President Biden onder vuur: ‘Hij stopte Trump-onderzoek dat wilde bewijzen dat corona uit Chinees lab kwam’

Het debat over de oorsprong van het nieuwe Chinese coronavirus is écht losgebarsten. En één van de mensen die daarbij onder vuur is komen te liggen, is president Joe Biden. Want, zo berichten internationale media, eerder dit jaar dwong hij onderzoekers van het ministerie van buitenlandse zaken een onderzoek te beëindigen dat gericht was “op het bewijzen dat het nieuwe coronavirus afkomstig was” uit een streng geheim laboratorium in Wuhan.

Afgelopen herfst besloot toenmalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo – een Republikein die voor Donald Trump werkte – om te onderzoeken of China’s biologische wapenprogramma een rol heeft gespeeld in het ontstaan van de coronapandemie, aldus CNN. Maar dit onderzoek werd bekritiseerd door “insiders” die bang waren “dat het deel was van een politieke poging om China de schuld te geven van het virus,” voegt de Daily Mail toe.

Vervolgens werd het team van de nieuwe president Joe Biden in februari en maart geïnformeerd over het onderzoek. Zij sloten het toen snel, want, zeggen bronnen tegen de media, ze maakten zich zorgen “over de legitimiteit ervan.” Eén pro-Biden bron beweert bijvoorbeeld dat “de manier waarop ze werkten enorm verdacht was.”

Maar mensen die betrokken waren bij het onderzoek zeggen dat dit je reinste onzin is. Zij stellen dat de manier waarop hun werk wordt neergezet totaal oneerlijk en onterecht is. Ze zijn juist, zeggen ze, heel objectief te werk gegaan.

Dit nieuws heeft voor kritiek gezorgd op het Witte Huis. Want, stelt de Daily Mail, critici zullen nu stellen dat Biden de pandemie gepolitiseerd heeft door een onderzoek te laten beëindigen omdat het begonnen was door zijn voorganger.

De theorie dat het virus afkomst was uit een laboratorium waar geheime projecten ontwikkeld werden, werd al een tijdlang verspreid door Trump. Volgens critici van hém deed hij dat alleen maar om “de aandacht af te leiden” omdat zijn reactie op het virus in hun ogen “te soft” was.

Maar het idee dat het virus inderdaad uit het Chinese laboratorium kwam begint steeds meer steun te krijgen in de mainstream, met prominente wetenschappers die er eerst erg sceptisch over waren – Anthony Fauci bijvoorbeeld, die eigenlijk de Amerikaanse Jaap van Dissel is – maar die nu zeggen dat het toch wel degelijk tot de mogelijkheden behoort.

Dinsdagavond was Trump dan ook erg opgelucht tijdens een interview dat hij gaf aan Newsmax. In dat gesprek zei hij dat hij altijd geloofd heeft dat het virus afkomstig is uit het lab. En ja, zei hij, hij heeft het gevoel dat hij gerechtvaardigd wordt nu dat steeds meer leden van de mainstream media én wetenschappers zijn mening lijken te delen.

“Ik zei het vanaf het begin,” aldus Trump, “dat het daar vandaan kwam. Ik denk dat het overduidelijk was voor slimme mensen. Dat is waar het vandaan kwam. Ik twijfel er niet aan. Ik twijfelde er niet aan. Maar ik werd bekritiseerd door de pers.”

Maar ja, zei Trump, “mensen wilden niet toegeven dat het China was. Ze hebben het liever over Rusland.”

“Van het begin af aan zei ik dat het uit Wuhan kwam,” ging Trump verder. “En dat is ook waar alle doden waren, trouwens, toen we er voor het eerst van hoorden, met lijkenzakken, lichamen die overal in Wuhan provincie op straat lagen, en dat is waar het [lab] staat.”

