Jan Paternotte (D66) dolblij met vaccinatiebewijs: ‘Het komt er toch echt. Meer vrijheden voor mensen’

D66-politicus Jan Paternotte is helemaal in extase, het lijkt er namelijk sterk op dat Nederland een vaccinatie- en testbewijssysteem gaat invoeren. Wat Paternotte als een grote overwinning ziet was enkele maanden terug nog ondenkbaar, maar nu lijkt dit plan de realiteit te gaan worden. Volgens het D66-Kamerlid krijgen we nu onze vrijheden terug. Critici menen juist dat de ongelijkheid nu alleen maar groter wordt.

De ‘liberalen’ van D66 zijn in een euforische staat; Nederland lijkt, dankzij het werk van Hugo de Jonge, opgezadeld te worden met een vaccinatie- en testbewijssysteem. D66’er Paternotte meent dat we hierdoor weer onze vrijheden terugkrijgen, maar critici vrezen voor een tweedeling in onze samenleving én op een inbreuk van onze rechten.

Op sociale media delen velen bij lange na niet de euforische stemming van Paternotte. Een twitteraar schrijft cynisch “Yes, ongelijkheid!”. Waar hij maar al te gelijk in heeft; het invoeren van zo’n bewijs zal eerder zorgen voor flink wat discriminatie in ons land, waardoor ‘vrijheden terugkrijgen’ voor een bepaalde groep zeker niet zal gelden.

Paternotte kan ook reken op kritiek vanuit de linkerzijde van het politieke spectrum. Ewald Engelen, partner van voormalig PvdD-leider Marianne Thieme én een kritisch links-intellectueel, vindt het bericht van Paternotte “totalitaire omkering.” Volgens Engelen is het onbegrijpelijk dat liberale politici voor zo’n voorstel kunnen zijn.

Het is duidelijk dat aan beide kanten van het politieke spectrum men uiterst kritisch is op de invoering van zo’n systeem. Bij Paternotte mag dat echter de pret niet drukken, die vrolijk verder jubelt over “vrijheid,” ongeacht wat daar allemaal op af te dingen is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Max Aue

  Dat ‘dolblij’, ‘extase’ en ‘euforie’ die Bart Reijmerink Paternotte toeschrijft blijkt op geen enkele manier uit zijn tweet en is dus op eigen kracht door Bart verzonnen.

  Beetje gênant.

  1. CZ

   Aldus Max Van Velenamen, de beroepsleugenaar en dom kleutertje.

  2. usb3.0

   maxje is een achterlijke imbeciel die het allemaal maar wat fijn vindt dat de d666 de vrijheden van burgers inperkt, imbecieltje maxje is immers verwoed voorstander van het fascistische vaccinaziprogramma

   1. Max Aue

    Een vaccinatieprogramma waar burgers in vrijheid voor kunnen kiezen kun je lastig als fascistisch aanmerken, lijkt me.

    1. rutte leugenaar

     slechts een decadente domme tról volhard in een vrije keuze bij sociale dwang !

     De strónt vlé®k neemt het niet zo nauw met de grondwet. Blijft verbazend dat de strónt vlé®k zo een grote inbreuk wenst te maken op de integriteit van het eigen lichaam als zowel vaccin als campagne zo uitstekend draait.

     Een paspoort omdat zo een relatief kleine groep zich niet laat vaccineren is dus weggegooid geld , tijd en middelen. max anus vindt verspillen leuk , zit opgesloten in dat verrotte linkse denkpatroon van hem

 2. StemPzeweg

  Ik juich de vaccinatieplicht toe. En laten we stoppen met het gejank over een tweedeling in de samenleving want die is er toch al. Ik vind het juist prima als wappies uitgesloten zullen worden. Ze verdienen niet anders

  1. Fax uit Darmstad

   Ze moeten u op een onbewoond eiland dumpen. Achterlijke gek.

   1. HierBenIk

    Idd achterlijke gek. Degene die denken dat een vaccinatiepaspoort iets anders is dan verkapte vorm van een soort Jodenster kunnen direct maar het Pieter Baan centrum. Zij hebben het niet begrepen NSB 2.0 volk vind ik het.

    1. usb3.0

     +++++++++++

    2. Max Aue

     De Jodenster werd verplicht gesteld voor mensen met een bepaalde etnische/religieuze achtergrond. Dit vergelijken met de vrije keuze om je wel of niet te laten vaccineren is te debiel voor woorden.

     1. rutte leugenaar

      er is geen vrije keuze strónt vlé®k , het is te debiel om te stellen dat er een keuze is domme jongen. Sociaal isolement zonder werk , ov of winkels is mens onterend. Ik snap dat jij die afweging niet kan maken want je bent geen mens domme tról

      een vacinatie paspoort in combinatie met de quarantaine hotels staat gelijk aan de joden ster domme jongen. Het verzamelen van een groep mensen

     2. Max Aue

      Nee hoor, mensen die zich niet willen laten vaccineren kunnen overal toegang krijgen met een testuitslag. De vergelijking met de Jodenster is zowel absurd als weerzinwekkend.

    3. september

     Jij praat de grootste onzin om een vaccinatiepaspoort met een jodenster te vergelijken idioot

   2. rutte leugenaar

    Wel een eiland waar geen enkele levensvorm is ! je wilt anderen niet opschepen met dit brok chemisch afval !

