Filmpje! Michael van der Galien rant over nihilistisch-postmodernistisch D66 en haar aanval op Hongarije

Hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard Michael van der Galien is in zijn nieuwste video helemaal kláár met D66, en haar postmodernistische, nihilistische zogenaamde “waarden.” Want niet alleen zijn die “waarden” het tegenovergestelde van de oude traditionele waarden van ons land en volk, nee, de partij probeert ze ook nog eens óp te leggen aan alle andere Europese landen en volkeren, zoals Hongarije.

De Dagelijkse Standaard

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Emile Takma

  Laten we hopen dat de EU een keer doorpakt met Hongarije en de subsidiekraan voor dit fascistoïde landje dichtdraait.

  Hongarije is een doffe schande voor de EU.

  1. B. Pascal

   Hongarije: beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.

  2. Adriaen van Bergen

   Hongarije is de kanarie in de kolenmijn, zal je bedoelen.

  3. usb3.0

   De eu is een doffe schande voor Nederlanders, tamil’s fascitoïde denkbeelden draag daar aan bij, tamil is de schuld van dit alles..

 2. Harry Haller

  MvdG heeft volkomen gelijk: D66 is de meest walgelijke partij van Nederland. Het imperialistische dedain waarmee deze ranzige partij haar postmodernistische ideeen aan alle landen probeert op te dringen overschrijdt het fatsoen en morele grenzen.

  Voor alle duidelijkheid: ik ben tegen het beleid van Orban inzake zijn houding tegen homorechten, maar het land heeft godverdomme het recht om zelf te bepalen hoe ze daarmee om gaan en niet de kutpartij onder leiding van een hypocriet, fascistisch wijf dat meent dat hun waarden standaard opgelegd moeten worden.

  1. Mark Auel

   Hear hear…..

  2. Emile Takma

   ‘een hypocriet, fascistisch wijf’

   Vergeet je niet je medicijnen in te nemen?

  3. Edjan

   Helemaal mee eens, Harry Haller.
   Zelfs met dat “fascistische wijf”. Je kunt haar ook een “communistisch wijf” noemen.
   Wie nog steeds denkt, dat er veel verschil is tussen fascisme en communisme, raad ik aan de beeldende kunst van beide stromingen te vergelijken. Als je de symbolen (hakenkruisen of hamer en sikkels) afdekt, en vlaggen en tekst etc. dan zie je EXACT dezelfde eenheidsworst. Helaas zijn de musea die deze “kunst” etaleerden inmiddels verdwenen, dus je zult het met boeken moeten doen.

 3. Jezus van Nazareth

  Ik, als man met veel intieme vrienden waaronder Kenneth Steffers, nemen u deze dwaze vertoning bijzonder kwalijk.
  De aantekening is in mijn Vaders Archief geplaatst voor de Dag Des Oordeels.

 4. Monty

  Eigenlijk is het zorgwekkend dat er zulke grote problemen Hongarije zijn met ped ofilie en po rnografie dat ze hier speciaal een wet voor in het leven hebben geroepen om dit een halt toe te roepen.

  Tegen de tijd dat je als land hier zoveel last van heb zet dat wel tot denken wat voor perverse mannetjes daar wonen.

  1. Monty

   In Hongarije zijn.

 5. Winfrida

  Zou Hongarije niet beter af zijn om uit de EU te stappen? Maar dat wil de EU natuurlijk niet. De geldpomp blijft open staan.

  1. Beukman

   Dat wil Orbán niet, zul je bedoelen.
   Hongarije is niet alleen een grote netto-ontvanger, De corrupte Viktor misbruikt de EU-subsidie ook nog eens voor zijn eigen hobbies, zoals een nutteloos treintje naar zijn geboortedorp en een voetbalstadion in the middle of nowhere.

   De EU doet er goed aan om Hongarije te dumpen. Helaas echter ligt het niet zo simpel.

   1. Stanly2000

    In dit voetbalstadion speelt wel een Hongaarse “Ere”divisieclub. Of dacht u dat ze in Hongarije nog op een weilandje spelen?

 6. ZWAAR13

  GODVERDOMME!

 7. Lay down your souls to the gods rock and roll

  “KEIN GELOEL FUSSBALL SPIELEN” legendarische woorden van de sympathieke Ernst Happel en helemaal raak. Ook Peter R de Vries reageerde er gisteren nog op : “dan kan je toch in geen 1 land meer spelen, in elk land is wel iets” Het is typisch Nederlands om met het vingertje te wijzen naar andere landen. Maar al te graag de moraalridder willen uit hangen johan Derksen voorop. Alle wetten die in Nederland zijn gemaakt MOET!!!!!! in de hele EU (BRAAK) of – nog beter- in de hele wereld gelden. Dan kan er in alle landen voetbal gespeeld worden. Het is maar beter om elke 4 jaar een EK en WK in Nederland te organiseren, immers Nederland is het enige land op de wereld dat toch deugd??, althans dat denken velen. Dictatuur ’66 meent ook even met de homo wet in Hongarije te bemoeien. Is trouwens ook niet verwonderlijk omdat het een EU geile partij is en de EU bemoeit zich natuurlijk ook overal mee, behalve de handel. En Rutte noemt de wet achterlijk, terwijl Rutte zelf al 10 jaar een achterlijk beleid voert met z’n leugens en zijn achterbaks gedrag. En wanneer gaat de suiker tante van Al Qaida & IS eens aan de slag met de binnenlandse problemen en eens op houd met dat dictatoriale vinger te wijzen naar andere landen. Of is dat het nieuwe “leiderschap” van die “partij” Die omstreden homo wet is nou eenmaal aangenomen, net als het WK van 2022 in Quatar
  En wij kunnen er wel wat van vinden maar het is nou eenmaal zo en statements maken??? moeten ze zelf weten, maar het helpt niks.

 8. 56RdK

  Op die foto staat een Steven? van Weijenberg of zoiets dergelijks, geen SS!

 9. 56RdK

  @B. Pascal +++++++++++++++++++++++++++++++!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.