Paniek! ‘Kiplekkere’ Baudet was grieperig: Kamervoorzitter Bergkamp eist ‘coronavrij-verklaring’

Toen Thierry Baudet (FVD) wilde beginnen aan zijn inbreng van de eerste termijn tijdens het debat vandaag in de Tweede Kamer riep Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) hem opeens bij zich. Want hij moest even verklaren “geen corona” te hebben. Daar zouden verschillende “leden” van de Kamer zich namelijk zorgen om hebben gemaakt. Baudet lachte erom. Hard.

Voor iemand die zich de pre-coronatijden nog herinnert was het héél gek om te zien. Thierry Baudet moest verklaren voor zover hij weet geen corona te hebben. Dit omdat hij eerder op de dag toegaf dat hij ergens in het midden van april ongeveer wat grieperig was geweest, en “een stuk of twee” fractiemedewerkers positief hadden getest voor corona. Daarom werd er nu van hem verwacht dat hij even een “verklaring” af gaf over zijn gezondheid.

“Ik begin met een korte verklaring op verzoek van de voorzitter: voor zover ik weet heb ik geen corona,” aldus Baudet. Daarna wilde hij overgaan op zijn speech, maar dat werd hem niet gegund. Jesse Klaver kwam namelijk meteen aanrennen om een interruptie te plaatsen. “Ik heb geen corona?” Wat is dit? Was er een beschuldiging? Een verdenking? Wat was er aan de hand! Gilde hij zogenaamd in paniek maar eigenlijk met een grote glimlach op het gezicht.

“Ik voel me op geen enkele manier ziek. Er werd mij gevraagd of ik corona heb, nou volgens mij heb ik geen corona,” schamperde Baudet daarop. Bergkamp nam het woord toen wéér. Een paar Kamerleden hadden zich zorgen gemaakt zei ze over Baudets gezondheid. Ze hadden afgesproken dat Baudet uitleg zou geven over de stand van zaken. “Eerlijk gezegd had ik een wat uitgebreider verhaal verwacht,” zei Bergkamp, “maar dit is wel de conclusie.”

“Ik voel me kiplekker!” zei Baudet.

Bij Omroep ON! gaf Baudet daarna wat meer tekst en uitleg. Daar vertelde hij dat verslaggever Ernst Lissauer, die grapte dat hij zich niet veilig voelde op de Kamerafdeling van FVD, zich nergens zorgen over hoefde te maken. “Wij hebben een afspraak: als je je niet lekker voelt blijf je thuis,” aldus Baudet. Punt.

Maar voelde Baudet zich dan wél goed? “Dit speelde een maand geleden,” zei de FVD’er. “Een maand geleden heb ik een aantal dagen griepklachten gehad, koorts, snotteren, en toen heb ik op bed gelegen, en ben ik niet naar mijn werk gegaan. En daarna heb ik even uitgeziekt, toen hebben we reces gehad, en ik ben al twee weken klachtenvrij.” Met andere woorden: “Er is niets aan de hand.”

Had hij zich dan wel laten testen? Daar voelde hij de noodzaak niet toe. Hij vermeed het contact met anderen, bleef braaf thuis op bed leggen, en klaar.

In de Kamer zijn er, zei Lissauer, mensen die zich daar zorgen over zeggen te maken. Zoals de al eerder genoemde Klaver bijvoorbeeld. Maar Marianne Zwagerman is daar héél kritisch op. Want, stelt zij, zij herinnert zich nog maar al te goed dat minister Kajsa Ollongren van D66 zomaar, hop, in de auto stapte met haar niets vermoedende chauffeur toe ze daadwerkelijk positief had getest op corona. En toen Mark Rutte een test had moeten ondergaan omdat hij contact had gehad met positief geteste personen (hallo Ollongren) ging hij gewoon naar de Kamer… terwijl hij nog op de testuitslag wachtte.

