienten? We worden alweer genaaid door Mark en Hugo, die hun oren laten hangen naar de idioten van het OMT en RIVM.

 2. Yoyo

  En de wereld moddert dooooorrrrr….!!!!

 3. Gebande_3

  In eerste instantie werd ik wat somber van dit bericht.
  Maar na het beluisteren van de 5e symfonie van Plato gaat het weer stukken beter met mij.

  1. Max Aue

   Ik zat naar de tweede vioolsonate van Aristoteles te luisteren en dat verzoende me met de maatregel.

   1. Cootje

    De horeca bazen hebben liever André Hazes met een graadje of 20 , maar als je de zelfde muziek beluisterd als Rutte heb je er vaak geen herinnering aan .

 4. Heras

  Nog steeds is de prijs van 225.000 euro niet opgehaald. De wetenschapper die in staat is om het coronavirus kan traceren, kan die prijs ophalen. Nu is alleen een stukje rna, getraceerd. Maw. Corona is verzonnen, met alle gevolgen van dien.

  1. Max Aue

   Natuurlijk, Heras, die 17.000 coronadoden zijn ook verzonnen.

   😜

   1. usb3.0

    maxje liegt

   2. coenzoon

    Inhoudelijk niets te melden op de identificatie van het corona virus strónt vlé®k ? Dat verklaart veel van je domme gewauwel hier !

  2. Gebande_3

   Maw. Corona is verzonnen, met alle gevolgen van dien.

   Exact!
   En Trump heeft de verkiezingen gewonnen in the USA.
   Hier zijn de verkiezingen gemanipuleerd.
   Eigenlijk heeft Baudet de verkiezingen gewonnen.
   In het Sputnik V vaccin zitten communistische nanobots, wordt iedereen onderdaan van Putin.
   Op DDS lees je de echte waarheid.

   1. Max Aue

    😀

 5. september

  Voorruit dan maar,is slechts 1 week

  1. Cootje

   Wij vieren feest want het is weer tijd voor de polonaise , en Adam sloeg Eva met de suikerbieten voor de kont , en voor Rutte het is moeilijk bescheiden te blijven . En voor Ajax op een slof en een oude voetbalschoen , en voor de horeca bazen , gratis adverteren op marktplaats , terrassen te koop zo goed als nieuw van 2020 5x op gezeten

 6. Cootje

  Ha ha een weekje is niet de oplossing , Corona rekent zich niet rijk met een weekje extra , maar Rutte gaat sneuvelen op zijn Corona beleid , hij houd het voorlopig bij een weekje anders moet hij tegen het mkb zeggen dat hij er geen actieve herinnering aan heeft , en nu voor Rutte niet te hopen dat er zo leuk lente weekje van 20/25 graden tussen zit . Cijfers Duitsland gaan al tot half mei en dan 2/3 weken een laag Pietje en gaan we met mooi weer beginnen aan de 4de golf in Europa , en dan is hier en in Europa het draagvlak over , wel leuke televisie bij de tolk shows , met Rutte in de hoofdrol

 7. Janna47

  Het demissionaire kabinet Rutte 3 is niet aan het Jonassen maar aan het Judassen. Dit lijkt me een betere benaming voor wat ze aan het doen zijn.
  Je moet niet te vroeg gaan zeggen, wat je over 2 weken gaat doen in deze situatie.
  Maar, dit zijn we gewend, niet gehinderd door enige kennis van zaken en de verkeerde bronnen waar ze op bouwen. Incompetent zooitje.

 8. STOP FVD

  Bij DDS zijn geruchten beloftes geworden, en de Telegraaf wordt als een belangrijk medium gezien met betrouwbare berichten, ahum, de Telegraaf?

  Niemand heeft geroepen dat de versoepelingen zouden komen, dat zou alleen gebeuren als de cijfers er wat beter voor stonden. Maar daar is volgens jullie natuurlijk mee gesjoemeld. Net als het “toevallige” berichten over het afschalen van andere zorg.

  Ja, dat doen ze erom, ze willen jullie nog langer onder de duim houden, want dat vinden ze fijn. Wat ze er beter van worden is mij nog steeds een raadsel, maar jullie zijn overtuigd.

  En mooi he dit :

  Maw. Corona is verzonnen, met alle gevolgen van dien.

