Wilders (PVV) ziedend op machtsbeluste Rutte en Kaag: ‘Veiligheid van Nederlanders interesseert ze niet’

PVV-leider Geert Wilders uit zijn ongenoegen over de machtsbeluste partijleiders van D66 en de VVD. Wilders hekelt het feit dat beide politiek leiders er alles aan doen om de touwtjes in handen te houden, zelfs als dat de veiligheid van Nederlanders in gevaar brengt. Het is voor de PVV-voorman afschuwelijk om te zien dat de veiligheid van Nederlanders niet belangrijk is en dat we gevaarlijke ISIS-bruiden en criminelen naar Nederland willen laten overvliegen. 

Zowel demissionair premier Mark Rutte als demissionair minister Sigrid Kaag krijgen een veeg uit de pan van de PVV’er. Wilders hekelt de ‘islamknuffelende’ Kaag en de ‘machtsbeluste’ Rutte. Over de demissionair premier schrijft Wilders het volgende:

“Hij wil zo graag in het Torentje blijven en Kaag pleasen dat hij haar de vrije hand geeft om ISIS-terroristen naar Nederland te halen. We hebben een premier die zijn eigen macht belangrijker vindt dat de veiligheid van Nederlanders.”

Ook Kaag moet het ontgelden, volgens de PVV-leider interesseert de veiligheid van de Nederlanders haar helemaal niet.

Wilders haalt terecht hard uit naar het ‘nieuwe leiderschap’ van Kaag. Want tot nu toe heeft Kaag het voor elkaar gekregen om óf terroristen te subsidiëren óf om foute ISIS-bruiden terug naar Nederland te halen. Twee dingen waar je als bestuurder absoluut niet trots op kan zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het nieuwe leiderschap van Kaag is niks meer dan een kopie van de Rutte-doctrine, maar dan met een machtsbeluste vrouw aan de top. In dat opzicht zijn Rutte en Kaag politiek gezien voor elkaar gemaakt. Beide politiek leiders gaan extreem ver om hun posities te behouden, iets wat onze veiligheid in gevaar brengt, aldus een furieuze Wilders.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Mee eens Wilders. Kaag en Rutte verkopen ons.

  1. CZ

   En dat is exclusief de immense belastingverhogingen (klimaat, energie en EU) die er aan komen.

  2. Gebande K0K

   Kaag en Rutte verkopen ons.

   Dat noemden we vroeger de VOC mentaliteit.

 2. Edjan

  Sigrid Al Qaq ziet het zo: hoe eerder Europa van de mohammedanen is, hoe meer smeergeld zij krijgt en als het eenmaal zover is, verdwijnt zij naar Zuid Amerika of zo en wij achterblijvers hebben hier vrede in Eurabië. De “vrede” van de sharia.

  1. Beukman

   Onzin.
   Bovendien heeft de roomskatholieke Kaag haar meisjesnaam gehouden.

   1. Stanly2000

    Ja, en???

   2. usb3.0

    Nee hoor beukho*r je liegt, voor de buhne is zij rooms-katholiek maar in het gezin is zij islamitisch en is zij een instrument om de islam te steunen met Nederlands belasting geld, jij bent echt een ongelofelijke domme jongen…

    1. Emile Takma

     Haar partner is verklaard atheïst, Gerrit.

     Lees je wel eens een krant?

     1. nexit nu aub

      En arafat was een heilge , de strónt vlé®k probeert sprookjes uit 1001 nacht te herschrijven. Wat een domme jongen

     2. Edjan

      Nexit nu, +++++

   3. CZ

    Nee hoor Bukman, Kaag heet al-Qaq en is een moslimmeisje.

   4. RvdBe

    Wat zegt dat?
    De daders van 9-11 vraten ook varkensvlees ter misleiding.

  2. Emile Takma

   Je bent erger in de war dan ik vreesde, Edjan.

   Dit soort onzin geloof je toch niet serieus?

 3. Monty

  ”Wilders (PVV) ziedend op machtsbeluste Rutte en Kaag: ‘Veiligheid van Nederlanders interesseert ze niet’’

  Vreemd genoeg hoor je Wilders helemaal niet over de veiligheid van zijn vrouwen in zijn Kamerfractie.
  Daar is hij dan weer muisstil over.