Kortom, het was weer eens één groot toneelspel in Den Haag vandaag, aldus Zwagerman. En trouwens, zou Baudet daar ongetwijfeld voor de duidelijkheid nog maar eens aan toevoegen: hij was een maand geleden een paar dagen ziek. Het speelt nu dus sowieso niet meer. Over tot de orde van de dag, dus!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. rutte leugenaar

  Hoe idioot wil je het hebben ? Een randdebiel eist een corona test omdat iemand zich niet lekker voelde.

  De wereld is volledig krankzinnig geworden en gevangen door wappies met hun corona fetisj .

  Het meest enge is dat men dit momenteel met wetgeving wil kunnen afdwingen. Coronafascisme.

  1. STOP FVD

   Gewoon een simpel regeltje om met zijn allen de corona eronder te krijgen, niets mis mee. Dat hij er misschien niet zo veel last van heeft, betekent niet dat hij het niet aan iemand kan geven die er wel ernstig ziek van kan worden of zelfs doodgaan. DAAR GAAT HET OM!

   1. DavidS1976

    Maar eerlijk! Klopt het nog wat er nu aan de hand is? Zonder kansloos gescheld?

    1. STOP FVD

     Als hij het een maand geleden mogelijk heeft gehad dan lijkt het me van niet nee. Dat dor hout hola Zwagerman iets moet roepen neemt niemand serieus, dat Ollongren namelijk iets stom heeft gedaan toen, dat VINDT OOK IEDEREEN. Ik snap niet helemaal waarom dat hypocriet gevonden wordt door mevrouw stemmingmakerij.

     Dat Rutte en co geen mondkapjes wilde in het begin vind ik ook volkomen achterlijk, niet eens of het wel of niet zou helpen, maar wel omdat alle omringende landen het wel deden. En daarna invoeren is niet vertrouwenwekkend nee.

     Dan zo’n wappie dat angst x 3 roept, hoezo? Als je (en iedereen) zich aan de basisregels houdt gaat het toch gewoon goed, heeft niets met angst te maken. Maar dat wil je wel graag geloven.

     En ten slotte stickie met een loze opmerking over delen van medische gegevens. Jouw individuele belang vind je belangrijker dan het collectieve doel. Succes. Ik heb daar geen probleem mee, jij misbruikt het alleen maar om het niet te hoeven doen.

     1. usb3.0

      “Jouw individuele belang vind je belangrijker dan het collectieve doel”

      Absoluut, niemand hoeft zijn geheime medische gegevens te delen, die zijn persoonlijk en geheim en wie denk jij wel niet dat je bent, smerige fascist, jij begrijpt niets van privacy, je bent zo dom dat je echt denkt dat het misbruik is, hoe dom kun je zijn en gewoon niet snappen dat dit een grondwettelijk recht is druiloor, jij bent dé definitie van een wappie.

     2. rutte leugenaar

      mondkapjes wat zeiden de specialisten ook alweer ?
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=mndegsjVxtc

      het RIVM zegt dus dat mondkapjes klinkklare onzin zijn onwetende domme tról. Of weet jij het nu ineens beter dan d specialisten waar je o hoog van opgeeft domme jongen ?

      De domme tról is voor de totalitaire staat omdat het mogelijk en collectief doel kan dienen. Dat zei Mao ook altijd , alles in dienst van de staat. Dat er met de kennis van nu nog idioten vrij rond lopen zoals de stopidioot is zorgelijk. Het fascisme krijgt weer een voet tussen de deur.

     3. STOP FVD

      Ten slotte snap ik nog steeds waarom stickie en coenzoon bij elke reactie na elke zin een scheldwoord denken te moeten plaatsen, en dan word ik bedreigd omdat ik haat zou zaaien, ja hoor tuurlijk. Welkom in je eigen wereld.

      Het simpele feit dat ik wel mijn “medische gegevens” wil delen maakt mij een fascist. Ik zie de vergelijking niet, maar dat heeft meer met stickie te maken denk ik.

      En coenzoon wijst mij erop dat de RIVM zegt dat mondkapjes niet werken, terwijl ik niet roep dat ze WEL werken. Dus daar ook wederom ik snap de reactie niet en met de bijbehorende scheldwoordjes.

