‘Steeds meer gevaccineerden met corona’

De testsamenleving komt er… en gaat voorlopig niet meer weg. Iets anders kun je niet concluderen uit het nieuws dat steeds meer gevaccineerden toch “besmet” worden met het coronavirus.

Alle Nederlandse media zijn ineens open en eerlijk over het feit dat gevaccineerden alsnog besmet kunnen raken met het coronavirus. De Telegraaf bericht bijvoorbeeld dat dit het geval is en voegt voor de handigheid even toe dat dit betekent dat… niet schrikken!… het dus van het grootst mogelijke belang is dat ook gevaccineerden zich aan “de maatregelen” houden. Dan hebben we het dus over anderhalve meter afstand houden, geen handen schudden, al helemaal niet mensen zoenen, niet met te veel mensen bij elkaar komen, en ga zo maar door.

“Het is belangrijk dat zij zich nog aan de maatregelen houden en dus op afstand blijven. In deze periode, waarin nog veel besmettelijke mensen rondlopen, zou ik het helemaal geen gek idee vinden om op drukke plekken zoals in de supermarkt weer een mondkapjesplicht in te voeren,” aldus viroloog Bert Niesters.”En ik zou voorzichtig blijven met het toestaan van festivals en evenementen. We zijn er nog niet. Laten we eerst eens afwachten wat er in het Verenigd Koninkrijk gebeurt waar ze alles nu hebben opengegooid.”

Ja. Voorzichtig blijven. Want dat mensen en bedrijven financieel geruïneerd worden, ach dat is niet zo erg. Nee, wat pas erg is, is dat mensen ziek worden. Dat gebeurde voor 2020 en corona namelijk nooit. Ik bedoel maar, denk eens terug aan die tijd. Zeg 2019. Kent u ook maar iemand die in dat jaar ziek werd, laat staan van een virus dat overgedragen kan worden van – niet schrikken – mens op mens?

Nee toch zeker?! Nou dan!

Het moge duidelijk zijn, dit is onderhand compleet gestoord aan het worden. Nu moeten gevaccineerden zich nog steeds aan de maatregelen houden omdat ze mogelijk “besmet” kunnen raken – terwijl dezelfde data de indruk geeft dat gevaccineerden die ziek worden minder ernstige symptomen hebben, en dus de druk op de zorg niet zo zeer verzwaren dat er ingegrepen moet worden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Deze gekkigheid moet stoppen. Vandaag nog. Alle maatregelen moeten verdwijnen. Nederland moet weer vrij. Corona is een vervelend virus dat een vervelende ziekte kan veroorzaken, maar wat er nu gebeurt is veel gevaarlijker; er wordt een permanente test- en vaccinatiesamenleving opgetuigd die de overheid meer macht dan ooit geeft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. vlekkenoplosser

  Dus herhaal ik de vraag nog maar eens !

  Waarom zou je je vaccineren met een experimentele gentherapie ?

  1. Emile Takma

   Poeperd blijft zijn idiote bewering stug volhouden met zijn vingers stijf in de oren.

   1. vlekkenoplosser

    de strónt vlé®k kan inhoudelijk niets ontkrachten en leeft voort in zijn vaccinatie fascisme !

   2. Xyz1234

    Schlemiel denkt dat bij gen therapie altijd het DNA veranderd wordt, terwijl er ook sprake kan zijn van het aansturen van het DNA teneinde bepaalde fysiologische processen op gang te brengen. Zoals het aanmaken van het schadelijke spike eiwit.

    1. vlekkenoplosser

     uitleg aan de strónt vlé®k is zonde van je tijd ! hij komt terug met zijn gewauwel dat het geen gentherapie is terwijl dat in elke aanvraag staat.