  Exact!
  En Trump heeft de verkiezingen gewonnen in the USA.
  Hier zijn de verkiezingen gemanipuleerd.
  Eigenlijk heeft Baudet de verkiezingen gewonnen.
  In het Sputnik V vaccin zitten communistische nanobots, wordt iedereen onderdaan van Putin.
  Op DDS lees je de echte waarheid.

  Hij had eigenlijk nog moeten toevoegen :
  – Als je je laat vaccineren wordt Microsoft eigenaar van je (behalve dan de Sputnik)….

  Op DDS lees je de echte waarheid!

  1. coenzoon

   inhoudelijk wat te melden stopidioot of is de materie te moeilijk voor je pindabrein ?

   front — nieuws.com/tromgeroffel-van-hoop-in-duitsland-rechtbank-vernietigt-mondkapjes-en-testplicht-op-scholen/

   ga snel je prikje halen, hopelijk kunnen we je bijschrijven in de statistieken
   //pandemic.news/2021-02-12-cdc-data-coronavirus-vaccine-caused-501-deaths.html#

   En dit is natuurlijk buiten de doden die we niet bijgeschreven omdat we blijven ontkennen dat het vaccin binding heeft zoals in Amersfoort

   106 gevaccineerde , 25 direct overleden , 70 ernstig ziek. Vaccineren is genocide. De mensen hadden zonder vaccin nog geleefd !!!!!!!!!

   1. Max Aue

    ” Vaccineren is genocide.”

    Dan is het een genocide van lik m’n vestje: tientallen miljoen vaccinaties wereldwijd om honderd doden te veroorzaken waarvan niet eens duidelijk is of het vaccin de oorzaak is.

    Wat een omslachtige manier om de wereldbevolking uit te roeien!

    1. coenzoon

     25% op 1 verzorgingstehuis is toch behoorlijk RAAK strónt vlé®k.

     Beetje triest dat niemand meer durft te publiceren op straffe van ontslag. Wel erg herkenbaar voor het coronafascisme. Schuif de lijken maar onder het tapijt van de gevaccineerde. Een gevaccineerde lijkt een groter gevaar op besmettingen dan een ongevaccineerde domme jongen

     1. Max Aue

      “25% op 1 verzorgingstehuis is toch behoorlijk RAAK”

      Op welk verzorgingstehuis doel je?

     2. Max Aue

      zie ook: h*tps://www.lareb.nl/pages/update-van-bijwerkingen

     3. coenzoon

      probeer is google strónt vlé®k , je hebt kennelijk weinig herinnering aan het nationale nieuws ! Zal je nog een tip geven decadente onwetende tról , Amersfoort. De medewerker die meldde is inmiddels ontslagen.

      Zo beleerd over willen overkomen en hier geen kennis van hebben genomen terwiujl het hier al 1000 keer besproken is

      de ware aard van wím hútten , veel geroeptoeter weinig kennis

     4. Max Aue

      “Zal je nog een tip geven decadente onwetende tról , Amersfoort. ”

      Heeft coenzoon een link?

     5. coenzoon

      het puntje van de ijsberg

      h**ps://pandemic.news/2021-02-12-cdc-data-coronavirus-vaccine-caused-501-deaths.html#

     6. Max Aue

      Doelt zoenzoon op dit verpleeghuis?

      h*tps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/grote-corona-uitbraak-in-verpleeghuis-na-eerste-vaccinatieronde~bab7596f/

     7. coenzoon

      NEE decadente tról , gebruik je toetsenbord hufter. Waarom zou ik een beleerde van informatie voorzien terwijl die link hier al 1000 keer gepost is.

      Kennelijk lees je dus niet wat anderen posten wím. Doe je best met de zoektermen hufter

     8. Max Aue

      “Waarom zou ik een beleerde van informatie voorzien terwijl die link hier al 1000 keer gepost is.”

      Dan is het toch een kleine moeite om die link nog een keer te plaatsen?

      Ik vrees echter dat je dit allemaal verzon.

     9. Max Aue

      “106 gevaccineerde , 25 direct overleden , 70 ernstig ziek. Vaccineren is genocide. De mensen hadden zonder vaccin nog geleefd !!!!!!!!!”

      Coenzoon, ik ben op zoek naar de onderbouwing van deze ernstige claim. Kun je die leveren?

     10. coenzoon

      uiteraard wauwel je er weer op los en dat mag. Gelukkig kunnen normale mensen de 25% wel verifiëren en op waarheid toetsen decadente onwetende tról

     11. coenzoon

      blabla bladieblabla , het is geen claim het is een nieuwsbericht domme decadente tról !

