Kijk! Filmpje bewijst: woke – genderwaanzin, antiracisme-racisme, klimaatgekte – is een gevaarlijke sekte

Dit filmpje dat de ronde doet in Amerikaanse social media kringen bewijst voor eens en altijd dat de hele woke-beweging niets meer of minder is dan een sékte. De manier van indoctrineren, de reacties, en zelfs de lichaamstaal toont aan: deze mensen hebben (in veel gevallen) het christendom ingeruild voor woke, maar denken dat ze heel “vooruitstrevend” en “wetenschappelijk” zijn. Zum kotzen.

Deze video moet je echt even zien. Want wat je ziet is een openluchtbijeenkomst van woke-ers. Deze mensen zijn, dat weten we al langer, compleet geschift. Maar wat dit filmpje op schitterende wijze duidelijk maakt is dat het gewoon een sekte is. Niets meer of niets minder. Scientology is er niets bij.

Like onze gloednieuwe Facebook-pagina!

In het filmpje zie en hoor je de gebedsleider zijn volgelingen vertellen welke eed ze moeten afleggen om lid te worden van de club – om eindelijk verlost te worden. In het christendom heb je de verklaring waarin je Jezus als je verlosser ervaart, gevolgd door de doop. In de islam heb je de shahada – de verklaring waarbij je erkent dat Mohammed een profeet is en dat er maar één God is.

In woke heb je déze geloofsbelijdenis.

“Wat betreft racisme, anti-zwartheid of geweld, zal ik mijn stem op de meest opbouwende manier mogelijk gebruiken, en om alles in mijn macht te doen om mijn gemeenschap te onderwijzen. Ik zal net zoveel van mijn zwarte buren houden als van mijn blanke buren…”

Elk deel van de zin wordt herhaald door de aanwezige religieuze meute. En na dat punt over de buren eindigt de video gelukkig, omdat een normaal mens op dat moment natuurlijk al last heeft van barstende hoofdpijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Kijk ze daar dan zitten. Handen in de lucht alsof ze de goddelijke energie naar zichzelf toe willen halen; vervuld willen raken van die goddelijke kracht. Inderdaad, precies zoals veel evangelische christenen dat doen tijdens hun kerkdiensten. Woke is écht doodeng.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Branzino

  Kan de schrijver ons duidelijk maken wat het nut is van deze denigrerende en zwakke weergave van die bijeenkomst? Ik kan net zo gemakkelijk rechtse betogingen beschrijven waarin de deelnemers lange tijd achtereen de leuzen scanderen die hun leiders eerst roepen. Precies hetzelfde en heel gebruikelijk bij betogingen van welke soort dan ook. Dit is een schoolvoorbeeld van framing.

  De kreet “Zum kotzen” wordt hier op DDS heel opmerkelijk steeds gebruikelijker. Ook een vorm van kopiëergedrag, of iets anders?

  1. nexit nu aub

   blabla bladiblabla de waanzin van malle pietje !

  2. usb3.0

   branmzebinootje laat precies zien wat de schrijver duidelijk probeert te maken..

 2. Heinzelmann

  Het is allemaal begonnen met de aanbidding van het vuur, de donder en verdoemenis. De voorlopers van onze beschafing. Zo lang dat vuur niet gedoofd is zullen er relkens weer her en der kleine brandjes ontstaan die weer de aandacht trekken en dingen geroepen worden om zaken op te ruien. Geniaal vinden sommige volgers. Eens ?

 3. Beukman

  Veelzeggend hoe de meneer die dit filmpje op twitter heeft gegooid zichzelf noemt:

  Korean Christian Conservative | Slave to Christ |… | Revivalist | Abortion Abolitionist | BlueAnon Destroyer

  1. Emile Takma

   ‘Slave to Christ’

   Ook woke dus, maar dan anders.

   1. Beukman

    “Woke, dat zijn de anderen.”
    (vrij naar Sartre)

   2. Telos

    Aldus Van Velenamen én zijn rugridder.

    1. Mr.blauw.sky

     Aldus fascal CZ, het derde wiel van de twee poepmaatjes..

     1. nexit nu aub

      je bent te sterk vanavond op inhoud ! onweerlegbare argumentatie stopidioot

     2. Mr.blauw.sky

      Moeiteloos door jouw contextloze gewauwel geinspireerd geraakt kleine brulkikker

     3. Telos

      Ach hoe aandoenlijk, Van Velenamen komt rellen.

     4. Mr.blauw.sky

      Nee mafkees

 4. roodkapjelusttaart

  Die mensen zijn zeker allemaal gevaccineerd tegen covid, dit is een ernstige bijwerking ervan.