      De hele wereld (letterlijk) probeert iets aan corona te doen (nou ja behalve als er een corona ontkennende dictator aan de macht is natuurlijk, iets wat ook in NL was gebeurd indien Baudet het voor het zeggen had) en dan roept alwetende linksliegt dat het fascisme een voet tussen de deur krijgt.

      Je let niet echt op he man, weet jij wel wat fascisme is? Zoek het eens op, en zoek de vergelijkingen met je partijtje FVD.

     4. rickardinho

      Stop fvd laat hier ik één bericht weer zien hoe die in elkaar steekt. Helpt een mondkapje niet? Boeie in Duitsland doen ze hem toch ook op. Met andere woorden als Duitsland of België in de sloot springt, springt deze debiel er wel achteraan. Je zou zo maar in het leven staan zeg. Vrij denken nog nooit van gehoord. Alleen tot je nemen wat vadertje staat je vertelt.

     5. rutte leugenaar

      mondkapjes werken zegt de stopidioot !
      Toch gaan we ze dragen zegt de stopidioot !

      Hoe kan je nu met zo een volidioot een zinnige discussie beginnen ?

      p.s volidioot is geen schelden maar een heldere conclusie van je gemoedstoestand idioot.

     6. rutte leugenaar

      de correcte tekst moet dus zijn

      rutte leugenaar 9 seconden geleden
      mondkapjes werken NIET zegt de stopidioot !
      Toch gaan we ze dragen zegt de stopidioot !

      Hoe kan je nu met zo een volidioot een zinnige discussie beginnen ?

      p.s volidioot is geen schelden maar een heldere conclusie van je gemoedstoestand idioot.

    2. september

     Dat kansloze gescheld doen voor al. Rutte Leugenaar e n usb.3.0 Dan weet je dat

     1. rutte leugenaar

      Probeer eens inhoudelijk te reageren domme jongen.
      Je standaard riedeltje wordt wat vervelend hersenloze !

     2. STOP FVD

      “rutte leugenaar
      Probeer eens inhoudelijk te reageren domme jongen.
      Je standaard riedeltje wordt wat vervelend hersenloze !”

      En dit roept om inhoudelijke reacties! LOL. Zie je zelf wel wat er mis is met je eigen reacties linksliegt?

     3. STOP FVD

      Linksliegt verwijst ineens naar de RIVM, alsof dat een betrouwbare bron is terwijl hij eerder heeft geroepen dat Van Dissel achter de tralies hoort.

      Lekker selectief!

      Heb je al opgezocht wat fascisme betekent!

      En ik begrijp niets van privacy? IK MAAK ZELF UIT WELKE MEDISCHE GEGEVENS IK WIL DELEN. Dat het niet is toegestaan is toch een heel andere discussie wappie!

      Man, man en dan roepen de FVD troepen dat ik een idioot ben waar geen zinnige discussie mee te voeren is. ZUCHT.

     4. CZ

      Wappie!

     5. usb3.0

      “En ik begrijp niets van privacy?”

      Klopt, jij begrijpt er niets van, jij bent een anti-privacywappie

   2. LifeBuddy

    Kut rutte heeft ons 8 maanden zonder mondkapje rond laten lopen, om elkaar te besmetten. Terwijl heel de wereld mondkapjes droeg, Hypocriet!!! En jij gaat stemmen op arische sLinkse killer whale’s .

   3. arnoud

    angst !! angst !! en nog een angst. en daar doe jij graag aan mee het stopje.

   4. usb3.0

    Fascisten wappie stopje heeft, door zijn enorme domheid, nog steeds niet in de gaten wat er gaande is op het gebied van het beroven van de vrijheden van mensen.
    Medisch geheim hoef je helemaal met niemand te delen..

   5. rutte leugenaar

    sukkeltje
    3,3 miljoen doden
    7600 miljoen bewoners
    mortaliteit 0,04%

    99,96 % overleeft covid
    99,8% heeft geen last van covid

    idioten denken dat je de hele wereld mag en kan onderwerpen aan hun angsten. DAAR GAAT HET OM !

    probeer de cijfers even inhoudelijk te ontkrachten domme jongen ! Oja , dat het lage aantal doden komt door corona maatregelen is bull shit , jij – de stopidioot – bent 1 van de idioten die hier constant scandeert dat niemand zich houdt aan de coronaregels.