     12. Max Aue

      “Gelukkig kunnen normale mensen de 25% wel verifiëren en op waarheid toetsen decadente onwetende tról”

      Ik concludeer dat coenzoon glashard loog en geen onderbouwing klan leveren voor zijn absurde beweringen.

     13. Max Aue

      “het is geen claim het is een nieuwsbericht”

      Welk nieuwsbericht, coenzoon?

     14. coenzoon

      google decadente tról , elke krant heeft dit belicht. Je moet geen moeite hebben het te vinden. Ik ben je secretaresse niet domme hufter

     15. Max Aue

      Ik zie dat coenzoon met de staart tussen de benen is vertrokken

      Ik beschouw coenzoon als een onnozele tröl die te dom is om te poepen maart vond het voor de uitzondering wel even nuttig de sukkel in de hoek te zetten.

     16. Max Aue

      coenzoon kan het niet vinden en dat is logisch: hij zoog het verhaal uit zijn duim.

     17. coenzoon

      heeft meneer hútten het al gevonden ?
      verpleegtehuis 106 gevaccineerde ,
      direct 22 mensen overleden 3 op enkele dagen
      70 mensen ernstig ziek

      kom op wím je kan het

     18. Max Aue

      maart = maar

     19. Max Aue

      Doelt coenzoon op dit Verpleeghuis?

      ht*ps://nos.nl/artikel/2368877-corona-uitbraak-amersfoort-hier-zijn-geen-studies-naar-gedaan.html

     20. coenzoon

      ?

     21. coenzoon

      106
      22 + 3
      70

      gevonden decadente tról

     22. Max Aue

      Ik herhaal de vraag. Doelt coenzoon op dit verpleeghuis?

      ht*ps://nos.nl/artikel/2368877-corona-uitbraak-amersfoort-hier-zijn-geen-studies-naar-gedaan.html

     23. coenzoon

      kloppen de cijfers decadente tról ?

     24. Max Aue

      coenzoon weet dat hij ontmaskerd is als leugenaar en ontwijkt mijn vraag.

      Wel geestig.

     25. Max Aue

      Voor de feiten: het kan niet anders dan dat coenzoon zijn leugenverhaal baseerde op dit verpleeghuis: ht*ps://nos.nl/artikel/2368877-corona-uitbraak-amersfoort-hier-zijn-geen-studies-naar-gedaan.html

      In dat verpleeghuis werden demente bejaarden gevaccineerd een dag na een uitbraak van corona. Van de 106 bewoners testten inderdaad 70 mensen positief. Er zijn 22 mensen aan corona overleden.

      Zoenzoon beweerde:” 106 gevaccineerde , 25 direct overleden , 70 ernstig ziek. Vaccineren is genocide. De mensen hadden zonder vaccin nog geleefd !!!!!!!!!”

      Dit is een rare leugen want de mensen zijn niet aan het vaccin overleden maar aan corona. In het artikel wordt dat helder uitgelegd:

      ” Dat ondanks de eerste prik toch zo veel mensen ziek zijn geworden is een kwestie van domme pech, zegt Van Egmond. “Het duurt zeker 11 tot 14 dagen voor het afweersysteem goed op gang komt na zo’n vaccinatie, zeker bij ouderen. Deze mensen zijn in die tussentijd besmet geraakt. Het kan wel zijn dat hun klachten iets milder zijn dan als ze nog niet gevaccineerd waren, omdat er misschien toch al iets van afweer is.”

      Nergens wordt in het artikel de relatie tussen het vaccin en het overlijden gelegd en dat kan ook helemaal niet. De bewering van coenzoon dat deze mensen nog zouden leven als ze niet gevaccineerd zouden zijn is dus totale onzin. Hoogstens zou je kunnen beweren dat zonder de vaccinatie er meer mensen zouden zijn overleden omdat het vaccin misschien nog iets heeft gedaan.

     26. coenzoon

      Onze thuiskwam had het dus al gevonden. Vervolgens een lap tekst met onzin en ontkenningen zoals altijd als men overlijdt na vaccinatie.
      Feit 1 . Na vaccinatie een uitbraak
      Feit 2 een ongekende grote uitbraak waarbij nagenoeg alle gevaccineerde getroffen zijn.
      Feit 3. Autopsie mag niet verricht worden
      Feit 4 geen van allen was voor de vaccinatie positief getest en enz

      De vaccinatiemaffia noemt dit dan domme pech !