  2. usb3.0

   Jij als coronawappie en fascistische vaccinazwappie zouden opgesloten moeten worden, angstwappie als jij hebben geen recht van spreken…

  3. Albion

   Binnen nu en een jaar, is het woord ‘wappie’ een geuzennaam voor weldenkenden.
   Iedereen die sprak over ‘wappie’, gaat nog eens zo’n spijt krijgen.

   5 mei 2021. Een bericht om te bewaren. Let maar op.

  4. AFCAMICHEL

   Laten we het omdraaien aangezien je blijkbaar het heel normaal vind om mensen met een andere mening uit te sluiten!

   Prima zullen we dan vanaf nu het recht van de sterkste gaan invoeren?

   En dan zullen we achteraf jouw nogmaals de vraag stellen of je het er dan nog mee eens bent dat andere voor jouw gaan beslissen!

 3. Fax uit Darmstad

  Wie kan het nu nog schelen wat D66-ers zeggen.
  Dat volk verkoopt uw reet voor meer invloed van de politieke bestuurders.
  Walgelijke lui. Ze zijn totaal de weg kwijt en moeten eigenlijk een nieuwe naam aannemen.
  Stop FVD dat zou een goede naam zijn, die Pipo de Clown is ook van dat achterlijke volk.

  1. StemPzeweg

   Fax de darmklacht.

   Deze naam zou je beter sieren gezien de schijt die je produceert

   1. Rien E

    Misschien een bezoekje aan een brillenwinkel brengen? Ze zijn weer open

 4. Duckday

  D66 is een voorstander van TWEE DELING en mensen weg te zetten. Deze PARTIJ D66 is een gevaar voor de inwoners van Nederland die een eigen keus gemaakt hebben Maar D66 wil gewoon TWEEdeling .

 5. Duckday

  Politica Haberl schokt wereld: “Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking.”

 6. Cootje

  Kan je dadelijk voor 20€ kopen in en op Malta plus de verzend kosten. Maar de Corona mutanten en de varianten zorgen nog voor een zeer hete zomer , en dan gaan we in het najaar de schade opnemen hier in hun kruis getroffen ondernemers en in zuid Europa de getroffen toeristen sector , dan wordt het onzeker in die landen een hele hete herfst , van de Nederlander die zich op 5 mei laat kietelen door een Duitse volksvertegenwoordiger kan je niet veel verwachten , die ondernemers worden economischs naar de slachtbank gedeporteerd . En de rekening moet eens betaald worden die Corona heeft achtergelaten

 7. Albion

  “vrijheden terug” zegt het artikel.

  Mar ‘het’ bedoelt natuurlijk, het consu-zombische bestaan van de ene naar de andere bevrediging surfen en nooit tevreden kunnen zijn? Nee, dat is dus juist geen vrijheid, dat IS! de slavernij.

  Een systeem wat afhankelijk is van hoeveel zooi er verkocht wordt, is geen systeem, maar een bioindustrie van consumententokkies.

  Terug naar het onderwerp:

  Het zijn wensen als deze van politici van parijen als D66, dat ik ergens wens dat er een corona variant komt, die ‘specifiek’ een probleem is voor de gevaccineerden en dat de ongevaccineerde buiten schot blijven. Is dat erg?

  1. Max Aue

   “ Het zijn wensen als deze van politici van parijen als D66, dat ik ergens wens dat er een corona variant komt, die ‘specifiek’ een probleem is voor de gevaccineerden en dat de ongevaccineerde buiten schot blijven. Is dat erg?”

   Ja, Albion, dat is ziek gewauwel van een dom figuur met weinig moreel besef.

   1. Albion

    ‘Moreel besef’

    Die term is nogal onderhevig aan corosie vind je zelf niet?
    Want, wat is in jouw maatstaaf dan moreel verantwoord?
    Ik daag je uit er antwoord op te geven.

    1. Max Aue

     Je spreekt de wens uit dat mensen die zich hebben laten vaccineren geconfronteerd worden met een variant van het virus die ze alsnog doodt.

     Vind je dit moreel best wel hoogstaand?

     1. usb3.0

      maxje is een hond die vindt dat mensen die zich niet laten vaccineren schuldig zijn aan andermans dood,

     2. rutte leugenaar

      de strónt vlé®k zegt dat het vaccin niet werkt , het staat er echt , we vaccineren met een niet werkend vaccin, mensen kunnen geconfronteerd worden met een mutatie waar het vaccin niet opwerkt !

     3. Max Aue

      Nee hoor, Gerrit, wel meen ik dat mensen die zo stom zijn zich niet te laten vaccineren moeten voorkomen anderen te besmetten.

     4. rutte leugenaar

      de strónt vlé®k zegt dat het vaccin niet werkt , het staat er echt , we vaccineren met een niet werkend vaccin, mensen kunnen geconfronteerd worden met een mutatie waar het vaccin niet opwerkt !!

      ongevaccineerden kunnen gevaccineerden besmetten beweert de strónt vlé®k . Een nutteloos vaccin dus .

