Wilders (PVV) maakt brandhout van “EU-klimaattereur”: ‘Nederlanders moeten meebetalen aan klimaatgekte. Knettergek!’

Vandaag heeft de Europese Commissie, met een zelfvoldane Frans Timmermans, een pakket aan klimaatmaatregelen gepresenteerd. Timmermans’ Green Deal zal de economie een flinke klap geven, Wilders ziet vooral een “Sociaal Klimaatfonds” in de gepresenteerde plannen. Nederland mag gaan meebetalen aan de groene gekte in Oost-Europa. De PVV-leider uit kort en bondig zijn frustratie over deze megalomane plannen: “KNETTERGEK”, aldus Wilders. 

Als het aan de Europese Commissie ligt dan worden de lidstaten bedolven onder een golf van dwingende wetten. De uitstoot van broeikassen moet heftig worden verlaagd, de infrastructuur in heel Europa moet op de schop, méér windmolens én er moet een heel stelsel aan laadpalen door Europa komen om zo iedereen te stimuleren elektrisch te gaan rijden.

Geert Wilders uit zijn ongenoegen over deze duurzame plannen: de PVV-voorman meent dat alles flink duurder gaat worden in Nederland. De benzineprijzen zullen de pan uit rijzen; de energierekening – die voor velen nu al niet meer te betalen is – zal nog duurder worden; plus de EU gaat nog steeds vol inzetten op onder meer biomassa. Wilders gruwelt van dit idee.

Ook JA21’er Rob Roos, Europarlementariër, is uiterst kritisch op de plannen van Timmermans. Volgens de politicus is het hele plan een ‘onverantwoordelijk experiment met onze economie’. Onze economische vrijheid en bewegingsruimte worden ernstig beperkt door dit klimaatpakket, wat alleen maar de innovatiekracht van Europa kan ondermijnen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Voor Timmermans zal de presentatie van dit plan zijn politieke magnum opus zijn. Al jaren pleit hij voor een centralistische aanpak van de klimaatcrisis in Europa. Hij heeft het voor elkaar gekregen om met de Europese Commissie een Green Deal samen te stellen die lidstaten enorm veel vrijheid ontneemt én tegelijkertijd een boekwerk aan moeilijke en ingewikkelde wetgeving oplegt. Gelukkig voor de Europese lidstaten moeten de plannen eerst nog allemaal worden goedgekeurd door onder meer het Europees Parlement, voordat alles definitief wordt gaan er nog wel wat jaartjes overheen. Het is dan ook te hopen dat de klimaatrealistische fracties in de tussentijd flink groeien. Op die manier kan men deze plannen nog wat langer dwarsbomen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

135 reacties

 1. ElGuapo

  Wilder heeft gelijk!
  Is de houdbaarheidsdatum nog niet verstreken van Timmerkwal?

  1. Emile Takma

   Timmermans levert zijn grootste beleidsprestatie ooit. Geniaal was zijn move om Samson naar Brussel te halen, de architect van dit enorme pakket.

   1. Actueel

    Flauwekul

   2. ElGuapo

    Domme mensen zien al snel iets als geniaal.

    1. september

     Hele grote onzin!

     1. ElGuapo

      Shh

     2. vlekkenoplosser

      inderdaad , hele grote onzin die plannen

   3. Cootje

    Diabetische en geniaal zijn meestal uitbuitingen van het goede leven puur de levenswandeling van een socialist goed voor je zelf en je vrienden zorgen , maar Corona gaat zijn doelstellingen vergallen , de 5de en de 6 de golf gaan het economische zo vreselijk beïnvloeden dat het klimaat vanzelf het ondergeschoven kindje wordt Timmermans er bij leggen , en zand er over , hoofdstuk afgesloten , is geen geld en geen draagvlak voor hier niet en in Europa ,

   4. Cootje

    Weet je wat geniaal was toen , dat SP filmpje van meneer Brusselmans kan zo weer uit de kast echt geniaal al is hij wel veel dikker geworden

   5. vlekkenoplosser

    geniaal zegt de strónt vlé®k die bio-massa ! Je bent niet wijs als je nog steeds achter bio-massa durft te gaan staan. Geldverspilling en milieuvervuiling !

    Bio-massa , de misstap van de eeuw en maar doordrukken ongehinderd door kennis !

    we stoken de longen van de aarde op omdat onwelwillende arrogante decadente linkse ubermenschen vast houden aan bio-massa.

    NEXIT NU AUB !

