Hypocriete Obama pakt voor verjaardag groots uit, ondanks belofte om gasten te schrappen ‘honderden aanwezig op feestje’

Vorige week nog lag de voormalig president Barack Obama flink onder vuur. De oud-president pleit de gehele coronacrisis al voor strengere coronamaatregelen, maar uitgerekend voor zijn verjaardag wil hij een uitzondering maken op zijn standpunten. Oorspronkelijk wilde hij honderden mensen uitnodigen, maar eerder gaf hij aan toch zullen gaan schrappen in de uitnodigingenlijst. Omwonenden zeggen dat er gisteren toch echt honderden aanwezig waren. Heeft Obama weer lopen jokken? 

Als je de hele coronacrisis roept dat het beleid van geen kant klopt en dat het land in een strenge lockdown moet, dat het sociale contact naar een minimum moet, maar dat je voor je eigen verjaardag honderden mensen uitnodigt; ja, dan ben je toch wel een flinke hypocriet. Terecht dat vorige week de ophef dan ook groot was in de Verenigde Staten. De actie van Obama om groots uit te pakken voor zijn verjaardag kon op veel kritiek rekenen.

Eerder deze week trok Obama nog het boetekleed aan en beloofde te gaan schrappen in de uitnodigingenlijst. Echter zeggen omwonenden dat er van het schrappen gisteren niet al te veel te zien was. Er waren alsnog honderden mensen te gast inclusief enkele supersterren, aldus het AD.

De Dagelijkse Standaard

En zo zal de discussie over Obama weer aanzwellen in Amerika. Oud-president Donald Trump werd om iedere beslissing ongenadig hard aangevallen door critici, in de ogen van critici was de aanpak van de crisis waardeloos. Obama krijgt nu een storm van een kritiek over zich heen omdat hij een nogal dubbelzinnige houding erop nahoudt. Tegenover de pers pleiten voor méér maatregelen, maar ondertussen zelf zijn eigen verjaardag grootst vieren. Tsja, zo’n ondoordachte actie verdient het ook gewoon hard te worden bekritiseerd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zijn gedrag is overigens geen uitzondering, ook de politieke elite van Spanje kon er vorig jaar wat van. Terwijl het land op slot ging, besloten de ministers eens gezellig met z’n allen uit eten te gaan zonder zich aan de geldende maatregelen te houden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

99 reacties

 1. vlekkenoplosser

  De elite kent de ware toedracht van corona , vraag maar aan grapjeshuis of geven de elite niet om de levens van hun gasten die in grote aantallen aanwezig zijn

  Als je nu nog niet begrijpt datr corona een politiek spel van onderwerping is ben je te stom om voor de duivel te dansen

  1. Augustus

   Zij weten ook wel dat corona, net zoals alle andere muterende seizoensgriepen, enkel gevaarlijk zijn voor extreem zwaarlijvigen, stok bejaarden en chronisch zieken. Voor normale mensen is er exact 0,0 risico. Tja, zo lang ze riant hun zakken er mee kunnen vullen met deze makkelijke paniek onder het klootjesvolk dan blijven ze dat doen.

   1. Emile Takma

    “dat corona, net zoals alle andere muterende seizoensgriepen, enkel gevaarlijk zijn voor extreem zwaarlijvigen, stok bejaarden en chronisch zieken. Voor normale mensen is er exact 0,0 risico.”

    Bij mijn weten stierven er nogal wat mensen die niet oud en niet zwaarlijvig of chronisch ziek waren, Augustus, maar je beroept je vast op een degelijke bron.

    1. Emile Takma

     Dit nog even los van de vraag of zwaarlijvigen, stok bejaarden en chronisch zieken geen medische zorg zouden verdienen.

     1. ElGuapo

      Je knijpt hem hé omdat je in al die categorieën valt?

    2. ElGuapo

     “Bij mijn weten”

     Daar gaat het al fout…. je weet niks, kan niks, doet niks….en bent ook niks.

     1. Xyz1234

      Het klinkt wat cru, maar het komt aardig in de buurt van de werkelijkheid denk ik.

    3. usb3.0

     Bij jou weten lúl je wat in de ruimte, coronadoden met onderliggende aandoeningen mensen die niet dood zijn gegaan aan corona maar aan onderliggende aandoeningen.

     En tamil is een echte fascistische smeerlap want tamil vindt namelijk dat mensen die niet zijn gevaccineerd ook geen zorg verdienen als ze toch corjona krijgen

     1. usb3.0

      maar aan onderliggende aandoeningen worden als corjonadoden geteld

    4. Xyz1234

     En hoeveel procent is dat volgens u en wat is uw bron Takma?