    Je bent te simpel domme jongen

  2. Pauline Kummer

   De situatie in India is niet erg rooskleurig met de Coronaachtige griep. Er worden lijken gedumpt in de Ganges…geen geld voor een verbranding. Het zorgelijke is dat het inmiddels zich aan het verspreiden is. Baudet kan zich er niet uitkletsen en lachen.

   1. arnoud

    en jij gelooft die klinkklare leugens !!!

    1. STOP FVD

     En jij hebt “bewijs” dat het niet klopt? Roepen dat NOS = fakenews gaat hem niet worden. Het is op zo’n beetje elke serieuze nieuwsorganisatie te vinden, behalve bij DDS.

     1. usb3.0

      Jij weet het iig zeker niet..

     2. rutte leugenaar

      3,3 miljoen doden op 7600 miljoen poppetjes en jij probeert het te verkopen als een killer virus waardoor de wereld in een pandemie verkeert ?

      get a life domme jongen , corona is een hoax !

   2. usb3.0

    Dat is niet hier paulientje…!!!!

   3. rutte leugenaar

    1200 miljoen mensen geeft procentueel gezien dezelfde absolute aantallen binnen de marges van de samenstelling van je bevolking komkommer
    Je kan je er niet uitkletsen en lachen dom gedrocht.

 2. Vanduinen

  Hij was maar een clown 🎵🎵🤡 De man is zichzelf niet en dat weet hij. Een wandelende ramp.

  1. CZ

   Aldus Max Vanduinen Van Velenamen Kummer.

 3. LifeBuddy

  HaHaHaHa, jesse klawang ”In de Kamer zijn er, zei Lissauer, mensen die zich daar zorgen over zeggen te maken. Zoals de al eerder genoemde Klaver bijvoorbeeld.”. En over de KLM die vrolijk door kan gaan, met al die Enge ziektes naar onze kinderen te brengen horen we Niets over. Hoe sLinks Racistisch zit het hier in elkaar.Kots

  1. Forlan

   Communistisch Zwijn.
   Dat iemand anders denkt over Baudet hoeft nog niet te betekenen dat hij 5 nicks heeft. Anders neem ff contact op de redactie. Die zouden aan de hand van IP adressen moeten kunnen zien of iemand gebruik maakt van meerdere accounts. En als peetoom en persoonlijk begeleider in een instelling geef ik je het dringende advies om nooit meer de assumptie te maken met smerig gedoe met kinderen, zoals onder het stuk over Freek Jansen. Echt het laagste van het laagste, mensen dat verwijt maken. Je hebt geen idee hoe zwaar het al is als man in de zorg te werken met kwetsbare groepen, je moet jezelf x 10 bewijzen. Ik verwacht een excuus en anders doe ik een Anton Mussertje. Kappen met die onzin!

   1. Forlan

    Deze was voor CZ uiteraard.

   2. usb3.0

    forlan denkt dat hij de enige man in de zorg is!

 4. arnoud

  zo zie je maar weer hoe de angst om zich heen grijpt bij sommige politici, en Baudet gewoon normaal doet zo het hoort, wat we al eeuwen doen gewoon uitzieken, en klaar weer, nee hoor die stelletje huichelaars en labswansen moeten zich weer eens aanstellen en belangrijk doen.

 5. Brenda Welsh

  Hij nam ‘griep’ in de mond, verbond er wat Corona aan vast en maakte er een showtje van. De nar was in zijn element. Zou zijn fractie hem nog wel serieus nemen?

  1. usb3.0

   brendaatje hoort het woord griep en gaat gelijk in angst stand

  2. rutte leugenaar

   griep was toch influenza ? is corona dan nu toch eindelijk afgezwakt tot griep in plaats van killer virus ? we gaan vooruit

  3. Max Aue

   Baudet maakt zich gehaat in de Kamer. Die man is een karikatuur van zichzelf maar bovendien oncollegiaal, schaamteloos arrogant en een politieke trôl.