“Voor mij was het heel duidelijk. Ik zei het met overtuiging en ik werd bekritiseerd… Nu begint het beschamende mediakartel te erkennen dat dat [laboratorium] misschien wel de oorsprong is van het Chinese virus,” zei hij. En hoewel dat rijkelijk laat is naar zijn mening is hij er desalniettemin blij mee.

Dit wordt héél interessant. Want de media worden zowaar wat kritisch over de manier waarop Biden omgaat met het coronavirus. Oké, niet alle media natuurlijk, maar wel genoeg media om er wat druk op te zetten. Nu gaan we zien of de theorieën van Trump en anderen daadwerkelijk kloppen of dat het luchtfietserij is. Hoe dan ook kan één ding gezegd worden: we moeten onderzoeken of Covid-19 is ontsnapt uit een lab in de Chinese stad Wuhan. Want we moeten weten hoe deze ramp is begonnen. Ongeacht wie de president is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Gebande_3

  Het Trump-onderzoek dat wilde bewijzen dat corona uit Chinees lab kwam’

  Dat is geen onderzoek maar de Trump manier van straatje schoonvegen.

  Waarom kiest MvdG toch altijd de kant van de verliezers ?

  1. STOP FVD

   Want Trump is rechts, Biden is links. Stel je voor dat je eens de juiste kant kiest, dat zorgt voor een precedent. Dat kan niet! Plus onze wappie mvdg verwijst naar de Daily Mail UK! Niet eens de US, maar UK, en dat tabloidje is een rechtse krant. Dus vraag je dan meteen maar af wat voor waarde zijn “artikeltje” heeft.

   CNN bericht (neutraal dus) over het soort onderzoek dat trompetje deed, dat was alleen maar om te “bewijzen” dat het “China virus” zoals hij het noemde (duh) uit het lab kwam. En dat mvdg nu trompetje zogenaamd citeert en dat soort rare dingen roept is het niveau van DDS.

   MANIPULATIE van “nieuws”. Rechtse mensen hier manipuleren dat het corona virus uit het lab komt. De kop van dit “artikel” suggereert dat mensen niet eens zijn met het stoppen van het NEP Trump onderzoek. De mensen die het niet eens zijn, zijn REPUBLIKEINEN! Zij weten ook dat het onderzoek alleen maar gericht was om al zou het alleen maar twijfel zaaien zijn.

   En dat is gelukt, want alle wappies hier zijn al overtuigd, bewijs niet nodig, zie de onbewezen “gestolen” verkiezingen in de VS eind vorig jaar.

   Conclusie, mdvg verspreidt desinformatie, leugens en manipuleert, en dat denkt dan commentaar de kunnen leveren over “linkse” media.

   1. Dennis76

    CNN neutraal?
    Net zo links als jij!

    1. STOP FVD

     Hoe weet jij dat nou? Jij kijkt toch alleen naar Fox News wappie!

   2. Xyz1234

    Gezien uw reactie zal het u vast ontgaan zijn, maar Fauci heeft intussen al toegegeven dat de VS financiële injecties (pun intended) heeft gegeven aan het Wuhan lab, waar zogenaamd ‘gain of function’ onderzoek en experimenten plaats vinden op coronavirussen afkomstig van vleermuizen om deze zo besmettelijk te maken voor mensen. Dit heeft hij eerder nog ontkend. U kunt hoorzittingen en interviews (niet geknipt of geplakt zoals we vaak gewend zijn van msm) terug vinden op youtube, rumble, bitchute. Maar goed, u moet dit soort feiten wel tot u willen nemen. Er zijn namelijk een hoop mensen die liever blijven geloven dat het allemaal toeval was of dat het niet meer relevant is wat de oorsprong was. Dus in die zin zou u niet alleen staan.

    1. nexit nu aub

     klopt naadloos. Tevens staan er nog leuke bijeenkomsten on-line waar men instructie krijgt om de media te paaien. Een analyse van de mislukte hoax mexicaanse griep laat zien dat de media niet meeging !

