VN schaart zich achter BLM: Noord-Amerika, Zuid-Amerika én Europa zijn ‘systematisch racistisch’

In het debat over systematisch racisme heeft de VN zich, geheel niet verrassend, trots en vol passie aan de kant geschaard van Black Lives Matter en andersoortige Woke-activisten die de hele ‘Westerse’ wereld willen wegzetten als systematisch racistisch. Want, zegt de VN in een nieuw rapport, de “huidige situatie rond racisme is onhoudbaar.” En nee, dat is niet alleen het geval volgens de wereldorganisatie in Amerika, maar ook in Zuid-Amerika en zelfs in Europa. 

Michelle Bachelet, de hoge commissaris voor de Mensenrechten, begon een maand na de dood van George Floyd in Amerika een onderzoek naar racisme – en dan met name de manier waarop “Afrikanen” behandeld worden. Natuurlijk gaat het de VN geen ene fluit aan, dit soort onderwerpen; de organisatie is ooit opgericht om ervoor te zorgen dat verschillende landen goed en gemakkelijk met elkaar kunnen overleggen zodat oorlogen tot het verleden behoren.

Die organisatie is tegenwoordig helaas uitgegroeid tot een soort van alternatieve wereldregering die alle “lidstaten” de wet denkt te kunnen voorschrijven. Zo ook in dit geval.

Want, zegt de Hogepriesteres van de zogenaamde mensenrechten, er is echt systematisch racisme tegen “Afrikanen.” Op economisch niveau, sociaal, cultureel én politiek is er racisme. En dan niet in de Verenigde Staten van Amerika, maar in Zuid-Amerika én Europa.

Dus eigenlijk gewoon in heel het Westen.

Jawel, de VN bevestigt dus wat Woke en BLM-activisten ons allemaal willen doen geloven: dat het Westen inherent en systematisch racistisch is.

Volgens mevrouw de opperpriester worden donkere mensen in het Westen anders bejegend door politie dan niet-donkere mensen. Daarnaast zouden ze ook achtergesteld worden in het onderwijs, in de zorg, op de arbeidsmarkt, bij het zoeken naar een huis, en oh jongens, ze leven ook vaker in armoede dan blanke mensen.

Met andere woorden, de VN kijkt naar uitkomsten en concludeert daaruit dat er sprake is van racisme. Dat is precies wat de Woke en BLM-meutes ook steeds doen, en wat natuurlijk een totaal verkeerde aanpak is als je racisme écht wil ontmaskeren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Dit is dus precies waarom Nederland zich terug moet trekken uit al die organisaties, zoals de VN, die compleet uit hun voegen zijn gegroeid, en die denken dat ze zich met van álles en nog wat moeten bezighouden – inclusief met de interne aangelegenheden van soevereine staten. We meoten niet alleen uit de EU, maar ook uit de VN. En snel een beetje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Cootje

  Men zal opsporing verzocht wel onder de noemer fake News plaatsen elke week nieuwe artiesten

 2. B. Pascal

  Als je een kind vertelt en uitlegt waar je allemaal aarde en zand vindt… dan ziet het morgen ook het zand in de voortuin.

  Dicrimatie is overal, dus wereldwijd. Maar China en het Midden Oosten laten het zand niet zien, dus is het daar niet.

 3. vlekkenoplosser

  trump zag het dus goed waar de vn op aan stuurde.

  Een criminele organisatie die tweedeling veroorzaakt. Het old boys netwerk is verliefd op dit soort woke organisaties

  1. Forlan

   ++++🤫

 4. Ritter

  Nog even wat (ongemakkelijke) feiten over de slavernij waar de media en de VN liever niet over praten.

  De inheems Afrikaanse slavenhandel

  “Slavernij was van oudsher wijdverspreid in Afrika. Ibn Battuta, die in het midden van de 14e eeuw het oude koninkrijk van Mali bezocht, vertelt dat de plaatselijke bewoners met elkaar wedijverden in het aantal slaven en dienaren die ze hadden, en hij kreeg zelf een slavenjongen als geschenk. In Afrika bezuiden de Sahara waren de slavenrelaties vaak complex, met soms rechten en vrijheden, inclusief beperkingen op de verkoop en regels voor de behandeling. Veel gemeenschappen maakten verschil tussen soorten slaven: bijvoorbeeld tussen degenen die in de slavernij waren geboren, en degenen die in een oorlog waren gevangengenomen.https://www.kroesvee.nl/afrika-en-slavernij

  ht*ps://www.kroesvee.nl/afrika-en-slavernij
  =========
  Omvang christenslavernij onderschat

  ‘Wie koopt een kristen?’

  ht*ps://www.historischnieuwsblad.nl/omvang-christenslavernij-onderschat/

 5. Ritter

  Nog even wat (ongemakkelijke) feiten over de slavernij waar de media en de VN liever niet over praten.