   1. rutte leugenaar

    niemand zit op jouw subjectieve gewauwel te wachten wím

    probeer het eens feitelijk te houden domme jongen !

    de ware tról vind je in de spiegel domme jongen.

    1. Lucky Luke

     Jawel, ik zit er wel op te wachten!

     1. STOP FVD

      Ik ook!

 6. Max Aue

  “Had hij zich dan wel laten testen? Daar voelde hij de noodzaak niet toe”

  Dit is flagrant in strijd met de corona-regels en dat een Kamerlid dit schaamteloos verklaart is triest.

  1. usb3.0

   Aldus coronadwangbuisimbeciel maxje..

  2. rutte leugenaar

   welke regel is wet die bepaald dat iemand een onzinnige test moet doen strónt vlé®k

   De adviezen van pinokkio rutte en hugo goebbels zijn adviezen domme jongen !

   1. Max Aue

    bepaalt

    1. rutte leugenaar

     ach gut de strónt vlé®k heeft geen argumentyen meer ! zielige tról is het. Gelukkig dat de corona idioterie voorlopig nog hooofdzakelijk bestaat uit adviezen waar je je reet mee mag afvegen !

  3. september

   Hallo Max je moet niks aantrekken van Rutte Leugenaar en usb.3.0. die blijven maar schelden,als je het niet met hen eens ben,heel dom is dat

   1. Max Aue

    Ik trek me ook niets aan van trôllen, september.

   2. EvertB

    Dat is een zeer terechte opmerking, september. Rutte leugenaar en usb3.0 zijn wel de vreemdste eenden in deze bijt.

    1. Max Aue

     Het zijn de huistróllen van DDS.

     Heel vervelend dat ze hier kunnen rondhangen.

     1. september

      Ze zijn hier al zolang,we laten ze maar,je kan ze niet tegenhouden

     2. rutte leugenaar

      klopt daar weet noppen , lao , che , max ofwel wím hútten alles van

    2. rutte leugenaar

     hahahahaha , de tróllen kunnen de cijfers niet ontkrachten dus komen met het beschadigen van de boodschapper . De tróllen kunnen de feiten niet weerleggen dus komen ze met kattengejank.

     linkse flapdrollen kunnen niet anders dat blijkt weer !

     voorlopig blijft de mortalteit van hun pandemie hangen op 0,04% mortaliteit over ruim 1,5 jaar. Een stevig griepseizoen dus.

     1. STOP FVD

      De cijfers zijn al meerdere keren ontkracht, maar jij blijft ze vervolgens toch herhalen. En dan ga je vervolgens roepen dat we niets anders kunnen dan de boodschapper beschadigen, mag ik herinnering roepen JOUW claims :

      1. In de VK zijn ze begonnen met de 3e prik en 4e prik komt eraan ; ONJUIST, de 3e prik komt mogelijk in de herfts voor 50+’ers
      2. Pfizer ceo zegt dat we elk kwartaal een prikje moeten halen ; ONJUIST, deze ceo heeft slechts geroepen dat we mogelijk later dit jaar een 3e prik mogen halen, en daarna jaarlijks

      Dit zijn slechts 2 voorbeelden van ontkrachtte onzinverhalen van jou. En daarna blijf je je onzin verspreiden. Net als nu.

      De mortaliteit waar je naar verwijst zal ook niet meer omhooggaan, omdat er GEVACCINEERD wordt. EN jouw rating, als die al klopt betreft alle leeftijdsgroepen, ja duh, 0-60 gebeurt er niet zoveel, niet qua doden inderdaad, daarboven echter ligt dat percentage wel heel hoog.

      Conclusie, als iemand met kattegejank komt dan ben jij dat, en je voegt nog wat scheldwoordjes toe.

