Farid Azarkan (DENK) prikt door gladde praatjes Mark Rutte heen: “Het is de man van vele leugens”

Farid Azarkan, fractievoorzitter van DENK, heeft vandaag een ijzersterk betoog gehouden over de werkwijze van demissionair premier Mark Rutte. ‘Het is de man van vele leugens, loze beloftes en mooie woorden’, aldus Azarkan die rest van de Tweede Kamer, en Nederland, waarschuwde voor de mooie woorden van Rutte. 

Azarkan liet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen zien dwars door de façade van VVD-leider Mark Rutte te prikken. Er gaat niks veranderen zolang Rutte het voor het zeggen heeft. Hij is nu al aan het voorsorteren op een nieuw neoliberaal kabinet, aldus de DENK-fractievoorzitter. En opnieuw zullen partijen in de mooie woorden van Mark Rutte trappen en hem daardoor aan een meerderheid helpen.

 

Azarkans betoog was vanaf het begin vlijmscherp, hij legde haarfijn uit dat Rutte al jaren hetzelfde trucje, succesvol, weet te gebruiken:

“Al die maatschappelijke problemen gaat Rutte niet oplossen. Het is wel klaar voorzitter, het is wel op. Het is de man van vele leugens. De man van de nietszeggende excuses. De man van de loze beloftes over transparantie en openheid, en al die radicale ideeën. Ik heb nog helemaal niks gehoord, he-le-maal niks. Het verbaast me voorzitter dat politieke partijen aan de ene kant de mond vol hebben van kritiek op dat falende beleid en het leiderschap van Rutte, maar tegelijkertijd alles op alles willen zetten om hem aan de macht te helpen. Voorzitter, mark my words. Rutte gaat opnieuw iedereen voor zijn neoliberale karretje spannen.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Haast beter kan het niet worden uitgelegd. De vele kritiek, veelal van de systeempartijen, op Rutte of zijn beleid, zijn veelal voor de bühne. De partijen die hard mee schreeuwen met kritische oppositiepartijen zijn dezelfde partijen die kort daarna Rutte opnieuw aan de macht helpen. Zo gaat het al jaren. Met name een partij als D66, die de mond vol heeft van bestuurlijke vernieuwing, doet er alles aan om zelf in het torentje te komen. Zelfs als dat betekent dat ze keer op keer de eigen kiezers bedriegen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. Albert Egberts

  Gaat DDS nog afstand nemen van de walgelijke bijdrage van Thierry Baudet in het debat?

  ht.ps://www.ad.nl/politiek/boosheid-om-woii-uitspraken-baudet-in-tweede-kamer-ook-rutte-kritisch~a7a5640e/

  ht.ps://twitter.com/rudybouma/status/1440952954933194752?s=21

  1. usb3.0

   In de kern heeft Baudet natuurlijk gelijk en dat is pijnlijk voor tamil

  2. vlekkenoplosser

   waarom zou dds dat doen strónt vlé®k ?

   1. Albert Egberts

    Het is verstandiger om niet te reageren op de strónt van de coprofiel Vlekkenoplosser; zijn onbedwingbare neiging met strónt te smijten zal er door verergeren.

    1. usb3.0

     tamil, je staat helemaal alleen hebt niemand enige bent een zielig onnozel pedöseksueeltje

     1. Albert Egberts

      Usb begint steeds vroeger op de dag over zijn obsessie, seks met kinderen.

      Zoek hulp, arme stumper.

     2. vlekkenoplosser

      je moet inderdaad hulp zoeken strónt vlé®k, hufter

      je bent een decadente hypocriete miesgasser die waarschijnlijk niet meer geholpen kan worden.

      je zieke gedachten met kinderen zijn gewoon walgelijk !!

     3. usb3.0

      tamil heeft het gelijk over sëks met kinderen, we zien hier de ranzigheid van deze pro-pedö

     4. Albert Egberts

      Coprofilie is een psychische afwijking die overigens minder psychisch belastend is dan de geaardheid waar usb mee worstelt.

     5. vlekkenoplosser

      inderdaad strónt vlé®k , je kan jouw verbale diarree het beste beschouwen als een serieuze afwijking waar waarschijnlijk geen genezing voor bestaat hufter.

     6. ElGuapo

      h**ps://www.psychologiemagazine.nl/artikel/gevoelloze-machines/

      Ga er wat aan doen kwakma!

