Help DDS de coronacrisis door en doneer! (Eenmalig of maandelijks!)

De Dagelijkse Standaard heeft héél veel lezers. Elke maand hebben we letterlijk miljoenen pageviews die gegenereerd worden door u: door onze trouwe lezers. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Maar momenteel hebben we uw hulp nodig.

Want ook DDS lijdt onder de coronacrisis. De reclame-inkomsten zijn de afgelopen maanden achteruit gehold, zeker toen de lockdown werd afgekondigd. Het bedrijfsleven heeft het zwaar, en heeft dus gewoon weinig geld voor “reclame.” Ook zij zijn nu eerst en vooral bezig met overleven.

Daarom vragen we u om ons niet alleen te steunen door onze website te bezoeken (waarvoor dank!), maar ook door vrijwillig een donatie te doen. Dat kan via BackMe, het betrouwbare Nederlandse systeem om geld te doneren aan projecten die u steunt. Dat kan maandelijks – wat we natuurlijk het liefst hebben – al vanaf 5 euro… En – dit is nieuw! – het kan nu ook eenmalig. Je ziet op de DDS-BackMe-Pagina eerst de vier maandelijkse opties, en daaronder meteen een grote balk voor een eenmalige donatie.

Dus steun ons alstublieft. Help DDS in de lucht te blijven. En alvast bedankt voor al uw steun!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. STOP FVD

  Ik kan me niet voorstellen dat bedrijven zich willen verbinden aan een rechts schoolkrantje als deze, beetje flauw om de lockdown de schuld te geven en niet te kijken naar je eigen niveau van berichtgeving. Daar wil niemand een cent voor geven, dat lijkt me gewoon logisch.

  1. halo1

   Je zit er anders wel de godganse dag op.. om je naief-linkse illusies te verspreiden.

   1. STOP FVD

    Nee joh, om de naief-rechtse populisten te voorzien van de waarheid!

 2. DubbelZout

  Rechtsdraaiende handophouders
  Het moet niet gekker worden 😀

 3. Adriaen van Bergen

  Ik neig naar doneren, maar regelmatig worden opmerkingen van mij niet geplaatst.
  Zal wel terecht zijn, maar ik weet zelf niet waarom.
  Tot die tijd, pas ik even.

  1. halo1

   Hoezo niet geplaatst?.. je typt wat in, klikt op “Plaats reactie” en wat je getypt hebt is opeens weg Bedoel je dat? Dat heb ik ook weleens..ik weet niet of daar opzet in het spel is. Leg even uit s.v.p.

   1. Edjan

    Sommige woorden zijn no-no.
    aa p maar ook naápen
    h0er maar ook ouweh0er
    elke vorm van c0ntr0le
    en zo zijn er nog wel een stel.

    Voor dat je op “plaats reactie” drukt, even kopiëren en als het verdwijnt, opnieuw plakken, een ander woorde be3denken of letters vervangen, leestekens plaatsen.

    1. Edjan

     links mogen ook niet. Schrijf daarom in de link: ht*tp of zo.

     1. halo1

      Bedankt Edjan.. iemand nog meer tips?

    2. Heinz

     Gebruik de Duitse taal, goed of fout, meestal wordt dit gewoon geplaatst.

 4. Gebande_3

  Beste DDS redactie, MvdG en medewerkers.

  Een bedrijf runnen levert geld op.
  Een hobby kost geld.

  Een bedrijf als een hobby runnen levert de huidige financiële situatie op.

  1. halo1

   Nee gluiperd… de waarheid is dat de rechtse pers.. en rechts sowieso.. schandalig wordt gediscrimineerd, waardoor we nu o.a. met puinhoop-NL zitten opgescheept: kosten-explosies, verloedering, ruimtenood, woningnood, woke-gekte, inclusiviteitsgekte, peperduur afwijkend gedrag..

   1. Gebande_3

    Volgens stumpertje halo1 gaan alle rechtse bedrijven en in het bijzonder rechtse media kapot.
    Simpel Sieltje.

    1. halo1

     Dat doen ze ook hoor.. uit je doppen kijken en niet-hypocriet zijn! De waarheid benoemen!

   2. STOP FVD

    Woke-gekte is het woord woke uberhaupt gebruiken gekkie! En Nederland doet het inderdaad heeeel slecht, wat een puinhoop. Dat komt omdat je alleen maar rechtse troep leest wappie, daar wordt alleen anti-linkse ellende op gegooid en daarbij ook nog eens de halve waarheid verteld of gemanipuleerd gebracht (ZOALS HIER).

    Dus als je alleen maar dds als nieuwsbron heb, dan gaat het inderdaad wel heel slecht met Nederland. Dus wakker worden, andere nieuwsbronnen (ook) lezen en dan kom je er wel.

 5. Mark Auel

  Doneren zodat er maandelijks geld van je rekening wordt afgeschreven en tegelijkertijd het risico lopen op een ban wanneer je iets schrijft wat tegen het zere been is van een of andere redacteur, en dan ook nog eens die achterlijke regels dat sommige woorden niet geplaatst kunnen worden of een link kunnen plaatsen. Leg eerst maar eens uit waarom ene Beukman hier wel bepaalde woorden kan plaatsen en een ander niet, voor die tijd denk ik er niet over om te doneren op geen enkele manier!

  1. halo1

   Links(ig)e Beukman heeft natuurlijk het voordeel dat hij “beschaafd”‘ is/lijkt.. en veel mensen van rechts (hier) kunnen zich vaak niet beheersen en gaan dan (uit)schelden..niveau “je-bent-een-l.l”‘.. dat is sowieso een probleem voor/van rechts.. ze moeten altijd “”beschaafd” blijven terwijl ze zich doodergeren….. terwijl links onbestraft de grootste “‘wij-deugen-niet”‘onzin kan uitkramen…dat lijkt “beschaafd”” maar is in feite super-destructief.

   1. Edjan

    👍

  2. EvertB

   Schelden kost geld. Als je € 10 per maand doneert kun je lekker je gang gaan.

   1. nexit nu aub

    als ik de garantie krijg dat ik bukhol , de stopidioot en de strónt vlé®k van repliek kan voorzien is dat 1 cent waard,. Van de week werd een reactie aan het adres van de stopidioot gecensureerd ! Ik ga daar toch niet voor betalen !

    Zuigtróllen en taalnazi’s hebben hier vrij spel

    1. STOP FVD

     Wappie, je draait het weer om he! Wij voorzien JOU van repliek LOLOLOLOL, zelfs dat heb je niet door, en het is nodig, want je verkondigt onzin, vertelt leugens en wij helpen je de crisis door!

    2. Monty

     ”Ik ga daar toch niet voor betalen !”

     Logisch als je iedere week een andere naam nodig hebt.

    3. Harry Haller

     De twee trölletjes hebben het er maar druk mee.

     1. STOP FVD

      En hoeveel doneer jij wappie?

  3. CZ

   Bukman zuigt.

 6. Edjan

  Toch maar even een eenmalige donatie gedaan.

  1. Beukman

   Ik ook, daar moeten we niet lսllig over doen. We hebben toch een hoop lol van deze website. Ja ook de lieden die hier om de haverklap geband worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.