      Vaccineren met dit experimenteel vaccin staat gelijk aan genocide domme decadente onwetende miesgasser

     27. usb3.0

      maxje kan Coenzoon geen antwoord geven omdat maxje weet dat Coenzoon weldegelijk gelijk heeft..

     28. Max Aue

      Dat er kort na vaccinatie een uitbraak van corona optreedt betekent dat 22 van deze bejaarden stierven aan corona waarmee ze kort voor de vaccinatie waren besmet en niet aan een van de bekende bijwerkingen van het vaccin, coenzoon.
      Je bewering dat het vaccin de sterfgevallen veroorzaakte is absurd.

      Je loog en je viel opzichtig door de mand. Alleen als je behoorlijk dom ben lieg je zo doorzichtig.

      Het verbaast me overigens niet. Ook Branzino en Beukman lieten je al een paar keer pijnlijk door het ijs zakken.

      Je bent te licht voor het inhoudelijk debat, mooier kan ik het niet maken.

     29. usb3.0

      coronawappie maxje liegt dat hij barst

     30. usb3.0

      maxje is een ontkenner van vaccinazidoden

     31. Beukman

      Je bent te licht voor het inhoudelijk debat, mooier kan ik het niet maken.

      Pijnlijk hoe Rennie het steeds opnieuw weer probeert met zijn dolwaze bejaardenrekentruc, terwijl Universele Bus hem ter steun in de rug blaast. Goed dat ik hier nog even kwam kijken.

     32. usb3.0

      beukho*rtje is de andere coronawappie

     33. coenzoon

      Altijd vermakelijk als domme decadente tröllrn anderen te licht bestempelen voor een debat.

      Wel leuk dat ze niet kunnen ontkrachten dat een griepprik resulteert in 25 doden en 70 zieken.

      Decadente tröllrn noemen dat dan domme pech. Had men niet gevaccineerde hadden de mensen mogelijk nog geleefd. Er is geen greintje wetenschappelijk bewijs dat te ontkrachten behalve veel blabla blablabla van de huiskwallen.

    2. usb3.0

     maxje vindt 240 doden door vaccinatie niet erg in vergelijking, corona brengt slechts 142 doden op

   2. Monty

    ”Vaccineren is genocide.”

    Met andere woorden in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten wordt op grote schaal genocide gepleegd.

    Dat weet de media dan goed geheim te houden.
    Hoeveel duizenden doden zijn daar al gemaakt door hun overheid?

 9. usb3.0

  Mooi dat iedereen steeds praat over het nieuwe normaal dat dit voorlopig blijft, dit betekent dat we als de sodemieter terug gaan naar het normale, dit achterlijke zieke land wil natuurlijk alleen dat je iets onderneemt als je aantoont dat je niet ziek bent, dit is de ziekelijke manier om het volk bloot te stellen aan experimenten en de omgekeerde wereld…

 10. LifeBuddy

  De vvd met pinokkio stuurt alle mondkapjes naar china en laat 8 maanden lang iedereen elkaar heerlijk aansteken met corona. Er zijn al duizenden mensen door toedoen van, overleden die nu nog hadden kunnen leven. Ongelooflijk dat de arische sLinkse nassie partijen hier nog voor “Führ*r” kunnen spelen.

  1. coenzoon

   mondkapjes eens zien wat men daarover zegt

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=mndegsjVxtc

   de draagplicht is dus een politieke beslissing en geen medische

 11. Mireille

  Ontzie de verpleging dat is in het voordeel van ons allen. Niet versoepelen, bedreigingen dmv besmetting liggen op de loer.

  1. coenzoon

   Als de verpleging nu gewoon is aan het werk ging in plaats van naar huis gestuurd worden omdat de afdeling gesloten is !

   Al heb je 10 miljoen besmettingen , de opname cijfers zijn laag en de sterfte cijfers de laagste sinds jaren ! corona is een hoax wím

   1. Mireille

    Dus onnodig, jaap? Alles maar losgooien?

   2. Brenda Welsh

    U dolt maar wat, schrijft iets onder hypnose kant noch wal. Er zit geen lijn in.

