‘Manipulatieve’ Gario valt partijtop BIJ1 aan: ‘Het is een zooitje. Als je daar iets van zegt, krijg je dit om je oren’

Gisteravond kreeg antiracisme-activist Quinsy Gario de kans om zich te verdedigen bij de NPO-talkshow Op1. De voormalig nummer twee van de partij wordt compleet door het slijk gehaald omdat hij kritiek heeft geuit op de partijtop, in een poging tot wraak probeert men hem nu op een genadeloze manier weg te werken aldus Gario. Hij herkent zich niet in de conclusies van het BIJ1-rapport, immers is er nooit tegen hem gezegd wat nu precies de klachten zijn of zijn ze tijdig bij hem aangekaart. De soap binnen BIJ1 gaat vrolijk verder. 

De anti-Zwarte Pietenactivist Quinsy Gario schrok zich een hoedje toen hij via de media vernam dat hij ‘intimiderend en manipulatief’ zou zijn geweest binnen BIJ1. Tegenover de Op1-presentatoren probeert hij deze aanklacht af te zwakken, volgens Gario is er namelijk sprake van een soort van wraakactie van de partijtop omdat hij kritiek op het bestuur had geleverd.

Gario bleef maar herhalen dat hij geen flauw benul heeft wat de inhoud is van de klachten, wat op zijn zachtst gezegd opmerkelijk is. Volgens de ex-BIJ1’er heeft hij het rapport niet mogen inzien én zou hij oprecht niet weten waar de klachten over zouden gaan. Volgens Gario wordt het rapport gebruikt om van hem af te komen:

“Ik heb vanaf het begin gezegd als er mensen zijn die dingen tegen mij willen zeggen, dan kunnen ze mij gewoon in de ogen aankijken en vertellen wat er is. Ik heb het tegelijkertijd ook heel vaak gezien dat binnen de cultuur van de partij op een ongelijkwaardige en onrechtvaardige manier met elkaar wordt omgegaan of over wordt gesproken.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De kwestie BIJ1/Gario lijkt af te stevenen op een kinderachtige welles nietes-vete. De partijtop verwijt Gario intimiderend te zijn en Gario verwijt de partij ervan mensen ongelijkwaardig te behandelen. De partij die opkomt voor dwangmatige inclusie blijkt zelf een wespennest te zijn. Het is duidelijk dat de woke-ideologie uiteindelijk ook intern mensen tegen elkaar weet op te zetten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Borreby Duytsch

  Halvegario heeft dus zijn eigen ruiten ingegooid.
  Heel goed!

 2. halo1

  Leuk om te zien dat hier dezelfde problemen optreden als bij (die verschrikkelijke) “witte mensen”: jaloezie, afgunst, strijd etc.

  1. Emile Takma

   Ja, halo, zwarte mensen verschillen niet van blanke mensen als het gaat om intelligentie, hartstochten en sociale vaardigheden.

   1. vlekkenoplosser

    zoals de strónt vlé®k inmiddels weet is wetenschappelijk aangetoond dat er wel degelijk verschil is in intelligentie tussen zwarte en witte mensen.

    Zo komen de nomaden in het rifgebergte niet boven een I.Q van 70 uit.
    Dat blijkt ook wel als dat volk mee moet draaien in de bv Nederland

    h**ps://eenvandaag.avrotros.nl/item/iq-verschillen-tussen-volkeren-zijn-wetenschappelijk-bewezen/

    Het verschil is er echter twijfelt men over de interpretatie en zoekt men excuses om het te weerleggen.

    De strónt vlé®k verkondigt dus wederom onzin en nepnieuws. Er is wel degelijk verschil op I.Q tussen bevolkingsgroepen !

    1. Flengan

     “De strónt vlé®k verkondigt dus wederom onzin en nepnieuws.”

     Dat is ook exact de reden dat hij hier 24/7 rondhangt.

     1. Emile Takma

      “Dat is ook exact de reden dat hij hier 24/7 rondhangt.”

      Gelukkig zal Flengan hier ook 24/7 blijven trøllen.

     2. Flengan

      Tot zover het domme proefkonijntje, en iedereen weet waarom.

    2. Emile Takma

     Uiteraard heeft dit gebral van de laaggeletterde Poepclown niets met racisme te maken.

    3. Monty

     ”Er is wel degelijk verschil op I.Q tussen bevolkingsgroepen !”

     Vlekkenoplosser bewijst hier iedere dag weer dat het I.Q. van mensen met een wit huidje ook laag kan zijn.

     1. Flengan

      Wanneer gaat Monty het domme proefkonijntje voor zijn derde prikje?