   6. dumbfarmer

    hij levert inderdaad zijn grootste beleidsprestatie ooit: het aantonen dat die hele EU aan elkaar hangt van megalomane idioten die proberen over de rug van hun megalomane zelfbeeld proberen realiteit te laten worden, moreel bankrupt is, totaal nie democratisch en vol zit met zakkenvullers die vooral bezig zijn met zichzelf onaantastbaar te maken.
    En lukt dat niet.. dan wordt iets in de trand van het gezegde van Adam Savage gedaan: “i reject your reality and substitute my own” om op die manier toch met een hoop gejank en gedram dat voor elkaar te krijgen.
    Best fijn als je inderdaad je totaal niet op hoeft te houden aan elke vorm van realiteit.

   7. JoopvdJoop

    van dit enorme fiasco…

   8. AS210854

    Met andere woorden, TWEE GEKKE CLOWNS AAN HET KLIMAATBELEID VAN EUROPA DIE DE EUROPESE BEVOLKING HELEMAAL KAAL WILLEN PLUKKEN OM DAAR ZELF NOG RIJKER VAN TE WORDEN.

 2. Actueel

  Par le ment – door de leugen

 3. Emile Takma

  Wilders is een laffe populist en Timmermans is een verantwoordelijk bestuurder.

  Deze bestuurder formuleerde het vandaan kernachtig: “ “Ik geloof erin dat we hier een pakket aan maatregelen hebben waarmee we ons doel, om de uitstoot terug te brengen en klimaatneutraal te worden, kunnen bereiken. Als we de klimaatcrisis niet te lijf gaan, voeren onze kinderen en kleinkinderen straks oorlog over water en eten.”

  Mooi dat een Nederlander deze historische prestatie levert.

  1. Magyar

   Ik hoop dat die vetklep nog eens onder een op volle snelheid voortrazende TGV wordt getrapt!

   1. Beukman

    Ik hoop dat die vetklep nog eens onder een op volle snelheid voortrazende TGV wordt getrapt!

    Dan kunnen het safe house van deze grijzende oppositieplucheplakker en de beveiliging waar de belastingbetaler al vele jaren voor opdraait, ook snel worden afgebouwd.

    1. Actueel

     Onzin!

     1. Beukman

      Al verander je 1000 x van nick, je blijft gewoon dezelfde tаrrel die je al jaren bent, ventje.

     2. Actueel

      Flauwekul!

     3. vlekkenoplosser

      onzin bukhóer !

    2. ElGuapo

     Die betaal jij niet dat doet de UWV voor jou.

   2. september

    Onzin!

   3. Emile Takma

    Kijk eens aan, onze Hongaarse levensgenieter komt hier zijn moordzuchtige neigingen weer even uitleven.

    1. usb3.0

     tssss

     “Mogelijk is het een goed idee om op de Veluwe interneringskampen in te richten voor blanke mannen, met name voor mannen die denken beter en slimmer te zijn dan vrouwen en zwarten.

     Dit wordt echt een plaag.”

    2. Harry Haller2

     Het brallen van Emile Takma heeft groteske vormen aangenomen. In ieder geval slaagt hij er weer in om iedereen op de kast te jagen.

     1. ElGuapo

      Ach je moet de zwakzinnigen ook wat gunnen.
      Wat moet dat waste of space mensje anders.

    3. september

     Laat die. gevaarlijke hongaarse idioot hier wegblijven

     1. vlekkenoplosser

      heb liever dat de gevaarlijke gekken zoals jij en de strónt vlé®k van de aarde verdwijnen

    4. Magyar

     Kijk eens aan, de dorpsgek uit de Laan van Poot in Den Haag komt ook even moraliseren. Als het je troost schenkt mag jij er ook onder hoor!

  2. Jack Flash

   Geert heeft dus helemaal gelijk.

  3. Stopperspil

   Timmermans spreekt over “ons doel”. Van welke “ons” dan. Mocht hier een Europees referendum over kunnen worden gehouden dan blijft van dat “ons” slechts een molshoop over. De klimaatgekte wordt ons (en dan het werkelijke ons) door de strot geduwd. Wees maar trotst op zo’n landgenoot. En plaats Samson naast hem op een voetstuk. Overigens, ik doe vrijwel alles lopend of met de fiets, pak de trein voor verre stukken, heb zonnepanelen op het dak en vlieg al jaren niet.

   1. Cootje

    Ik doe alles wat God verboden heeft en ik investeer. Nergens in , mij allesbrander doet het uitstekend al hebben die 2 van die geitenbokken familie weg gejaagd , om dat te bevorderen altijd in de zomer mij hout kooi aan , verder altijd 4 x 3 weken op vakantie maar nu haast al 2 jaar niet meer ik heb wel vouchers en dat is niet zo erg want bij de misdaad banken krijg je ook geen stuiver rente meer omdat ze de zuid Europeanen niet willen laten dood vallen , die kunnen van mij centen potverteren terwijl wij hier de grootste narcotica staat hebben , die zich gemakkelijk uitbreid van met de klimaat verdwazing kan een ieder wel een extraatje gebruiken en het is belasting vrij

    1. Emile Takma

     Je bent een ongeletterde dwaas, Cootje.