     5. Max Aue

      “we vaccineren met een niet werkend vaccin, mensen kunnen geconfronteerd worden met een mutatie waar het vaccin niet opwerkt”

      De vaccins die tot nu toe ontwikkeld zijn werken adequaat voor alle varianten van het corona-vaccin die nu bekend zijn. Het is echter denkbaar dat er een variant opduikt die de huidige vaccins zal weten te omzeilen. Voorlopig is dat echter gelukkig niet aan de orde.

     6. rutte leugenaar

      waarom dan al die paniek over de engelse , afrikaanse , braziliaanse , indiase variant

      zijn alle maatregelen omtrent die varianten dan onterecht genomen strónt vlé®k ? het vaccin werkt immers perfect beweer je domme jongen. Blijven we bij de constatering dat gevaccineerden niet besmet kunnen worden door ongevaccineerden. Je lofzang omtrent een corona paspoort is dus misplaats en in strijd met ERvM strónt vlé®k

     7. usb3.0

      maxje liegt als hij zegt dat de vaccins adequaat werken, dat kan maxje niet beweren want we hebben te maken met een experimenteel vaccin waarvan de onderzoeken tot 2023 duren.
      Daarnaast praat maxje natuurlijk poep!, als mensen bang zijn en zich laten inenten met een experimenteel vaccin waarvoor moeten zij dan nog bang zijn volgens maxje?
      Ik ben van mening dat mensen die zich bewust laten inenten met experimenteel vaccin andere mensen nooit kunnen verplichten om geen deel laten nemen aan de maatschappij dat is namelijk fascistisch, en maxje stroomt over van fascistisch sympathieën en gedachten.

     8. usb3.0

      “wel meen ik dat mensen die zo stom zijn zich niet te laten vaccineren moeten voorkomen anderen te besmetten.”

      maxje vindt dat mensen die zich niet laten vaccineren schuldig zijn aan andermans dood

     9. Max Aue

      “maxje liegt als hij zegt dat de vaccins adequaat werken, dat kan maxje niet beweren”

      Jawel hoor. De dagelijkse dodentallen in landen als V.S., UK en Israël, landen waar de vaccinaties voorspoedig verlopen, gaan sterk omlaag en ook in ons land sterven er aanmerkelijk minder mensen aan Covid in de leeftijdsklassen die bij voorrang werden gevaccineerd.

      Het lijkt me lastig te beweren dat dit niet het gevolg is van de vaccinaties. Kennelijk werken de vaccins goed.

     10. rutte leugenaar

      aannames , aannames , maar als alles zo voorspoedig verloopt kunnen we tijd, energie en geld besteed aan een nutteloos paspoort beter voor nuttig dingen gebruiken strónt vlé®k

     11. usb3.0

      Nee hoor maxje dat kun jij nooit beweren

     12. Max Aue

      “waarom dan al die paniek over de engelse , afrikaanse , braziliaanse , indiase variant”

      Die ‘paniek’ had wel degelijk betrekking op de vrees dat het varianten waren die het vaccin zouden kunnen omzeilen. Dat bleek niet het geval maar ze waren wel veel besmettelijker en dat was begrijpelijk reden tot zorg.

     13. rutte leugenaar

      ze waren wel besmettelijker ???

      wederom liegt de strónt vlé®k alles aan elkaar. De mutaties hebben amper voet aan de grond gehad en bleken allen qua besmettelijkheid gelijk domme jongen . Je ijlt , je hebt kennelijk corona

     14. Albion

      Nee, ik heb nergens het woord dood genoemd. Dat ik hoop dat ze doodgaan, nee.

      Wat ik bedoel, het kan heel riskant zijn wat we doen met die vaccins. Je ziet nu al in Israel, dat met name de gevaccineerden vaker drager zijn van zuid Afrikaanse variant dan niet gevaccineerden.

      Door zo’n dwingeland wet en indirecte verplichtingen, gaan bij mij de nekharen omhoog staan.

      Het vaccin, dat gaat niet lang werken. En ik gruwel van het idee om voor elke variant vanaf nu ieder jaar of half jaar te moeten worden geënt.

      En voor wat dan? Onze samenleving? Ha!

     15. Max Aue

      “dat ik ergens wens dat er een corona variant komt, die ‘specifiek’ een probleem is voor de gevaccineerden en dat de ongevaccineerde buiten schot blijven”

      Deze tekst is ondubbelzinnig, Albion, maar ik begrijp dat je hem terugneemt. Dat is prima.

    2. rutte leugenaar

     een inhoudelijk antwoord kan je op je buik schrijven. De strónt vlé®k begrijpt de kern van de materie niet eens dus roeptoetert de clown maar wat terwijl hij op argumenten al failliet is.

    3. Max Aue

     Leugenaar heeft hier wel een punt: als de vaccinaties breed zijn uitgerold is een vaccinatiepaspoort niet meer nodig. Die situatie zal nog wel drie maanden op zich laten wachten, helaas.

     1. usb3.0

      Nee maxje je verdraait de boel natuurlijk, maxje kan namelijk niet beweren daar er geen data is dat vaccineren helpt.

     2. rutte leugenaar

      domme tról wil invoering van een vaccinatie paspoort voor de duur van 6 weken. immers invoering duurt nog 4 tot 6 weken. Dat maakt 3 maanden vol.