     Als er zoveel onomstotelijk vast staat vraag je je af hoe idioten nog blijven strooien met termen wappie en complotdenken. Denken deze volidioten dat de filmpjes allemaal knip en plakwerk is ?

     1. STOP FVD

      Wappie, ongelooflijk dat je maar blijft geloven in stomme complotjes. Word eens wakker. Oh ja nexit gaat nooit gebeuren leugenaartje!

    2. Beukman

     Dat bericht komt van die andere aartsleugenaar als ik het wel heb, Tucker Carlson. En anders komt het wel van Rand Paul, de mn die nooit luistert naar zijn opponent. Het verhaal is gefactcheckt en de uitkomst is weinig verrassend.

     Perlman told us that he thought Fauci’s response in the May 11 exchange was correct — that no money was given for gain-of-function research. But, he added, there’s a scientific discussion to be had on the benefits and risks of research making recombinant viruses, which involves rearranging or combining genetic material. The politicization of the issue, Perlman said, “doesn’t do anybody good.”

     factcheck.org/2021/05/the-wuhan-lab-and-the-gain-of-function-disagreement/

     En hier nog een factcheck van WP:

     washingtonpost.com/politics/2021/05/18/fact-checking-senator-paul-dr-fauci-flap-over-wuhan-lab-funding/

     There is some smoke here, but we do not yet perceive the fire claimed by Paul. To some extent, all money is fungible. But the EcoHealth funding was not related to the experiments, but the collection of samples. The NIH grant includes language that some say suggests gain-of-function research; NIH says that is a misinterpretation. Paul’s statements about Baric’s research also appear overblown. We wavered between Two and Three Pinocchios, but decided on Two, because there still are enough questions about the work at the Wuhan lab to warrant further scrutiny, even if the NIH connection to possible gain-of-function research appears so far to be elusive.

     1. Peet64

      Leuke fact check van WP:
      Er is rook maar wij zien nog geen vuur.
      Ergens is alle geld verwisselbaar.
      Taal waarvan sommigen suggereren…..
      Pauls uitlatingen lijken overtrokken te zijn.
      Wij twijfelden over twee of drie Pinoccio’s, maar (wij!)besloten…
      Want er zijn nog genoeg vragen om verder onderzoek te rechtvaardigen.
      Al lijkt de connectie nu nogal ongrijpbaar te zijn.
      Dat is dus keiharde fact check met een en al mogelijk, misschien, het kan zijn etc.

     2. Gerda2

      Waarom zou je de onderzoeksresultaten van de factcheckers geloven?

      Politifact is known for debunking anything that goes against the mainstream narrative before it can breach the public consciousness. But what isn’t widely-advertised is the fact checking giant’s ties to very deep pockets. For example, it’s received donations from the Bill&Melinda Gates Foundation and, perhaps coincidentally, has repeatedly debunked “false conspiracy theories” and “misinformation” about the Foundation’s investment in COVID-19 vaccines.

      en

      Like Politifact, Factcheck.org accepts donations from Google and Facebook to debunk viral deceptions, although it claims this doesn’t influence their editorial decisions. Even so, Factcheck’s partnership with a company that blocks users from sharing information that strays from the mainstream narrative — adopting methods that would make Mao Zedong proud — speaks volumes about the kind of facts it deems credible.

      medium.com/indian-thoughts/whos-checking-the-fact-checkers-359034ebd772

      Hierop zullen weer mensen commentaar hebben.
      Dus uiteindelijk moeten we de resultaten maar voor “waar” aannemen, uit welke hoek ze ook komen.

    3. STOP FVD

     Wappies denken altijd alles te kunnen omdraaien. De wappies hebben de waarheid in pacht en de niet-gelovigen moeten bekeerd worden, nee dank je!