    2. Xyz1234

     U bent bang en lag en dom bovendien. U leeft al meer dan 1,5 jaar in angst voor iets waarbij u 99.95% kans heeft om er niets ernstigs aan over te houden. Hoe heeft het zover kunnen komen met u? Bent u onzeker van aard misschien of zijn er andere onderliggende psychische oorzaken voor dit extreme gedrag en denken?

     1. Xyz1234

      Lag = laf

     2. Albert Egberts

      Als Xyz straks wordt besmet met het coronavirus gaat hij dan de ziekenhuiszorg weigeren ten gunste van hart- en kankerpatiënten die op een operatie wachten?

  3. GewoonJohan

   3 joodse organisaties, die de tweede wereld oorlog willen claimen omdat ze subsidies willen blijven vangen van de overheid, vinden dat we de zaken niet feitelijk mogen benoemen omdat we een herhaling uit de jaren 30 willen voorkomen.
   De stelling die Baudet maakt was volkomen juist.
   Er wordt een staat van apartheid gecreëerd waarin de ene bevolkingsgroep niet hetzelfde recht zal krijgen als de andere, mits ze zichzelf zullen onderwerpen aan de vaccinatie testen en privacy schendingen van de overheid.
   —-
   Het ergste is dat ouderen van nu, wiens ouders de oorlog daadwerkelijk hebben meegemaakt, dit zonder enig verantwoordelijkheids gevoel laten gebeuren.
   De hypocriete lobbies van Antifa en Black Lives Matters zijn nu opvalled stil gebleven, terwijl ZIJ door de straten renden als halvegaren en leuzen schreeuwden zoals : “Dit nooit meer!” of “Facisme nu niet!, nooit niet !”
   Waar zijn al die soja strijders nu ? Ze zien niet eens dat de socialisten (nazis) van toen , de socialisten van nu zijn.

   De bijdrage van Baudet is niet walgelijk maar confronteert de situatie waar we inzitten en probeert te voorkomen dat we bepaalde dingen opnieuw laten gebeuren.
   De walgelijke bijdrage komt door mensen zoals jij , de nieuwe nsb’ers van vandaag.

   1. Magyar

    Hear hear…..

    Men had zo alert moeten zijn toen Fortuyn door het slijk werd door dat linkse geteisem destijds, maar nee hoor die werd voor rotte vis uitgemaakt en zijn moord werd door hen georkestreerd.

   2. vlekkenoplosser

    precies ,

    Even voor het geheugen,

    * verboden voor joden
    * verboden voor zwarten
    * verboden voor ongevaccineerde

    Ze laten het gewoon gebeuren. kijk u even goed naar de lijsten met bijwerkingen !
    Waarom worden mijn grondwettelijke rechten geschonden door de Nederlandse regering ?

    1. Mr.blauw.sky

     Yep, vergelijken met het nazi regime van Hítler leven we nu in een hel, toen kon je als andersdenkende/afwijkende (communist, gehanducapte, neger, jood, homo , dissident) tenminste nog rustig over straat lopen zonder meteen door de geheime politie opgepakt te worden.

     Via via heb ik al gehoord dat er inmiddels mensen aan het onderduiken zijn.

     1. GewoonJohan

      Inderdaad.
      Een hele nare tijd waarin we een apartheid regime in volle gang zagen, en gelukkig duurde het niet lang voordat dit regime werd gestopt.
      Neemt niet weg dat we nu opnieuw aan het begin van een apartheid regime staan.
      In plaats dat we iets van onze geschiedenis hebben geleerd, zijn er idioten zoals jij die dit opnieuw laten gebeuren, en hier bewust aan bijdragen omdat ze “andersdenkenden” monddood proberen te maken door ze een “etiket” op te plakken.
      Mensen zoals jij zijn de vijanden van vrijheid.

    2. Mr.blauw.sky

     Yep, vergelijken met het nazi regime van Hítler leven we nu in een hel, toen kon je als andersdenkende/afwijkende (communist, gehanducapte, neger, jood, homo , dissident) tenminste nog rustig over straat lopen zonder meteen door de geheime politie opgepakt te worden.

     Via Vvia heb ik al gehoord dat er inmiddels ook al mensen aan het onderduiken zijn.

   3. LifeBuddy

    100%+++++++++++++++

   4. Albert Egberts

    GewoonJohan maakt pijnlijk duidelijk dat Baudet niet helemaal alleen staat in zijn racistische waanzin.

