Gideon van Meijeren (FVD) staat pal voor de boeren: ‘Boeren worden weggepest!’

Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren heeft zich op Twitter uitgesproken over de belachelijke uitspraak van de rechtbank Overijssel die er feitelijk op neerkomt dat koeien de wei uitgeprocedeerd worden. “Onze boeren worden weggepest,” schrijft Van Meijeren, om hun velden vervolgens te bedekken met zonnepanelen en andersoortige linkse hobby’s.

Gideon van Meijeren is waanzinnig snel naam voor zichzelf aan het maken in de politiek. Zijn mooiste optreden zover was een epische confrontatie met Mark Rutte. Hij confronteerde de premier toen met een brief die Rutte zelf gestuurd had aan WEF-baas Klaus Schwab om hem te bedanken voor zijn “inspirerende” boek Covid-19: The Great Reset. Rutte ontkende dat boek te kennen. Nou, dat was een leugen die hem duur kwam te staan.

Dat debat tussen Van Meijeren en Rutte was zó gaaf om te zien, dat zelfs Australische media er aandacht aan besteedden. Well done Mr. Van Meijeren.

Hoe dan ook, Gideon richt zijn pijlen nu op de belachelijke manier waarop onze rechterlijke macht, zogenaamde groene organisaties, en natuurlijk ook onze overheid zelf omgaan met onze boeren. Dit omdat de rechtbank in Overijssel een uitspraak heeft doen uitgaan waarin gesteld wordt dat bemesten en beweiden vergunningplichtig is en dat de gemeente dit actief moet handhaven. Ja, ook als dat “disproportionele druk” legt op de ondernemer.

Eigenlijk komt dit gewoon neer op de introductie van een weibewijs. Te gestoord voor woorden natuurlijk.

Dat vindt Van Meijeren ook;

“Koeien worden de wei uit geprocedeerd. Onze boeren worden weggepest, om plaats te maken voor megawindturbines en zonnepaneelvelden,” schrijft Van Meijeren op Twitter. “Onder het mom van de grote leugen dat dit in het belang van de natuur of het klimaat zou zijn. Wie gelooft dit nog?”

Het bijgaande plaatje zegt eigenlijk alles, want dit is precies wat er gebeurt. In naam van “de natuur” wordt de natuur totaal kapotgemaakt. Gras en bomen worden vervangen door zonnepanelen en windmolens. De hele natuurlijke omgeving wordt artificieel. Een industriecomplex. En dat noemen ze dan “groen beleid.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Laat er geen misverstand over bestaan: het hele kartel wil de boer inderdaad wegpesten uit ons land. Het idee is dat voedsel en dergelijke in andere landen geproduceerd kan worden, terwijl Nederland zich toelegt op het zijn van een diensteneconomie; high tech, ultra-‘modern.’ We zien deze agenda nu voor onze ogen geïmplementeerd worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Harry Haller2

  “Het hele kartel wil de boer inderdaad wegpesten uit ons land. Het idee is dat voedsel en dergelijke in andere landen geproduceerd kan worden, terwijl Nederland zich toelegt op het zijn van een diensteneconomie; high tech, ultra-‘modern.’ We zien deze agenda nu voor onze ogen geïmplementeerd worden.”

  Deze agenda wordt inderdaad uitgevoerd. En 2 kilometer over de Duitse grens mag de boer volkomen ongehinderd zijn gang gaan.

  Nederland is niet alleen een kutland – Nederland is een knettergek kutland.

  1. Emile Takma

   “Nederland is niet alleen een kutland – Nederland is een knettergek kutland.”

   Onze nieuwbakken Duitser laat zijn licht schijnen over ons land.

   1. Monty

    Harry zal zich wel hebben laten naturaliseren tot Duitser.
    Kan me niet voorstellen dat hij zich nog langer Nederlander wil noemen.

    1. Emile Takma

     Harry is doodongelukkig in Duitsland maar kan niet meer terug. Dus hij moet een verhaal hebben om zijn foute beslissing te rechtvaardigen. Dat doet hij hier elke dag door hier landverraderlijke drek over ons mooie land uit te storten.

     Psychologisch nogal doorzichtig.

     1. Harry Haller2

      “…maar kan niet meer terug.”

      Gisteren maakte je dezelfde op niets gebaseerde en onzinnige opmerking.

      Kun je toelichten waarom ik niet meer terug zou kunnen?

     2. Emile Takma

      Omdat je je hebt vastgebeten in de idiote overtuiging dat Nederland een onleefbaar kutland is.

     3. Angelique1

      @Harry is snel opgewonden.

     4. Harry Haller2

      Ik begrijp dat het voor jou moeilijk voorstelbaar is dat ik voor geen goud terug zou willen naar Nederland, Takma.

      Het bevalt me hier meer dan uitstekend. Maar als, ik zeg: als, ik hier uitgekeken zou raken dan verkas ik naar Frankrijk. Ook een prachtig land. Terug naar Nederland nooit.