     Fauci heeft volgens mij enkel gezegd dat het uit een lab zou KUNNEN zijn gekomen. Maar anyway, vergeet niet dat het een politiek spel is tussen de VS en China, waar trompetje in zijn tijd als laughing stock president 1 belang had en dat was zijn eigen belang.

     Rechts populisten nemen juist snel voor waarheid aan dat het een lab virus is en hoeven daar niet per se bewijs voor te zien, als narcist trompetje het zegt moet het wel waar zijn.

     Vertel mij (en vele anderen) dat wij ons feiten tot ons moeten nemen terwijl de baudet/trompet aanhangers al snel vinden dat “bewijs” op bichute al voldoende is.

     Draai het dus eens om, en verdiep je eens in wat je msm noemt en allergisch voor bent. Er zijn genoeg buitenlandse nieuwszenders/websites die je als onafhankelijk mag beschouwen en het nieuws onafhankelijk brengen. Als je DAAR niet in gelooft hoef je mij niet te vragen “feiten” tot me te willen nemen.

     Maar je zou daar niet alleen in staan als je dat niet zou doen, want veel mensen blijven liever geloven dat de VS verkiezingen gestolen zijn en dat het virusje uit het lab komt, ook zonder sluiten bewijs.

   3. Mistgabel

    90% van alle Nederlandse kranten zijn in handen van 2 Belgische miljardairs die het met medeweten van de EU via belastinggeld hebben verkregen.

    Ouwe wappie roepen.
    In dat trucje trapt geen hond meer in.

    Slappie.

    1. nexit nu aub

     klopt , tevens mag je hier niet zeggen dat de stopidioot krankzinnig is. De demente biden en de stopidioot interesseert het geen reet waar corona vandaan komt of wie opdracht gaf voor laboratorium onderzoek !

     bil gates lacht zich slap met zijn 7 vaccin fabrieken. De idioten zoals de stopidioot komen dan met de kretologie wappie en complot theorieën voorbij.

     Als je CNN neutraal noemt is je bovenkamer neutraal leeg !

    2. STOP FVD

     Het is geen trucje wappie! Je bent het of je bent het niet. Heeft weinig met je andere opmerking te maken, jij stelt dat 90% van de Nederlandse kranten kennelijk niet objectief bericht via een stelling die verder irrelevant is.

     Daarnaast heb je er kennelijk dan weer geen probleem mee dat DDS jouw nieuwsbron is, terwijl er alleen maar berichten verschijnen die anti-links zijn (en berichten zoals de journalist uit Wit-Rusland die uit de lucht gehaald is, maar dat weet jij natuurlijk niet).

     Jij ziet dus alleen maar desinformatie, gemanipuleerde berichten over het nieuws want ergens anders kom je niet vanwege de door jezelf genoemde drogreden.

     Tja, dan heb ik maar 1 woord voor je inderdaad, je ben een klassieke wappie!

   4. Peet64

    Leuk dat “CNN (Neutraal dus) uit de pen van zo`n intellectueel.

 2. Marius Feenstra

  Veronderstellingen snijden geen hout en je kiest voor argumenten en geen domheid Gebande_3.

 3. Monty

  Maar iedereen weet toch dat Bil Gates hier achter zit.
  Hij heeft extra geld nodig voor zijn scheiding.

  Zo moeilijk is het toch niet allemaal om te begrijpen.

 4. Ritter

  En wederom blijkt Trump achteraf gelijk te krijgen.

  1. STOP FVD

   HAHAHAHAHAHA, wappie! En wederom is zijn “gelijk” gebaseerd op ongefundeerde en onbewezen AANNAMES!

   1. AS210854

    Jaja de waarheid zal voor stop altijd wel moeilijk blijven.

    1. STOP FVD

     HAHAHAHA, nog zo’n zielig wappie!

  2. Mistgabel

   Wappies krijgen ook steeds meer gelijk.

   Maar het is voor gehersenspoelde allemaal moeilijk te bevatten.

