Filmpje! Zihni Özdil: ‘Thierry Baudet gaat de macht overnemen in Nederland’

Voormalig GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil weet het zeker: Thierry Baudet en Forum voor Democratie gaan de macht overnemen in Nederland. Dat zei hij in zijn eigen videocast, opgenomen met FVD-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Eerder vandaag schreven wij al over de fantastische nieuwe aflevering van Zihnigasten; de videocast van Zihni Özdil. Deze man is hartstikke links – een GroenLinkser zelfs – maar hij heeft het hart op de goede plek, is voorstander van de democratie, en heeft zowaar de moed kritiek te uiten op links.

Links heeft haar hand overspeeld, aldus Özdil. Sterker, er is niets meer over van de linkse beweging. Ja, ze hebben nog wel macht in Den Haag, maar in het land zijn mensen helemaal klaar met álle linkse partijen.

Hoe dat komt? Nou, stelt Özdil in de videocast,  eigenlijk is het best simpel. Links heeft lak aan de gewone kiezer. Met name aan blanke kiezers, maar ook aan allochtone kiezers die zich geen slachtoffer willen voelen.

Links heeft democratie de oorlog verklaard. We leven in een schijndemocratie.

Hoewel het nog even kan duren is de conclusie van Özdil daarom dat er op termijn een heel andere wind gaat waaien in Nederland. Nee. Niet een linkse wind. Niet een progressieve wind. Niet een klimaatgekke wind.

Wat voor wind dan wel? Nou, kijk en luister maar mee:

“Maar Baudet, FVD – of het nou deze Baudet is of de volgende – in ieder geval jullie bloedgroep – gaat de macht overnemen in Nederland.”

Als zelfs Zihni Özdil zegt dat de eindoverwinning van Thierry Baudet (of iemand als hij) een voldongen feit is kan links zijn biezen maar beter alvast pakken. Want als mensen als wij het voor het zeggen krijgen in het land is het afgelopen met die Deuggekte, met de Woke-ziekte, met de Klimaatwaanzin, met de Microfobie, met de Oikofobie, én met de coronafascistische aanval op onze vrijheid.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. vlekkenoplosser

  Een frisse najaarsstorm die het partijkartel wegvaagt zou erg prettig zijn. Of dit Baudet wordt lijkt me erg stug !

  1. Pauline Kummer

   Zeg maar: “heel erg” stug. Als Baudet zich vrij kan maken van de zonnebank en de make-up dan blijft er weinig tijd over om zich voor het volk in te zetten.

   1. LifeBuddy

    HaHaHaHa, Nee ,je zal maar een sLinkse lange VVD pinokkio neus tot aan tokio hebben. Dan staat het Volk schaakmat!!!

 2. Emile Takma

  “Maar Baudet, FVD – of het nou deze Baudet is of de volgende ”

  Deze Baudet gaat het in elk geval niet worden en rechts-populistische kabouters haalden in Nederland nooit meer dat een kwart van de stemmen.

  Een nogal vreemde voorspelling dus.

  1. vlekkenoplosser

   De rechts-populistische kabouters hebben wel de verkiezingen strónt vlé®k

   Het rekensommetje is nog steeds te moeilijk voor je pindabrein strónt vlé®k. Je linkse regenten clubjes hebben verloren strónt vlé®k

   1. Antihedo

    Baudet zal toch echt uit een ander vaatje moeten tappen om meer stemmen te krijgen. Ik ken eigenlijk niemand die hem serieus neemt. Men prikt toch vrij massaal door al die onzinverhalen heen.

  2. IkWilOokWatZeggen

   Eensch.

   Voorlopig zit alleen daar om zijn 10k per maand te incasseren.
   Van forumland verwacht geen weldenkend mens ook maar iets zinnigs.
   Het publiek wat Thierry aantrekt zegt inmiddels ook wel genoeg.

   Lezen in de FvD telegram groepen resulteert in een staat ergens tussen lachen en huilen.

   1. Flengan

    En wat is jouw alternatief?

    1. DubbelZout

     Flenganus is zo wanhopig dat ie zelfs nog heil ziet in een totaal idioot als Thierry 😀

     1. Flengan

      DubbelDebiel

      🙂

  3. Joko

   Het is geen voorspelling, het is een visie. Het zou heel goed kunnen dat
   Zihni Özdil op het goede paard wedt.

 3. Emile Takma

  De kans dat we over een paar maanden Baudet zullen aantreffen in een psychiatrische-of verslavingskliniek lijkt me beduidend groter.