     1. usb3.0

      tamil staat met z’n bek vol tanden, zeer bang voor mensen met een eigen wil

     2. Cootje

      Ik ben het met je eens , moet je mij bankrekening hebben verdient met legale handel netjes belasting over betaald , verder heb ik schijt aan Nederland en vooral aan de meelopers en dorps idioten , en al helemaal tegen moraal ridder en milieu malloten , ik stemde vroeger al Hans Janmaat , en hadden we maar geluisterd wij hebben niet om die cultuur verrijking gevraagd is ons opgedrongen ,en als ze geïntegreerd zijn en ze kunnen geen penalty nemen heb je er ook niets aan , Wilders noemt uitstekend het beestje bij de naam , zelfs minder minder is goed uitvergroot met dank aan de linkse media , Rutte heeft in 10 jaar ons land verkwanselt , dus mag van mij Corona nog een poosje duren hier en in Europa , om de gezichten de zelfde kant uit te krijgen moeten de Nederlandse MKBers de pijn voelen die Rutte deze mensen aan doet , bijnaam Pinokkio, en ik lach iedereen uit

     3. Cootje

      En die Timmermans kan aan het Groningse gas , die socialistische kwal duwt Nederland na dat hij het verdrag van Lissabon de komma’s had verplaats de afgrond in geduwd en nu probeert hij ons nog een trap na te geven , lekkere welvaart als Jan modaal het met een salaris kon verdienen en nu een van de twee werkende partners de H?oER speelt voor de grillen van de BV Nederland , als zijn huis is ondergelopen hang ik op een van de hoogste punten waar ik woon de vlag uit krijg hij ook een druppeltje van het milieu

     4. Emile Takma

      verdiend

      verkwanseld

     5. usb3.0

      Maar tamil, maar Cootje heeft wel gelijk, je raakt geïrriteerd..

     6. ElGuapo

      Het feit dat je alleen foutjes kan corrigeren toont al weer aan dat geen inhoudelijke reactie kan geven. Het niet goed schrijven neemt niet weg dat het heel duidelijk is wat hij schrijft.

      Daarnaast ben je nog steeds dieptriest dus ik neem aan dat je lucovitaal levering nog niet heeft plaatsgevonden.

     7. usb3.0

      Én,

      De taal autistische tamil blijft door zijn gezever de aandacht verschuiven van de inhoud naar de vorm, waardoor de discussie stopt.
      Dé tactiek om zijn gebrek aan argumenten te verhullen.

     8. Actueel

      Fecaliën kun je het beste direct doorspoelen.

    2. Cootje

     Cud

  4. Cootje

   Komt niets van te recht Europa is failliet , en het draagvlak is nul komma nul , MACRON heeft volgend jaar verkiezingen die durft buiten de oplopende brandstoffen prijzen die door de grondstoffenprijzen oplopen geen 3cent en ook geen 30cent Milieu belasting door te voeren ze breken het land af , nou mag dat wel van mij maar niet voor die reden

  5. dumbfarmer

   flauwekul. Hij bestuurd niks, hij is gewoon bezig met macht naar zich toe te trekken, op elke mogelijke manier. Hij komt met een of ander pakket, maar maakt het dan vervolgens andermans probleem/koppijn om het uit te voeren, hij roept alleen maar wat.

   Maar we praten wel verder als je dalijk je ketel weer aan moet zetten (op russisch gas) omdat die warmtepomp domweg niet werkt en je zit te blauwbekken terwijl je op vanuit china geimporteerde (totaal niet duurzaam geteelde) wortels knauwelt (want de boeren zijn hier weg getreiterd) omdat de rest te duur is geworden door allerlei achterlijke belastingen die naar de EU gaan in plaats van Nederland.

  6. Cootje

   Die oorlog komt er toch wel .

  7. Duckday

   Als je die laffe Timmermans blijft aanbidden dan zal zeker een oorlog onstaan over water en eten.Welk land zorgt dat zijn levensbron op de schoothoop gaat alleen om huizen te bouwen om geluks zoekers de pot te laten leeg vreten Direct uit dit monsterverbond

   1. Niet L niet R

    Zo perfect verwoord, maar helaas aan dovenmans oren gericht!

  8. usb3.0

   Gezien tanil’s reactie heeft Wilders gelijk, sterker nog, zodra mensen echt doorhebben wat er gebeurt gaan we het zien…

  9. Uhu Stic

   Mijn god Takma. Jij wordt of gesponsord rechtstreeks vanuit Brussel ofwel je slikt bepaalde medicijnen die je de gehele tijd deze onzin laat uitkramen. We hopen uiteraard op het laatste maar sluiten het eerste niet uit.