 5. Beukman

  “Ik zei het vanaf het begin,” aldus Trump, “dat het daar vandaan kwam. Ik denk dat het overduidelijk was voor slimme mensen. Dat is waar het vandaan kwam. Ik twijfel er niet aan. Ik twijfelde er niet aan. Maar ik werd bekritiseerd door de pers.”

  Natuurlijk werd Trump veel bekritiseerd door de pers. Hij verkocht immers de ene leugen na de andere. Zo meende hij dat corona vergelijkbaar was met een griepje, dat het te genezen was door hydroxychloroquine in te spuiten, en riep hij om de paar weken dat corona was “rounding the corner”. Hij riep dat corona zou verdwijnen “like a miracle”. Ook sprak hij de onsterfelijke woorden: There is no second wave coming. It’s just hot spots

  Ook deze keer heeft hij ongelijk. Het staat nog helemaal niet vast dat het virus uit dat lab komt, dat moet juist worden onderzocht. Maar dan niet door onderzoekers die door Trump zijn geïnstrueerd om het onderzoek te manipuleren naar de door hem gewenste uitslag.

  Goed bezig dus, Joe!

  1. Mistgabel

   Goed bezig Joe.

   Joe, de grootste oorlogscrimineel met zijn heulmedia.(nepnieuwsfabrieken)

  2. Xyz1234

   U zegt dat het nog bewezen moet worden maar weet al wel dat Trump ongelijk heeft? Dat is een merkwaardige redenering. Verder is corona wel degelijk vergelijkbaar met Influenza. Ze hebben ongeveer dezelfde IFR en symptomen. Grote verschil is het beleid en de grote angstcampagne die bij corona op gang is gekomen, waar u zo te merken helaas slachtoffer van bent geworden. Dat is geen verwijt naar u overigens maar naar de mensen en bedrijven die u en vele anderen willens en wetens bang gemaakt hebben met leugens en halve waarheden.

   1. Beukman

    X, Trump heeft ongelijk, omdat hij zeker weet dat het virus uit een laboratorium komt, terwijl daar geen hard bewijs voor heeft. Hij praatte dus weer eens voor zijn beurt.

    Er zijn grote verschillen tussen covid19 en influenza. Een daarvan is nu juist dat covid19 een veel groter spectrum aan symptomen heeft, en dat het virus ook vaak blijvende schade aanricht in uiteenlopende plekken in het lichaam.

    Van een angstcampagne heb ik nog niks gemerkt. De overheid heeft een taak op het gebied van volksgezondheid. Op details hoef je het niet eens te zijn met de uitwerking van die taak, maar dat de overheid vaak het zekere voor het onzekere neemt, is goed te verdedigen.

    Ikzelf heb geen corona opgelopen, dank je, maar ik heb me dan ook grotendeels gehouden aan de voorschriften. Ik ken veel mensen die het wél hebben gehad, en heb er ook een paar naasten en kennissen aan verloren.

  3. Mistgabel

   Trump is eigenlijk nog steeds president.

   Wie gelooft dat Biden meer stemmen heeft gehad dan Obama is pas echt een wappie.

   1. Branzino

    @Mistgabel
    “Trump is eigenlijk nog steeds president.”
    Het blijft bijzonder! Maar ik neem aan dat jij info hebt die verder iedereen mist. In Arizona zijn ze net zo gek en inderdaad nog steeds aan het hertellen. Dat is nu een tijdje onderbroken, omdat de hal waar dat gebeurt inmiddels verhuurd was. Maar over enige tijd gaan ze ermee door. Het lijkt trouwens wel een groeiend probleem om gekwalificeerd personeel voor het hertellen te vinden.

