[Filmpje] PVV-leider Wilders hekelt ‘geïmporteerde’ Jodenhaat: “Ik zeg: grenzen dicht”

Enkele weken geleden laaide het conflict tussen de Palestijnse gebieden en Israël flink op, ook de spanningen in West-Europa liepen op. Jodenhaat was helaas goed zichtbaar bij de vele pro-Palestina demonstraties in het Westen. PVV-leider Wilders hekelt deze ‘geïmporteerde’ Jodenhaat, ook vandaag de dag blijft de afschuw jegens Israël schokkende beelden opleveren. 

Hoe diep moet je gezonken zijn om je jonge kind te leren spugen als hij een Israël-vlag ziet? Helaas gebeuren dit soort dingen, waarin zelfs al jonge kinderen compleet geïndoctrineerd zijn met het giftige gedachtegoed van hun ouders en dit niet onder stoelen of banken steken, ook in Nederland.

Het is te triest voor woorden dat we het zo ver hebben laten komen in Nederland. Jonge kinderen die door hun ouders zijn opgejut met walgelijke Jodenhaat én dit op zeer jonge leeftijd op klaarlichte dag uiten. Het is onwerkelijk dat dit soort dingen klaarblijkelijk nu ook gewoon gebeuren in het ”’tolerante”’ Nederland.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Helaas hebben in de Nederlandse politiek genoeg partijen die dit soort gedrag proberen goed te praten of met cultuurrelativistische nonsens op de proppen komen. Wilders maakt toch echt een punt: door een gebrekkig integratiesysteem hebben we dit soort vormen van ”’antizionisme”’ en Jodenhaat te lang niet aangepakt. En nu zien we helaas dit soort absurde taferelen plaatsvinden in Nederland.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Monty

  Misschien kan Wilders voorbeeld nemen aan de Israëlische politieke partijen.
  Daar hebben Joden en Arabieren samen een coalitie gevormd om de dictator Netanyahu te verslaan.

  Zou mooi wezen als de Nederlandse oppositie partijen dit ook zouden doen om de dictator Rutte uit het zadel gooien.

  1. Cootje

   Dan heeft GroenLinks een kans bij Kaag , om het Arabische hoog te houden met Kauthar lekker thee drinken en praten over de moslimbroederschap en de Palestijnse vrienden . Gelukkig toch verschillen in Nederland .

  2. usb3.0

   Dat moet Wilders helemaal niet, Nederland is immers geen midden-ooste/arabisch land, antisemiet monty verdedigt hier graag hamas

   1. hans-e-pans

    Je krijgt als land, in dit geval Nederland, dat wat je toelaat.

  3. usb3.0

   En monty veroordeeld jodenhaat ook niet, wel als het gaat om kritiek op de islam dan staat monty vooraan

 2. HD

  Wilders is te lief, politie die dit ziet met een zweep deze terroristen misbaksels laten geselen, doen ze in die zandbakken ook.
  Geef je deze wezens ook meteen thuisgevoel.
  Dat laatste van dat thuisgevoel neem ik terug.

 3. Michael M

  Monty er zijn nog zoveel landen waar echte dictators zitten en graag geen ruimte bieden aan anders gelovigen, lhbt, vrouwen, politieke tegenstanders, enzovoorts maar daar durf je geen woord over te spreken, bangerd.

  1. Monty

   Ik heb hier op DDS geleerd dat regeringsleiders die langer als 10 jaar regeren als dictator aangemerkt worden.

   1. Cootje

    Zijn ze ook ze hebben er bepaalde doctrines in het leven geroepen omdat 10 jaar vol te houden op de juiste momenten bonnetjes en e mails niet beschikbaar gesteund door lui die in de achterkamertjes van pleiten doordringen , en als het helemaal niet meer kan gewoon geen herinnering aan .

    1. Cootje

     Van Poetin

   2. Jannes-46

    Langer dan. Hou eens op met die germanismen.

 4. Edjan

  Ehhh … grenzen dicht? Echt niet, dat is discriminatie. Daar kunnen we niet aan beginnen!
  Grenzen open voor IS moordenaars? H0era, meteen doen!

 5. JoopvdJoop

  Omdat ze haten leer ik mijn omgeving om hun te haten.
  Met dank aan de struisvogelpolitiek.
  De conservatieve Nederlander zat hier niet op te wachten,links, dit is toch de praktijk die jullie willen!

 6. Cootje

  Het is gewoon jammer dat prikkeldraad niet blijft drijven , want van het drijvende werkvee voor de multinationals willen we op een legale manier af.

 7. nexit nu aub

  Waar blijven de strönt vlëk , Melle pietje en bukhol met hun commentaar dat ze dit verwerpelijk vinden maar dat we gewoon door gaan met 700 stuks per week van de islamitische mafkezen binnen halen.