   3. usb3.0

    Vlekkenoplosser heeft volkomen gelijk en tamil heeft zijn ogen en oren dicht met z’n harses diep in het zand

  2. LifeBuddy

   En weer heb je gelijk takkeoplosser. Die blm aanbidders hebben nog niet door dat de maffia het weer voor het zeggen hebben in europa. Ze hebben weer een hoop vervalsingen aan de regering verkocht, met zoutoplossing erin, die we ingespoten krijgen. Hoelang laat het Volk zich nog de ogen uitsteken door de arische sLinkse VVD.CDA.D66.GL.CU???

 2. Meriadoc Brandebok

  Met een vaccinatie kun je altijd besmet raken. Echter, door de vaccin wordt de ernst van de symptomen tot het minimum beperkt. Het resultaat is een drastische indamming van het aantal doden en van het aantal (IC-)ziekenhuisopnames. Als een hoog percentage is gevaccineerd ontstaat er bovendien kuddeimmuniteit.

  Het percentage om kuddeimmuniteit te bereiken is echter nog niet bewerkt. Daarom moeten gevaccineerden nog steeds voorzichtig zijn om anderen geen Covid met ernstige symptomen te bezorgen. Dubbel geprikt zitten we nu ongeveer op de 43%. Dat aantal zal dit jaar stijgen en zo de kuddeimmuniteit bewerkstelligen. Ongetwijfeld zal het vaccin i.v.m. mutaties ook worden doorontwikkeld (zoals de griepprik).

  We zijn er bijna, maar nog niet helemaal.

  1. Nostradamus

   h**ps://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken
   Welke IC opnames en doden?

   Ik weet niet in welke kudde jij meeloopt maar dat is niet mijn groep.
   “Groepsimmuniteit” is voor een (heel groot) deel al bereikt door het immuunsysteem van gezonde mensen, wat beter is dan door dit experimentele vaccin wat voornamelijk de Big Pharma rijk maakt. Nog veel rijker dan ze al waren.

   1. Meriadoc Brandebok

    Ja, groepsimmuniteit is inderdaad voor een groot deel bereikt, daar de mensen die corona hebben gehad er voor een groot deel immuun voor zijn (al kan een deel het niet meer navertellen of heeft er een deel tot op de dag van vandaag last van). Daar heb je gelijk in. Maar… om het dodental en ziekenhuisopnames in te dammen is het echter noodzakelijk een groot gedeelte zo snel mogelijk te vaccineren en daarmee het tempo naar kuddeimmuniteit te verhogen.

    Het vaccin is overigens door alle relevante instanties goedgekeurd. Denk aan het EMA, de ECDC, het CDC. Het was een joint effort van de grote landen (Pfizer is bijv. Duits/Amerikaans), waardoor het vaccin tot stand is gekomen.

    1. vlekkenoplosser

     quote “Ja, groepsimmuniteit is inderdaad voor een groot deel bereikt, daar de mensen die corona hebben gehad er voor een groot deel immuun voor zijn ” end

     om dan te stellen
     quote ” Maar… om het dodental en ziekenhuisopnames in te dammen is het echter noodzakelijk een groot gedeelte zo snel mogelijk te vaccineren en daarmee het tempo naar kuddeimmuniteit te verhogen. ” end

     Zo spreken mensen zich zelf tegen om het vaccinatie drammen te verkondigen.

     Alle vaccins zijn experimentele vaccins zie de vergunningen van de vaccins !
     Experimentele gentherapie zie de afgegeven vergunningen.

    2. Nostradamus

     h**ps://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken
     Welke IC opnames en doden?

     1. Meriadoc Brandebok

      Die nu teruggedrongen worden door het vaccin. De hoogste leeftijdsgroepen zijn voor een groot deel reeds gevaccineerd.

     2. vlekkenoplosser

      vaccinatie fascisten zijn horende doof en ziende blind.

      vaccinatie fascisten gaan aan elk argument voorbij en krakelen de grootst mogelijke onzin om hun natte droom van verplicht vaccineren kracht bij te zetten.

      vaccinatie fascisten zijn ontkenners van de realiteit

     3. Nostradamus

      Het gaat ook alleen om het vaccineren van de kwetsbaren. Hoe vaak wil je dat horen?
      Door het vaccineren van de kwetsbaren blijven nu de ziekenhuizen bespaard van vele patienten. Ik ben niet tegen het vaccineren van die kwetsbaren maar vind het onzin om gezonde jongen mensen te vaccineren.