  1. Beukman

   Je haalt me de woorden uit de mond. Dion Graus vormt op dit moment een grotere bedreiging van onze veiligheid dan die anderhalve IS-moeder die wordt teruggehaald. Laat Geert eerst eens intern schoon schip maken.

   1. Cootje

    Ik denk waarschijnlijk toch jou moeder .

    1. Beukman

     Nee Cootje, niet mijn moeder zaliger maar de moeder van Dion, mevrouw Graus.

     Al jarenlang strijkt Dion reisvergoeding op met het verhaal dat hij bij haar in Heerlen woont en dagelijks heen en weer reist. In werkelijkheid woont deze oplichter echter in Voorburg, op 8 kilometer van het Binnenhof.
     Aldus strijkt de man ieder jaar ruim 24.000 euro op.

     Wat doet zijn werkgever, de heer Wilders, die voortdurend moord en brand schreeuwt over fraudeurs en oplichters die niet worden aangepakt? Het antwoord is:
     NIETS.

     1. Cootje

      Sophie t velt ging hem voor

     2. nexit nu aub

      Onzin bukhol

   2. Stanly2000

    En Beukman vertel eens welke bedreiging Graus voor onze vrijheid is? Voorlopig zie ik weinig bewijzen van wangedrag of heeft u andere, betere kanalen?
    Het ontzeggen van toegang tweede kamer blijkt ook niet te kloppen.

    1. Beukman

     Stanly, meerdere vrouwen hebben de afgelopen jaren aangifte gedaan van mishandeling en stalking door Ridder Graus. Hij heeft zijn eigen vrouw laten verkrachten door zijn bewakers waar hij bij was. En meer recent heeft hij dus een fractiemedewerkster van de PVV lastiggevallen, zodanig dat deze zich gemeld heeft bij Arib om haar verhaal te doen.
     Hierop heeft Arib Graus dringend verzocht om voorlopig alleen nog maar te komen als er gestemd moest worden.
     Graus is op haar verzoek ingegaan, je kan waarschijnlijk zelf wel raden waarom.

     Graus is dus een grotere bedreiging voor onze vrijheid dan de vrouw die dezer dagen is teruggehaald uit Syrië.

     Over de jarenlange fraude die deze PVV-er pleegde en pleegt met gemeenschapsgeld hebben we de volgende keer wel weer.

     1. Stanly2000

      Mooi verhaal Beukman,
      Dit verhaal speelde al in februari, is er al aangifte gedaan door deze medewerker? Nu zou het gaan om diverse andere medewerkersOok het verhaal dat Arib hem de toegang tot de kamer ontzegd zou hebben is ook al afgezwakt tot een verzoek van Arib (als dit er al geweest is). Is hij veroordeeld voor het verhaal van zijn ex?
      Graus ontkend alles en als er niets bewezen wordt blijft het bij roddelverhalen in de pers.

     2. Beukman

      Stanly, dat sensatiemedia er later van maken dat Arib Graus zou hebben verboden om in de TK te komen, wiens schuld is dat eigenlijk?

      Wat aangifte betreft: ik kan je het verhaal in NRC aanbevelen over het juridische vacuüm in de TK, reden waarom het zo lastig is voor vrouwen om aangifte te doen. Het is in de eerste plaats een zaak van de partijleiders. De meesten verzaken hun morele plicht echter; Wilders is er daar een van.

      De andere vrouwen uit de privé-sfeer hebben wel degelijk aangifte gedaan, soms ook weer ingetrokken, en daarin verschillen ze niet van vele andere vrouwen die aangifte doen tegen hun partner, maar deze later weer intrekken vanwege de gebruikelijke intimidatie van de “heren”.
      De aanklacht van de vrouw die door de lijfwachten van Graus werden verkracht is momenteel in behandeling.

      Waarom zwijgt Geert als het graf? Is er verband met het feit dat Ridder Graus tientallen heimelijke opnames heeft gemaakt, waar wellicht voor Geert belastend materiaal tussen zit? Opvallend hoe PVV-adepten de psychopaat Graus het voordeel van de twijfel blijven geven.

     3. Monty

      ”het verhaal dat Arib hem de toegang tot de kamer ontzegd zou hebben is ook al afgezwakt tot een verzoek van Arib”

      Waarom zou ze hem dit verzoek hebben gedaan.
      Formeel kon ze het niet maken.

      Maar waarom een verzoek en waarom werd Wilders hier niet Woest over?