      De strónt vlé®k wil doen geloven dat het een tijdelijke maatregel is. De strónt vlé®k moet zijn ouwe moer in de zeik nemen maar niet mij !

      max anus zijn gewauwel komt overeen met de verstandelijke vermogens van een vijfjarig kind

     3. Max Aue

      “De strónt vlé®k wil doen geloven dat het een tijdelijke maatregel is.”

      Ik zie de logica van een corona-paspoort niet in als corona is verdwenen.

     4. rutte leugenaar

      alle specialisten zeggen corona gaat nooit meer weg. De mutaties blijven elkaar opvolgen roeptoetert men.

      Een eenmaal ingevoerd vaccinatie paspoort zal dus nooit meer verdwijnen domme jongen

     5. Max Aue

      “alle specialisten zeggen corona gaat nooit meer weg. De mutaties blijven elkaar opvolgen”

      Als corona niet meer weg gaat zal het corona-paspoort nuttig en nodig blijven, daar heb je gelijk in.

     6. rutte leugenaar

      je bent een vervelende onwetende miesgasser wím hútten. Dat je ooit een zuigende trage dood mag sterven met veel pijn en lijden ! Je hebt het verdiend.

    4. usb3.0

     Nee҉ ho͏ǫr,͝ m͡áx̴je ͟l̕ìegt,͟ he͝t͜ is de t͜i̡j̡d̴ va͝n ̛he̛t jaa͠r ͝d͠at͞ ̨he͘t weer no҉r̕ma͜a͝ĺ ̸w҉orḑt, st̡e̸rk̡er̷ nog͏ vǫr̸i̢g jaar̵ ͢jưn̕i͠ ͝lag̕e͠n͞ ͢er̸ ̴sl̛e͘ćh̷t͜s 28 ͢me͞n̢sen op ͜de i̡c̵’҉s͝ l͢o͠gi͘s̷ch͞ da̧t̶ ͢d͜it̢ ̨we̛er gaa͝t ͘g̕e̴b̀eur̴en̛ ̸e̡n̛ ͜dat ̧i͟s͟ ͢nieţ da̕nkz҉ij̴ vacçi̛n̛ati҉e̢.́
     E̡r ̡v̵al̀l͢e̕n s̶t͟ee͘ds̛ ̛m͜eer͏ ͠s͟la̡ch͞t͡o̧f͡f͝ęr̨ van͘we͝g҉e de ̷bij҉werk̢inge̢ņ v҉an h̸e̶t exp̨erim̕ent̕e͞le̸ ͠v͡acci͟n.͠

     Ree̕d̴s vele̷ m̡eĺdin͜gen̶ vaǹ z̛ièkte e̷n̛ ove͝r͝l͠i̢j͞den na҉ ̧c͘örö͢na҉ ̡inj͘ëct͜ie͠.
     Niet i̸n̡ ͢he̷t ńieu͏w̕s, we̴l̸ ̸op ̶inte͘r̢net …
     ̡
     ͢Ee͢n ͠pers̸oơn ͞d͜i̡e sterft̕ m̵et͜ ̡o͠ǹd͠ȩrl̡igg̨e̕n͢d̴e̷ aand̵oen̸in̨g̕e͟n͘ ̢e҉n ͘een p̀ö̵s͡iti̴eve P̕çR t̷est w͠o̸rdt͡ al͟s ̸’c͡o͏r҉on̸a ͟d̨od̶e’ ģe̷n͏o̷te̛e͝rd.̶ ̨
     ̀Àl̸s ̧ie͏mand̨ ̸st́erft͠ na ͟en̸ting me̢t̡ ̧h̡e̵t͢ cǫr̷ona̶ ̷’͜vacci͟n̨’̵ d́a̧n̛ h͢e̡e̛ft͞ ́da͞t̛ ̶v͝o̕lg̢en͠s dè ex͝p͝e̵rt͏s̀ ̀ve̶elal̕ ́ni̷et̶s͘ ̵m̶e͜t ̶elka̵ar te̕ ͘m̸àḱe̛n. ̛
     Įn toen̵e̴m͘end̨e̶ m̵ate̕ ͝zíen̛ w̕e op̛ ͢i̛n̸t́er͟net ̀e̡n͟ ́i̸n͝ ͟de͘ ̀socia̕l͝e m̡edi͜à b͏erích̸t̀en v͡a̢n̵ ͢m̛ensen̨ ̧d͡i͘e ́er͏ns̨ti͏g̢ ̕zi͡e̛k ͜w̢o͜rd́èǹ ̧of s̵t̕er͢ve҉n a̶a̴n̡ de ̷ǵe͜vol҉g͠en͢ ́v̷an҉ de ͠c͠or̴o̵na ͜i͏nje͘c͟ties̶.
     h*͘t̕ps̀:͏/͡/̢w͞ww.͜bit̸c̀h͟ut̷e.coḿ/̛vi͟d̛e̡o/sOz͢yA͢D̸C̷Wv͘9E0/
     h͟*t̢tp͠s͢://̡www.̢b͘itchut͏e.̸com̡/́v͢ide̕o̡/g͠y͘BOL̴g̶V̸o̧D7͡i͘k͝/̡