  1. Mr.blauw.sky

   Dat zijn dan een stuk onschuldigere bijwerkingen dan de hallucinaties van Lange Frans en Willem Engnek

   1. nexit nu aub

    top inhoud voor een leeghoofd dan

    1. Mr.blauw.sky

     Schitterende inspiratieloze bijdrage weer kleine brulkikker

    2. Telos

     @Nexit: Van Velenamen heeft even een rel-account van stal gehaald!

 5. Drostemannetje

  Het lijkt wel een Nazi bijeenkomst. Ipv 1 arm steken ze beide armen omhoog. Geschiedenis herhaald zich.

 6. Beukman

  Zoals gebruikelijk is deze clip hopeloos uit zijn verband gerukt. Er is geen sprake van een sekte-scene maar van een eed die gezamenlijk wordt gezworen:

  A compelling moment, before the march, came when everyone in the gathering raised both hands in the air at once (as protesters are often seen doing when they chant, “hand-up don’t shoot”). It was then that the hundreds of protesters, with their both hands raised, repeated an oath not to stay silent about “racism, anti-blackness or violence.”

  fox5dc.com/news/everyone-thinks-bethesda-doesnt-care-hundreds-of-montgomery-county-residents-protest-tuesday

  Ironisch genoeg is de man die de clip tweette, Kangmin Lee, zelf lid van een sekte. Hij noemt zich “Slave to Christ”.

  1. nexit nu aub

   onzin bukhol !

   1. Beukman

    Zoals gebruikelijk klopt het wat ik schrijf, Bukhol Nu. Jouw antwoordt bevestigt dit indirect.

    1. nexit nu aub

     jij vindt dat het klopt bukhol , het blijft onzin domme jongen

     1. Beukman

      Opnieuw bevestig je ongewild dat ik gelijk heb, Bukhol Nu.

     2. nexit nu aub

      weer onzin bukhol !

   2. Mr.blauw.sky

    Onzin strónthol ! !
    ENZ!

 7. Bes Tolen

  Woke staat niet op zichzelf maar is mee het resultaat van permanente indoctrinatie van overheidswege ingegeven door de politiek en verder gesteund door pers, TV, onderwijs, veel kerken, allerlei organisaties vaak al in het leven geroepen om soortgelijke ideeën uit te dragen en op te dringen.

  1. Branzino

   @Bes Tolen
   Je reactie wekt de indruk, dat vrijwel heel Nederland zich “woke” gedraagt en dit wil uitdragen. Maar dan gaat het in ons land toch precies hoe het in een democratie hoort te gaan. De meerderheid beslist, rekening houdend met de minderheid. Dat laatste gebeurt hier ook, omdat minderheden binnen heel ruime grenzen allerlei vrijheden krijgen en houden.
   Dat opdringen van overtuigingen is een vaak gezien kenmerk van personen die een bepaalde overtuiging aanhangen. Je ziet het zowel links als rechts.

   1. Harry Haller

    Je kletst Branzino. Bes Tolen heeft het over INDOCTRINATIE die wordt uitgedragen, ondersteund en gestimuleerd door pers, media, onderwijs, overheid etc.

    Dan gaat het dus niet om een vrijwillige keus gedragen door een democratische meerderheid, maar door gestuurde brainwashing zoals onder het eerste het beste dictatoriale regime.

    1. Emile Takma

     “maar door gestuurde brainwashing”

     Dit is de redeneertrant die je bij complottheorieën vaak aantrekt. Er wordt een georganiseerde aansturing verondersteld maar wie er aan het stuur zit blijft altoos duister.

     1. Harry Haller

      “…. maar wie er aan het stuur zit blijft altoos duister.”

      Aan het stuur zitten de deugende influencers die het beleid bepalen van bijvoorbeeld het journaal, het zijn de hoofdredacteuren van dagbladen die door de linkse eigenaren gekozen zijn op politieke kleur, het zijn de deugers die de boventoon voeren en de teneur en de kleur van het nieuws bepalen. Over wat ‘goed, inclusief en humaan’ is bestaat een afgedwongen consensus. Iedereen die het daarmee niet eens is wordt geframed als racist, seksist en xenofoob.

     2. Emile Takma

      “Aan het stuur zitten de deugende influencers die het beleid bepalen van bijvoorbeeld het journaal”

      Welk belang deze mensen daarbij zouden hebben blijft net zo duister als hun ongrijpbare anonimiteit.
      Mogelijk meent Haller dat deze ‘influencers’ voor deze taak worden betaald door de Overheid, de Deepstate of de Cabal. Ook die zijn dan weer lastig te traceren.