  Zal wel weer een incident zijn volgens de linkse mafklappers

 8. Huis5428

  Had van kinderen naar alles wat Nederlands is gebeurd toch al zeer veel jaren.
  Dat mensen hier nog van staan te kijken
  En wij moeten onze kinderenaar blijven leren wees lief voor elkaar.nou die tijd is voorbij ,burgeroorlog is dichterbij dan je denkt

 9. Emile Takma

  We hebben in Nederland geen grenscotróles meer, malle Geert, je praat weer poep.

  1. Emile Takma

   grenscontróles

  2. Stanly2000

   Een reden temeer om die grensbewaking weer in te voeren, malle Ernst.

   1. Emile Takma

    Natuurlijk, Stanly, we gaan weer douaneposten inrichten op onze 354 grensovergangen.

    Deze domheid is wel vermakelijk.

    1. Stanly2000

     Grensbewaking wordt gedaan door de KMAR oftewel de Koninklijke Marechaussee. Deze domheid is wel vermakelijk.

     Tijdens de Corona lukte het onze zuiderburen en later de oosterburen wel.
     Ernst, domme jongen, waar een wil is is een weg.

     1. Emile Takma

      De KMAR is absoluut niet in staat onze grenzen te bewaken. Tijdens de corona-crisis lukte dat Duitsland en België evenmin. Ze hielden steekproefsgewijs wel eens een auto aan maar het is natuurlijk onmogelijk de grenzen hermetisch af te sluiten zoals malle Geert wenst. Je moet overigens ook wel behoorlijk gestoord zijn dat te willen.

     2. CZ

      Aldus Max Emile Ernst Van Velenamen.

    2. nexit nu aub

     Nee hoor strönt vlëk , we volgen Deens voorbeeld

     Minder minder , minder ben de achterlijke is-lam helemaal zat

     1. Bolkestein

      In Denemarken begrijpen ze het. Daar koesteren ze hun welvaart en hun verzorgingsstaat en koesteren ze de arbeiders die daarvoor gewerkt hebben.

      Denen weigeren asielzoekers.

      h**ps://tinyurl.com/m5cacvmy

  3. Edjan

   Emile Poepma.

  4. usb3.0

   ziek hond tamil takelstra moet je gewoon recht in z’n smoel spugen met z’n anti-Nederlandse en vooral warme islam pleitbezorgende gezuig

  5. nexit nu aub

   Klopt strönt vlëk , daarom wil Geert ze weer invoeren domme jongen. Laten we beginnen om dat gezin Nederland uit te trappen met hun haat en tirannie jegens een ander land. Past niet in onze democratie deze gesluierde extremisten strönt vlëk

  6. usb3.0

   We moeten die grenscöntröles weer zo snel mogelijk invoeren, een maken wet die zegt kom je hier zonder toestemming direct een enkele reis terug, lukt dit niet vervalt automatisch alle vorm van verblijfstatus

   1. Pauline Kummer

    Weet jij wel hoeveel personen daarvoor moeten worden opgeleid. En op elk bospad over en weer kun je geen koddebeier neerzetten. Houden zo! Kost trouwens veel geld dat beter besteed kan worden. Opleiding en scholing van statushouders bijvoorbeeld.

    1. nexit nu aub

     niemand hoeft opgeleid domme komkommer.

     statushouders willen niet opgeleid worden domme muts. Die houden gewoon hun hand op tot de dood en kwatten in die tussen tijd even op vlaggen die ze niet wel gevallen

     minder , minder , minder

    2. usb3.0

     Dat paulientje Nederlanders discrimineert is inmiddels wel duidelijk, paulientje ontwijkt ook graag de topic die gaat over het importeren van antisemitisch tuig die de jodenhaat hoog in het vaandel hebben zitten, en eigenlijk zegt paulientje zet de grenzen wagenwijd open… dat is wat paulientje echt zegt…

    3. Bolkestein

     Bij grenscontrôles worden de asielparasieten geweerd, dus worden zij ook geen statushouders en sparen wij ons al die cumulerende maatschappelijke meerkosten uit. We moeten namelijk helemaal geen asielparasieten willen, want ze kosten ons alleen maar geld en we krijgen er alleen maar ellende voor terug.

 10. 56RdK

  Tja, aantoonbare haat tegen Israel, maar ook tegen andersdenkenden, afvalligen en niet-gelovigen!

  Maar de koran- en weekendscholen, de islamgerelateerde internaten, die houden we open, hé Slob, want goddienstvrijheid!
  Plekken waar alle gif erin wordt gepompt, gif tegen de niet-islamiet!

  En de moskee, same place, die geven we alle vrijheid en faciliteiten, recht op goddienstvrijheid, hé Slob!