  10. vlekkenoplosser

   Timmerfrans is een laffe populist en wilders is een verantwoordelijk bestuurder.
   Zie je de nuance strónt vlé®k ?

   De strónt vlé®k vindt biomassa- lees het opbranden van de longen van de aarde een kernachtig pakket maatregelen om klimaatneutraal te worden.

   Wat is dat klimaatneutraal ? Was de ijstijd klimaatneutraal strónt vlé®k ?

   de strónt vlé®k is er trots op dat een Nederlander de vernietiging van de aarde voorgaat.

   1. Antihedo

    Wilders is helemaal geen verantwoordelijk bestuurder. Als hij dat was geweest had hij aangegeven dat bij het volgen van zijn strategie de energieprijzen ook flink zullen stijgen. Maar die verantwoording kan hij niet aan.

    1. Emile Takma

     Juist.

    2. Harry Haller2

     Je kletst uit je nek Antiheld. Ten eerste heeft Wilders nooit de kans gekregen zich als bestuurder te bewijzen vanwege het cordon sanitaire. Ten tweede is Wilders faliekant tegen de doorgeslagen klimaatgekte van de Thunberg-sekte en hysterische Timmerfrans en zullen de energieprijzen dus helemaal niet stijgen.

     Jij bent een domme zeloot die alles slikt wat de MSM hem voorkauwt. Sukkel.

     1. Emile Takma

      “Ten eerste heeft Wilders nooit de kans gekregen zich als bestuurder te bewijzen vanwege het cordon sanitaire.”

      Wilders heeft in Rutte I voluit de kans gekregen zich als verantwoordelijke bestuurder te bewijzen (hoezo cordon sanitaire?) maar faalde daarin jammerlijk.

     2. Cootje

      Wilders kon als goed bestuurder niet meedoen om Nederland naar de kloten te helpen , en mensen te besodemieteren , leeftijd AOW omhoog van 65 naar 67 om de zuid Europese begrotingen te compenseren met hun volk met 55 / 62 jaar te laten gaan , toen is Rutte begonnen met de afbraak , als Nederland alle toegezegde garantie regelingen voor zuid Europa moet uitvoeren zitten onze klein kinderen over 100 jaar nog daar aan te betalen , ongebreidelde bezuinigingen , en ongewenste belasting verhogingen heeft hij op zijn geweten , niet om Nederland beter te maken maar om banken te redden die als dank alle 4 misdaden hebben begaan met hoge boetes zonder individuele strafvervolging , Rutte de Pinokkio van een bananen republiek ,

     3. usb3.0

      Nee hoor tamil dat heeft Wilders natuurlijk niet, Wilders is op tijd vertrokken want Wilders zag natuurlijk snel in met wat voor leugenclown hij te maken zou krijgen, rubberen kronkelbips rutte

     4. Antihedo

      Kun je uitleggen wat de energieprijzen volgens jou gaan doen als we de plannen van Wilders uitvoeren?

  11. Niet L niet R

   Met jouw brein van een vier jarig kind, heb je natuurlijk niet gelezen, dat China en andere Aziatische landen niet mee doen, kolencentrales uitbreiden, of denk je met je brein van een vierjarige, dat de wereld alleen bestaat uit Europa, hulp gaan zoeken, welgemeend!

 4. dumbfarmer

  tja.. je moet die volgepropte eurokraat timmerfrans 1 ding nageven. hij blijft concequent in het proberen macht naar zich toe te trekken.

 5. RvdBe

  Ik vind de volgende stelling van Timmermans geniaal: biomassa geeft meer vervuiling en CO2 uitstoot maar we hebben het nodig om de klimaatdoelen te bereiken 🤣🤣
  Hiermee wordt ook de veronderstelling onderuit gehaald dat varkens intelligente wezens zijn.

  1. dumbfarmer

   toont dus alleen maar aan dat die idioot onzin verkoopt..
   Ik wil die rekensom wel eens zien hoe dat dan de klimaatdoelen haalt???

  2. Actueel

   @RvdBe: Ik vindt dat jij je excuses maakt aan de varkens in ons land, je hebt ze diep beledigd door ze te vergelijken met Frans Timmermans.

  3. JoopvdJoop

   Het is bij wet aangenomen dus moeten we daar voor zorgen.
   Het is bij wet ook zo dat je geen boef mag zijn.
   De gevangenissen zitten vol.
   Conclusie:kansloze klimaattransactie

   1. usb3.0

    “we? “

   2. usb3.0

    “De gevangenissen zitten vol.”