  1. vlekkenoplosser

   laster en fake nieuws verspreiden is een hobby van de strónt vlé®k. Eens een t@rrél altijd een t@rrél !

  2. Flengan

   De psychopathische forumschlemiel vertelt iets over zijn achterland.

  3. leukeditter

   de kans dat jij verzuipt in de noordzee is nog groter

 4. ET007

  Baudet is knettergek. Ooit kreeg hij mijn stem. Nooit meer, zeker niet na zijn opmerking tegen Wilders mbt zijn vaccinatie.
  Bij Baudet is alles net als bij Links: het is zwart of wit. Dit soort denken past meer in een dictatuur dan in een democratie. FvD was beter af zonder Baudet.

  1. Flengan

   “vaccinatie”

   Huh? Je bedoelt die experimentele prik waardoor iedereen die ingespoten is nu een proefkonijn is geworden? Die konijnen zijn nog dom ook, want voor zulke onderzoeken krijgt men doorgaans flink betaald.

  2. usb3.0

   Oh et007, maar denkt et007 niet dat Baudet gewoon gelijk heeft? mensen geven hun lichaam zo weg, naast hun privacy en jawel hun DNA, waar men nog niet zo heel lang geleden moord en brand schreeuwde toen het om het verzamelen van DNA ging, rent men nu massaal naar de ggd’s om daar al hun gegevens, bsn, adresgegevens, alle identiteit gegevens, je geslacht, geboortedatum en jawel het DNA gratis af te staan…

 5. maraton

  Baudet zou sowiso een aanfluiting zijn.
  Zijn maidenspeech hield hij in een vreemde (latijn) taal.
  Daarmee liet hij zien dat zijn narcisme het weer won van zijn vermeende vaderlandliefde.
  E.Takma gaat waarschijnlijk gelijk krijgen en zien we Thierry binnenkort terug in een R.P.I. Zijn eilandbewoners zullen spoedig volgen…..!

  1. vlekkenoplosser

   heeft enkel Texel op Baudet gestemd ?

  2. leukeditter

   baudet kan gek zijn maaaaar hij heeft overal gelijk in van knettergekke EU tot als maar meer immigratie en maar te zwijgen over dat klimaat… loop achter rutte aan zou ik zegge dan word je zeker genaait

   1. Freba

    Iemand die in ieder geval 2x Master is en vele boeken heeft geschreven, kun je moeilijk voor gek verklaren. En al helemaal niet door reageerders die er van alles uitkramen, iedereen de huid vol schelden, en pretenderen dat iedereen die hun niet welgezind is, zich zouden moeten gedragen. Dames en Heren -bewust niet G-neutraal verwoord- een beetje niveau zou geen kwaad kunnen.

 6. Drostemannetje

  Zolang links de media in zijn macht heeft, zal het heel moeilijk worden voor rechts. Rechtse partijen die het goed doen, zullen besmeurd en in de nazi-hoek gedrukt worden. Eerst moet het medialandschap veranderen, daarna lukt het misschien.

 7. Supernoodle

  Hahahaha!
  Tuurlijk joh! Wat heeft Özdil gesnoven!?

  FvD is sowieso al afgeschreven als sektarische clowneske bedoeling.
  Totaal ongeloofwaardig.

  1. Flengan

   En waar houd jij het op?

  2. leukeditter

   hahahahahah rutte en de jonge en klaver en kaag zijn geloofwaardig /??? laat me niet lachen nog veel liever Baudet of i gek is of niet

 8. Beukman

  Mooi, dat portret van Femke aan de muur.

 9. Beukman

  Zihni beweert in het interview dat Forum of een andere gestoorde mafketelpartij de macht gaat overnemen, omdat links niks heeft geleerd van Trump en ook niks van Brexit.
  Het is een onmisbaar detail in zijn betoog.

 10. Meriadoc Brandebok

  Zihni Özdil is helemaal van het padje. Verstrikt in zijn hetze tegen het neoliberalisme en in zijn haat tegen Rutte.

  1. henk43

   @MB.Haat tegen Rutte heb ik niet maar sinds als zijn onwaarheden en gedraai ben ik het vertrouwen in de man ook geheel kwijt net zoals trouwens in Kaag door hun onderonsje m.b.t. de verkiezing van de kamer voorzitter.

