Complete afgang voor EU-klimaatkwast Frans Timmermans: slechts 3300 kijkers voor live-sessie Green Deal

Frans Timmermans, burgemeester Aboutaleb en Talitha Muusse kwamen op het lumineuze idee om een uur durende live-sessie op social media te houden over Europees klimaatbeleid en de Green Deal voor jongeren. Maar het lijkt niet echt onder jongeren te leven, want toen de sessie eenmaal voorbij was bleken er slechts 3.000 mensen te hebben gekeken. Wat. Een. Afgang!

Binnen de Brusselse ivoren torens geldt grootverdiener Frans Timmermans wellicht als de onbetwiste koning van het Europese klimaatbeleid. Maar in de echte wereld is de breedsprakige PvdA-kerstman nog altijd een absolute slaapverwekkende sufferd. Dat blijkt wel uit zijn klimaat live-sessie op Twitter, samen met geflopte Op1-presentatrice Talitha Muusse en partijgenoot Ahmed Aboutaleb.

Voor wie de kijkcijfers van onze Timmerfrans iets op wil krikken, zie hier de hele opname. Neem wat lucifers mee om je oogleden omhoog te houden.

In de eerste zes minuten steekt Timmermans al een verhaal af over hoe klimaatbeleid ook gericht moet zijn op het ondersteunen van Afrikaanse landen. Een jonge kijkster maakt zich namelijk zorgen over massa-immigratie en Timmermans maakt duidelijk dat hij ze eigenlijk indirect wil afkopen. Geld en spulletjes in die landen pompen zou ervoor moeten zorgen dat de bevolking daar ook blijft. Europees klimaatbeleid is dus ook een vorm van ontwikkelingshulp.

Je kunt van jonge kijkers niet verwachten dat ze tegen die redenering ingaan (bijvoorbeeld door te vragen waar alle eerdere ontwikkelingshulp dan goed voor is geweest), en dat gebeurt dan ook niet. Zodra Timmermans klaar is met zijn hele pleidooi is het al weer tijd voor de volgende vraag.

En zo gaat het de hele sessie eigenlijk door: Timmermans en Aboutaleb krijgen ‘kritische’ vragen van kinderen, houden hun pleidooi en hóp naar de volgende. Een heel uur lang. De intellectuele armzaligheid is groot en schrijnend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zeg nou zelf, het was toch veel beter geweest als Timmermans het op had genomen tegen een waardige tegenstander, in plaats van deze groene kolder? De wereld zou te klein zijn als Geert Wilders een uur lang met jongeren zou gaan zitten en een live-sessie ging houden over immigratie of de islam. Maar een Timmermans mag doodleuk ruim 60 minuten wat blaten over hoe hij het geld van mama en papa uit gaat geven aan allerlei onzinmaatregelen waar zijn publiek de consequenties niet van kunnen overzien. En geen hond die kijkt. Maar wat maakt het toch uit? Timmermans’ inkomen is toch wel gegarandeerd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. StemPzeweg

  Hij is geweldig en spreekt zo meesterlijk. Rutte doet het niet slecht maar wat zou ik ervoor niet geven om Timmermans te hebben als premier

  1. Emile Takma

   Timmermans gaat op eigen kracht de klimaatagenda van Europa vaart geven. Geweldig dat deze kanjer deze functie en macht heeft.

   1. DavidS1976

    De woorden van een stuk stron(t)

   2. Aborifa

    Mooi gezegd Harry.
    Thalita moet wel enorme ellebogen hebben. Die zit overal bij, als ware zij Peter R. zelve. Of werkt zij zich op andere wijze omhoog?
    In elk gevavl leuk dat het een vette flop was.

    1. Aborifa

     gevavl = geval. Voor het geval dat er een taalzuiverende rat uit Takmaland te voorschijn springt.

   3. Stopperspil

    “Deze kanjer…”, hoe krijg je het uit je pen. Timmermans is de meest overschatte politicus van ons land.

   4. Tommy76

    Jij was zeker 1 van die 3.000 kinderen?

    Naïeve volgeling van Frans.