     •Th̡e͡ ̴e͟p͠o̡c͠h͏ ́t͘įmeş:͏ ̀5͞5 me̷ǹsen ̶iǹ de ̧V͜S ste҉r͞v͝e͜n ̕na ̡c͏oŕo͏na v̶ac͡cin̶
     •̴2͘,7% va͢n d̢e ge͝v͝a͟cc̨i̧n̵e͝er̵d̢e͡n is n͜i̷e̴t͢ ̕l̨a͡n͢ǵe͡r ͏i̶ń ͢sta̷at tot ̨w͘er̢k̸ ̧n҉à h̛e͏t Pfize͞r̀ ͡va͜c͡c̸įn͏
     •Por͢tug̴e̕s̶è ͜h͟úlp͠v̢e̵r̢l͞e̛n̛er̨,̨ 4͡1 ̧jaar ̨ơud͜, st͡e҉r̨f͜ţ tw̶e҉e ͠d̵agen͞ n̴a̢ ̨t͢o̕e͜die͞n͜ing͏ ̀v́a͞n҉ ̕h͢et͡ Pf͜i͝zer ͘vac̴cin̕
     ͡•M̛e̕x͞ica̢an͘se ́d͘ok̴te̶r in he͡t ͏zįeķen͜hu̴is҉ òp͞g̡e̷nǫmen n̕a̵ C͞o̷v̶id͡-1͜9 ̴vac̵ci̶n͢
     ̢•͜H͝ǫn̨d͘erd͞e̴n̴ I̴s̴r̨a̵e͞l͘i͘’̛s r̀ak̢èn͘ b̷e͞smet̴/ont̛w̶ikkel͘en͞ ̧Co̴vid̷-19 ͏n̷a ̡tǫedi̶eni͜ng van̶ ͢h͡ét Pf͜iz̷e͜r̸/̷BióNTe̡ch̡ ̢vaccin͟
     ͏•̧P͜erf̧ec̀t̕ ͞g͢e̢z͠o̶ņde͟ a͟r͞t̨s va҉n͘ ͜56̷ jaa̕r ̢st̨e̢r̷ft ͡a͢a̸n͘ ͜e͞en̷ ̸blo̕éḑąfwij̧k͢ing҉ ̧16 ͘da̡g̨e͜n͡ n͘ad͝at hij ̡h̕et ̴P͢f͞izer ̛va͜cc̵i͡n̛ ̶kr͟e̕e̢g. ͞Zij̷ǹ ҉dood ̕en ̡d̴e͡ l͝ink͠ ͟n̕a͢ar͝ h̸e͡t ̸vacci͘n͢ wórdeń ̢o͜nd̢e̷ŕzo͟cht̵
     •7̀5 ͠j̧a͏ár͡ ̨oud͘e̡ ̛Isr̨a̛ë͠lisc̵he ̸mań s͝ter̸ft ̨2 ̧uur̕ ̴ǹa ͝Co̶v̸i̴d̡-19͠ v̢ácc̵i̛n͟at͜ie
     ͠•̢Z̀w̵i͡ts̢ers̸e̶ ͢man ̷s͡t̶er̨f̵t n̸a͝ Pfizer v͟a҉c͢cin͡ina̛t͞ie
     •̛88͠ jaar͠ ͟o̸ude m̴an ͠bez͡wijkt͜ ͡en s̶t̷erf̧t en͘kele ͝u̸ren na̕ d̴e ̸vacc̵in̢a͝tie͏
     •D͜u̵i̕z̴enden̡ ̢m̀e̷n͡śe̕n̴ on̡dervi͠n̷den ͠s̶c̴had̢e̵ ̸n̨a̴da͢t ze ͠he͘t ́Cov̧id-19͘ va̷cc͞i͟n ̧kr͏ijgen
     •Zi̕ék͘e̷nhuismedew̵érker̷ z̶o̶nder̕ h͢i͡s͏t̵o̧r͢i͠e̶ ̕van͝ ͢al̸lérgi̡sch͠e̴ r̶ea̕c͜ties b́e͝l̕andt op͞ ͞d̸e͜ int̢ensív̴e҉ c͘a̢r҉e̕ m̨e͝t͜ ̨er̕nstige̕ al͟ler͢gi͏s̷c̴he̕ rea͝c͟ti͝e n̕a͠ ͢P̀f͘izer v͘a̢ććiǹ
     ̵•͏4̕ v̢r̢i͢jwi͜llig̢e͝ŕs̸ ̢krij͏g͏en ̷g͟ezichts͞v̸e͡r͢la̧mmi͘ng̨e̵n ̵n̢a ͜de̢ Ṕf͢íz͘er̨ ̸e̶n̢tin͢g
     •Onderz̷òe͘k̷ i̕s̀ ͘g͡e̴s҉t̢art̢ ̷n̛adat ̧2̀ ͠me͡nsèn͢ i͟n ́eeǹ N̢o̴or͜s v̧erzorg͏in̢g̢st҉eh̵u̵i̵s͝ s͟t͜er҉ven ͠na h͘et͡ Pf̴i͢zer ҉v͠acc͢in̴ ̸ont̷v̨a̛n̶g͘e̴n̴ te he̴bb̴e̷n̨
     •H͟onderden͢ ́naa͡r ͟de eęr͜ste ͟hu̡l̛p na ͝Co͟v̸i̛d̷-͢1̡9͝ Vac͟cin̴e
     •͟E̶xṕerts͞ ́r͏a͢p̨port̀eren ̧o͜ver ͘ern͢s͟t̛ige͡ a̷ļl̶e̷rg͜is̷ch̨e ̀r̶e҉a͡çt̸ie̢s͞ ơp̵ ̶C̡o̧vi҉d͡-̶1͟9͢ vac̸çín͏
     •̵De ̕Na̛ti̧o̢na҉l̕ ̶He͠a̧lt͢h Ser͞v͜ice҉s ͞(NHS):̛ “G̷eef̸ ͠hȩt C͘ov̛id͘ ̷v͞acc͟in niet̀ ҉aan ̸m̨e͡n̕se̶n͝ m͘e҉t ͜e͢en͏ hi̕s̨t̢o҉r͘ie ̸v̧an ͢àllerg̴isc̀he͡ ̨reacti̢e̵ş”
     •Zùi̶d-̴A͢fr̀ikaans͠e̕ ͜ex̀p͢er̸ts w̸a̢ar͡s̸c͠h̴uw̸e͟n:̶ ̀Een ͟en͘kele ḑósi҉s͟ ͏v͢an h̶e͡t͏ ̢Coviḑ-̛19̡ ̸vacci̷n ̶le͡i͜dt ̀t̷ǫt́ gr̢oteŗ r̸is͢i҉ćo̸ b͢ij ́ni͞eu̸we ͝c̢o͡ro͢n̢a̧ ̛vari͠antęn͠
     •C̸entre ̕f̧o͘r͝ ̴Di̡s̨eas̶e Cönt̴röl ̧(͘CD̨C̡) ͞ónth͢u̡l͝t ̀da̸ţ te͏n mi͜nste 2̢1 Am̀erìk̷an͞en̸ lev̶en͜sbe͜dr҉eig͞end́e ҉aller͡gi͠sçh͞e ̴rea̵cties̴ hebbe̢ń ̶on͏tẁi͝kk̨el͞d͜ o͢p he̷t͜ ̧P͟fizer̴ vac͟ci̶n
     •B҉ul̡garije͠ ͞ràp͜porte̡ert ove̕ŕ bi̸j҉wȩr҉ki̕n̢ge̕ņ ͘van h͝e̢t͢ Pf̛iz͘ęr ̀Cov͘i̸d̶ Va҉cc͡i͝n
     ̸•2 Na̡ti̢on͠al ̨H͢ęaĺth ̵Service̢ (N͏H̕S̷) ̀me̕dewe̵rk̷er̷s ̷kr͜i͝jg̷en͝ ͞een͘ a̵lleg҉er͡g҉isch̕e ́re҉a̧cti̵e͝ ͠op͟ ͢het P̛f̨iz͏er͞ ̡va҉cc҉i̛n̨e̢
     •K͟roa̴ti͠s͟chȩ vr̷o͞uw͟ ̴v́an̸ ́8͘0̢ st̷ęr̛ft̢ ̸aan ͘h̴artaa҉nv̛ąl ͘kort ná c̕or̕ona̷ ͠v̶a̡cc͝in̷