    1. Beukman

     Branzino, Donald zelf denkt ook dat hij nog steeds president is. Zo noemt hij zich op zijn nieuwe website.
     Had je er al eens een kijkje genomen? Het was als aangekondigd als een “game changer”, maar in werkelijkheid is het slechts een uiterst lսllig blogje. Een aanrader!

     donaldjtrump.com/news

     1. nexit nu aub

      bukhol heeft zijn eigen blogje DDS

     2. Branzino

      @Beukman
      Ik had nog niet de moeite genomen om het te bekijken. Nu wel. Inderdaad heel simpel, maar wel overzichtelijk. Ik vind het wel passen bij het IQ van veel van zijn volgelingen. Dit blog is nog wel te begrijpen. Of ze er ook doorheen kijken, betwijfel ik wel, of eigenlijk niet.

     3. nexit nu aub

      daarom verblijft malle pietje hier !

     4. Emile Takma

      Ik ben even gaan kijken, Beukman. Inderdaad een deerniswekkend blogje van een oude man die niet kan accepteren dat hij uitgerangeerd is.

  4. nexit nu aub

   corona is griep bukhol ! Overigens heeft demente joe weinig te vertellen ! Vele staten hebben alle idoterie ingetrokken bukhol

   geen mondkapje
   geen 6 feet
   niks meer gesloten

   Trump had en heeft gelijk. joe is kansloos

   1. Beukman

    Onzin, Poepgat. Sommige staten hebben de “idioterie” ingetrokken omdat die niet meer nodig is, mede dankzij het kordate vaccinatiebeleid van Biden, die overigens alles behalve dement blijkt te zijn.

    Ben je soms een beetje jaloers op Sleepy Joe? Je mag het me best vertellen hoor, ik zal het voor me houden, beloofd.

    1. STOP FVD

     👏👏👏👏👏 wederom op zijn plaats gezet, toch benieuwd wat zijn reactie is op het weer doorprikken van zijn onzin.

     Net als hij maar blijft raaskallen met zijn ifr. Die is laag (geworden), vanwege vaccinaties!! Simpel wappie!

     1. usb3.0

      nee hoor stopwappie, je bent een dwaas, nexit slaat de spijker op z’n kop, sterker nog, wat biden bij Trump stopte wil biden nu zelf onderzoeken, dus had Trump gelijk druiloor..

     2. Beukman

      Welnee stickie. Donald wilde niks onderzoeken, dat was nu net het punt. Biden wél maar ook hij weet dat dit zo goed als zinloos is, daar er geen nieuwe feiten boven water zijn gekomen.

     3. usb3.0

      Jawel hoor, dit heeft biden namelijk gestopt en nu wil biden zelf met de eer strijken

     4. Beukman

      Biden heeft dat helemaal niet gestopt, Stickie. Het wordt hoog tijd dat je je abortustang weer uit het vet haalt, want als je werkt kan je tenminste niet van die onzin uitkramen.

     5. usb3.0

      Jawel hoor dat heeft biden wel, je bent een fantast die het bewust vermoorden van weerloze ongeboren baby’s sympathiseert en dit op een zeer agressief progressieve uitdraagt, beukho*r ís een moordenaar..

     6. Beukman

      En hou je dames van plezier erbuiten svp. Die hebben er niks mee te maken.

     7. nexit nu aub

      domme sukkel probeert te beweren dat de hele wereld is gevaccineerd !

      0,04% mortaliteit over een periode van 18 maanden !

      corona is een hoax domme jongen

     8. Beukman

      domme sukkel probeert te beweren dat de hele wereld is gevaccineerd !

      Nee poepje, ik beweer hooguit dat inmiddels meer dan 130 miljoen Americanen zijn gevaccineerd. Wil jij soms zeggen dat dat niet klopt?

     9. CZ

      Zuigen Bukman, arrogantje!

     10. nexit nu aub

      dus bijna twee derde is niet gevaccineerd domme randdebiel.

      geen corona paspoort
      verbod op registratie

      de staten zijn goed bezig om sleepy demente joe bij het grof vuil te zetten randdebiel

     11. Beukman

      dus bijna twee derde is niet gevaccineerd domme randdebiel.