 2. ElGuapo

  Toch leuk om te zien dat deze mensen zogenaamd het beste voor hebben met iedereen en vooraan staan om iedereen er op te wijzen als de mensen niet luisteren.
  Vervolgens pleiten voor strengere maatregelen en dan zelf het niet zo nauw nemen met de regels.

  1. Brenda Welsh

   Ga nu eens op eigen naam door, Boy. Stunten met eigen voorzetjes.

   1. ElGuapo

    Weer los Brenda?
    Hup terug in je hokje.

    1. usb3.0

     Ketting is te lang

 3. Eric Donkaew

  Maar als Obama en al zijn gasten volledig ingeënt zijn, dan kan het toch gewoon?

  1. ElGuapo

   Best naïef als men denkt dat ze iedereen om een test bewijs gaan vragen en aan alle adviezen voldoen op een verjaardag partij.

  2. usb3.0

   Kijk eric maakt onderscheid, alleen als je ingeënt bent mag je naar een feestje, het fascistisch denken zit veel dieper dan menig denkt hoor

   1. Flengan

    @USB: Eens kijken hoe snel de schlemiel deze weggeeft.

 4. usb3.0

  De elite heeft schijt aan de wereld

 5. Beukman

  Donald Trump werd om iedere beslissing ongenadig hard aangevallen door critici, in de ogen van critici was de aanpak van de crisis waardeloos. Obama krijgt nu een storm van een kritiek over zich heen omdat hij een nogal dubbelzinnige houding erop nahoudt.

  Er zijn wel twee belangrijke verschillen:
  1. Obama’s gasten zullen wél geprikt zijn, die van Trump waren dat niet.
  2. Trump was wél president toen hij zijn rallies hield, Obama is géén president.

  Het is kortom allemaal weer onzinnig gekift.

  1. usb3.0

   Ook bij beukhoër zit het fascistisch denken ontzettend diep hoor niet normaal meer

   1. ElGuapo

    Slaponthewristman roept maar wat…

   2. Beukman

    Inderdaad Ultra Stupid Butthead 3.0. Wij van de EU zijn middels het geheime The Boys From China-complot bezig het Chinese fascistische virus globalistisch te verspreiden via het Soros-netwerk, teneinde voor onze Leider de wereldheerschappij te verkrijgen.
    Beelden van het uitrijden van onze Leider hier:

    youtu.be/7395qcF2MGA?t=1255

    Voor jou als slapende cel hebben we een speciale missie in petto in ons grote Plan, waarover later meer.

    1. usb3.0

     Nee beukhoër jij liegt, jij als paranoïde schizofreen bent als enige die eu, die er overigens een ernstig verstoorde fascistisch denkbeeld eropna houdt, jij bent nog erger dan corjona

     1. Beukman

      Véél erger dan corjona, Butthead 3.0.
      Nu ook DDS in handen is van Soros/Xi, zullen de ontwikkelingen in een stroomversnelling geraken.
      De verwachting is dan ook dat jij spoedig uit ons jampotje zal worden bevrijd, waarna je training kan aanvangen.

      Hier beelden van wat je ongeveer kan verwachten tijdens Fase 1 van jouw training:

      youtu.be/7395qcF2MGA?t=3047

     2. usb3.0

      Yep, jij bent nog erger dan corjona, en hoe harder jij miept des te gelijker ik heb

     3. Beukman

      Het gaat hier helemaal niet om gelijk of ongelijk, Butthead. Jij gaat straks gewoon meedraaien in de machinerie en je rol spelen zodra je opleiding voltooid is.

     4. usb3.0

      Jawel hoor en hoe harder jij miept des te gelijker ik heb, jij hebt ernstig last van het fascistisch denken en bewijst dat met elke reactie die jij plaatst

     5. Beukman

      Ik niet maar jij hebt last van mijn fascistisch denken, Butthead.
      Stel je niet aan en verman je want straks ga jij gewoon aan de bak. Denk maar niet dat je zielige gepiep dan nog wordt getolereerd.

     6. usb3.0

      Mooi dat je even bevestigd dat je last hebt van ernstige fascistische denkbeelden, met elke reactie bewijs je dus mijn gelijk.

     7. Xyz1234

      Beekman bewijst dat er hier personen reageren die intollerant, fascistisch en sadistisch van aard zijn. Takma is nog zo’n voorbeeld. Zelfonderzoek kan duidelijk maken welke complexen hieraan ten grondslag liggen. Ik heb wel een vermoeden.

     8. Xyz1234

      Beekman = Beukman

     9. Xyz1234

      Intollerant = intolerant

  2. ElGuapo

   Die belangrijke verschillen slaan nergens op.