     Er z̕ìjn ̢t̛ẃe̵e͜ inje̛c͝t͠ies͠ ̀i͟n̡ ͜het Ćov̛i͝d-1͠9͟ se͘rum͟ va̛n P̸f͞iz͜er. ̨Dȩ ee̕r̸ste i̕njec͝ti̶e ̴i͘ś ace҉ta҉minoph͞eǹ,̸ ͞heţ wor̀dt̨ ̶tóeg͟ediend͠ om̴ ̕te ͏pr͢obȩŕe͝n͠ de ̡moge̶l͟ijk͢ ͝e͡rns̶ti̧g̛e͡ ̷bij͏w̷e͠rkin҉gen v̢a͝n de twe͘èḑe ͜i͟nje̸cti͠e̴,̢ ̡ḩȩt̀ ͏‘̷vac҉cin’, te ̢v͟erlic̵ht̨en͘, ̀t͞é w̴eten:

     ̀•Sy͞ndr͞o̧o̵m͟ ̨v̧àn̕ Gu͏illa̵in-͟Bàrr͏é̡ ̵-͡ ͢im̵m͞u͠unsys͏teem t̴a͠st zenuw̷en aa͡ǹ
     ͞•Acut͠e ̢v̵ȩr̶spre̕id̨e͞ en͜cefalo̢m͏y̨e͢litis͠ – ̡ont̷sték̀in̨g̵ i͢n de̵ ̴h͜e͝r̵s̵e̕nen ̷/ r͝u͝g̡gen҉m̷e҉r̛g͟
     ̧•͢Tr͝an̨s̀v̧e̷rsa̶le my͟ȩli̶ti͠s -͜ b̴es̡c̴ha͝d͟i̵gt is̀oler͢ende ̨źe͢n̛u͞wcelv͠e҉z̸e̵ls͜
     ̕•E̴nce҉f̶a̕ļi̛ti͜s̛ -̡ ͜h͡e͜r҉sèno͜ntste̕k͢įǹg̴
     •Myel͏it͜i͞s ҉- oǹtstek͝įng͞ ͠v̵an het ru͘g̵g͝en̨m͘e͟r͝ģ.
     •En̕cefalo͢my͘ȩlit̶is ͞- o͠ņts̀te͠ḱin̵g̷ v͞an͟ ̢de̵ ̕her̕śe̕n̕e͜n en het͘ ̧ru͞g̨g̸enmer͠g
     •҉Me͢n̶ingoe͟ncef͘a͢lįt͘i̢s͞ – h́er̀pe̛s
     ̀•Meni͝ng̵ít̡is͘ -̡ in̡f̧ectie͠/̡ont̛s̸te͘k͞in͢g͟ van ͜v͜lo͡e͏i͞s͜to͠f͞ d͘ie ͘de̕ ͜h͟e̢rse͠n̷en ͢/̧ h̸e̢t r҉uģge̕n̴me̡rg̨ ̸b̷ȩs̶cherm̕t͡. ҉
     ̢•̨E̶n͢c̨efo̴l̵ąpathìe ̀-́ ̷sch͡ade ̴ǫf ̴z̛ie̛k͞t͝e ̧di͘e̡ de̡ he̛rs̢enen҉ ̸aa̢n͏t҉ąs̷t.͟
     •̛C͠o̢nv͡u͠ls̀i̧es/to͜ev҉a̕lle̕n -͠ ͏o̶nc͟öǹtröle̴er҉b͠aŗe ́spi͟e͢rs̴ame͟ǹt͞re͡kki͏n͜ge̛n
     ̡•Beroȩr͘te – sle͏c͝h͢te͝ ͞bloe̛d̴toe̸v̨oe͟r ̡n̷aa͟r de̴ ͜her͘s͠en̛en̨ ̵v͏er͞o̡o̢rz͝a̸akt ̀c҉e͞ldood
     •̸N͘a͠rc̛o̵l͘eps͜ie ͢- ch͟ronis͠che ̡s̶l͘a͏a͡p̕st̸o̶orn͘is҉, ove̕r̨w̡eld̨i͠gen̷d̛e ̛sla̸per̕ighe͢id̸ ҉o͠verda͡g̵