    1. vlekkenoplosser

     de strónt vlé®k moet het woord racisme nog veel misbruiken. Zo verliest de term dagelijks meer kracht.

     zijn ongevaccineerde een ras strónt vlé®k ?

     de strónt vlé®k zijn gewauwel is weer van generlei waarde

    2. usb3.0

     Racistische fascist tamil maakt het gelijk racistisch, naast dat tamil dit doet is het een feit dat deze geesteszieke een pedöseksuele simpele ziel is, een smeerlap

    3. GewoonJohan

     En jij maakt pijnlijk duidelijk dat vlekkeroplosser er compleet naast zit wat jou betreft.
     Hij gaf je teveel credits door jou te identificeren met een één-cellige.
     Als je al één hersencel had, dan is die zojuist compleet verloren gegaan.
     —-
     De definitie van racisme is “rassenhaat”.
     Volgens mij sprak Baudet niet over “rassen” maar over “uitsluiting”.
     Dat valt dus eerder onder “fascisme”

     De vraag nu aan jou.
     Ben je vóór of tégen uitsluiting van bepaalde bevokingsgroepen ?

    4. GewoonJohan

     Quote : “Ongevaccineerden worden nergens in buitengesloten, ze hebben met een eenvoudig te verkrijgen testbewijs dezelfde toegang tot horeca en evenementen als gevaccineerden.”

     Dus toch dwang om oneindige testen te ondergaan, of anders worden uitgesloten van het sociale leven.
     Lijkt mij niet “in alle vrijheid”.
     —-
     Quote :” Als je ook nog te lamlendig bent om een test- of herstelbewijs te halen houdt het inderdaad op.”

     Ah. Dus als je niet meegaat met de groep omdat je een andere geloofsovertuiging hebt, dan wordt je buitengesloten en krijg je het etiket “lamlendig” op je borst gespeld.
     Klinkt heel fascistisch volgens mij.
     Wat moet er volgens jou gebeuren met al deze “lamlendelingen” ?

     Quote :”Mensen die niet in staat of bereid zijn om een rijbewijs te halen worden ook buitengesloten van het rijden in een auto.”

     Ik denk niet dat je de staat van een levend wezen kunt vergelijken met een auto.

     Quote :”Is dat niet een vergelijkbare situatie, en zo niet, waarom niet?”

     Probeer je nu te zeggen dat we de joden uit de tweede wereldoorlog maar moeten vergelijken met een auto ?
     Snap jij je eigen woorden nog wel ?

     Zoals ik al zei.
     De ware fascisten en racisten zijn mensen zoals jij.
     Een gevaar voor de vrijheid.

     1. usb3.0

      Precies, de tamieltjes in onze maatschappij zijn een serieus gevaar….
      Ik ken horeca die gevaccineerden net zoveel ruimte geven als ongevaccineerden dus moeten door landsbeleid de gevaccineerden zich aan de beperkingen van de ongevaccineerden houden….

     2. usb3.0

      Dus niet door ongevaccineerden maar door het beleid dat wordt opgelegd door vaccinatiedrammers en coronaimbecielen

     3. Albert Egberts

      “ Probeer je nu te zeggen dat we de joden uit de tweede wereldoorlog maar moeten vergelijken met een auto ?
      Snap jij je eigen woorden nog wel ?”

      Nee, ik vergelijk het halen van een coronapas of testbewijs met het halen van een rijbewijs.

     4. usb3.0

      tamil bagatelliseert de medisch geheime gegevens van mensen met een rijbewijs die met vaardigheid te maken hebben en niets met persoonlijke medische geheime gegevens.
      Je bent echt debiel als je dit normaal vindt en het verschil of onderscheid niet kan maken….

     5. GewoonJohan

      Quote :”Nee, ik vergelijk het halen van een coronapas of testbewijs met het halen van een rijbewijs.”

      Dat zeg ik.
      Dus jij vergelijkt de medische staat van een mens met het behalen van een vaardigheid over een machine ?
      In andere woorden keur jij dus goed, dat de overheid de baas is over jou lichaam en niet jij zelf, en dat mensen die dit een inbreuk vinden op hun persoonlijke vrijheid en veiligheid, maar moeten worden buitengesloten van de rest van de samenleving, en moeten worden weggezet als “lamlendeling”, omdat ze zich niet willen onderwerpen aan een “vaccin” dat nooit getest is en waarvan bekend is dat ze nare bijwerkingen hebben.