    Zodra jij volwassen bent dan hebben Frans en Greta er voor gezorgd dat jij geen uitkering kunt ontvangen omdat de centjes op zijn omdat onze welvaart is vernietigd.
    CO2 en stikstofuitstoot zullen dan tevens hoger zijn vanwege de economische groei in de andere werelddelen. Hoe veel mensen wonen er in China en India? Deze mensen gaan jaarlijks meer en meer energie verbruiken omdat hun welvaart groeit. En zij zijn met meer…

    Zodra onze welvaart om zeep is geholpen dan grijpen we ook gewoon weer terug naar kolen en al het andere wat maar kan branden.

  2. usb3.0

   spzw is een beetje simpel..

   1. DavidS1976

    Een simpel zielig stuk vreten ja!

  3. Aborifa

   Hoeveel geef je. Misschien is hij om te kopen.

  4. RvdBe

   Stempzeweg,
   Nu leg je het te dik er bovenop, je moet net op die grens van geloofwaardigheid blijven, dan is het nog wel leuk, nu gelooft niemand je meer.

 2. Harry Haller

  Timmerfrans is een ijdele Hans Worst en een malle clown die helaas aan de knoppen van de macht zit. Een dikke Napoleon die per definitie achter de feiten aan loopt en altijd inzet op het verkeerde paard.

  Hij heeft geen benul waarmee hij bezig is, maar dat interesseert deze megalomane narcist ook niet: als hij maar in beeld is.

  1. Edjan

   👍

   1. Jack Flash

    Harry+++

 3. NO8DO

  Een vrolijke noot tussendoor:

  bndestem.nl/politiek/sinds-hiddema-advocaat-van-bekende-ped*activist-is-staan-wappies-bij-zijn-huis~aae13529/

  Theo Hiddema ligt onder vuur in eigen kring. Nu hij sinds vorige week als advocaat een p*d*fiel bijstaat, wordt hij beschimpt door ‘wappies’. Onder hen zijn aanhangers van zijn eigen Forum voor Democratie. ,,Ik zal ze een beetje moeten heropvoeden dus.’’

  1. LifeBuddy

   nodo.Niet te snel Roeptoeteren, jouw arisch sLinkse p*do pinokkio komt binnenkort aan de beurt. Het sLinkse LEED is Niet te overzien!!!

 4. alla-af sn-akbar

  Deze debiele volgevreten over het paard getilde eikel die alleen maar met zijn eigen belangen bezig is verdient het om afgeserveerd te worden.

 5. LifeBuddy

  Het Volk gaat steeds meer De arische sLinkse oplichters LINKS laten liggen. HaHaHaHa!!!

 6. RvdBe

  Wie is er nu geïnteresseerd in het stupide gebral van dat volgevreten narcistisch varken?

 7. Beukman

  Maar het lijkt niet echt onder jongeren te leven, want toen de sessie eenmaal voorbij was bleken er slechts 3.000 mensen te hebben gekeken.

  aldus Wout.

  Inmiddels zijn het er 4000, dat gaat snel. Wout lijkt niet te begrijpen dat jongeren meestal pas later naar live streams kijken.

  Mooi initiatief van Timmermans trouwens. Het zal hem ook in de eerste plaats niet om de kijkcijfers te doen zijn maar om de inhjoud van zijn boodschap. Kom daar tegenwoordig maar eens om.

  En Wilders? Als die verzuurde man dat wil, staat het hem uiteraard geheel vrij om zijn ranzige versleten anti-islamboodschap te streamen. We leven in een vrij land.

  1. usb3.0

   Onder welke steen heeft beukho*r de laatste jaren gelegen? jongeren kijken helemaal niet later naar een live stream, wat praat beukho*r weer een bak onzin

   1. CZ

    Bukman, beter bekend als Zuigman

  2. Harry Haller

   Beukman: “En Wilders? Als die verzuurde man dat wil, staat het hem uiteraard geheel vrij om zijn ranzige versleten anti-islamboodschap te streamen. We leven in een vrij land.”

   Voor we het vergeten, Beukman is de betaalde staatshoe*r die vindt dat Theo van Gogh en Geert Wilders de wraak van de moslims zelf over zich afgeroepen hebben: moet je maar geen kritiek hebben op de islam. Hij kiest dus openlijk partij voor de gewelddadige moordenaars en agressieve daders, verkwanselt de vrijheid van meningsuiting en vindt de slachtoffers de echte daders.

   Die Beukman dus. Die meent dat we in een vrij land leven, terwijl de grootste oppositieleider al 14 jaar onder zware beveiliging van safehouse naar safehouse moet vluchten.