      Die plaat voor je hoofd is best groot en dik…

     4. Meriadoc Brandebok

      “Vaccinatie fascisten”

      😂

     5. Meriadoc Brandebok

      Het is bewezen dat jonge mensen lichamelijk bijzonder veel schade kunnen ondervinden als zij Covid hebben gehad. Het virus richt een enorme schade aan. In Israël hebben jongeren zelfs op de IC gelegen. Het feit dat je niet doodgaat betekent niet dat het geen gevolgen hebt.

      Daarom is het belangrijk dat jonge gezonde mensen ook worden gevaccineerd. Daardoor ontstaat ook de herd immunity.

     6. Nostradamus

      “Het is bewezen dat jonge mensen lichamelijk bijzonder veel schade kunnen ondervinden als zij Covid hebben gehad”

      En wat is de oorzaak daarvan?
      Laten ze dat liever niet weten? Komt uit de lucht vallen? Hoeveel % jongeren? Dus dan maar het risico nemen met een experimenteel vaccin?

      Ik heb twee van die jongeren gisteren bij Op1 gezien. Niet leuk voor de jonge dames en verder leek het op enorme bangmakerij. Het heeft mij, oudere jongere i.i.g. niet bang gemaakt.

      Oh Mindy, ik ben niet bang. Niet bang voor het virus, jij wel? 😂

    3. Nostradamus

     “Het vaccin is overigens door alle relevante instanties goedgekeurd. Denk aan het EMA, de ECDC, het CDC. Het was een joint effort van de grote landen (Pfizer is bijv. Duits/Amerikaans), waardoor het vaccin tot stand is gekomen.”

     Je vergeet de goedkeuring van het WHO. Allemaal hebben ze nauwe banden met de Big Pharma. En de Big Pharma industrie heeft miljarden te over om al die organisaties op de loonlijst te zetten. Geldt niet voor de drommels onderin de organisatie natuurlijk.

     1. Meriadoc Brandebok

      De farmaceutische bedrijven zijn geen liefdadigsheidsorganisaties, Nostradamus. Zij verdienen ook goudgeld aan de medicamenten die men elke dag inneemt. Sterker nog: AstraZeneca had de EU belazerd, waarop de EU tegen AstraZeneca een rechtszaak moest aanspannen.

      Maar dat betekent natuurlijk niet dat wetenschappers vaccins of medicijnen lukraak gaan goedkeuren, ongeacht de data. De Duitsers hadden met de inkoop van AstrZeneca zelfs gewacht tot alle data hen was toegedaan.

     2. Nostradamus

      Tuurlijk moet er wel iets goedgekeurd worden. De vraag is alleen wat. Het moet wel allemaal echt lijk-en.

      Hoe farmaceuten werken: h**ps://www.nu.nl/economie/6146446/acm-geeft-farmaceut-boete-van-20-miljoen-euro-om-te-duur-geneesmiddel.html (zal ze roesten)
      Ontwikkelkosten mogen niet bekendgemaakt en worden minimaal 10x doorberekend.

      Farmaceuten genezen niet, ze maken je verslaafd aan medicijnen.

     3. Meriadoc Brandebok

      Medicijnen worden voorgeschreven.

      Maar om terug naar het onderwerp te gaan: het is niet zo dat medische instanties coronavaccins goedkeuren in opdracht dan wel voor farmaceutische bedrijven.

     4. Nostradamus

      “het is niet zo dat medische instanties coronavaccins goedkeuren in opdracht dan wel voor farmaceutische bedrijven”

      Hoe weet jij dat? Zit je in de raad van het bestuur?
      Er gebeurd wel meer wat het daglicht niet kan verdragen. Dat je iets niet ziet wil niet zeggen dat het er niet is. Miljarden mensen geloven tenslotte ook in een God, wat zelfs minder waarschijnlijk is.