      Gisteren was ik in Heerlen voor enige zaken. Ik slaakte een zucht van verlichting toen ik de grensovergang richting Aken weer passeerde: gelukkig weer ontsnapt aan de idiotie en de drukte die als een bedompte deken over Nederland hangt – ik kon weer ademhalen en me vrij voelen. Het eerste wat ik deed was vol gas geven om die tuttige 100 km van Nederland er uit te rijden.

     5. Emile Takma

      “Het eerste wat ik deed was vol gas geven om die tuttige 100 km van Nederland er uit te rijden”

      Zo heeft iedereen zijn eigen gevoel van vrijheid.

      😂

     6. Emile Takma

      @Angelique,

      Ik raak een gevoelig punt bij Harry.

     7. Monty

      ”als, ik hier uitgekeken zou raken dan verkas ik naar Frankrijk.”

      Harry is er zeker aan voorbij gegaan dat de Duitse en Franse overheid de vrijheden van ongevaccineerden drastisch aan banden wil leggen.

      Of heeft Harry zich toch ook laten vaccineren.

     8. Meriadoc Brandebok

      Het is niet waar dat Nederlandeen slecht land is, onzin, factfree en leugenachtig. Het feit dat Harry deze leugen elke keer weer herhaalt bewijst dat hij het stiekem helemaal niet naar zijn zin heeft in Duitsland.

      Het wordt overigens een beetje irritant die leugen te herhalen, maar dat is dan weer typisch voor een Duitser.

     9. allid

      Harry Haller2 schreef:
      “Gisteren was ik in Heerlen voor enige zaken. Ik slaakte een zucht van verlichting toen ik de grensovergang richting Aken weer passeerde: gelukkig weer ontsnapt aan de idiotie en de drukte die als een bedompte deken over Nederland hangt – ik kon weer ademhalen en me vrij voelen.”

      Ik was voor het laats in 2014 in Nederland en toen viel me dat ook al op.
      Dat gevoel kan ik met Harry Haller2 delen.

   2. Harry Haller2

    Ik sta niet alleen in de mening Takma. Ik sluit me slechts aan bij de 70% die dat ook vindt.

    Vertel eens, waarom vind jij Nederland zo’n prachtland? En kom nu eens een keertje niet aan met je grondwet-, rechtsstaat- en democratie-fetisjisme. Maar die prachtige verworvenheden voor de gewone Nederlander.

    Voor grootse natuur, schone lucht, voldoende ruimte voor iedereen, lage huizenprijzen, lage belastingen, lage criminaliteit en nog een lange lijst andere zaken, moet je beslist NIET in Nederland zijn.

    1. Emile Takma

     “En kom nu eens een keertje niet aan met je grondwet-, rechtsstaat- en democratie-fetisjisme.”

     Kennelijk zie je in dat dit in Nederland beter is geregeld dan in de meeste andere landen. Dat verklaart echter wel in belangrijke mate waarom Nederlanders zo hoog scoren op de geluksindex.

     Nederland is een dichtbevolkt land, en dat is op sommige plaatsen zeker een nadeel, maar het onzin te zeggen dat Nederland geen schitterende natuur kent. De luchtkwaliteit is gemiddeld goed en in elk geval niet slechter dan waar jij woont Harry: ht*ps://www.atlasleefomgeving.nl/nieuws/hoe-is-luchtkwaliteit-verdeeld-over-nederland-en-europa

    2. Meriadoc Brandebok

     Van het Nederlandse grondgebied is meer dan 50% in gebruik als landbouwgrond. Er is een groit stuk natuur en dan nog een stukje woonbouw. Harry dist met zijn bewering voor wijdse natuur en schone lucht niet in Nederland te zijn, de zoveelste leugen op.

     Wie natuurschoon wil bewonderen kan de Zeeuwse duinen bezoeken – waar het overigens elk jaar volloopt met Duitsers – de Utrechtse heuvelrug, de oosterse Veluwe, de Limburgse heuvels, de zeegebieden van Texel, etc etc. En dan zijn er tal van schone stadjes als Delft, Amsterdam, Dokkum, Dordrecht, Gouda, Den Haag, enzovoorts.

     Maar goed dat de Duitsers elk jaar hun land ontvluchten voor onze zee! Je houdt het daar in Duitsland toch niet uit?

     1. Emile Takma

      “Maar goed dat de Duitsers elk jaar hun land ontvluchten voor onze zee! Je houdt het daar in Duitsland toch niet uit?”

      😃

     2. usb3.0

      Jullie hebben nog nooit een boerderij van binnen gezien, hebben als een stel onbenullen geen idee wat het is om op een boerderij te werken, grote bekken maar handjes als nivea

    3. DubbelZout

     Sterker nog: Wij willen jou helemaal niet meer terug hebben, blijf vooral lekker weg
     Er zijn al genoeg azijnpissers hier zoals Poepmans, Sticky & Fleganus etc…

   3. usb3.0

    tamil heeft in het beginsel al geen argumenten meer en veranderd gewoon het gesprek

    1. Emile Takma

     verandert

   4. september

    En van die 70% was maar een enquete,ik behoor ook niet tot die 70%

    1. usb3.0

     Zelf heeft sebebtempert totaal geen eigen inbreng hier

     1. september

      Ik behoor tot die 30%

  2. usb3.0

   Tuurlijk worden de boeren weggetreiterd, de nieuwe hïtlertjes in ons land als tamil, monty en ansjelikje juichen dit van harte toe.