  1. Bolkestein

   Al bij kleuters wordt zichtbaar welke rotte vruchten de opvoeding in het huiskalifaat waarbij het de haat de kinderen met de paplepel wordt meegegoten afwerpt. Deze kleuters etaleren wat ze van huis uit hebben meegekregen. En dat is niet veel soeps.

   h**ps://www.hln.be/onderwijs/radicalisering-bij-kleuters-ze-noemen-klasgenootjes-varkens-en-bedreigen-hen-met-vinger-over-de-keel~a5cde429/

 11. 56RdK

  En over die twee haatkoeien, die twee hoofddoeken.
  Doordat zij dit addergebroed zijn gang laten gaan, geeft al aan wat voor soort ongedierte die twee zijn. Ongedierte dat niet in dit land thuishoort!
  Alleen al vanwege het feit om hier met een kopvod rond te lopen, terwijl dat kopvod voor onderdrukking en vernedering van de vrouw staat! In Iran belanden vrouwen die dat afdoen levenslang in het gevang, of worden verminkt of vermoord! En niet alleen daar!

  Zo’n kopvod is dus het symbool voor de satanische ideologie: de islam!

  1. Bolkestein

   Erger nog: Die kopvodden spoorden die larf aan om naar andere mensen te spugen en filmden dat trots. Hoe ziek en hoe laf ben je dan wel niet?

 12. 56RdK

  En ter correctie op mijn eerdere reactie ten aanzien van de koranscholen ed.: goddienstvrijheid moet vrijheid voor onderwijs zijn.

 13. usb3.0

  Een zeer grote meerderheid vindt dat de grenzen dicht moeten als ze eenmaal geconfronteerd worden met fenomeen….

 14. ikweetwatikwil

  Groot gelijk Wilders . Grenzen weer sluiten. Zo was het altijd. Tot dat een stel dwazen vonden dat de grenzen open moesten en toegankelijk voor iedereen. Nou, dat weten we dan. Het is nog nooit zo,n rotzooi geweest.

 15. usb3.0

  Wat natuurlijk weer opvalt is dat nazimannetje tamil takelstra niet ingaat op het antisemitisme

 16. Bolkestein

  Deense ex-minister lacht premier Zweden uit: “Natuurlijk horen misdaad en immigratie bij elkaar”

  Door DissidentNL – 2020-09-12

  De voormalige minister van Justitie van Denemarken Søren Pape Poulsen lacht tijdens een interview in Expressen Stefan Löfven (premier van Zweden) uit, dat hij nu pas begrijpt dat immigratie en criminaliteit bij elkaar horen.

  Van het ontkennen van een verband tussen immigratie en criminaliteit, draaide Stefan Löfven zich eerder deze week volledig om.

  Nu is er volgens de premier ineens een verband tussen grootschalige immigratie en criminaliteit.

  Het feit dat Löfven dit tot nu toe niet begreep, doet de voormalige minister van Justitie van Denemarken en partijleider voor de conservatieven, Søren Pape Poulsen, in lachen uitbarsten.

  Het verband is zo duidelijk, aldus de Deense politicus.

  “Ja, dan. Ik lach een beetje. In Denemarken hebben we die discussie niet. Ze horen natuurlijk bij elkaar, zegt Pape Poulsen tegen Expressen. Dat zie je terug in deze woonwijken. Het is een probleem vanwege immigratie. U hoeft er niet eens over te praten. Het is duidelijk”.

  Poulsen vindt het moeilijk te begrijpen waarom Zweden de immigratiekwestie zo lang het zwijgen heeft opgelegd. In Denemarken lag het voor de hand om te bespreken. Het ergste dat je in het Deense immigratiebeleid kunt zeggen, is volgens hem dat je naar “het Zweedse model” moet kijken. Dan zal Denemarken “nooit, nooit, nooit” blijven bestaan.

  De ex-minister legt ook uit hoe Zweden bendecriminaliteit kan bestrijden: door middel van zeer harde straffen. Dan verdwijnen de criminelen van de straat. Denemarken kent een dubbel strafsysteem voor bendeleden, wat volgens de Deense politicus het belangrijkste instrument is om bendemisdaden aan te pakken. Bovendien worden criminelen vaak het land uitgezet, iets waar immigranten “erg bang voor zijn”, zegt hij.

  1. Emile Takma

   Immigranten komen in meerderheid onder aan de sociaal-economische ladder terecht. Die correleert sinds jaar en dag met hogere criminaliteit.

   Zo ingewikkeld is dat niet, Bolkestein.

   1. Stanly2000

    Juist Ernst u zegt het zelf. Dus niet meer mensen binnenhalen die onder aan de sociaal-economische ladder terecht komen. Dan correleert het ook niet met hogere criminaliteit.
    Wat vindt Ernst eigenlijk van de toenemende Jodenhaat?

    Zo ingewikkeld is dat niet, Ernst.

   2. Eppo123

    Precies dus niet meer toelaten.

 17. yellow thread street

  De normale nederlanders zullen ook steeds meer onderdrukt worden en alle tradities zullen op termijn van ons afgepakt worden.
  Ik zie het ook op straat, de inmiddels 4-de generatie moslims spreekt geen woord nederlands meer en worden thuis opgevoed in de taal van hun voorouders.
  En als ze nederlands moeten praten op school dan komt het wel heel slecht uit hun strot.
  Ze hebben schijt aan nederland en vinden ons onreine varkens.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.