    Helemaal niet, gevangenissen worden afgebroken

 6. Duckday

  UIt de EU en EURO wat heeft de EU en Euro ons nu voor voordeel welvaart gebracht.
  Nederland is een afvalbak van europa geworden. We moeten gewoon UK volgen daar gaat het goed alleen de media zorgt er voor dat er negative berichten in de inloop zijn. Laten we weer baas worden in eigen land De EURO is al niks meer waard dan een vod papier. ER lopen in de EU (BRUSSEL)mensen die volledig de weg kwijt zijn DE EU macht hoogmoed waanzin is bezich aan een derde wereld oorlog .Men wil een supet staat waar de bevolking onderdrukt zal worden. WE willen nieuwe verkiezingen weg met dit handjeklap kabinet.STem op die partijen die uit de EU willen want blijven we er in dan is dit de ondergang .Grenzen dicht en direct terug met die geluks zoekers die dood en verderf plegen in dit land.

 7. JoopvdJoop

  Wilders zei het 10 jaar geleden al,kernenergie.
  Maar neehoor,die linkse klimaatdrammers vonden dat niks.

  1. AS210854

   Toen moesten er kolencentrales komen.🤣😂🤣😂🤣

 8. Monty

  ”Nederland mag gaan meebetalen aan de groene gekte in Oost-Europa.”

  Maar die ‘groene gekte’ is toch een linkse hobby.
  Volgens mij heeft links helemaal niks in te brengen in Oost-Europa.

 9. Spoetnick

  Timmermans en Samsom.
  Idioten met een kokervisie.

  Blind voor:
  – massa-immigratie
  – criminaliteit als booming bussiness
  – schuldenlast van de EU
  – klimaatbeleid van China, Rusland en India
  – voordelen van kernenergie

  Welk volk vormt er in 2050 de meerderheid in Europa ?
  Afstammmelingen van slaven.
  Die hoeven niet te werken.

  1. usb3.0

   BOEM

  2. Cootje

   Ik geef de integratie van de criminelen met nu een omzet totaal in alle facetten van 80 miljard euro in 2050 nee in 2030 dat bedrag te hebben verdubbeld waar een klein land groot kan zijn , en de gekochte invloed en ondermijning een geaccepteerde medium zal zijn , hoeveel doden er de komende 10 jaar daar voor nog gaan vallen is niet bekend , maar dat Rutte de toonaangevende mislukkeling daar in is staat als een paal boven water Nederland laten afglijden tot een bananen republiek wegens slecht bestuur , en geld verkwisting Brussel en zuid Europa , en het rechtssysteem leger OM politie ,douane . Heeft afgezeikt met een budget waar de honden geen brood van lusten ,

 10. usb3.0

  Wilders is een geniaal mens die de plannetjes doorziet van klimaatreligieuze idioten..

  1. Emile Takma

   Maar niet geniaal genoeg om iets in de melk te brokkelen.

   Een totaal mislukte politicus.

   1. ElGuapo

    Wilders heeft gelijk en dat geeft jou irritatie!!
    Heerlijk!

    1. Emile Takma

     Ook als hij gelijk zou hebben El Gapo, maakt dat weinig uit. De flapdrol doet slechts voor spek en bonen mee.

     1. usb3.0

      Wilders heeft altijd gelijk, want Wilders houd het bij feiten en daar kunne types als tamil nooit tegen..

     2. ElGuapo

      Guapo…..wel de naam goed schrijven.
      Zolang je inziet dat hij gelijk heeft mag jij dat uiteraard denken.

     3. Emile Takma

      houdt

     4. usb3.0

      tamil is een hele simpele jongen

     5. Actueel

      Net als fecaliën, die kun je het beste direct doorspoelen, het word er niet beter op.

      🙂

     6. Cootje

      Voor spek en bonen ? je zal het palmares van ruim 10 jaar Rutte op je geweten hebben , dan mag je blij zijn dat je daar niet verantwoordelijk voor wordt gehouden , totale instorting van het CBR UVW belastingdienst NVWA , GGD , RIVM , het WODC , budget met 30% gehalveerd leger politie douane onderwijs zorg jeugdzorg gerechtelijke macht , gevangenissen , in 10 jaar tijd de belastingen direct of indirect verhoogd , de accijnzen verhoogd woningnood laten oplopen , mensen in Groningen bedondert , toeslag affaire in de doofpot willen stoppen , last van dementie , iedere burger 1000€ , geen geld naar Griekenland geen geld naar zuid Europa , de narcotica export laten exploderen , mensen laten rotte in de verpleeghuizen , gauw vergeten deze zogenaamde goede bestuurder waar de doctrine lucht van af komt

     7. Cootje

      En je mag er ook bij gaan liggen , maak mij niet uit hoe je heb veel mogelijkheden als transgender misschien het juiste type voor Rutte . Is namelijk een echte draaikont .

     8. Heinzelmann

      Actueel: wordt er niet beter op. WordT dus.

     9. Actueel

      Heinzfukkertje… Whahaha, het word er niet beter op en hij werdt bij de neus genomen. Dom kereltje.