     3. Branzino

      @Harry haller
      Maar je vergeet in je betoog, dat in ons land deze door jou verfoeide info zo vaak te horen is, omdat de meerderheid hier zo denkt. Het is aan jou en je medestanders, dat te proberen om te buigen. Zo werkt een democratie. Iedereen mag alles roepen, maar de meerderheid heeft de meeste kans gehoord te worden, gewoon omdat er meer mensen zijn hun boodschap wil horen.
      Ik zou zeggen, ga vooral door om het tegengeluid te laten horen. Ik lees het in ieder geval met genoegen.

     4. Harry Haller

      Dat meent Haller helemaal niet, ouweho*er. Ik zeg nergens dat ze door de overheid betaald worden en het is ook geen complotheorie.

      De deugers die ik noem, deugen zo graag omdat ze menen aan de goede kant van de lijn te staan. Ze wanen zich progressief, ruimdenkend, globalistisch en humanistisch zonder ooit een seconde stil te staan bij welke consequentie dan ook.

      Ze vormen een incestueuze roedel, bevestigen elkaar onophoudelijk en iedereen die een tegengeluid laat horen wordt uitgestoten en verketterd. Er is geen ruimte voor een afwijkende mening, laat staan dat die gerespecteerd zou worden door de hyena’s. Jij bent zelf het beste voorbeeld.

     5. Emile Takma

      “De deugers die ik noem, deugen zo graag omdat ze menen aan de goede kant van de lijn te staan. Ze wanen zich progressief, ruimdenkend, globalistisch en humanistisch”

      Ja, Haller, die mensen bestaan, sterker, ze vormen een meerderheid van de Nederlandse bevolking die ook de neiging heeft te stemmen op partijen en te kijken naar nieuwsmedia die een progressieve, ruimdenkende, humanistische en globalistische zienswijze uitdragen.

      Jij bent een PVV-stemmer en je moet daar niets van hebben. Dat is je goede recht, als je maar beseft dat je behoort tot een kleine minderheid.

     6. Harry Haller

      Ook Emile Takma draait oorzaak en gevolg bewust om, omdat het hem zo goed uitkomt.

      In mijn reactie heb ik het over ‘menen’ en ‘wanen’ Takma. Mensen die aan wanen lijden vind jij blijkbaar gezond. Daar heb ik een heel andere mening over. Jij bent overigens ook zo’n zombie die tot de grote, grauwe massa behoort: nooit denkt je over consequenties na, maar hobbelt als een blijmoedige mongool achter alles aan.

    2. Branzino

     @Harry haller
     Dat ik klets wil ik niet uitsluiten. Maar ik probeerde wel te bestrijden, dat het om indoctrinatie gaat. Als de overheid uitdraagt, wat door talloze instanties ook wordt uitgedragen, zou ik dat geen indoctrinatie willen noemen, maar gewoon het verspreiden van de collectieve mening van het grootste deel van het Nederlandse volk.
     Anderzijds proberen organisaties als PVV, FvD wel de meerderheid van de Nederlanders die er anders overdenken, te overtuigen van hun mening. Ik zou dat eerder indoctrinatie kunnen noemen, al zijn ze te klein om werkelijk effectief te kunnen zijn. En ik zou het ook geen indoctrinatie willen noemen, maar gewoon gebruik maken van de vrijheid van meningsuiting.

    3. Harry Haller

     Branzino beweert: “Maar je vergeet in je betoog, dat in ons land deze door jou verfoeide info zo vaak te horen is, omdat de meerderheid hier zo denkt.”

     Dit is een foute gedachtegang over oorzaak en gevolg. De stelling moet luiden: ‘de meerderheid denkt zo in ons land omdat deze indoctrinerende info zo vaak en overal te horen is’.

     De meerderheid van het volk houdt er geen door hen zelf ontwikkelde mening op na op basis van patronen, tendensen en feiten, maar volgt de lijn die door de media als heersende en goede mening overal wordt geventileerd.

     1. Branzino

      @Harry Haller
      ‘de meerderheid denkt zo in ons land omdat deze indoctrinerende info zo vaak en overal te horen is’

      Een kip-en-ei-probleem dus, en wij verschillen van mening wat de kip is en wat het ei. Als je de indoctrinatie al als ei wilt zien, komt dat ei toch ergens vandaan. En ik zie dat ei ontstaan bij instanties die door de meerderheid van de Nederlandse bevolking worden gesteund. Je kunt altijd verder terug met steeds mijn zelfde weerwoord, om uiteindelijk bij de oerknal uit te komen. Dat lijkt me niet zo zinvol. Maar ik snap je benadering.

 8. Echtepleb

  Kan ik normaal niets zien behalve een overduidelijk gemixt filmpje, zie ik hier alleen roomblanken mensen. Geven zwarte niets om het klimaat ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.