      Zeg eens eerlijk.
      Vind jij dat Jozef Mengele een goede man of een slechte man was ?

     6. vlekkenoplosser

      strónt vlé®k vindt het normaal dat gezonde mensen elke 24 uur bewijzen met een test dat ze gezond zijnn

      strónt vlé®k heeft ze niet op een rijtje de eencellige dat is duidelijk
      Dit soort vaccinatiefascisten zijn een gevaar voor de maatschappij in de dop en de nieuwe SS.

     7. vlekkenoplosser

      Wat Jozef Mengele uitvoerde aan medische experimenten hebben ze veroordeeld.
      Wat de staat uitvoert aan medische experimenten uitvoert juichen ze toe.

      Fase 3 &4 van een experimentele gentherapie uitvoeren op mensen is een misdaad tegen de mens ! Hoe heeft het ooit zover kunnen komen Johan?

     8. GewoonJohan

      Quote :”Dit soort vaccinatiefascisten zijn een gevaar voor de maatschappij in de dop en de nieuwe SS.”

      Een geslagen spijker op de kop.

     9. ElGuapo

      Het is een verspilling van woorden Johan….straks als het weer te moeilijk voor schlemieltje zal worden komen de q.e.d., smileys of andere ultradomme opmerkingen naast de reeds gegeven domme opemerkingen

     10. Fax uit Darmstad

      A.E.
      U is een niet bestaand persoon.

     11. GewoonJohan

      Quote:”Hoe heeft het ooit zover kunnen komen Johan?”

      xbox , facebook, hollywood en vooral de indoctrinatie op scholen waar ze het “socialistische links” hebben vedraaid naar “extreem rechts”.
      Een hakenkruis wordt geassocieerd met extreem rechts terwijl de Nazi partij toch echt socialistisch was. Extreem links dus.
      Vandaar dat Joden niet getolereerd werden en Palestijnen wél.

      Ze hebben het goed gespeeld in al die jaren.
      Hun plan was om ons te onderwerpen in de jaren 30, maar het was ze niet gelukt.
      De echte criminelen hebben nooit in Neurenberg gestaan, en hebben hierdoor hun plan kunnen smeden in de laatste 75 jaar.
      B*ld*er*berg.

      Wat hebben ze gedaan ?
      Ze hebben de schuld van socialisme afgeschoven op “extreem rechts” ,waardoor we zijn vergeten dat het socialisme met de rode vlaggen en zwarte hakenkruizen wapperden, en de joden afdroegen naar vernietigingskampen.

      Hierdoor kunnen ze nu opnieuw het socialisme invoeren als een “cool” beleid voor de onwetende en geindoctrineerde jongeren, die denken dat ze tegen racisme en fascime zijn , terwijl ze het eigenlijk ten volle steunen.

      Vroeger waren het de zwarten en nu zijn het de witten.
      Het maakt voor deze groot kapitaalbezitters niets uit, zolang we maar met elkaar bezig blijven.
      Groepen zoals BLM en Antifa zijn de nieuwe SS.

     12. GewoonJohan

      Quote :”Het is een verspilling van woorden Johan….straks als het weer te moeilijk voor schlemieltje zal worden…”

      Ik weet het.
      Maar ik ga die “toren van babbel” steen voor steen afbreken, tot zelfs de heipalen zijn verdwenen.
      Geen kans geven aan dit soort idioten en wegvagen met feiten.
      Misschien dat je er in ieder geval iemand anders mee wakker kunt maken.

     13. vlekkenoplosser

      je hebt er weinig voor nodig om die toren af te breken , de strónt vlé®k zet je met een herdersmatje keer op keer schaakmat

      vervolgens ontwaakt de taalnazi bij de strónt vlé®k en weet je ,

      game – set – match

     14. Harry Haller2

      GewoonJohan: “Maar ik ga die “toren van babbel” steen voor steen afbreken, tot zelfs de heipalen zijn verdwenen.”

      Daar heb jij de skills niet voor Johan. Dan moet er toch echt iemand van zwaarder kaliber komen.

     15. Albert Egberts

      “ die met vaardigheid te maken hebben en niets met persoonlijke medische geheime gegevens”

      De QR-code geeft alleen maar aan of je wel of niet gevaccineerd bent. Meer medische gegevens zitten er niet in.