     10. september

      De P.V.V. haalt nooit meer dan 20% van de stemmed dus de kans is heel Klein dat ze in de regering komen.

     11. usb3.0

      Dat is toch 1/5de en dát is heel veel..

     12. vlekkenoplosser

      hoeveel zetels zijn dat dan mafkees ? 30 zetels buiten regeringsverantwoordelijkheid duwen is ondemocratisch maar voor fascisten zoals jij zeer normaal. Je kan zo aansluiten bij de club van de strónt vlé®k domme jongen

     13. Niet L niet R

      Jij mag toch geen spek eten, van uit je overtuiging!

   2. usb3.0

    Nee tamil, Wilders is geniaal, jij hebt een ernstig probleem met sterke blanke mannen.

    “Mogelijk is het een goed idee om op de Veluwe interneringskampen in te richten voor blanke mannen, met name voor mannen die denken beter en slimmer te zijn dan vrouwen en zwarten.

    Dit wordt echt een plaag.”

    1. ElGuapo

     Hij heeft liever woestijn worst.

     1. usb3.0

      Ja en hele jonge jongetjes, aangezien zijn empathisch inlevingsvermogen er 1 is van een 3 jarige..

    2. Niet L niet R

     Perfect verwoord!

   3. vlekkenoplosser

    de melk is van het partijkartel strónt vlé®k , daar brokkelen dus alleen idioten in ongehinderd door enige kennis

   4. september

    Hij krijgt het toch nooit voor het zeggen ondanks wat Anderen hier van vinden

   5. Niet L niet R

    U heeft niet eens een brein, van een kind van vier jaar!

   6. Niet L niet R

    De aller grootste mislukking ben jij, maar met een brein van een kind van vier jaar is het je eigelij niets kwalijk te nemen!

 11. Meriadoc Brandebok

  Mensen als Timmermans snappen niet dat zij met het op de oude voet doorgaan van deze politiek uiteindelijk Nederland op een presenteerblaadje overhandigen aan de extremisten van Europa. Ze hebben niets geleerd van de opkomst van Wilders in 2017 en de overwinning van de dorpsgek bij de statenverkiezingen in 2019. Het is volstrekt idioot om achter de schermen een akkoord in elkaar te flansen (zonder burgerinspraak) en dat aan de burger op te leggen. Timmermans zal tenslotte niets van de hogere energieprijzen merken. Het is de onderklasse die de rekening betaald.

  1. Emile Takma

   Hoe je een dergelijk beleidsplan met deze impact zou kunnen ontwikkelen met burgerinspraak, anders dan de betrokkenheid van de burger bij verkiezingen, blijft een raadsel.

   De kiezer is straks weer aan zet en dan blijkt wel of er voldoende draagvlak blijft bestaan voor een ferm klimaatbeleid.

   1. usb3.0

    Simpele klimatreligieuze tamil is een echte imbeciel die geen inlevingsvermogen heeft, tamil heeft geen idee wat het voor impact het heeft op burgers, simpele klimaatreligieuze tamil heeft geen idee, echt geen idee.

    1. Niet L niet R

     Zie hoe hij vol gegeten er uit ziet, en wil ons verder af laten vallen!

   2. Niet L niet R

    Wanneer zie jij met je kinder brein, dat Timmermans ons op een een hellend vlak de afgrond instuurt, zolang China en alle andere Aziatische landen niet het zelfde beleid gaan uitvoeren!
    China is de lachende derde!!!

    1. usb3.0

     Nooit, dat ziet hij namelijk niet vanwege zijn inlevingsvermogen van een kind van 3

    2. Emile Takma

     Je bedoelt niet deze afgrond?

     h*tps://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5207273/schade-natuurrampen-klimaatverandering-record-munich

     1. Flengan

      Dat lijkt mij baarlijke nonsens.

   3. vlekkenoplosser

    bio-massa een ferm beleid noemen is een achterhoede gevecht strónt vlé®k

   4. Meriadoc Brandebok

    Dat is niet zo moeilijk. Net zoals bij vele ingrijpende thema’s zal het debat over het klimaat vanuit de samenleving kunnen plaatsvinden. En ik kan je ervan verzekeren dat geen van de idiote plannen die Timmermans zich in het hoofd heeft gehaald ooit draagvlak onder de bevolking zou vinden.

    Kiezers kiezen op een legio van onderwerpen, bijvoorbeeld ook op het coronabeleid. Maar het feitdat de klimaatwet leidde tot de overwinning van Baudet zou Timmermans genoeg moeten zeggen.

    1. Emile Takma

     “En ik kan je ervan verzekeren dat geen van de idiote plannen die Timmermans zich in het hoofd heeft gehaald ooit draagvlak onder de bevolking zou vinden.”