    4. Xyz1234

     Het is niet goedgekeurd. Het mag worden gebruikt onder een ‘emergency-license’. En dat alles is bepaald op basis van het resultaat massaal pcr testen ( de tests tonen niet aan wat via media wordt wijs gemaakt) en zogenaamde overbelasting van de zorg (volgens officiële cijfers van NICE was het aantal IC opnames in 2020 het laagst sinds 2013, namelijk 68000. Ter vergelijk: in 2018 waren dat er nog 77000)

    5. Echtepleb

     Neeee, het heeft een voorlopige noodtoelating. Onder normale omstandigheden was dit nooit gebeurd. Een goedkeuring kan pas na een veel langere test. De mensen zijn nu de proefdieren

  2. vlekkenoplosser

   gewauwel MB, overigens komt groepsimmuniteit uit mensen die besmet zijn geweest. Heeft niets met vaccineren van doen. Noemen we ook wel antistoffen.

   Overigens blijft de vraag recht overeind , waarom vaccineren als de ziekenhuizen volledig gevaccineerde mensen ontvangen.

   1. Meriadoc Brandebok

    Antistoffen ontstaan (ook) nadat de vaccinatie is geïnjecteerd. Daarom kan men de bijwerkingen krijgen als misselijkheid die ook voorkomen bij de besmetting van het coronavirus. Het afweersysteem zal bij besmetting van het virus het virus herkennen en antistoffen aanmaken.

    Vandaar ook dat er nu ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen. Dit bewijst dat het vaccin werkt.

    1. vlekkenoplosser

     wederom gewauwel

     het onderwerp van dit draadje is dat steeds meer VOLLEDIG GEVACINEERDE mensen het ziekenhuis halen en zelfs de I.C

     Wederom blijft de vraag staan , waarom vaccineren met een experimentele gentherapie en risico nemen op de tientallen bijverschijnselen als je als nog op de I.C kan belanden !

     Of het vaccin werkt valt nog te betwijfelen als bijvoorbeeld het OLVG zijn gevaccineerde medewerkers test op corona besmettingen

     1. Meriadoc Brandebok

      Nee, het onderwerp van het draadje is dat ook gevaccineerden besmet raken, hetgeen juist is, want gevaccineerden raken ook besmet.

    2. Nostradamus

     “Vandaar ook dat er nu ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen. Dit bewijst dat het vaccin werkt.”

     Dit bewijst dat het vaccin NIET werkt.

     Ik hoor bijna alle gevaccineerden zeggen, “ik ben nu beschermd”. Nou, niet dus! I.i.g. niet volledig en het geeft uiteindelijk een schijnveiligheid.

     1. Meriadoc Brandebok

      Waarom is dat dan het bewijs dat het niet werkt? Besmette gevaccineerden kunnen het coromavirus namelijk overdragen op niet-gevaccineerden.

     2. Nostradamus

      Snap je dat niet? Laat dan maar… 🙄

  3. Echtepleb

   Onzin, we zijn er wel. Degene die een prik wilde hebben er 1. De Jongeren worden zelden ziek en hadden er 1 kunnen hebben. De beste immuniteit is nog altijd de natuurlijke. Nee ik heb geen prik, maar heb het volgens mij al gehad toen je alleen als je bijna dood was mocht testen. Het viel best mee dus, gooi maar open.

 3. Nostradamus

  Tjsa, moet je Mindy, Emule en Bukman niet vertellen. Die willen graag volgespoten worden met die troep uit de spuiten van Mark en Hugo.

  Die vaccinaties zijn ook alleen maar goed voor mensen met een zwak immuunsysteem, onderliggende aandoeningen als obesitas, astma en diabetes én dan nog eens voornamelijk bij mansen van boven de 70.

  Gisteren wisten ze weer een paar jongeren op de buis te gooien om jongeren bang te maken dat ze ook het virus konden krijgen en (ernstig) ziek worden. Tsja, soms worden hongeren ziek. Ook als je door het bos loopt en door een teek gebeten wordt kan dat.