     •̸K͢at̵a̧pl̵ex̛i̷e ͢-̴ ̸s͡pier̛e҉n w͢o͢rd͟e̛ņ ́plo͘t̕s͟e̡l͏ing s͡la̕p ̶o͜f ver̢zw̷a͞kke̕n z͘onder ̀wa҉ars͢c͏huw̸in͞g
     •A̢n̴af͘ýlax͝i̵e͜ -̡ er͟n̴st͢i̷ge lev҉e͞nsb̢ed́r͝ęi̸g͝e͟ńd҉e a͢lĺe̷rg͢i͠sche͞ re͘ac̶t͜i̧es͡.͝
     ̧•Ac̷u͟ut́ ̢m͝yo͏ca̢rd͢infarc͡t ̨-͝ ̶hár͟taanv͘a̢l
     •̕M̕yoc̕ar҉ditis͠ ̨-̡ ̢ońt͏ste̡k̵i͏ng̸ v͝aǹ ͢d̸e͏ ͝ha̢rts͝p̵i̸er͝
     •̴Períc̕a̵rdit͟iş ͜-̀ o͞ntst͘e͟k̶ing ̢v̶an̴ ͏h̷et ͟ha͜rt̵za͡k̀je̛
     •̢A͘ut̴o̸ ìmm̶uu͘nzi̧ekte – imm͘u̴u͜n̵syste͡em v̵alt́ ͘h͝et ̶l͢ic͏h̀aam҉ a̕a͜n̴
     ̨•̨U͜itkom͏şt̸en ̕va̛n zwa͞n̶ge͝rs͠ch̕ap͠ ȩn͟ g͝e̛b҉o͠or҉t̶e – d̸o̸odgebore͏n̕en
     ̸•Niet-͏a͜n̶afyla͡c̵ti͏sch͘e a̵llergi͞s̡c̵he react͠i̧es̢ ͟- ̕e͘r͠ns͠tige̛ aller̵gi̛sche r͠ea҉c͞ti͝e͝s
     •T͏ro̧m̴bocy҉t̶op̶e̡ni̴e͡ – bee͡n̴m͜e͟rg̨a̡an̛doeninǵ,̴ leu̷k̶emi҉e͡, ͞i͡mm҉uun͜s̡y͜s͠t̷e̕èm
     •̨Ve̶r̛s͞ṕr̷éide͞ ̸i͠n͡t̡rav͘asću͟lair̸e̸ c̢oa͜gul̴at͘i̕e – ͜a͘bn͏o͘r͜mal̸e blo̕ed̨stol͏l̸in͝g͢ in͢ h͢et̡ l̶i̡c҉ha̵am̛
     •͟Ve̷ne̵uze ̵t̸r͞om͏b̸o-e͏mbòl͏ie ̴- b̕loèd̕s̷tol̨s͝el̵s ̧d̕i̛e͝ ͟h͜ąrtaan͟v̶a̶ll͜e̡n͠ ̀vero̢o͠rza͡k҉e͘n̨
     ̕•Ar̵t̵r͘it̡is e̴n ͏art͡ŕal̡gi̡e͜ ̶-̨ géw̛rìch̴t͏sp҉ijn
     ̷•Ziékt͢e҉ ̷va҉n͘ ̶Kaw͝as͘ak̛i ͝-͟ h͠oge ͠k͠o̵o̡rts̀ en ve͡r͞ve̵ļl̢ing van ̧dè ͝h҉ųid
     •͡V̶açc͝i͢n̶-̀ve̢rs͞ter̨k͡t̷e͏ ̵zi͜ek̀t͜é
     •͝V͡ac̛c͏i̸n̸ger̶e̶la̧t͠ee͜r͏de͝ ̕ad̕em͡ha͠lings҉ziekte
     •͘M͡ul͝t̵isys̡te͏èmi͏nflam̀m̶atoi̧r ̵sy͡n͟d҉r͞oom b̨i̛j͏ ki͘nd̵ere͜n͢
     •́O̷n͞tst̡e҉k҉in̕g ̛v̢an̶ h̛e̢t ̵h̶àr̛t, ͠de ̛lo̡ngen,͟ ͞d͝é ni͡er̸en҉, ̧d̵e̴ h͠ersen҉en,̸ d͞ę h̨uid, d́e ̡o̕gen̨ ͏of ͘de҉ ͜ma͘ag͞darmòr҉gan̡e̴n.҉
     •De̡ dóod