 11. brabantman

  Gezien de commentaren is wel duidelijk dat het afkraken van Baudet en het uit zijn verband trekken van zijn teksten en commentaren door de Belgische, door Brussel gesubsideerd, MSM haar beinvloeding op deze mensen niet gemist heeft.
  Vindt het persoonlijk jammer dat de webmaster die hier op elkaar scheldende mensen niet direct een altijd durende ban geeft. Het zal dan ook ongetwijfeld meer serieuze commentaren opleveren.

  1. Beukman

   Eens met je laatste opmerking.

  2. vlekkenoplosser

   wat een gewauwel

 12. Evil Zorro

  Dat denk ik ook, voorwaarde dat Trump opnieuw aan de macht komt en zijn plannen doorzet. Baudet is ook Donald opgevallen, want in december 2020 kreeg Thierry een kerstkaart van The White House. Het zou trouwens geweldig zijn mocht Dries Van Langenhove (de Vlaamse Baudet) gelijktijdig de macht overnemen in België.

  1. Beukman

   Dan zal Donald eerst maar eens moeten proberen om uit de bak te blijven. Inmiddels worden zelfs zijn advocaten vervolgd.

   1. Flengan

    Aldus Bla Bla Bukman

   2. Emile Takma

    De kans dat Trump uit de gevangenis kan blijven wordt met de dag kleiner. Inmiddels wordt hem ook de bestorming van het Witte Huis volledig aangerekend, het was een poging tot een staatsgreep en dat zal hem zuur komen te staan.

    ht.ps://thehill.com/opinion/campaign/567700-juan-williams-trumps-coup-attempt-should-bar-him-from-2024-race

    1. vlekkenoplosser

     FAKE NIEUWS , strónt vlé®k ! onzin !

    2. usb3.0

     De op en top leugenaar tamil verdraait de boel weer eens en gaat zoals gewoonlijk liegen..

     1. Emile Takma

      Welke verdraaiing meende onze Gerrit te hebben opgemerkt?

     2. Flengan

      Tot zover de vunzige vetnek en forummongool

    3. Beukman

     Het is te hopen dat Garland die stap durft te nemen. Want reken maar dat dan de pleuris uitbreekt.

  2. Emile Takma

   Ik vind die Dries van Langehove bijna net zo gestoord als onze malle Thierry:

   h.tps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/dries-van-langenhove-mogelijk-vervolgd-voor-racisme-wapenbezit-en-holocaustontkenning~b509b050/

   1. Flengan

    “Ik vind”

    🙂

 13. StemPzeweg

  Baudet de macht overnemen? Hilarisch! Zelfs Wilders vind die man knettergek

  1. usb3.0

   Wilders maakt toch een foutje hier, Baudet heeft gewoon gelijk dat men inbreuk maakt op het lichaam, de toegang tot het lichaam is volledig open gesteld zonder dat je je daar tegen kunt verzetten zonder dat je beperkt wordt al dan niet geweigerd en buitengesloten.
   Of gaat iedere gevaccineerde randdebiel dit hier nu echt ontkennen?

   1. Emile Takma

    “Of gaat iedere gevaccineerde randdebiel dit hier nu echt ontkennen?”

    Dat denk ik wel.

    1. usb3.0

     tamil kwalificeert zichzelf als randdebiel die niet begrijpt dat men de regering massaal en “vrijwillig” toegang heeft verstrekt tot het lichaam.
     Tja dommer dan tamil, die zijn er wel maar houden wél wijs hun mond dicht…

     1. Emile Takma

      ” niet begrijpt dat men de regering massaal en “vrijwillig” toegang heeft verstrekt tot het lichaam.”

      Los van de wonderlijke formulering volgens welke men bij vaccinatie ‘de regering toegang geeft tot het lichaam’ (hoe krijg je het verzonnen!) kiezen mensen toch in vrijheid om zich te laten vaccineren?

     2. Flengan

      Aldus de kindervriend die warme gevoelens heeft voor kleine jongetjes en hier alles aan elkaar liegt.

     3. usb3.0

      tamil! je bent echt te dom om te poepen, het is beter voor jou dat jij je onthoudt van elk commentaar want elk woord dat je nu typt maakt je zo verschrikkelijk dom en het komt ook zo over, dat je gewoon niet begrijpt zegt natuurlijk genoeg…

     4. Beukman

      de wonderlijke formulering volgens welke men bij vaccinatie ‘de regering toegang geeft tot het lichaam’

      Het is de taal van een lichaamsschuwe persoon.

    2. Flengan

     “denk ik”

     🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.