   1. Beukman

    Je gebrek aan argumenten spreekt boekdelen, Gааp.

    1. usb3.0

     Jou fascistisch denken des te meer, bij elke reactie!

    2. ElGuapo

     Je maakt aannames die je nooit kan weten slaponthewristman.

    3. Emile Takma

     Ik kan maar niet beslissen wie ik het meeste onnozel vind, Gerrit, Poepclown of Gapo. Voorlopig zet ik Gapo op één maar Gerrit is nipt tweede.

     1. usb3.0

      Wij kunnen heel goed uiteen zetten wie de grootste geesteszieke imbeciel is hier

     2. ElGuapo

      Ach schlemieltje als iemand die niks bereikt heeft of zal bereiken, 24/7 zijn plezier haalt uit dom praten, geen leven heeft buiten zijn stoeltje op de zolderkamer en die overduidelijk in de tdotp categorie valt een beslissing probeert te maken dan is dat wel een applausje waard.

     3. leukeditter

      dat je nog durft te reageren varken dat je bent

     4. Emile Takma

      Ik vergat leukeditter, die scoort ook hoog in de rangorde der onnozelen.

     5. ElGuapo

      Alweer een beslissing gemaakt om iemand toe te voegen…..applausje!

      Hondenbrokjes zijn op dus je moet het met alleen het applausje doen deze keer.

     6. vlekkenoplosser

      de meest onnozele reaguurder probeert een ranglijst onnozelheid samen te stellen.

      je gelooft soms je ogen niet over de onnozelheid alhier !

     7. Flengan

      Vermakelijk om de forumdebiel zo door de gehaktmolen te zien gaan. Het legertje van tegenstand groeit met de dag. Samen krijgen we de debiele slijkslurper wel onder contrôle.

      🙂

     8. usb3.0

      tamil heeft last van besluiteloosheid terwijl de rest dit niet heeft, de rest, op een paar fascistische tamil pleasers na, kunnen precies uiteen zetten wie hier de grootste geesteszieken imbecielen zijn.
      Daar hoeft men geen seconde over na te denken

    4. Flengan

     “Ik kan”

     Aldus de psychopathische narcist en forummongool.

  3. vlekkenoplosser

   bukhol vindt de corona regeltjes onzinnige kift. Gelukkig de tról is om !

   1. Beukman

    Zodra jij bent ingeënt mag ook jij Obama omhelzen, detergent. Begint het kwartje eindelijk te vallen?

    1. usb3.0

     Zie hier het intens zieke fascisten gedachtegoed van beukhoër

    2. ElGuapo

     Ook “detergent” klopt niet….het zou dan stain remover moeten zijn. Verschil tussen wasmiddel en vlekkenoplosser.

     Kan je nu echt helemaal niks goed doen fluitmans?

     1. Beukman

      Taalnazi.

     2. ElGuapo

      Zo leer je nog eens wat slaponthewristman.

 6. Vanduinen

  Alweer hypocriet? Het houdt niet op met die man!

  1. ElGuapo

   Alter ego nr 643?

  2. Flengan

   BAM!

 7. RvdBe

  Obama is zo,n nepfiguur die de ene dag om 1 of andere onbegrijpelijke reden de Nobelprijs voor de vrede in ontvangst neemt en de andere dag een recordtonnage aan bommen op het midden oosten dropt.
  Dat soort figuren geven nergens geen moer om.

 8. Mar

  Op tmz staan 2 foto’s en de afstand tussen de mensen is groter dan de opeengeplakte massa in een willekeurig club in Nederland voor de boel toch weer op slot ging.

  1. ElGuapo

   Andere foto’s ook even bekijken dan.

   1. Mar

    Waar?

    1. ElGuapo

     “Op tmz staan 2 foto’s”

     Er zijn meer foto’s!

     1. Mar

      Op de foto’s van o.a. servetten, bord eten en de tent staan geen mensen, pipo koeien

     2. ElGuapo

      Dan kijk je niet goed.

  2. usb3.0

   Wat denkt mar zelf, zouden de elite zich wél aan de regels houden?

 9. HD

  En hij heeft geluk dat hij zwart is, dan kan je dit gewoon maken.

  1. Emile Takma

   Elk nadeel hep zijn voordeel, en andersom.

   😎

   1. ElGuapo

    BergRijpt!