  Beter doneren ze vaccinaties nu bestemd voor de ‘jongeren’ aan arme landen die niet hun kwetsbaren kunnen vaccineren. Dan zijn we als wereld veel sneller door deze (wellicht door China en Big Pharma gecreëerde) Pandemie heen.

 4. Joko

  Wat blijf er over van de belofte dat mensen vrij zouden worden door de vaccinatie…zeker na twee prikjes? Opnieuw een grote leugen. Mensen worden continu belazerd. Pure staatsmisleiding.

  1. vlekkenoplosser

   je mag straks 2&3 halen als je jansen hebt gehad.

   overigens als je het netjes bijhoud kan je vaststellen dat de deltavariant geen enkele invloed heeft

   h
   **p://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/geen-invloed-van-de-deltavariant-in-amerikaanse-staten-met-lage-vaccinatiegraad/

 5. 56RdK

  “Corona is een vervelend virus dat een vervelende ziekte kan veroorzaken”

  Michael, voordat je voortaan dit soort onzin publiceert, ga even kijken op de Covid-afdeling van een willekeurig ziekenhuis, aanschouw daar de patiënten en praat met het verplegend personeel! Dan bedenk je je wel tienmaal voordat je dit soort onzin plaatst!

  En oh, stem bij de volgende verkiezingen weer niet op welke kartelpartij dan ook, partijen die al decennia dit land (mede)besturen.

  1. vlekkenoplosser

   blabla bladieblablabla

   Wat een gewauwel, het topic gaat over VOLLEDIG gevaccineerde mensen die op I.C en zaal belanden

  2. Gebande K0K

   @ 56RdK
   MvdG heeft hier altijd aangegeven zich te laten vaccineren zodra hem die mogelijkheid geboden werd.
   Soms staat hij voor een lastige keuze: Zijn hoofdsponsor, zijn lezers of zijn geweten de voorkeur geven.

   1. ElGuapo

    En wat hij ook zal kiezen is zijn eigen keuze en niet die van jou opdringerig ventje.

 6. Gebande K0K

  Van de huidig geconstateerde corona besmettingen is 91% niet of niet volledig gevaccineerd.
  Lijkt mij duidelijk.

  1. september

   Dus je kan het dus nog wel corona krijgen als je wel gevaccineerd bent. 9%

   1. Grondeekhoorn

    Aangezien nog veel mensen niet volledig zijn gevaccineerd gaat dit percentage logischerwijs nog stijgen. En tegen de tijd dat er genoeg mensen zijn gevaccineerd zul je zien dat de groep die als eerst werd gevaccineerd (de kwetsbaren dus) een verminderde werking van het vaccin gaan ervaren. In israel zien ze daar momenteel al de eerste signalen van. Dat percentage gaat vermoedelijk nog flink oplopen.

 7. Winfrida

  Dat hebben wij ook niet met de griep hoeven te doen, al deze maatregelen. Nu zijn gevaccineerde mensen vanwege corona weer minder ziek en minder besmettelijk. Maar de regels blijven, vanwege besmettingen van gevaccineerden naar ongevaccineerden. En omgekeerd.

 8. kattekop

  Gewoon even logisch nadenken.
  Tijdens de zware griep van 2017/2018 zijn er meer mensen overleden dan nu tijdens dit virus, n.l. 9400
  Nu hebben ze twee seizoenen bij elkaar opgeteld en dan krijg je 17.000/18.000 overledenen gewoon om het erger te laten kijken
  Toen waren er helemaal geen regeringsmaatregelen, geen lockdowns, geen anderhalve meter afstand houden, geen mondkapjes, geen vaccinaties en al helemaal geen alarmistische krantenkoppen over een gevaarlijk virus en het virus verdween zoals dat ieder jaar gebeurd.
  Waarom nu dan al die onzin wel?
  Er is maar EEN virus en dat is het media-virus.