     2. Emile Takma

      De derde prik is niet nodig, Flengan.

      Lees je weleens een krant?

     3. Flengan

      Aldus het domme proefkonijntje…

      De derde, vierde, vijfde, zesde en zoveelste prik.

      duckduckgo.com/?t=ffab&q=derde+prik&ia=web

    4. Beukman

     Uit de link:

     We hebben heel veel landen vergeleken en dan blijkt dat de kwaliteit van het onderwijs in een land een hele goede voorspeller is van een IQ en dat is nou juist het grote probleem van het vaststellen van het IQ. Alle maten die wij gebruiken worden beinvloedt door een aantal factoren in een omgeving. Bijvoorbeeld: opvoeding of kwaliteit van onderwijs. De interpretatie is dus een ingewikkeld verhaal waar we nog steeds niet uit zijn.”

     Inderdaad. Geef je een zwart mens goed onderwijs en zorg je dat hij niet de hele dag in lompen gehuld naar voedsel hoeft te zoeken, dan is de kans dat hij intelligenter wordt dan de pak hem beet mijn medewerker Vlekoplosser tamelijk groot.

     1. Xyz1234

      Het zou kunnen dat het waar is wat u zegt, maar dan nog moeten we ons afvragen waarom het in bepaalde landen niet tot goed onderwijs komt. En voordat u begint over kolonialisme. Kijk eens naar landen als China en India die ook kolonies geweest zijn en op diverse gebieden zeer vaardige mensen voortbrengen.

   2. halo1

    Aziaten schijnen trouwens nog “”boven ons”‘ te staan qua gemiddeld IQ.. maar typisch blank is wel een “‘secondaire functie”” als bedachtzaamheid, een ander ook wat gunnen, redelijkheid, organisatievermogen, nieuwsgierigheid, inventiviteit etc. Ik zou ook nooit, als ik arm zou zijn, bij een zwarte gemeenschap gaan klaplopen…

    1. Emile Takma

     Ook dit gezwets heeft uiteraard niets met racisme te maken.

     1. Flengan

      Tot zover het domme proefkonijntje, hij zal steeds dezelfde reacties krijgen, zijn eerlijk verdiende loon.

     2. halo1

      Nee Takma: 1 + 1 blijft 2 , wordt niet 3 om ideologische redenen..je kan beter de dingen eerlijk benoemen, ook die waarin zwarten beter zijn dan wij.

     3. usb3.0

      Nee dat heeft niets met racisme te maken, proefkonijntje en opper-racist tamil wil het wel graag die richting opsturen

 3. Nostradamus

  Wat kun je verwachten van een kick-out activist die zegt “als er mensen zijn die dingen tegen mij willen zeggen, dan kunnen ze mij gewoon in de ogen aankijken en vertellen wat er is”? Deze man loopt altijd op kick-out schoenen.
  Maar laat maar lekker door-rommelen bij Bij1 zodat die partij snel Uit1 valt. Racisten kunnen we niet gebruiken in de politiek.
  Voor de tr0llen op DDS: PVV en FVD zijn GÉÉN racisten.

  1. vlekkenoplosser

   lachen toch , LPF tafrelen met 1 zetel !

   1. Monty

    Komt bij de PVV niet voor.
    Maar 1 lid.

  2. Monty

   ”PVV en FVD zijn GÉÉN racisten.”

   Maar veel mensen die op deze ‘partijen’ stemmen wel.

   1. usb3.0

    En types als mondt vinden dat deze “partijen” “buitengesloten” moeten worden

   2. Nostradamus

    Jij vindt vast 10 al veel.

    Tuurlijk, racisten vind je in alle rassen. Zo zal jij vast ook je racistische vooroordelen hebben. Om te beginnen over de witte man. Maar gelukkig ben ik blank 😝

 4. Aborifa

  Quinsy is de sigario.
  Op de TV lijkt het een trage denker.

 5. Appelstroop

  Gisteren ook nog ff de speech van Syl gezien, alsof ze een kleuterklas toesprak.

  Blij als deze racisten club snel uit de kamer gaat verdwijnen, dit doet Nederlanders (inclusief import) meer kwaad dan goed. Over het algemeen kunnen we allemaal prima met elkaar opschieten, een doorn in het oog van deze hypocriete samenlevingsplijtende wit vs zwart haat club.

 6. HD

  Wat is dan het probleem met een draai om je oren, 100 jaar geleden ging de zweep erover.
  Dat waren nog eens tijden.

 7. AWAM

  Een hele enge man. Heel eng.

 8. Sando

  Je bent een klootzak nu weet je hoe laat het is.Zwarte pietje??

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.