    1. usb3.0

     Maar Coenzoon heeft gelijk diegene die het proberen te ontkennen zijn corona-complotdenkers, coronafetisjisten, coronawappies, vaccinaziwappies

   3. STOP FVD

    Uiteraard heeft Max volledig gelijk en ik heb respect voor zijn geduld en het keer op keer uitleggen van onweerlegbare feiten. Dat deze ontkenners dan nog steeds hun eigen waarheid uit een volkomen duidelijk onderbouwd verhaal halen geeft helaas aan dat ze niks willen geloven en het lezen zoals ze het willen lezen.

    Diep en diep triest dat ze zo gehersenspoeld zijn en hun eigen leugens voor waarheid aanzien. We kunnen het denk ik nog 3 keer uitleggen maar het komt niet binnen bij deze mensen, terwijl het voor de weldenkende mensen klaar als een klontje is.

    Ze kunnen en willen niet begrijpen dat je direct na vaccinatie nog niet beschermd bent en dat je daardoor alsnog corona kan krijgen en in het slechtste geval kan overlijden. Dan je DAAR dan uit afleidt dan de prik je vermoord heeft. TRIEST! IN en IN TRIEST!

    1. STOP FVD

     Dan = dat 2x

    2. coenzoon

     blij dat jij het roerend eens bent max anus , ik blijf het een boute uitspraak vinden als 25% overlijdt na vaccinatie en 70 ernstig zieken het resultaat is.

     Je zou een onderzoek verwachten , autopsie en dat soort zaken maar de vaccinatie maffia houdt het op domme pech. Uiteraard mag jij het daar mee eens zijn. Past naadloos in dat verrotte meeloop karakter van je .

     Het is inderdaad zo klaar als een klontje dat je gestoord bent om de gehele wereldbevolking te vaccineren terwijl 99,2 % niet ziek wordt van het virus. meneer gates zijn 7 fabrieken moeten natuurlijk wel blijven draaien !

     Je bent een volslagen idioot die denkt dat ie anderen de maat kan nemen met zijn subjectieve gewauwel dat is volledig duidelijk !
     Kom maar weer met je kretologie over wappies en complotdenken. De objectieve feiten passen niet in jouw subjectieve gewauwel en kan je ook niet weerleggen dom meelopertje

 12. Cootje

  Ha ha virologen een weekje verschil gaat niets worden , de horeca bazen mogen in mei met uitzonderlijk mooi weer aanschuiven in de tolk shows , om hun huilie huilie te doen , deze hebben met volle verstand liberaal gekozen op Pinokkio , dus we wensen ze een uitstekende mooie zomer . Hun belastingschuld mogen ze over 3 jaar uitsmeren die zekerheid hebben ze

 13. Vrijedenkert

  Dom en onnozel kabinetsbeleid…

  Als er aan het begin van een week mogelijke versoepelingen worden bedacht en deze aan het einde van diezelfde week al niet meer mogelijk zijn waren ze sowieso nooit mogelijk!

  Slaat als tang op varken.

 14. Aborifa

  Kaag lekt uit overleg om VVD en CDA in diskrediet te brengen. Dat het bij haar transparantie.

 15. JFU

  Volgens de ziekenhuizen zijn ze overvol, enorm personeel tekort, en wat er nog aan komt is waarschijnlijk nog erger….Naar de Antillen zijn 50 verpleegkundigen en specialisten gestuurd……Oh…!!

 16. right

  Men verwacht teveel van Hugo en Mark, beiden zijn dan ook geen sociologen, het zijn voormalige docenten!
  De Nederlandse gekozen volksvertegenwoordigers mogen de regeringssamenstelling wel eens op een technocratische leest schoeien, dat zou effectiever en doelmatiger zijn!
  Een goeie, overigens gesouffleerde, steeds anders luidende babbel, is te weinig!

  1. sonny

   Right@
   Op welk niveau en vakgebied?
   Lichamelijke oefening, handenarbeid?
   LBO?

 17. rafi

  Beste Kenneth, dit is nu de ‘zekerheid’ die je kunt verwachten van een humanistisch kabinet: de zekerheid van een vriendschaps- of liefdesrelatie met een ongelovige. Ik heb dit al voorspeld onder eerdere artikelen ter zake. Reken toch gewoon nergens meer op joh, dan kun je ook niet teleurgesteld worden.
  Het is, tot slot, belachelijk om de terrasjes nog langer dicht te houden, medisch, gezien het minieme risico, bezien. Dit heeft niks meer met wetenschap te maken.

 18. AS210854

  Met dank aan allen die op RUTTE en KAAG hebben gestemd. Pinokio en het paard van Troje ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.