     2. Branzino

      @rutte leugenaar
      Een iets andere benadering van jouw cijfers:

      3,3 miljoen doden
      7600 miljoen bewoners
      mortaliteit 0,04%

      99,96 % overleeft covid
      99,8% heeft geen last van covid

      Dat 99,96% van de wereldbevolking covid overleeft klopt niet, want het grootste deel krijgt helemaal geen covid. Van de 160 miljoen mensen die tot nu ziek werden, covid kregen dus, stierven er 3,3 miljoen. Dat is ongeveer 2%. Gelukkig is de kans om covid te krijgen is niet zo groot, maar het is dus wel alleszins de moeite waard om dat te blijven voorkomen.
      Vergelijking met andere ziekten geeft interessante inzichten. Neem longkanker. Daaraan sterven jaarlijks bijna 2 miljoen mensen, ongeveer evenveel als aan covid in 2020. En zijn dan ook alle onderzoeken, projecten, kosten, etc. om longkanker te voorkomen storm in een glas water, onnodig? Het is wel een van de belangrijkste doodsoorzaken. En zo zijn er andere belangrijke ziekten, die dus ook maar negeren?
      Overigens is het aantal corona-doden “maar” 3,3 miljoen dankzij draconische maatregelen.

     3. Branzino

      @rutte leugenaar, STOP FVD
      Rutte leugenaar en usb3.0 zijn inderdaad irritant. Maar je kunt ze ook anders zien. Niemand komt hier voor de lol. Het gaat om het uitwisselen van meningen, feiten en interpretaties verspreiden, etc. Beide heren geven steeds de kans om dat op extreme meningen te doen. Maar dan moet je ervoor waken niet geïrriteerd te raken en ze niet met gelijke munt terugbetalen. Mij lukt dat meestal en dat geeft dan ook wel weer voldoening. Vooral de wetenschap, dat andere welwillende deelnemers je reacties ook lezen en aan de hand daarvan hun visie aanscherpen. Ik zou dus zeggen, rutte leugenaar en USB3.0, ga vooral zo door en blijf ons de kans bieden om redelijke, linkse ideeën te laten horen. Jullie zijn perfecte kapstokhaken, vooral ook de foute “feiten”bieden unieke kansen daarvoor.

     4. usb3.0

      Nee hoor stopje, jij als coronawappie stopt je harses gewoon nog verder in het fascistische coronavaccinazizand..

     5. rutte leugenaar

      wat en gewauwel

      ik zei dus eerder , quote

      3,3 miljoen doden op 7600 miljoen poppetjes en jij probeert het te verkopen als een killer virus waardoor de wereld in een pandemie verkeert ?

      get a life domme jongen , corona is een hoax !

      end

 7. ikweetwatikwil

  Er zijn zelfs mensen die hopen dat een mondkapje in de winter verplicht wordt. Hoe gek wil je het hebben.
  Zelf heb ik een 1 stoffen mondkapje omdat ik anders geen boodschappen kan halen. Af en toe even door een sopje want hij kan wat grauw worden in mijn jaszak.
  Inderdaad, mensen laten zich angst aanjagen. Is niet gezond. Daar kun je ziek van worden.

  1. STOP FVD

   Lijkt mij een goed plan, het blijkt dat door simpele regeltjes de griep bijna niet meer voorkomt (1 gevalletje in de laatste paar weken… ). Dus als die simpele regeltjes werken om griep buiten de deur te houden, TOP, doen en de verkoudheidjes kunnen daarmee ook opzouten, liever niet verkouden dan wel. Maar vooral liever geen griep, dan wel, en nog beter, liever geen corona dan wel.

   Is geen angst, voor mij iig, maar gewoon fijn om niet ziek te worden, al is het maar een paar dagen.

   1. usb3.0

    “Lijkt mij een goed plan”

    Hiermee diskwalificeert coronai-mbecieltje en absolute coronawap stopje zichzelf volledig

    1. STOP FVD

     Voor zover ik dat nog niet gedaan had, toch?

    2. STOP FVD

     Wat Branzino zei :

     “Jullie zijn perfecte kapstokhaken, vooral ook de foute “feiten”bieden unieke kansen daarvoor.”

     1. CZ

      Branzino zegt niets wappie, het is Van Velenamen.