      Nee aarsmade, bijna de helft van de bevolking is inmiddels geprikt. En als je iedereen onder de 12 niet meerekent zelfs veel meer dan de helft.
      Rekenen is nooit je sterkste punt geweest he? Wat zal jij een waardeloze boekhouder zijn.

    2. usb3.0

     beukho*r blijft zich vastbijten in onzin, terwijl feitelijk is bewezen dat al die idioterie niets heeft geholpen, ben je dan een debiel of ben je dan een debiel

     1. STOP FVD

      Vertel stickie, welke feiten bedoel je, want ik gezocht hoor, maar niks gevonden, of moet ik op bichute kijken of cafe schelmertz of het aan Lange Frans vragen? Of wellicht K3? Mevrouw Boter anders?

     2. usb3.0

      Klopt dat jij niets vindt je bent namelijk te dom en te selectief in wat jij wil zien en lezen..

    3. nexit nu aub

     hahahahahaha domme sukkel , vaccineren is nog lang niet afgerond vaccinatie paus . Tevns duurt het even voor de vaccinatie effectief ijn domme jongen.

     Wederom dus dom gewauwel domme jongen

     p.s vaccinatie paspoort ! verboden in texas en floriade domm jongen. Rgistratie verboden domme jongen

   2. Beukman

    Overigens Poepje, wordt het steeds duidelijker waarom Trump jarenlang ONDANKS zijn beloftes ALLES heeft gedaan om te voorkomen dat zijn belastingopgave openbaar zou worden. Ik neem aan dat je het nieuws volgt.

 6. Evil Zorro

  Op Joop begint men nu toch ook te twijfelen of het uit een labo komt of niet. joop.bnnvara.nl/opinies/wat-als-het-virus-toch-uit-een-lab-komt

  1. Mistgabel

   JOOP de linkse gehersenspoelde deugneuzen.
   Daar zijn nog te dom om te poepen.

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1026723591/twijfels-slaan-toe-kwam-het-coronavirus-toch-uit-een-laboratorium-in-wuhan

   1. STOP FVD

    Ja en uit een soortgelijk bericht :

    “Nieuwe informatie is er niet echt, maar de politieke situatie is veranderd, merken onder meer The New York Times en de BBC op. Dat het president Trump was die de labtheorie in 2020 verspreidde, waarna complotdenkers ermee aan de haal gingen, zorgde er bij veel media en wetenschappers mogelijk voor dat er niet serieus genoeg naar gekeken is.”

    Twijfel zaaien is gelukt, bewijs is er echter niet en toch geloof JIJ het.

    1. nexit nu aub

     Pardom ? Was het niet China die zelf de aankondiging deed randdebiel ?

     Er is geen twijfel mogelijk domme jongen

     1. STOP FVD

      Geloof anders wat je wilt geloven, dat doe je sowieso al, je hebt je eigen theorietjes, ik geef aan hoe het echt zit maar bewijs is niet belangrijk voor je, veel belangrijker is wat je wilt geloven. Want dat is lekker makkelijk voor je hersencel.

 7. usb3.0

  Het valt voor de anti-Trumpers nier mee om schoorvoetend te moeten toegeven dat biden een feitelijk onderzoek naar de oorzaak van corona heeft gestopt..

  1. STOP FVD

   Je draait het weer eens om, want let op :

   “I have now asked the Intelligence Community to redouble their efforts to collect and analyze information that could bring us closer to a definitive conclusion, and to report back to me in 90 days.”

   Dat komt recentelijk uit dit artikel :

   h**ps://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/05/26/statement-by-president-joe-biden-on-the-investigation-into-the-origins-of-covid-19/

   DUS WAT IS PRECIES GESTOPT?

 8. Mistgabel

  Die oorlogscrimineel had normaliter allang achter de tralies moeten zitten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.