  De inheems Afrikaanse slavenhandel

  “Slavernij was van oudsher wijdverspreid in Afrika. Ibn Battuta, die in het midden van de 14e eeuw het oude koninkrijk van Mali bezocht, vertelt dat de plaatselijke bewoners met elkaar wedijverden in het aantal slaven en dienaren die ze hadden, en hij kreeg zelf een slavenjongen als geschenk. In Afrika bezuiden de Sahara waren de slavenrelaties vaak complex, met soms rechten en vrijheden, inclusief beperkingen op de verkoop en regels voor de behandeling. Veel gemeenschappen maakten verschil tussen soorten slaven: bijvoorbeeld tussen degenen die in de slavernij waren geboren, en degenen die in een oorlog waren gevangengenomen.

  ht*ps://www.kroesvee.nl/afrika-en-slavernij
  =========
  Omvang christenslavernij onderschat

  ‘Wie koopt een kristen?’

  ht*ps://www.historischnieuwsblad.nl/omvang-christenslavernij-onderschat/

  1. Beukman

   Ah. Een hullie-deden-het-ookje.

   1. Rood

    En bruinridder Bukman zuigt…

   2. DagobertDuck

    In Afrika was er al honderden jaren slavernij (ook met het midden oosten) voordat de westerlingen er ca. 200 jaar aan meededen, voordat het in europa werd afgeschaft.
    De arabisch-afrikaanse slavenhandel startte in de 6e eeuw en eindigde in de 20e eeuw. Er werden ook christenslaven uit europa verhandeld.
    Enig idee wanneer het laatste land slavernij afschafte? Mauritanië in 1981! Het laatste land daarvoor was Oman in 1970.
    Het aantal slaven wat naar arabische landen werd gebracht is over deze eeuwen groter dan de trans-atlantische slavenhandel.
    Daarnaast hebben de Ottomanen meer dan 1,5 miljoen christelijke slaven weggevoerd uit europa. Moeten we hun niet vragen op excuses?
    Dit zijn feiten.

   3. usb3.0

    “Ah. Een hullie-deden-het-ookje”

    Klopt beukho*rtje zij deden het toen veel meer dan ons

 6. AS210854

  Ik laat mij niet uitmaken voor racist , en zeker niet door de VN. Laat ze maar eerst naar zichzelf kijken hoe het er bij de VN aan toegaat.🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 7. Rieks

  Als die “westerse wereld” nog een beetje zelfrespect heeft zal men op zijn minst stevig moeten reageren. Bijvoorbeeld door die mensenrechtencommissie en die mevrouw te ontslaan. Maar zover zal het niet komen want wij zijn softies geworden. Overigens worden die arme, vooral zwarte Afrikaanse landen geregeerd door een politiek, bestuurlijk en juridische elite die baadt in weelde. Maar die zogenaamde slachtoffers van discriminatie willen allemaal niets liever dan naar die westerse wereld te vertrekken.

 8. Paardenmiddel

  Heeft niets te maken met die discriminatie onzin maar met het destabiliseren onze samenleving en, uiteraard, met geld.

 9. A-BBa

  Ik vraag me af of BLM hun aanhang niet met een probleem opschotelt waar ze zich nu nog niet van bewust zijn. Het hele Me-Too gebeuren heeft ertoe geleid dat er nu wereldwijd mínder aantrekkelijke vrouwen worden aangenomen dan voorheen omdat werkgevers angst hebben voor gedoe op het werk. Dit kwam uit een onderzoek van Harvard Business School. Wie zegt dat dit zelfde nu niet ook gaat gebeuren door de acties van BLM?

 10. Peet64

  En dat zijn Azië (en dus China) en Afrika niet? Maar wij wel?
  Vervelen die 37.000 medewerkers zich tegenwoordig een beetje?

 11. Bes Tolen

  De burgemeester van Amsterdam heeft vrijwel dezelfde waanideeën. Dat wordt zo nog meer dan een gevaarlijk spelletje en kan uitlopen op een complete ramp. Hou ze tegen dat soort dat scoort met waanzinnige ideeën. Hou ze tegen, die dwazen, die er gehoor aan geven.

 12. Bes Tolen

  Als we nu eens echt massaal racistisch worden dan heeft dat duidelijk voordelen. Allereerst worden we baas in eigen huis en kunnen we geschikte maatregelen nemen zoals de massa immigratie en criminaliteit van elders aanpakken, die zich hier op houdt. Bovendien krijgt Bachelet dan ook eens een beetje gelijk en dan kunnen we daar keihard tegen in gaan. We kunnen ons zelf weer verder ontwikkelen. De nu al ruim veertig jaar van achteruitgang eindelijk stoppen. Waar heel de wereld wat aan heeft namelijk vooruitgang. We helpen, het zij gezegd onszelf dan in de eerste plaats en dat zou heel opwekkend en verfrissend zijn want dat is er al lang af en de situatie van nu is de dood in de pot. Het gaat nu steeds slechter. Het zou o, zo mooi zijn als we de politieke charlatans, de lasteraars en leugenaars van hier, die de kluit al zo lang belazeren, onze vijanden, eindelijk flink konden aanpakken.

 13. 56RdK

  “Volgens mevrouw de opperpriester worden donkere mensen in het Westen anders bejegend door politie dan niet-donkere mensen. Daarnaast zouden ze ook achtergesteld worden in het onderwijs, in de zorg, op de arbeidsmarkt, bij het zoeken naar een huis, en oh jongens, ze leven ook vaker in armoede dan blanke mensen.”

  Misschien moeten die niet-blanken de hand eens héél diep in eigen boezem steken, wellicht komen ze er dan eindelijk achter w a a r o m ze worden uitgekotst! Dat het écht en hélemaal aan zichzelf te wijten is!

  En ja, uit dat VN, liever vandaag dan morgen! Een hele grote corrupte en achterbakse organisatie die totaal geen bestaansrecht meer heeft!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.