     16. vlekkenoplosser

      domme arrogante decadente strónt vlé®k

      Als de QR code iets zegt over het wel of niet gevaccineerd zijn vertelt de code dus een medisch dossier domme jongen

     17. GewoonJohan

      Quote :”Daar heb jij de skills niet voor Johan. Dan moet er toch echt iemand van zwaarder kaliber komen.”

      Probeer het uit zou ik zeggen.
      Maar wel achteraan sluiten in de rij aub.

     18. Harry Haller2

      Johan is voorzien van een ego zo groot als zijn waterhoofd. Hij waant zich een hele Piet, ouweneelt aan een stuk door en denkt dat hij wat te zeggen heeft. Verder dan dom gebral komt het niet.

      Precies het sukkeltje dat vroeger bij gymnastiek altijd overgeslagen werd.

     19. usb3.0

      “ De QR-code geeft alleen maar aan of je wel of niet gevaccineerd bent. Meer medische gegevens zitten er niet in.”

      De QR staat voor; het onethisch vragen naar medische geheime gegevens..
      Je bent een ongelofelijke klootzak als je de integriteit van mensen niet respecteert, het gaat niemand wat aan of je wel of niet bent gevaccineerd, het zijn namelijk medisch geheime gegevens wat onethisch is om te vragen aan mensen…
      Jij, met je achterlijk bagatelliserende lichtzinnigheid, zal moeten respecteren dat mensen dit zullen beschermen.
      Het is schandalig dat door types als jij, ziekmakende maatregelen worden getroffen om mensen buiten te sluiten, waar jij zo een enorme voorstander van bent…

     20. Albert Egberts

      “het zijn namelijk medisch geheime gegevens wat onethisch is om te vragen aan mensen…”

      De QR-code zegt alleen maar of je gevaccineerd bent of niet. Dat kun je lastig medische gegevens noemen, beter kun je het vergelijken met het vragen naar het rijbewijs of een toegangskaartje. Het vragen naar een identiteitsbewijs (waar hier niemand over piept) gaat al weer veel verder.

     21. ElGuapo

      “Daar heb jij de skills niet voor Johan. Dan moet er toch echt iemand van zwaarder kaliber komen.”

      Is het weer die tijd van de maand Barry en zijn je maandverbandjes op?

     22. GewoonJohan

      Quote :”Johan….ego….zijn waterhoofd….hele Piet….ouweneelt..dom gebral..”

      Ik mag hopen dat ik hier te maken heb met iemand van onder de 12 jaar.
      Dan zou ik er nog enigzins om kunnen lachen.
      Maar ik ben bang dat ik hier te maken heb met een volwassen persoon zonder enige levensbetekenis.

      Quote :”Precies het sukkeltje dat vroeger bij gymnastiek altijd overgeslagen werd.”

      Nou nee. Niet bepaald.
      Ik was één van die beslissende factoren binnen het winnende team.
      Daarnaast had een hoop geweldige schoolvriendinnen waar ik een ontzettende leuke tijd mee heb gehad, en op dit moment woon ik in een warm land, en in een heerlijk huis dat staat op een (lees:Mijn) landgoed van 2 hectares.

      Ik weet dat je zo reageert en dat je aan het grote-mensen-gesprek mee wilt doen omdat je waarschijnlijk een hele hoop aandacht tekort komt thuis, dus ik zal het dan maar vragen.
      Hoe is het bij jou op de zolderkamer ?
      Kunnen we jou als medemens ergens mee helpen ?
      Zal ik jou het telefoonnummer geven van een professional in Nederland, waarmee je eens kunt praten ?
      Ik ben de slechtse niet knul.

     23. Harry Haller2

      Albert Egberts: “De QR-code zegt alleen maar of je gevaccineerd bent of niet.”

      Dat is correct.

     24. usb3.0

      Je spreekt jezelf tegen domoor, je hebt erkent dat de onethische QR code medische gegevens bevat en nu ontken je dit?

      Jij bent een imbeciel die geen respect heeft voor andermans integriteit, doet wat luchtig over medische gegevens die jou helemaal niets aangaan en de rest van de wereld ook niet, jij bent diegene die hier moeilijk over doet, je irriteert door te suggereren dat een vaccinatie (medische geheime gegevens) gelijk staat aan een rijbewijs (waar slechts vaardigheden zijn beoordeeld).
      Je bent volledig buiten elke realiteit als je zo over het recht van mensen denkt.
      Gasten als jij zijn een serieus gevaar voor de vrijheid van mensen in Nederland.
      Ze moeten jou opsluiten en uiteraard voor je eigen veiligheid chemisch castreren..