   2. Cootje

    Als je zwaar invalide bent heb je volgens mij alleen maar nadelen , en het ergste van alles is het afhankelijk wezen , zelfs vragen of je op het potje mag zulke lui mogen van mij een hele leven lang een uitkering krijgen wat die kunnen aan al die nadelen geen voordeel halen . Maar met sommige van die zielenpootjes hebt je totaal geen medelijden ethischs gezien moeten we lui die totaal ondergeschikt zijn voor een bijdragen in de maatschappij een van de beroemde D66 prikjes geven je hoort mensen niet te laten lijden

    1. Emile Takma

     Begrijp ik goed dat Cootje hier bepleit gehandicapten te euthanaseren?

     Ik verbaas met deze simpele man nergens meer over maar dit is wel kras.

     1. ElGuapo

      “Ik verbaas met deze simpele man nergens meer over maar dit is wel kras.”

      Jij niet bergRijpt?

     2. vlekkenoplosser

      nogmaals lezen hoef je je ook geen stomme vragen te stellen strónt vlé®k

     3. usb3.0

      Nee tamil dat begrijp jij volledig verkeerd maar iedereen weet wel dat jij het d666 gedachtegoed met hand en tand verdedigt.
      En er zijn er hier zat, heb ik gelezen, die je graag aan zouden willen pakken, en dan niet op de manier die jij graag zou willen natuurlijk

    2. Pauline Kummer

     Maak uw verhaal wat duidelijker. Korter.

     1. vlekkenoplosser

      Waarom komkommer , je begrijpt toch helemaal niets trút al is het overduidelijk en zeer kort

     2. usb3.0

      Geef 1 reden, wat begrijp jij nou weer niet

     3. Flengan

      Pauline alter ego van de forumdebiel

 10. HD

  Dan maar blank en geen feestje.

  1. Mar

   Daar denken jongeren anders over.

   1. usb3.0

    Jongeren die denken niet

    1. Mar

     Fijn dat je je dat toegeeft.

     1. usb3.0

      Wat dat jongeren niet nadenken? en dit is je antwoord ?

    2. Pauline Kummer

     Jongeren vegen de vloer aan. Daar zijn ze goed in!

     1. vlekkenoplosser

      wat probeer je te communiceren vaccinatiefascist ?

     2. ElGuapo

      Haal de komkommer maar weer uit je k*nt en stop deze weer terug in je mond want er komt niks nuttigs uit.

     3. usb3.0

      Dit zijn van die wokers die alleen maar rekening houden met hun eigen gevoelens

     4. Emile Takma

      “Haal de komkommer maar weer uit je k*nt en stop deze weer terug in je mond”

      Het gaat bergafwaarts met DDS.

      🤮

     5. ElGuapo

      Oh je leest wel af en toe schlemieltje?
      Mooi dan kan je gelijk even de vragen die ik eerder stelde beantwoorden.

     6. ElGuapo

      En doe nou niet alsof je vies bent van een komkommertje.

     7. usb3.0

      Het schijnt dat tamil van Marokkaanse komkwammers houdt

     8. ElGuapo

      Wel van die kleintjes dan.

     9. Flengan

      De forumdebiel staat met z’n kont vol tanden.

     10. Pauline Kummer

      @stainremover, wat trekt u toch zo aan in het fascisme?

     11. Pauline Kummer

      @stainremover, wat trekt u toch zo aan in het fascisme?

     12. usb3.0

      @Flengan 🤣

     13. Cootje

      Er zijn er die hoogopgeleid met een Familie van uitstekende komaf , die na de vloer aan vegen denken dat ze het weg kunnen schoppen , terwijl hun ouders bedoelde aan de weg timmeren dus het domme komt in de beste families voor ,

 11. vlekkenoplosser

  QUOTE Emile Takma 38 minuten geleden
  “Haal de komkommer maar weer uit je k*nt en stop deze weer terug in je mond”

  Het gaat bergafwaarts met DDS.

  🤮 end

  klopt strónt vlé®k , je bent de hoofdoorzaak van de neergaande spiraal hufter

 12. Evil Zorro

  Alexandria Ocasio-Cortez, zette maandag haar mondmasker op voor een foto met activisten op de trappen van het Capitool. Maar het was enkel voor de foto, want het ging meteen af.

 13. Mistgabel

  Al die mensen, inclusief MSM, die Trump vervloekten en om Biden smeekte, zitten nu met een seniele die alleen nog maar verdwaasd zit te raaskallen opgescheept.

 14. Freba

  Obama de enige president in de VS geschiedenis die twee ambtsperiodes oorlog voerde. De Nobelprijs voor de Vrede ontving??!! Een boekje liet schrijven en daar rond de 200.000.000 dollar aan overhield en Trump de maat nam/neemt. Obama=Gekleurde slaaf van Wallstreet. Links=jaloers Rechts.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.