     4. Stanly2000

      Er blijkt ook uit dit verhaal geen enkel bewijs te zijn van de beschuldigingen tegen Graus. De aangifte (uit 2019) van zijn ex is later weer ingetrokken. Van de nieuwe feiten van begin dit jaar horen we ook niets meer. Alleen het NRC lijkt bewijzeb tegen Graus te hebben.

     5. Beukman

      Zoals al eerder gezegd, Stanly, veel vrouwen trekken hun aanklacht weer in onder druk van intimidatie.
      Als een man een spoor achter zich laat van vrouwen die beweren door hem te zijn mishandeld of geïntimideerd, is het een goed gebruik om die vrouwen eerder te geloven dan de man in kwestie.

      In het geval van Graus is het plaatje redelijk helder, ook gezien zijn andere foute praktijken, zoals de fraude met de reiskostenvergoeding en zijn heimelijk gemaakte opnames. Ook binnen de fractie kan men hem niet luchten of zien.

      In NRC staat een opsomming inclusief geluidsfragmenten en app-gesprekken over het uitlenen van zijn vrouw aan zijn lijfwachten.

      Waarom houdt Geert, die toch in een constante staat van opwinding verkeert over islamitische vrouwenmeppers, zich muisstil over zijn eigen vrouwenmeppende werknemer?

      nrc.nl/nieuws/2021/02/12/de-wereld-van-dion-a4031430

     6. nexit nu aub

      Zoals al eerder gezegd, onzin bukhol. Pure laster en fake news. Je geloofwaardigheid was al minus 10 maar is nu verder gedaald naar het absolute 0 punt decadente sukkel

     7. Beukman

      Uit NRC van vandaag:

      Toch greep haar voorganger, Khadija Arib (PvdA), begin dit jaar op informele titel wél in na een melding van misbruik. Ze deed dit nadat een vrouw naar voren kwam met een nieuwe melding van misbruik door PVV-Kamerlid Dion Graus.
      Graus had de vrouw, een fractiemedewerkster, dronken gevoerd en misbruikt. Arib deed een moreel appèl op Graus zich niet meer in het Kamergebouw te vertonen, behalve bij stemmingen – Graus gehoorzaamde. Arib handelde op eigen titel, Bergkamp wist van niets. Zodra Bergkamp begin april was geïnstalleerd als Aribs opvolger was Graus weer in het gebouw.

      Graus is een walgelijke griezel. De man hoort achter slot en grendel. Geert zou hem moeten dumpen om zelf nog enig moreel gezag te behouden.

     8. CZ

      De zuigende Bukman citeert uit het NRC, tja…

     9. nexit nu aub

      Zelfs de kamervoorzitter verwijst het artikel van NRC naar de prullenbak. De spastische bukhol blijft hardnekking het fake nieuws herhalen.

      Wat moet je dan een zielige decadente randdebiel zijn. Getuige het profiel van bukhol past het naadloos.

      domme jongen !

     10. Emile Takma

      “De man hoort achter slot en grendel. Geert zou hem moeten dumpen om zelf nog enig moreel gezag te behouden.”

      Geert heeft in het verleden zonder scrupules mensen gedumpt. In dit geval doet hij dat tot verbazing van iedereen niet. De reden is hoogstwaarschijnlijk dat Graus hem in de tang heeft.

     11. nexit nu aub

      Wat een gewauwel domme jongen. Zelfs de kamervoorzitter verwijst de berichten naar de prullenbak maar de strónt vlé®k denkt beter te weten met zijn aannames. Zielige tról

     12. usb3.0

      We zien hier het ware gezicht van beukho*r en tamil takelstra hun interesseert de veiligheid van Nederlanders niet.

      “Dat is dus het nieuwe leiderschap van @SigridKaag.
      Ze haalt ISIS gewoon naar Nederland.
      Want ze is dol op de islam en de veiligheid van Nederlanders interesseert haar helemaal niets.”

      Deze 2 zijn volledig in de ban van de islam en antisemitisme, het zijn allebei zeer warme pleitbezorger van diezelfde islam, vergis je niet hoor als er kritiek is op isis, islam of hamas veranderen ze gewoon de topic…

  2. Aborifa

   Wilders trekt slecht volk aan.
   Maar hetzelfde slag zit bij D’66 (Smeets), PvdA (Oudkerk), VVD, SP, GL, Denk, etc., etc.,
   Het peil van de Kamer daalt. Zie je ook aan de kledij van een deel. Of ze zijn opgedirkt (Klaver, Kaag, Bergkamp) of ze lopen in vrijetijdskleding. Alsof het kamerwerk een betaald uitje is voor laaggeletterden.

