DH210717 FVD in Purmerend 470

Thierry Baudet (FVD): 'Het ontrolt zich precies zoals wij zeiden... een afschuwelijke Brave New World

Politiekaug 31 2021, 10:28
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een 'leidend document' vrijgegeven waarin het gaat over een digitaal vaccinatiecertificaat. Thierry Baudet van Forum voor Democratie stelt dat dit het zoveelste bewijs is dat het allemaal precies zo gaat als hij al maanden geleden voorspelde.
De Zweedse commentator Henrik Palmgren is het opgevallen dat ze bij de WHO bezig zijn met een project dat draait om een digitaal vaccinatiecertificaat. Dit systeem wordt gebouwd, zegt hij, op blockchain en kan overal ter wereld toegepast worden. Het wordt ook nog eens gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation én hun vrienden van de Rockefeller Foundation.
https://twitter.com/Henrik_Palmgren/status/1432049463170715648
Het document kan hier gevonden en gelezen worden. Het is een pdf file, dus beschouw dit maar als een waarschuwing.
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet reageert geïrriteerd op het bekend worden van dit digitaal vaccinatiecertificaat-project. "Het wordt echt allemaal precies zo uitgerold als wij voorspelden," schrijft hij op Twitter. "Je kunt er de klok op gelijk zetten. En nog altijd zijn er zoveel mensen die het niet zien, die ons afdoen als 'complotgekkies' en die meehelpen met het doen ontstaan van deze afschuwelijke Brave New World…"
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1432591182849323015
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Eerder beweerde Baudet inderdaad al dat er zo'n digitaal vaccinatiecertificaat zou komen; dat dit bij het 'nieuwe normaal' zou horen dat de boven-ons-gestelden voor zich zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten