Geert Wilders: “Nederland is vernield. Door het tuig van de narco-maffia en wegkijkende politici”

Op Twitter is Geert Wilders even helemaal losgegaan op de MocroMaffia én “wegkijkende politici” die ervoor hebben gezorgd dat Nederland in weinig meer dan een corrupte narcostaat veranderd is. “We moeten ons land terugveroveren!” schrijft hij vervolgens.

“Nederland is vernield,” schrijft Geert Wilders op Twitter, ongetwijfeld deels in reactie op de brute liquidatiepoging op Peter R. de Vries. “Door het tuig [van de] narco-maffia en wegkijkende politici, door open grenzen en islamisering.”

Maar hij was nog niet klaar. Want er zijn nog veel meer mensen schuldig aan de teloorgang van ons eens mooie land, aldus de PVV-leider. “… Door liegende politici als Rutte en terreurfinancierders als Kaag, door de corrupte rechterlijke macht en de ondemocratische EU.”

Zijn conclusie liegt er niet om. De enige manier om het land op de rails te krijgen is door het te “terugveroveren” op al die lieden en organisaties.

Hier is natuurlijk geen woord te veel van gezegd. De manier waarop al deze mensen Nederland kapot hebben gemaakt is… ongelooflijk. Maar de lijst is tegelijkertijd nog veel langer ook. Want wat vinden we van de Woke- en BLM-gekken die de jeugd én ook volwassenen dagelijks proberen te indoctrineren met hun zelfhaat-doctrine? Want daar lopen er nogal wat van rond in Nederland, en niet alleen in de politiek.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Maar goed, op Twitter is het aantal karakters dat je mag gebruiken natuurlijk beperkt. Dat in aanmerking genomen is het lijstje van Wilders nog behoorlijk indrukwekkend!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. vlekkenoplosser

  tja , het is een inkoppertje maar het blijft kop – spijker

 2. Eppo123

  Maar zoals altijd doen we er in NL niets aan.

 3. Eppo123

  Behalve meer boetes uitdelen, daar zijn we als land wel goed in.

  1. vlekkenoplosser

   om de gewone man te pakken uiteraard, zo ook de sleepwet !

 4. ikweetwatikwil

  Natuurlijk heeft Wilders gelijk. Maar de “elite”wil niet luisteren. Tot hoelang gaat deze toestand door? Tot het te laat is??

 5. Nostradamus

  Onbegrijpelijk dat een deels waarschijnlijk crimineel kabinet nog steeds aan de touwtjes trekt.
  Want de voor de hand liggende leugen van geen actieve herinnering aan hebben is indirect bewijs dat er met opzet is gehandeld. Er zou zo maar een veroordeling uit kunnen rollen als en een strafrechtelijk onderzoek naar zal komen. Maar ook ik weet dat dit nooit gaat gebeuren.
  Zelfs in Zuid-Afrika doen ze het wat dat betreft inmiddels beter…
  h***s://www.thesouthafrican.com/news/jacob-zuma-guilty-contempt-case-will-he-be-arrested-jail-what-next/

 6. HD

  Ik sprak vandaag een aantal collega tijdens de koffie die deze brute en laffe criminaliteit koppelde aan minderwaardige rassen, en huidskleur.

 7. Monty

  ”Nederland is vernield. Door het tuig van de narco-maffia en wegkijkende politici”

  Tja, misschien had Wilders hierop in moeten zetten i.p.v. van te strijden tegen de islam.

  Maar dan zou natuurlijk de geld stroom uit Amerika stil komen te liggen.

  1. Robert75

   Volgens mij roept die al jaren dat buitenlandse criminelen het paspoort afgepakt moeten worden en het land uit gezet dienen te worden. Kijk als die wegkijkende politici nu eens naar Wilders hadden geluisterd, ipv van de racismekaart te spelen dan hadden we dit probleem misschien niet gehad.

   Wel even bij de les blijven.

   1. Monty

    ”Volgens mij roept die al jaren dat buitenlandse criminelen het paspoort afgepakt moeten worden en het land uit gezet dienen te worden.”

    Op de één of andere manier weet Wilders dit alleen dan niet al jaren aan het volk over te brengen.
    Het lukt hem maar niet om de grootste partij van ons land te worden. Zodat hij zijn plannen kan uitvoeren.
    Sterker nog zijn achterban wordt steeds minder.

    Misschien heeft het volk niet meer zoveel vertrouwen in Wilders zijn competenties.

    1. Robert75

     Man alsjeblieft zeg blaat niet zo dom. Wilders staat al jaren stabiel in de peilingen en tijdens verkiezingen. Omdat die af en toe een paar zeteltjes verliest zeker? En sterker Wilders is ook niet de enige die het zegt. Er zijn tegenwoordig meer partijen die indirect het zelfde denken.

     Maar mag ik eens vragen? Want ik hoor je alleen maar zeiken over Wilders. Maar wat vind jij eigenlijk van dat geïmporteerde straattuig wat hier de straten onveilig maakt? En hoe denk jij het op te kunnen lossen? Want daar hoor ik je niet over.

     Het enige wat je doet zijn de mensen bekritiseren die het probleem al jaren benoemen

     1. Harry Haller2

      Robert75, daar zul je de beroeps/overheidströl Monty ook niet over horen. Hij is op een duidelijk omschreven staatsmissie: bij elke reactie de naam van Wilders in een negatieve setting noemen. Daar is hij al jaren mee bezig.

      Monty zal het nooit over Pinokkio Rutte, Woke Hoekstra, Heks Kaag of bomenmoordenaar Klaver hebben. Dat past namelijk niet binnen zijn opdracht.

     2. Emile Takma

      Robert, globaal 20% van het electoraat is laag opgeleid, boos, gefrustreerd over het leven of ervan overtuigd dat alle problemen worden veroorzaakt door Joden, moslims of linksmensen. Dat percentage ligt al decennia ongeveer gelijk en die mensen stemmen op Mussert, Janmaat, Fortuyn, Baudet of een nadere rechts-populistische rattenvanger die hen uitlegt dat alles de schuld van links, islam of de elite is. Deze kiezers zijn hier op DDS in vivo te bewonderen. Ze zijn bijna altijd boos, chagrijnig, tegen, en zeer pessimistisch over de toekomst. Vaak is hun taalbeheersing heel matig en dat heeft te maken met de opleiding die, als ze wat hoger zou zijn, immers had geleid tot een andere politieke keuze, meer optimisme en meer inhoudelijkheid.
      Die populisten hebben een beperkte halfwaardetijd en de kiezers op de populisten zijn niet bijzonder trouw, ze stemmen op de populist van dienst die op dit moment het meeste lawaai maakt of lelijk doet tegen de elite. Als die zich even niet zo duidelijk toont blijven ze bij verkiezingen net zo makkelijk thuis.

      Er is geen grote reden tot zorg. Populisten hebben bestuurlijk nagenoeg geen invloed maar kunnen wel de politieke cultuur en omgangsvormen verzieken en verloederen. Wilders slaagt daarin helaas goed maar paradoxaal draagt hij ook bij aan de normering volgens de sociologische theorie dat je deviant gedrag nodig hebt om te kunnen vaststellen wat normaal en functioneel gedrag is.

     3. Monty

      @Robert
      ”Het enige wat je doet zijn de mensen bekritiseren die het probleem al jaren benoemen”

      Komt dat bekend voor bekritiseren zonder oplossingen aandragen.

      Wilders doet dit al jaren. Dan is hij weer woest dan weer boos of furieus.

     4. Cootje

      Laag opgeleid is dat je met geld bijdrukken deflatie wil creëren , in Japan willen ze met geld bijdrukken inflatie bewerkstelligen de ECB wil dat Ook , onze huis econoom heeft op een speciale school gezeten , beter gratis dan voor niets , gespecialiseerd in de Nederlandse taal , maar eenzaam op zijn zolderkamertje met zijn Easy toys speeltjes , in gedachte denkend aan greta turnberg en Rob jetten misschien ook nog aan Sidney Smeets

     5. vlekkenoplosser

      quote Emile Takma 6 uur geleden
      Robert, globaal 20% van het electoraat is laag opgeleid, boos, gefrustreerd over het leven of ervan overtuigd dat alle problemen worden veroorzaakt door Joden, moslims of linksmensen. Dat percentage ligt al decennia ongeveer gelijk en die mensen stemmen op Mussert, Janmaat, Fortuyn, Baudet of een nadere rechts-populistische rattenvanger die hen uitlegt dat alles de schuld van links, islam of de elite is. end

      er zijn ook een aantal strónt vlé®kken zonder enig verstand of eigen mening die blind achter de elite aanlopen en geen andere mening dulden dan hun bedachte eigen mening.

      de zielige decadente strónt vlé®k is er daar 1 van. Een onwetende tról ongeschikt voor een debat of discussie

 8. Beukman

  Wilders is een klaploper en een profiteur, een oude mopperkont die de hele dag anderen vertelt wat ze allemaal fout doen, terwijl hij het zelf verdomt verantwoordelijkheid te nemen voor wat dan ook. Liever brengt hij zijn jaren door in de gerieflijke oppositiebankjes, en strijkt hij een prima staatsuitkering op zonder een werkelijke tegenprestatie te leveren.

  Kijk ook naar zijn partij. Een baantjesmachine en een pinautomaat voor de leden van de Haagse fractie. Er gaat niets van uit, een enkeling daargelaten. De PVV brengt geen ideeën voort. Het is al jaren hetzelfde voorspelbare geschreeuw en gescheld. De maatschappij verandert maar de PVV staat stil.

  Er is ongetwijfeld van alles mis met Nederland, maar Wilders, vervreemd van de maatschappij door het jarenlang doorbrengen in een beveiligde woning, is wel de laatste die daarover zou moeten beginnen.

  1. Monty

   ”zonder een werkelijke tegenprestatie te leveren”

   Ho ho.
   Wilders strijd volgens eigen zeggen dagelijks tegen de islam.
   Vlak dat niet uit.
   En daar wordt hij ook nog eens rijkelijk voor beloond door zijn donateurs.

  2. Harry Haller2

   Dwangneuroot Monty en Asperger Beukman delen hun afkeer van Wilders en herhalen inmiddels voor de 387e keer precies hetzelfde deuntje: dezelfde woordjes, identieke zinnetjes.

   Het vervelende met autisten is dat ze nooit genoeg van herhaling krijgen.

   We zullen dus nog zeker 400 keer dezelfde onzin moeten aanhoren.

   1. Monty

    ”Het vervelende met autisten is dat ze nooit genoeg van herhaling krijgen.”

    Harry ga je nu beweren dat Wilders een autist is?

    Hij herhaald al meer als 20 jaar ‘dezelfde woordjes, identieke zinnetjes’.

    Of is je dat in die 20 jaar niet opgevallen?

    1. Beukman

     Geerts gedrag heeft inderdaad iets autistisch. Aannemende dat hij daar aanleg voor heeft, trapt hij precies in de bekende valkuil: gedrag ontplooien die de symptomen alleen maar verergeren.

     Gelukkig voor iedereen heeft hij nog maar 10 jaar te gaan. Nog even doorbijten dus.

     1. Monty

      ”Gelukkig voor iedereen heeft hij nog maar 10 jaar te gaan”

      Als de trend zich voortzet kan hij misschien over 4 jaar met de VUT.

     2. september

      Wilders wil inderdaad nog 10 jaar ,maar als hij niks aan zijn standpunten veranderd dan is de kans klein dat hij ooit in de regering komt

     3. Cootje

      Autistisch zijn Laura Bromet en greta turnberg , en als je Rutte staalhard met de toeslagen slachtoffers hoort omgaan is het een pure narcist die zelfs zijn moeder alleen liet sterven . Een ijzige doctrine hield hij stand maar de beerput is open er zijn nog een hoop WOB verzoeken aangevraagd , en de top ambtenaren horen in onze zogenaamde rechtstaat nog voor meineed worden vervolgt .wordt een top jaar 2021

     4. Beukman

      Autistisch zijn Laura Bromet en greta turnberg

      Bromet ken ik niet. Greta Thunberg is in ieder geval een lichtend voorbeeld voor Geert. Jong als ze is heeft ze al veel meer bereikt dan de grijzende Wilders in zijn lange leven. Die is al 14 jaar wortel aan het schieten in de vruchtbare oppositiebankjes van de TK.

     5. Cootje

      Moeten allebei proberen te leren spelen met de spulletjes. Van Easy toys knappen ze van op

  3. Cootje

   Beukhol noemt Rutte zijn troetel kind , die de boeken ingaat in ruim 10 jaar niets heel gelaten van Nederland , criminelen zijn of worden de baas , geen ene goed functioneerde instelling wegens alle bezuinigen en de weggeef actie zuid Europa , overheids instellingen werken op halve krachten , hoef je geen Wilders voor te heten om het wanbeleid in de openbaarheid te brengen , Rutte heeft ook geen gevoel geen emotie en geen herinneringen , tot het bot toe afgebrand door zijn collega’s , terecht als rotte vis behandeld maar zelfspot kan deze man niet en wil al moet hij het hele VVD programma omgooien aan de macht blijven , en Beukhol is zijn maat , die geeft er niet om hoe hard hij wordt genomen , vaseline doet wonderen, als Rutte hem naait in zijn portemonnee

   1. Beukman

    Ik snap dat je door jou zo bewonderde Mark Rutte te vuur en te zwaard verdedigt, Cootje. Althans dat meen ik uit jouw verhaaltje op te maken.
    Je hengelt hierbij naar mijn instemming. Daar hoef je echter niet te rekenen, al erken ik dat de man beslist kwaliteiten heeft. Trefwoorden: “Houdini”, “tefal”.

    1. september

     Daar lees ik wel echt wel anders van Cootje,helemaal geen bewonderaar van Rutte.

   2. Branzino

    @Cootje
    En toch, al vaak door mij aangehaald, behoort Nederland even goed al 10 jaar tot de vijf gelukkigste landen ter wereld. Toeval of de invloed van Rutte? Wie het weet mag het zeggen.

    Kijk voor het World Happiness Report 2021 en ook de voorgaande jaren vooral op happiness-report.s3.amazonaws.com/2021/WHR+21.pdf

    1. Beukman

     Cootje trekt in zijn eentje dat gemiddelde nog een heel stuk omlaag.
     Misschien kan hij het voorbeeld van die andere ongelukkigen alhier volgen, en verkassen naar een willekeurig land waar alles beter is?
     Het mes snijdt dan aan twee kanten: Cootje hervindt het geluk, en Nederland stijgt nog 1 of 2 plaatsen op de ranglijst.

     1. EvertB

      Misschien kan hij (Cootje) …., en verkassen naar een willekeurig land waar alles beter is?

      Dat land bestaat, al dan niet in een visioen: Forumland.

      😉

     2. Cootje

      Grote l.u l

     3. Cootje

      Ik heb meer belasting betaalt in mij leven dan jij met je hele familie , maar criminelen zijn de baas en ondermijning is een dooddoener , noem mij een Europees land waar advocaten en journalisten worden doodgeschoten of beschoten waar een krant met een raketwerper wordt aangevallen , waar een grote grossier in groente al jaren wordt bedreigt met alle geweldsmiddelen , waar in het publiek wordt afgerekend met de beoogde doelen , en dan hebben we hier een L .uL die net als 75 jaar thee partijen dit graag wegkijkt , het er niet overheeft , maar 10 jaar Pinokkio heeft onze zogenaamde rechtsstaat gemaakt tot een bananen republiek waar zelfs vriendjes politiek je kan helpen om 19 miljoen euro te verdienen .maar Beukhol is het gemiddelde van niets bijdragen en wel een mening hebben en daar hebben we er te veel van in Nederland ,

     4. Beukman

      Dat land bestaat, al dan niet in een visioen: Forumland.

      Raak!

     5. Cootje

      Weet je wat raak is de vierde golf Corona , die gaat zuid Europa hard raken en op zijn knie”en krijgen mij voorspelling komt uit Corona wordt de bondgenoot om de solidariteit en Europa te slopen . En dan blijf ik hier vol leedvermaak de boel volgen , hoe ze over elkaar heen vallen , geen volledig toeristen seizoen is het einde van zuid Europa er gaan heel wat bedrijven failliet in zuid Europa . En de begrotingen ontsporen heerlijk lekker gaan ze op hun bek , en hun middenstand wordt niet gesteund dus die gaan touw kopen dat wordt de kaskraker in zuid europa

    2. Winfrida

     @Branzino

     Waarschijnlijk tellen alle criminelen ook mee, als meest gelukkigen. Die kunnen lekker hun gang gaan in Nederland. Zij ook blij!

     1. Branzino

      @Winfrifa
      Die tellen inderdaad mee, maar statistisch hebben al die criminelen geen effect.

    3. Cootje

     Als je goed voor je zelf zorgt je ogen en oren te kost geeft , je niet bang bent om je nek uit te steken , dan is het mij aardig gelukt , maar als ik zie waar mij belasting geld aan wordt uitgegeven , dat bestaat uit immigratie , zuid Europa , Brussel , en de Nederlander is een meeloper van nature duitsland was in 1946 al de grootste handelspartner schaamte kennen ze niet in Nederland , top prestatie Srebrenica , een volk zonder ruggengraat noemen ze polderen , maar 10 Rutte heeft er een bananen republiek van gemaakt met de nummer 1 positie exporteur narcotica in Europa . Met banken die het niet zo nauw nemen , is bovenwereld onderwereld erg met elkaar verbonden , en de ondermijning met voorbeelden als Wiersma en de vries als voorbeeld levert minder helden op , de overheid kan niets voor je betekenen . En ze hangen tegenwoordig de granaten aan je deur , en deze gevallen laten ze uit een bevooroordeeld onderzoek , wel s,avonds je deur op slot doen met 7 sloten

    4. Marija

     Dat komt omdat heel veel Nederlanders te dom zijn om te kunnen nadenken. Worden naar de mond gepraat en geloven het klakkeloos.
     Het wordt hoog tijd dat inderdaad het roer wordt omgegooid en er een andere politiek wordtgevaren.

  4. JoopvdJoop

   maar Wilders, vervreemd van de maatschappij door het jarenlang doorbrengen in een beveiligde woning, is wel de laatste die daarover zou moeten beginnen.

   U noemt problemen in de maatschappij opnoemen vervreemden van de maatschappij?
   Ik denk dat bij u het boekje zoek is!

 9. HD

  Ergens in je leven neem je de beslissing om iets te jatten of erger, deze keuze maak je bewust. De linkse “ rechtsstaat “ heeft daar het volle begrip voor, deze linkse elite heeft makkelijk praten en beslissen omdat het uit de belastingruif vreet.
  Straffen zijn veel te laag. Gisteren op BNR radio was er een beller die dit aanhaalde en als voorbeeld de moord op Fortuyn aanhaalde, en dat de dader al reeds jaren uit de cel is en een mooi leven heeft.
  De man werd snel afgekapt.

  1. Niet L niet R

   Helaas, mag in Nederland de waarheid niet meer verteld worden, onder regie van Pinokkio Rutte!!!!

 10. Cootje

  Als je drie banken laat wegkomen zonder individuele strafvervolging is het hek van de Dam , komt toch alleen voor in een bananen republiek , wie wil je nog als voorbeeld stellen , de boel verleggen naar Orban om zelf uit de wind te blijven.

 11. Cootje

  Als je zo zwaar bezuinigt en zoveel geld weggeeft aan zuid europa , blijft er geen rechtsstaat , geen genoeg ziekenhuizen , geen jeugdzorg , over 10 jaar Pinokkio heeft een derde wereldland van Nederland gemaakt , waar criminelen de baas zijn , en er een hoop potentiële slachtoffers een stapje terug doen met zo aanslag , de ondermijning is gewoon aanwezig , misschien kan Sophie in t veld nog een positieve bijdragen leveren maar zij stinkt ook uren in de wind in de eigen verrijking

  1. Monty

   Misschien zouden de gebruikers die de criminelen van miljoenen voorzien eens moet gaan nadenken hoeveel ellende zij veroorzaken voor hun genot.

  2. Niet L niet R

   Zo juist weer gegeven, en zo triest die waarheid!

 12. Monty

  ”door het te “terugveroveren” op al die lieden en organisaties.”

  Dan moet Wilders er voor zorgen dat het overgrote deel van de bevolking op hem stemd de komende verkiezingen of dat hij een coalitie kan vormen met andere partijen.

  Zo moeilijk is dat toch niet voor iemand met ruim 20jaar politieke ervaring.

  Maar misschien moet hij dan wel even naar zijn verkiezingsprogramma kijken.
  Als het de-islamiseren van Nederland zijn hoogste prioriteit blijft is maar de vraag of hij hiermee de grootste partij kan worden.

  1. september

   Als hij tegen de islam blijft gebeurt dat niet. En dan zal hij ook niet in de regering komen.

   1. Monty

    Maar aan de andere kant wat is de PVV eigen voor partij zonder het anti-islam geluid?

    Ik denk dat Wilders geen geschiedenis gaat schrijven.

  2. Cootje

   Hij hoeft toch de puinhopen van 10 jaar Rutte niet goed te maken , hij moet de boel gewoon wat hij nu doet benoemen en uitvergroten , de mafkezen die de boel in allerlei samenstellingen gesteund hebben moeten op de blaren zitten , ondermijning is gewoon een feit , of denk je dat met de aanslag advocaat de vries een hoop potentiële slachtoffers met hun borst vooruit lopen , rechtsstaat is uitgehold en een lachertje mensen hebben geen vertrouwen meer in de overheid , de liefde oud papier betaald zich uit , narcotica staat en exporteur nummer 1 van europa , en de Mexicanen hebben ook nog een gewild artikel om de miljarden te vergroten , met een zware onderbezetting OM politie douane vrijspel in onze bananen republiek , is het zelfde al 25 jaar roepen je blijft met je poten van onze hulpverleners af

   1. Niet L niet R

    Perfect verwoord, vraag mij af of al die linkse gezagdragers, nog gerust kunnen gaan slapen!

  3. Marija

   Hoe langer het uitstel, hoe groter de tuig en moslim aanhang en hoe minder effect.
   Dus het wordt hoog tijd, het is kwart over twaalf.
   Stem aub niet op kartel en/of linkse partijen.

   NU VERKIEZINGEN EN RUTTE EN KAAG OPDONDEREN.

 13. Sando

  200,% Gelijk! Er komt een tijd dat ze zand moeten vreten.

 14. Aborifa

  Ik moet Emile Qaqma excuseren, die is naar zijn psychiater.

  1. Beukman

   Nee hoor, ik heb een dagje vrij.

   1. Aborifa

    Proefverlof?

    1. Beukman

     Nee, verzoekje van the Office om jou vandaag hier in de gaten te houden.

     1. Aborifa

      Slechts vrijwillige spion? Of word je “onder de tafel” betaald.
      Je had beter Delano G. in de gaten kunnen houden.

     2. Beukman

      Je had beter Delano G. in de gaten kunnen houden.

      Die valt niet onder mij.

 15. Ritter

  De politie vraagt u hulp.

  Video met Politiebericht:

  “In het overdag zo drukke, maar tegen middernacht helaas een stuk rustigere metrostation Zuid/De Pijp speelde zich eind april een heftige gebeurtenis af. Een jonge vrouw werd daar door een nog onbekende man ernstig seksueel misbruikt. Elke tip over de verdachte is welkom bij ons!”

  ht*ps://twitter.com/Politie_Adam/status/1413090761403469824

 16. Jan Heyn

  Helaas wil de meerderheid van Nederland nog steeds niet inzien hoe het partijkartel ons ooit zo mooie land naar de kloten heeft geholpen. Samen met de etterbakken die zich voor ‘rechter’ uitgeven.

  1. Niet L niet R

   Pinokkio Rutte is een van de hoofdschuldige, laat hij eens aantonen wat hij tegen deze afschuwelijke criminaliteit heeft gedaan, alleen pappen en nat houden, en vooral niet duidelijk aangeven waar de hoogste percentage criminelen van daan komen!

 17. Niet L niet R

  De grootste schuld komt door de enorme tolerantie die bijna door iedereen inacht genomen wordt,is de regering, maar ook de rechters!
  Te veel jaren lang te veel geaccepteerd van jonge criminelen,, met aantoonbaar een hoog percentage van niet Nederlanders,hoelang nog?

 18. Marija

  GEERT WILDERS HEEFT AL JAREN- EN JARENLANG VOLKOMEN GELIJK EN
  HET ROER MOET INDERDAAD OM, zoals Frits Bosch ook zegt.
  Links moet vele toontjes lager zingen en rechts moet nu echt het voor het zeggen krijgen.
  Het is godgeklaagd dat niet al lang geleden werd ingegrepen om het tij te keren.

 19. Levie

  Wilders heeft al 20 jaar lang de kans gehad en niets bereikt, bij hem hoeven we de oplossing dus niet meer te zoeken.

  1. Lucky Luke

   Welke kans?, hij zat niet inde regering, dus kraam geen onzin uit.

 20. Lucky Luke

  Nederland is vernield door Rutte en consorten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.