     1. Max Aue

      Dit is niet leesbaar, Gerrit.

     2. usb3.0

      Als uber taalautist zou maxje dit moeiteloos moeten kunnen lezen…

    5. Max Aue

     “De mutaties hebben amper voet aan de grond gehad en bleken allen qua besmettelijkheid gelijk domme jongen”

     De Engelse variant kreeg hier snel voet aan de grond en werd snel de dominante virus-vorm. De andere varianten kregen inderdaad beperkt voet aan de grond. Dat de Engelse variant besmettelijker was dan de bestaande corona-variant wordt wetenschappelijk bij mijn weten niet betwist.

     1. rutte leugenaar

      O N Z I N !

      De engelse variant is nooit dominant geweest domme jongen.
      De engelse variant is niet besmettelijker domme jongen zoals bevestigd in de evaluatie van de avondklok

      je bent een fantast !

     2. Max Aue

      ht*ps://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201222_93224678

   2. rutte leugenaar

    het gaat niet om moreel besef strónt vlé®k het gaat om besmettingsgevaar.

    Als er geen besmettingsgevaar is voor gevaccineerden handelt men in strijd met de grondwet domme jongen.

 8. Rien E

  d666=partij van onbenullen

 9. september

  Ik ben wel voor vaccineren, maar moet niet verplicht worden

  1. rutte leugenaar

   miauw

 10. rutte leugenaar

  het ware gezicht van d66 , mensen straffen om zogenaamd anderen vrijheid te geven

  Een ieder is gelijk en heeft grondrechten waarim gelijke rechten zijn afgesproken

  Als een ongevaccinerde een gevaccineerde niet kan besmetten handelt men in strijd met de rechten van de mens. De build back better club is enkel bezig met zijn dubbele agenda. Fascistische club nsb’ers

 11. M.Dikker

  Vaccineren is vrijwillig… ja, ja. Maar als je je niet wilt laten vaccineren, ben je jouw vrijheid kwijt.

  1. rutte leugenaar

   omgekeerde vrijheid , we nemen je vrijheid af maar als je een prikje neemt krijg je het weet terug

   Zelfs het EU hof gaat hiermee akkoord. Adolf had het niet beter kunnen doen. Sterren voor de ongevaccineerde en afvoeren naar het quarataine hotel.

   1. Edjan

    CITAAT: “we nemen je vrijheid af maar als je een prikje neemt krijg je het weet terug”. Einde citaat.
    Klopt, zo doen ze het. En de onderdanen zijn nog blij ook.

    1. rutte leugenaar

     De gezondheid over tientallen jaren is ondergeschikt aan een biertjuh op het terras. Het maakt pijnlijk duidelijk hoe het komt dat de VVD de grootste partij is

 12. Happytissue

  Er is nog überhaupt geen duidelijkheid of je al dan niet besmettelijk kan zijn wanneer gevaccineerd. Duidelijk is wel al dat je zelf besmet kan zijn desondanks vaccinatie, zie o.a. het verpleeghuis in Wehl maar ook over de grens zijn er al legio voorbeelden.

  Alleen al om deze reden is een vaccinatie paspoort onzinnig en levert behalve een papieren werkelijkheid niets op, behalve voor de politiek vanzelfsprekend.

 13. Niet L niet R

  Ik ben 2x ingeënt maar ben tegen dit voorstel, verdeelt Nederland
  Clowntje Hug de gesjeesde school meester zonder management kennis heeft mede er voor gezorgd dat zijn CDA de weg is kwijtgeraakt en nu geheel Nederland, wat een mislukt figuur en ijdeltuit van de bovenste plank!

 14. polleke67

  9 maanden geleden werden de kritische denkers weg gezet als wappies en complotdenkers, maar wederom hadden ze gelijk.
  Tweedeling in de maatschappij creeren door vaccinatie paspoort en testbewijzen.
  Deze meneer Paternotte is een kandidaat voor Neurenberg 2.0.

 15. Adriaen van Bergen

  Het vaccinatie paspoort:
  Matteüs 4 8-9
  Tenslotte nam de duivel Hem mee naar een heel hoge berg, vanwaar hij Hem alle koninkrijken der wereld toonde in hun heerlijkheid. En hij zeide: “Dat alles zal ik U geven, als Gij in aanbidding voor mij neervalt.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.