     Ik kan je verzekeren dat het beleidspakket van Timmermans in grote lijnen zal worden gerealiseerd.

     De reden is enerzijds de wettelijke vastlegging van de klimaatdoelen (die zullen links of rechtsom moeten worden gerealiseerd) en anderzijds de natuurrampen die de komende jaren in rap tempo ook in Europa zullen optreden. Dat laatste zal snel tot een breed draagvlak voor ingrijpende klimaatmaatregelen leiden.

     Mensen die de temperatuursituatie in Canada en het westen van de V.S en Siberië niet herkennen als symtomen van een snel naderende ramp zijn domme struisvogels.

     1. Emile Takma

      symtomen = symptomen

  2. Niet L niet R

   Ben blij, dat ook U ziet dat Timmermans ons naar de afgrond is aan het sturen!

 12. Nederland is naar de kloten

  De energierekening die voor velen nu al niet meer te betalen is – zal nog duurder worden.

  Inderdaad er zijn nu al veel huishoudens in Nederland die geen gas en elektra hebben omdat ze het niet kunnen betalen.

  Deze mensen leven als 150 jaar terug terug in de tijd, een houtkachel, of een hout gestookte fornuis, waar dan ook water op wordt verwarmt om zicht te wassen en de was te doen.

  Boven tafel een ouderwetse olielamp.

  Ik heb jaren een gezin een draadje stroom gegeven met een meter er tussen, ze betaalde me altijd netjes. Dat scheelde dat gezin weer geld.

  Kortom waar gaat het heen, kunnen straks alleen de mensen met geld zich Gas en elektra veroorloven?

  Als het zo door gaat mag er wel een energie toeslag gaan komen voor de Minima. Net als de huurtoeslag, zorgtoeslag.

  DE hoogste tijd voor een Nexit.

  1. Niet L niet R

   De linkse elite, hebben het referendum van ons op een slimme wijze, o.a. met een briefje van Pinokkio Rutte van ons gejat !
   Als er vandaag een eerlijk referendum over de voorstellen van de geestelijke Timmermans gehouden zou worden, werd hij en zijn voorstel met overgrote meerderheid weg gestemd!!!

   1. usb4.0

    Rutte moet wegestemt.

 13. Niet L niet R

  Deze man zag ik zijn toespraak geven en op de foto goed te zien, als een extreme geestelijke armen om hoog hoofd naar de hemel gericht, om ons land naar de knoppen te helpen!
  China wijst alles af, laat hij daaraan gaan werken!

 14. RvdBe

  Gelukkig is er ook een sociaal klimaat fonds inbegrepen, landen die niet kunnen (lees niet willen) betalen zoals uiteraard de Oostblok en zuidelijke landen kunnen hieruit graaien, al dit moois zal gefinancierd worden door: 3X raden…..

  1. usb3.0

   Yep de Nederlandse burger

   1. vlekkenoplosser

    die momenteel al 10.000.000.000 -lees 10 miljard – euro afdraagt aan het melanome brussel .

    Wekelijks vloeit 200 miljoen euro weg uit Nederland en dit wordt enkel meer zodat figuren als sophie in het Veld en timmerfrans kunnen blijven graaien voor eigen gewin !

    NEXIT AUB !

    1. Pauline Kummer

     Een melanoom is een vorm van huidkanker. U schreeuwt maar wat.

  2. Cootje

   Onverkoopbaar , de pleuris breekt eerder uit dan menigeen verwacht .

 15. Cootje

  De enige die goed bezig is , is Bolsonaro die gaat niet zitten wachten op een milieu gek in Europa , die kapt de boompjes voor zijn eigen bevolking om die in het leven te houden en hij denkt als we gaan dan gaan we met zijn allen , Chinese bevolking eet graag varkensvlees en een klanten bestand van 1,5 miljard mensen is beter dan 400 miljoen kritische gekken , die vernieuwde milieu apparatuur is toch alleen maar voor de rijkere landen fossiele brandstof blijft nummer 1 , afrika en Azië krijgen dadelijk voor niets een hele golf fossiele brandstof auto’s die ze in Europa hebben verboden , maar tegen die tijd zit Timmermans op een biologische camping terug getrokken in de bossen

  1. usb3.0

   En kwiebussen als timmerfrans voelen het ook niet in hun portemonnee, die gasten zijn volledig de realiteit uit het oog verloren..

 16. Duckday

  De EU is doorgeslagen volledig de weg kwijt. Nederland uit de EU en EURO baas weer in eigen land Stem op de partij die uit de eu wil .Wat voor voordeel en welvaart van dit monsterproject

  1. usb3.0

   De euro moet ook verdwijnen..

   1. vlekkenoplosser

    De euro hoeft niet te verdwijnen. Kijk maar naar het Amerikaanse systeem. 1 munt en elke staat zijn eigen waardering. De ECB rekent onderling af.