   1. Emile Takma

    “Beukman is de betaalde staatshoe*r”

    Mijn goede vriend meent dat Beukman door de Overheid wordt betaald om hier bijdragen te plaatsen.
    Kan hij daarvoor logica dan wel bewijs leveren?

    1. CZ

     Tot zover Emile Ernst Van Velenamen.

    2. Emile Takma

     Harry Haller vertrok met de staart tussen de benen.

     1. CZ

      En tot zover opnieuw Emile Brenda Van Velenamen.

  3. Jack Flash

   “We leven in een vrij land”
   Je meent het Beukman.
   Spuitje al gehad?

   1. Beukman

    Ja Jack, we leven in een vrij land.
    Maar ik neem aan dat jij uit zelfmedelijden een coronaster op je jas hebt genaaid?

    1. Emile Takma

     😃

    2. Harry Haller

     Smerige NSB’er.

     1. Emile Takma

      Arme kerel!

     2. CZ

      Tot zover Emile Max Van Velenamen.

    3. Jack Flash

     Het was de vraag niet.
     Assertiviteitsproblemen zijn steeds groter aan het worden hier.
     Misschien kun je beter net als takkeman taalfoutjes corrigeren.

     1. Jack Flash

      De vraag was dus of jij die spuit neemt of al heb gehad Beukman.
      Dat verklaart namelijk waarom jij je in een vrij land waant.

     2. Beukman

      Ik heb ervoor gekozen om die spuit te nemen, Jack. En jij?

    4. Lucienne

     😃

     1. Jack Flash

      Ik niet.
      Ben jij nou vrijer dan ik?

     2. Beukman

      Ik niet.
      Ben jij nou vrijer dan ik?

      Ik zou het niet weten, Jack.
      De paradox is altijd dat je moet kiezen. Het is dus maar wat je “vrij” noemt. Maar wie die paradox niet begrijpt, is per definitie niet vrij.

     3. Beukman

      Maar wie die paradox niet begrijpt, is per definitie niet vrij.

      moest zijn:

      Maar wie die paradox begrijpt, is per definitie niet vrij.

     4. CZ

      Zuigen Bukman!

  4. Tommy76

   “Inmiddels zijn het er 4000, dat gaat snel. Wout lijkt niet te begrijpen dat jongeren meestal pas later naar live streams kijken.”

   Ja, ze kijken het terug zodra ze volwassen zijn geworden en onze welvaart is vernietigd terwijl China en India de wereld regeren met tienvoudige uitstoot van CO2 -en stikstof. Ze gaan dan onderzoeken waar het fout is gegaan.

   Het bleek dan weer de schuld te zijn geweest van een socialist. Dit keer een salonsocialist.

  5. Tommy76

   “En Wilders? Als die verzuurde man dat wil, staat het hem uiteraard geheel vrij om zijn ranzige versleten anti-islamboodschap te streamen. We leven in een vrij land.”

   Verhuis gerust naar een islamitisch land. Dan weet je wat ons te wachten staat als we de islam blijven binnen halen.

 8. Mistgabel

  Die vuile leugenaar bij MH17 met zijn knuffel, ring en zuurstofnasker

  1. Stanly2000

   Mistgabel
   Helaas, iedereen is het alweer vergeten en juicht onze klimaatredder toe.

  2. Jack Flash

   Tja, toen had fat fransje het al over mondkapjes.

 9. Yoyo

  Toch knap dat deze vette ,narcistische, arrogante onbenul op deze plek is terechtgekomen.
  Deze lopende biomassa zal voorlopig helaas niet weg te stoken zijn.

 10. Peter Loosduinen

  Hoeveel geld kostte deze grappenmakerij ?

 11. Levie

  Wout Willemsen, je kunt wel ridiculiseren maar onderhand is Timmermans opgeklommen tot een van de machtigste figuren binnen de EU. Zo’n flutartikeltje op een site die bijna ter ziele is noem ik pas een afgang.

  1. Harry Haller2

   Levie is een oude PvdA’er die nog bij de AJC heeft gezeten en kabouter Timmerfrans dus erg hoog heeft zitten. Begrijpelijk, domme socialisten kijken altijd op tegen de boven hen geplaatsten. Slavenvolk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.