   1. september

    Aldus usb3.0 met weer een domme uitspraak

    1. usb3.0

     Sebebtempert hoort ook bij de nieuwe hïtlertjes

     1. september

      Aldus usbempert je blijft heel dom

  3. Emile Takma

   “Deze agenda wordt inderdaad uitgevoerd. En 2 kilometer over de Duitse grens mag de boer volkomen ongehinderd zijn gang gaan.”

   Duitsland is minder dichtbevolkt en daar zijn er op het gebied van toegestane stikstofuitstoot meer mogelijkheden. De stikstofnormen zullen in Duitsland binnenkort overigens ook behoorlijk worden aangescherpt.

   Het is overigens een beetje onlogisch om Nederland te bekritiseren om de luchtkwaliteit, zoals Haller doet, en vervolgens bezwaar te maken tegen maatregelen die gericht zijn op de verbetering ervan.

   1. usb3.0

    Lúl niet ongelofelijk dom tamil, je bent gewoon een smerige rat die hier 24/7 16 uur per dag tegendraads reageert, gewoon om iedereen op de kast te jagen met je gezwam.

 2. NO8DO

  Lopend langs de groenten afdeling en vleesvitrine van Nederlands grootste kruidenier, zorgt geen boer in ons land voor ons eten.

  Geen mens te vinden die de export prijzen wil betalen.

  1. hetfietsmenneke

   Hoe onnozel kun je zijn? Al het vlees in de vitrines is van Nederlandse bodem. En wat dacht je van witlof, bloemkool, wortelen, boontjes, aardappelen en champignons? Ga maar eens een dagje fietsen door het boerenland. Dan zie je hoeveel eten er hier geproduceerd wordt. En ik zie liever weilanden en akkers, dan die smerige zonnepanelen en windmolens.

   1. DubbelZout

    Menneke is van het kaliber “vol gescheten gras is ook natuur”

  2. Nikita

   Meid je liegt dat het gedrukt staat. Jij oefent aardig de linkse traditie uit.

  3. AS210854

   Dan loop je in de verkeerde super, bij Jan Linders, AH EN DE LIDL verkopen ze heelveel groente en fruit uit de omgeving. Ook vleesproducten.

   1. AS210854

    En zuivel.

  4. Emile Takma

   De landbouw in Nederland is een bio-industrie die nagenoeg uitsluitend produceert voor de export.

   1. usb3.0

    Dat liegt tamil dat het “uitsluitend” voor de export is, maar wat is er verkeerd aan export van producten?!

 3. Paardenmiddel

  Ja, de globalisten hebben elk land al ingedeeld. Nederland wordt een grote stad met allemaal dure gekkigheden. Natuur is verboden; en aan de bevolking wordt niets gevraagd. Je hebt gewoon mee te gaan met deze onzin.

  Wat vindt de PVDD eigenlijk van de Oekrainse kippen die geen vrijheid kennen en massaal geslacht voor de nederlandse markt, of van het kappen van bomen in alle landen. Of van de vissers die nu (door de fransen opgelegde), ouderwetse netten moet gebruiken. Of de chemtrails die militairen gebruiken om het weer te beinvloeden.
  Daarom is ook de pvdd een nep partij die tot doel heeft om Nederlandse vernieuwingen te blokkeren.

 4. Monty

  ”Gideon van Meijeren is waanzinnig snel naam voor zichzelf aan het maken in de politiek”

  Heb toch het idéé dat Caroline van der Plas meer verbonden is met de boeren dan Gideon van Meijeren.

  1. usb3.0

   Ik denk dat zowel Gideon als Caroline heel goed in de gaten hebben dat boeren weg worden getreiterd en jij dit helemaal prima vindt

   1. Monty

    ”jij dit helemaal prima vindt”

    Aannames usb3.00000.
    ”ASSUMPTION IS THE MOTHER OF ALL FUCK-UPS”

    Jij zal er wel veel maken, Fuck-ups.

   2. Emile Takma

    Wegtreiteren is ongewenst, met een goede regeling uitkopen is prima.

 5. Nederland is naar de kloten

  Ik hoop dat de ministers van dit demissionaire kabinet die dit er doorheen gaan duwen en hier achter zitten eerdaags ter verantwoording worden geroepen voor een parlementaire enquête.

  Met De jonge “De schoolmeester” voorop.

  Ik hoop dat dit hopeloze volk eindelijk eens wakker wordt en eindelijk en gaat strijden voor het behoud van Nederland.

  Ps. ik maak een uitzondering voor die gene die al wakker zijn en net als ik totaal geen vertrouwen meer heeft in de overheid.

 6. ElGuapo

  Moet niet gekker worden!!
  Gideon heeft weer gelijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.