   1. Beukman

    Wat moeten Parlementariërs dan in godsnaam nog aan om jouw goedkeuring te krijgen, Ab? Begrijp je niet dat degenen die jouw bijdrage hebben gelezen nu met de handen in het haar zitten?

    1. CZ

     Onzin.

    2. Aborifa

     Ik had een leuk repliekje verzonden. Maar dat is weg. Ga het niet nog eens schrijven. Zijg geen twee liedjes voor 1 cent.

     1. Edjan

      Aborifa. Jammer. Niet dat het wat geholpen zou hebben, maar ik had het graag gelezen. Er stond toch geen schaap in? Want daar zit een aap in.

     2. Edjan

      Aborifa. Jammer. Niet dat het wat geholpen zou hebben, maar ik had het graag gelezen. Er stond toch geen scha ap in? Want daar zit een a ap in.

     3. Beukman

      Misschien was het wel gewoon “lսl”.

  3. LifeBuddy

   sLinkse monty, vreemd dat jij partijen koestert ,die over de Rug van kinderen de vreemste discriminerende capriolen uithaalt. Dit zal Geertje Wilders Nooit laten gebeuren!!!
   ”Internationaal rapport: Nederland gebruikte kinderen als middel in strijd tegen corona | Instagram |”

   1. Monty

    Knap dat je dat uit mijn tekst haalt.

    1. Cootje

     Welke tekst ? Muisstil

  4. Cootje

   Wou jij dan dat hij er nog geluid bij ging maken dan is het zo een orgie , maar dat is toch klein bier van een individu ,veiligheid is als je in de wekelijkse nieuwe artiesten show komt opsporing verzocht die ze makkelijk elke dag anderhalf kunnen uitzenden , de nieuwe artiesten worden met bootjes aangeleverd en zorgen voor een hoge kijkdichtheid meestal gezocht lichtgetinten en negroïde personen die hebben de hoofdrollen , dan mogen individueel die pvver buiten gooien dus het is niet muis stil jij maakt van een muis een olifant , omdat je waarschijnlijk benevelt bent met een kopje thee en een uitkering

  5. Stanly2000

   Monty gaat weer van onderwerp wisselen, daar is hij heel goed in. Ik zou zeggen probeer eens te googlen dan zult u zien dat Wilders helemaal niet muisstil stil is over affaire Graus. Wat is uw mening over het terughalen van IS-leden? Ik ben faliekant tegen en u of Beukman?

   1. Beukman

    Stanly, ik heb begrepen dat het een juridische afweging was om deze vrouw terug te halen. Het was de enige manier om te voorkomen dat ze ontslagen werd van rechtsvervolging.
    Heeft Geert het daar over gehad?

    1. Stanly2000

     De juridische afweging is een vergezocht excuus. Op deze manier zullen alle IS aanhangers terug keren naar NL en dan na een zacht strafje terugkeren in onze maatschappij. Als u de reportages gezien heeft over o.a, deze vrouwen dan zou u wellicht ook vinden dat het beter zou zijn indien men extremisten ter plaatse lal dan niet laat berechten. Maar in ieder geval niet naar Nederland halen.

     1. Beukman

      Ik heb gemengde gevoelens, Stanly. Het blijft een afweging. Een van die afwegingen is ook dat er geen goede reden is om de Koerden onze rommel te laten opruimen.

      Het gaat om nog geen twee dozijn vrouwen. Ik kan er daarom niet van wakker liggen mochten er meer worden teruggehaald.

     2. CZ

      Onzin.

     3. Niet L niet R

      Perfect verwoordt maar de achtergrond en mentaliteit van juffrouw Kaag, met toestemming van Rutte zorgt er voor dat Nederland nog meer verloedert!

    2. Stanly2000

     Beukman, misschien wel het eerste huzarenstukje van onze minister van BZ!

   2. Monty

    Van mij mogen ze ze daar laten. Het is hun eigen keuze geweest..

    Alleen jammer dat we Wilders alleen nu weer horen.
    Wat heeft hij de hij de afgelopen jaren ondernomen tegen al die IS terroristen die ons land zijn binnen gekomen samen met de vluchtelingen.