    De parlementaire EU ofwel de grondlegging van het vierde rijk moet zo snel mogelijk verdwijnen. Kost de Nederlander 200 miljoen euris en hij krijgt hier nagenoeg niets voor terug.

    De EU belasting heffing staat nog steeds hoog op de agenda. De politiek heeft dan geen last meer van afdrachten maar de rekening valt direct bij u in de gang !

    Hypocriete politici !

    1. vlekkenoplosser

     aanvulling ; wekelijks 200 miljoen euris

     1. Pauline Kummer

      Een melanoom is een vorm van huidkanker. U schreeuwt maar wat.

    2. usb3.0

     Jawel de euro moet verdwijnen en de gulden gewoon weer terug, deze landen hebben ook gewoon hun eigen munteenheid..
     – Zweden (Zweedse Kroon)
     – Noorwegen (Noorse Kroon)
     – Denemarken (Deense Kroon)
     – Groot- Brittannie (Pond)

     1. vlekkenoplosser

      klopt maar terug naar de gulden kan je op je buik schrijven, dat gaat nooit gebeuren. Een NEXIT zou kunnen, dat is politieke wil !

   2. september

    Leve de Euro en ik en niemand zal hier verdwijnen!!!

 17. waterman

  De hielenlikkers van kamerleden laten Rutte cs er weer mee wegkomen met zijn stupide beleid. Rutte lacht zich een bult. Hij heeft weer gewonnen na tientallen stommiteiten en het geven van de zoveelste excuses. Wat is nog de waarde van een kamerlid? NUL!!! Wat is nog de waarde van een 2e kamer? Elke keer weer dagenlang gezever over hoe slecht het kabinet het heeft gedaan. Ik kijk er maar niet meer na, want het is niet om aan te zien. Nutteloze debatten, want Rutte en De Jonge praten hun straatje telkens weer schoon. Het demissionaire kabinet gaat gewoon weer door alsof ze al weer de nieuwe regering zijn. Het toneelstukje is weer opgevoerd en de slapjanussen in de 2e kamer hebben het nakijken.

  1. Monty

   ”Het toneelstukje is weer opgevoerd en de slapjanussen in de 2e kamer hebben het nakijken.”

   ‘en de slapjanussen in de 2e kamer hebben het nakijken.’
   Precies wat kunnen we verwachten van deze oppositie?
   Ook niks.

 18. Flengan

  Je hebt tegenwoordig zelfs een Ministerie van Klimaat!

 19. Patt

  Helaas wij kunnen het milieu niet redden. Olie vraag neemt elk jaar toe omdat de wereld bevolking hard groeit. (ondanks alle windmolens). Beter het geld besteden om de dijken te verhogen. Ik heb veel over de hele wereld gereisd en kan u vertellen dat de armoeden zo groot is dat de meeste mensen in 3e wereld blij zijn als ze een 2e hands scooter op benzine kunnen kopen op af betaling laat staan een elektrische. Er is niet een geld op vaccins te kopen. Laat u niet gek maken Europa is maar een heel klein gedeelte van de hele wereld. Maar mijn vraag als ze zo graag schonere lucht willen waarom wordt het dan niet belastin technisch aantrekkelijker gemaakt om op LPG te rijden. Dat is veel beter voor het milieu als dieselauto’s.

 20. Michael M

  Geert Wilders heeft helemaal gelijk in dit onderwerp. Ik begrijp Timmermans ook wel en ja we moeten wat aan het klimaat doen en om te beginnen Europees te stoppen met vreten van SOJA. Onze idiote Bolsonaro premier Brazilië laat elke week een compleet natuurgebied Amazone ter grootte van Nederland omhakken en verbranden om op dat kale grond Soja te laten verbouwen voor Europa en wereldwijd omdat wij zo nodig verplicht worden om omdat we zo graag die troep willen eten. Dus om minder vlees te eten en meer soja is dat weer de andere kant van de medaille, snellere ontbossing en nog snellere stijging van de temperatuur en snellere klimaatverandering. Zijn ze dan zo achterlijk die idioten met verdrag van Parijs en sterke verhalen van de heer Timmermans? Timmermans en Europa zouden een vuist moeten maken tegen die achterlijke Bolsonaro die de wereld sneller opwarmt. Amazone zit vol goede planten en dieren. We halen er zelfs onze medicijnen uit. Meer bossen betekent meer verkoeling. Maar door macht en hebzucht vernietigen die machtlustige idioten eerder de planeet dan dat wij kunnen redden. Dus Timmermans en de hoge macht in Europa gebruik je hoofd, wees niet bang, tref sancties tegen Brazilië en stop met SOJA, boycot Braziliaanse sojafabrieken in waar ook ter wereld !!!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.