  1. leukeditter

   plus dat de ic bezetting in 2020 het laagste was in 6 jaar !! bron: st. NICE u wordt genaait

   1. Branzino

    @leukeditter
    Waar heb je die cijfers gezien en welke cijfers waren dat precies? Alleen de term “bezetting” zegt me niet zoveel. Is dat het percentage bezette bedden, of het aantal ligdagen, of het aantal opgenomen patiënten? Jij hebt die bron blijkbaar bij de hand, laat je me even meekijken?

    1. usb3.0

     Het gaat nu slechts om de “besmettingen”

  2. Branzino

   Inderdaad bijna 18.000 corona-doden verdeeld over bijna twee seizoenen. Dat zijn er niet heel veel meer dankzij de draconische maatregelen die voor influenza niet nodig waren.

   1. Jack Flash

    Goed nieuws; Op de Duitse RTL beginnen ze een klein beetje wakker te worden over de pcr test.

   2. vlekkenoplosser

    daar is blabla bladieblabla postbus 51 weer

 9. usb3.0

  De gefuckcineerden zijn dé verspreiders en zijn erin gestonken…

 10. usb3.0

  Ingespoten met een experimenteel gentherapie en dan nog “besmet” raken, krijgen nadenkende mensen toch gelijk

  1. Brenda Welsh

   Ik hoor niemand meer over de medicijnen. Hoe komp dat?

   1. usb3.0

    Je kop in de wind, niet meer je handen wassen en vooral geen 1,5 meter dat is pas een medicijn daar bouw je weerstand mee op, maar dat begrijpen de millennials en andere domoren niet..

    1. Emile Takma

     “ Je kop in de wind, niet meer je handen wassen en vooral geen 1,5 meter dat is pas een medicijn ”

     Het blijft een mirakel welke debiele onzin mensen hier soms neer kalken.

 11. Vrijedenkert

  Ziekenhuis/IC opnamen en risicogroepen zijn allang geen criterium meer maar is nu verschoven naar het aantal besmettingen om hun beperkende maatregelen maar in stand te kunnen houden of om deze opnieuw op te kunnen leggen!

  Het onder de knoet houden van burgers en het kapotpesten van ondernemers is blijkbaar belangrijker geworden dan gewoon leven en laten leven…

  1. Pauline Kummer

   Ik ervaar dat niet zo. Het is maar wat je je aan laat leunen. Normaal gesproken ga ik ook niet hossen en springen in een klein zaaltje waar de lucht om te snijden is. Ieder kleurtje heeft zijn geurtje. Vaak genoeg in bomvolle treinen moeten reizen. En ik betaal per consumptie geen gedoe achteraf over de rekening. 1 glas Chardonnay, 8.50 ! En…de horeca is zeer afhankelijk van de gasten, niet de qualiteit die ze leveren.

  2. Pauline Kummer

   Ik ervaar dat niet zo. Het is maar wat je je aan laat leunen. Normaal gesproken ga ik ook niet hossen en springen in een klein zaaltje waar de lucht om te snijden is. Ieder kleurtje heeft zijn geurtje. Vaak genoeg in bomvolle treinen moeten reizen. En ik betaal per consumptie geen gedoe achteraf over de rekening. 1 glas Chardonnay, 8.50 ! En…de horeca is zeer afhankelijk van de gasten, niet de qualiteit die ze leveren.

   1. vlekkenoplosser

    heeft de komkommer het topic wel gelezen ?

    aahh, komkommers kunnen niet lezen. Zolang ze maar recht zijn anders mag je van de EU geen komkommer zijn maar ben je een banaan. Voer voor @pen

  3. usb3.0

   Precies Vrijedenkert, je hebt het bij het juiste eind..

 12. Spoetnick

  Vreemd, de X als geslachtsaanduiding.
  X staat ook bekend als kruis, dus daar waar je geslacht zit.
  Volgens mij zit het geslacht bij de personen in kwestie niet in het kruis maar in het hoofd.
  En dat kan zomaar veranderen door een beetje zonnebrand bv.
  Een vraagteken was m.i. beter van toepassing geweest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.