    Het waren er honderden zoniet duizenden volgens Wilders.
    Waarom zwijgt hij hierover en maakt zich druk over één vrouw?

  6. usb3.0

   monty’s haat tegen Wilders heeft de overhand en daarmee is monty door de mand gevallen als het gaat om de veiligheid van miljoenen Nederlanders…

   1. Monty

    Wat heeft Wilders bijgedragen aan de veiligheid van de Nederlanders?

    Is Nederland veiliger geworden door daden van hem als volksvertegenwoordiger?

    Ik kan er geen bedenken.

    1. usb3.0

     Daar gaat het hier niet om! je bent muis, muisstil als het gaat over leugenclown rutte en terroristenlover kaag die de veiligheid van de Nederlanders niets interesseert

  7. usb3.0

   Waarom horen wij monty, beukho*r en natuurlijk tamil takelstra niet als er een d666-er jonge jongetjes benaderd voor sëks afspraakjes

   1. Monty

    Leuk dat je deze vergelijking aanhaalt.

    De ‘d666-er jonge jongetjes benaderd voor sëks afspraakjes’ nam zijn verantwoording en is opgestapt uit die fractie dit om de partij niet te schaden.

    Wat doet Graus? Waarom blijft hij zitten.
    Waarom zwijgt Wilders en wordt hij niet ”Woest”.

    De één is een viezerik maar neemt zijn verantwoordelijkheid de ander is een viezerik maar blijft gewoon doorgaan.

    1. usb3.0

     “De één is een viezerik maar neemt zijn verantwoordelijkheid de ander is een viezerik maar blijft gewoon doorgaan.”

     De eerste is bewezen en de 2de niet, de eerste veroordeel je niet en de 2de loop je rood van aan, das natuurlijk raar..

 4. AS210854

  HELEMAAL MEE EENS.

 5. JoopvdJoop

  Lekker Kaag romantiseren.
  Bizar dat de linkse kliek haar zo verdedigt.
  Hebben jullie dan helemaal geen realistische denkwijze?
  Je ziet het overal in de grote steden alleen maar narigheid met die geïmporteerde .
  Zonder taalfouten geschreven btw.:)

 6. Meester Exit

  Rutte knuffelt macht zoals Kaag Palestijnen en de Islam knuffelt.

  Wilders heeft gelijk in deze. Met Kaag krijgt De Halve Maan steeds meer macht zonder leger….de macht op straat en in de grote steden.
  Tijd voor nieuwe verkiezingen, want een regenboog-coalitie komt er niet.
  De andere opties willen niet of mogen niet.

  1. leukeditter

   stop de islam stop kaag en sluit rutte op..simpel

   1. Emile Takma

    Inderdaad, erg simpel.

   2. Monty

    ”sluit rutte op”

    Daar is Wilders toch mee bezig of heeft hij dit gelogen?

    1. usb3.0

     Hoe kan het toch dat kwiebussen als monty en tamil takelstra pathologische leugenclown rutte zo hartstochtelijk verdedigen?

     1. CZ

      @USB: “Hoe kan het toch…”

      Dat is een retorische vraag Johnno! Max Emile Etc. Van Velenamen is een psychopaat, zoals je weet.

     2. usb3.0

      ++++

 7. Niet L niet R

  Het gezicht van juffrouw Kaag en haar mentaliteit is zichtbaar geworden, zij verkwanseld de Nederlandse veiligheid en mentaliteit, met toestemming van Pinokkio Rutte!

 8. Niet L niet R

  Mevrouw Kaag verhuis naar Palestina en zorg daar dat zij vrede willen!

  1. usb3.0

   Die willen geen vrede! ook mevrouw al qaq verandert daar niets aan..

 9. Michael M

  Levens levensgevaarlijk om IS strijders terug te halen. Een proces als dat echt moet, doe dat dan in het land daar waar de misdrijven zijn gepleegd. Nostradamus. Europa haalt een hoop ellende op zijn hals en ja daar doet Nederland fijn aan mee. Gehersenspoelde IS moordenaars blijven bij hun rol, hun droom. We hebben opnieuw de verkeerde mensen in Nederland dat de verkeerde fouten maken om ze hier te berechten. Als we 50 jaar verder zijn, zal men zich herinneren aan deze domme zet waarmee ze de Nederlandse burgers toen in gevaar brachten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.