   2. ikweetwatikwil

    Ik begrijp dat stop , het een simpel regeltje vindt om mondkapjes te dragen om verkoudheid en griep te weren.
    Is dat om de boerka vrij baan te geven? Algehele gezichtsbedekking in Nederland?
    Mensen met mondkapjes zijn straks nergens meer tegen bestand.

   3. rickardinho

    Haha deze engnek zou de belachelijke regels ook willen houden om zo het o zo gevaarlijke influenza te stoppen🤣. Stop fvd ze hebben een plek voor u he. Genaamd het Pieter baan centrum. Daar kunnen ze wel wat met je.

    1. STOP FVD

     Zoals ik al zei, liever geen griep dan wel griep, als ik daar 5 minuten per dag een mondkapje voor op moet om het niet van een dom wappie als jij te krijgen, dan HEEL GRAAG JA.

     En speciaal voor stickie en coenzoon :

     1. In de VK zijn ze begonnen met de 3e prik en 4e prik komt eraan ; ONJUIST, de 3e prik komt mogelijk in de herfts voor 50+’ers
     2. Pfizer ceo zegt dat we elk kwartaal een prikje moeten halen ; ONJUIST, deze ceo heeft slechts geroepen dat we mogelijk later dit jaar een 3e prik mogen halen, en daarna jaarlijks

     Dit zijn slechts 2 voorbeelden van ontkrachtte onzinverhalen van jou. En daarna blijf je je onzin verspreiden.

     En stickie geeft je daarna een like!

     1. rutte leugenaar

      Wat loop je nou te wauwelen over mondkapjes dragen als jezelf erkent hebt dat die dingen 0 00 bescherming bieden domme jongen. Waarom zou je met zo belemmering op ademhaling voor je snufferd lopen als er geen reden en geen noodzaak toe is ouwehöër

 8. Lucky Luke

  Waarom ben ik niet verbaasd?

 9. sonny

  Een weerstandsvol, krachtig arisch lichaam kan wel tegen een Covid griepje!
  Nietwaar?

 10. Arbeider65

  `Diverse collega’s waren na 2 weken corona weer op de werkvloer. Geen test te hoeven afleggen. Maar ja, die D66 voorzitter is gewoon een hysterische kip zonder kop.

  1. september

   Er zijn er die er heel weinig last van houden,maar je hebt er ook die er heel lang last van houden.Het is gewoon heel verschillend.

 11. Bolkestein

  Ollongren stapte MET CORONA gewoon in de auto bij haar chauffeur die VAN NIKS WIST. Rutte ging gewoon naar de Kamer voordat hij wist of zijn test negatief was. De hypocrisie is weer om te
  🤢
  #coronadebat

  Exact dat.

 12. Max Aue

  Zoals ik voorspelde: de eerste afsplitsing van FvD is een feit. Van Haga splitst zich af van het FvD.

  De debiele Club van Baudet valt nog sneller uit elkaar dan ik verwachtte.

  1. Max Aue

   Hoe zou het nieuwe splinterpartijtje van Wybren, Hans en Olaf gaan heten: Binding Rechts?

   😂

   1. rutte leugenaar

    nog een extra clubje in de keuze rij

    een formatie voor rutte wordt steeds onwaarschijnlijker

    1. STOP FVD

     Hahahaha, alsof dat iets uitmaakt, ze zijn gewoon allebei uitgesloten ipv alleen FVD.

   2. Beukman

    “Groep-Van Haga”, lees ik net.

  2. Beukman

   Oei, wat een aderlating voor Forum. De volwassen versie van Baudet, de opportunist Haga, stapt uit de partij en gaat het beste deel eruit vreten, waardoor Forum nóg sektarischer wordt.
   Ikzelf had verwacht dat Thierry de partij op termijn zou gaan overdragen aan Haga. Niet dus.

 13. Edjan

  Henk Otten weg, nu van Haga weg. Iedereen die het FvD op een praktische manier zou kunnen leiden en weet hoe je politiek moet bedrijven, terwijl Thierry bezig is met zijn filosofische hobby’s, stapt eruit. Ik denk dat het bijna over en sluiten is. Jammer, ik had er meer van gehoopt.

  1. Branzino

   Ik ben nu ook benieuwd wat de FvD-leden in de Eerste Kamer gaan doen. Die moeten nu ook kiezen. Het zijn er maar drie, maar als de laatst toegetredene, Theo Hiddema, zou overstappen, zou die als paradepaardje wel een belangrijk signaal afgeven. En zullen ze zich ergens bij aansluiten? Bij Otten of Nanninga? PVV lijkt me niet, maar ook niet uitgesloten? En wat doen Van Haga c.s. in de Tweede Kamer? Volledig zelfstandig blijven of aansluiten bij JA21 of, ook heel onwaarschijnlijk, bij de PVV? Het wordt heel interessant, maar de rol van Baudet lijkt nu wel uitgespeeld. Hij heeft gewed en gewoon verloren. Ik vermoed overigens hierachter een slimme strategie van Van Haga, die hij niet gisteren heeft bedacht, maar al lang voor de verkiezingen. Aansluiting bij het FvD was daarin een eerste stapje.

  2. rickardinho

   Baudet is de domste egoïstische politicusbuit de geschiedenis van Nederland. Hij had een mooie beweging. Maar het moet allemaal om meneer zelf draaien en van kritiek moet die niks hebben. Zo als zo vaak hebben we op rechts weer alleen mongolen waar je op kan stemmen. Te triest voor woorden.

   1. Nikita

    Noem eens een paar rechtse partijen ricarddildo dan ?

 14. rickardinho

  En weg zijn van haga en twee andere, Thierry baudet moet haast wel de domste politicus zijn uit de geschiedenis van Nederland. Man man man wat heb ik een spijt dat ik mijn stem heb gegeven aan dat ongeleid domme projectiel. Hij zou forum een plezier doen door op te zouten. Misschien dat het dan nog wat kan worden. Benieuwd hoe Michael hierop reageert, nu zullen van haga en vriendjes ook wel judassen zijn en weet ik veel meer.

  1. STOP FVD

   Ik ben ook benieuwd. Baudet had zich achter de oren moeten krabben en zien dat Haga bijna net zoveel stemmen als hij zelf kreeg, terwijl hij nummer 1 op de lijst was. Om de logica te volgen van anderen hier, zou dat betekenen dat mensen sowieso vaak of vaker op de 1e op de lijst stemmen in plaats van dat het een voorkeursstem is. Met die redenering is Haga dus eigenlijk de persoon op wie FVD’ers met name stemmen.

   Dat hij nu vertrekt gaat FVD zeker geen goed doen, en tegelijkertijd zal het Van Haga zijn nieuwe partij vleugels geven.

   1. rickardinho

    Krijg jij in ieder geval je zin toch je zou blij moeten zijn. Account zoals stop fvd zijn niet nodig. Niet zolang ze baudet houden. Die zorgt er zelf wel voor dat die nooit wat voor elkaar krijgt

 15. Harry Haller

  Einde van FVD!

  Van Haga, Ephraim en Smolders verlaten FvD fractie en beginnen hun eigen winkel!

 16. P. Puk

  De man is totaal gestoord. Eigenlijk jammer dat hij niet aan de zuurstof hoefde; dan had hij wel anders gepiept.

 17. 56RdK

  @P.Puk,

  Inderdaad is het zachtjes uitgedrukt erg jammer dat die dwaas niet op de IC is belandt.
  Want dit soort dwazen schijnen veelal die dans te ontspringen!

  1. usb3.0

   Net als 99,8% van al die andere mensen die er geen last van hebben, griep is nog steeds van kracht

   1. usb3.0

    Ruim een kwart van de Europese bevolking weigert een vaccinazi, in Bulgarije zelfs 61% in Nederland een enorm hoog aantal van 31%

    1. CZ

     BAM, wel jammer voor Hugo, eens kijken wat hij uit zijn fascistenhoed gaat toveren.

 18. P. Puk

  Baudet is een ongeleid projectiel en heeft schijt aan alles. Jammer genoeg hoefde hij niet aan de zuurstof, anders had hij wel wat anders tegen deze problematiek aangekeken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.