     25. Harry Haller2

      Die malle Johan: je prikt hem even en hij loopt leeg in eindeloze zelfoverschatting. Wat een windbuil en bal gehakt. Maar wel heel gewoon gebleven – gewoon Johan.

      Als je hier wat vaker kwam zou je weten dat ik je vader kon zijn en eveneens in het buitenland woon, in een van de mooiste natuurgebieden van Europa.

      Ga je nog lang door met stupide zwetsen, opschepper?

     26. usb3.0

      Jammer jullie beide vallen best mee

     27. Albert Egberts

      “Je spreekt jezelf tegen domoor, je hebt erkent dat de onethische QR code medische gegevens bevat en nu ontken je dit?”

      erkend

      De QR-code bevat geen medische gegevens, informatie over de gezondheid of het medisch dossier van betrokkene, maar alleen maar de vraag of iemand gevaccineerd is. Dat kan ik met de beste wil van de wereld geen medische informatie noemen. Dan zou het vragen naar een rijbewijs namelijk ook medische informatie betreffen, het bezit van een rijbewijs impliceert namelijk dat je gezond genoeg bent om een auto te besturen.

     28. vlekkenoplosser

      strónt vlé®k snapt nog niet dat vaccinatie een medische handeling is

      strónt vlé®k is te dom om de feiten te zien

     29. GewoonJohan

      Quote:”Als je hier wat vaker kwam zou je weten dat ik je vader kon zijn…”

      Dat maakt je dus nóg triester dan ik me al voorstelde.
      Inhoudelijk ben je nog nergens op ingegaan en je maakt jezelf alleen nog maar belachelijker op deze manier.

      Ik denk niet dat jij mijn vader zou kunnen zijn, tenzij je al hard op weg bent naar de 90.
      Het zou in principe wel kunnen als ik je antwoorden zo bekijk, omdat het een bekend gegeven is, dat de hersencellen van oudere mensen in een snel tempo achteruit kunnen gaan.
      Daarnaast zou het genetisch absoluut niet kunnen, omdat kapotte genen simpelweg niet in mijn familie voorkomen.

     30. Harry Haller2

      GewoonJohan: het prototype van de grote bek zonder inhoud, de schreeuwerd die verguld is met zichzelf, de lamlül die altijd het hoogste woord heeft maar helaas niets heeft te melden en nooit heeft gehoord van introspectie, de ouweho*er die maar eindeloos doorklept: als hij zichzelf maar hoort, dan is hij tevreden. Weet je zeker dat je geen broertje van Branzino bent? Die kan ook doorgaans 50% van zijn tekst schrappen, maar doet dat helaas niet.

      Heb je dat landgoed van je nu verdiend met dru*gs of als schreeuwende standwerker?

     31. usb3.0

      Je liegt tamil en spreekt jezelf weer tegen.
      Jouw definitie van medische gegevens klopt niet natuurlijk.

      “ het bezit van een rijbewijs impliceert namelijk dat je gezond genoeg bent om een auto te besturen.”

      Nee hoor doet een rijbewijs niet, het zegt slechts dat men een rijvaardigheidstraining hebt gedaan en daarvoor is geslaagd.
      De onethische QR code deelt medische geheime gegevens en daar valt vaccinatie ook onder domoor….
      En door deze gang van zaken ben jij het type die vindt dat mensen moeten worden buitengesloten van alle sociale gelegenheden..

     32. GewoonJohan

      Quote :”GewoonJohan: het prototype van de grote bek zonder inhoud..”

      Nee hoor. Reacties van mij met enorm veel inhoud waar jij nog geen enkele keer op hebt gereageerd.

      Quote :”..de schreeuwerd die verguld is met zichzelf..”
      Ik weet dat jij als een plastic smaragd óók genoegen zou nemen met minder dan 9 karaat, maar ik ben toch écht van GOUD.

      Quote:”de lamlül die altijd het hoogste woord heeft”..

      Dat klopt niet want ik ben hier niet altijd. Ook vanwege 7 uur tijdverschil.
      Maar maakt niet uit. Ga door met je tirade.

      Quote:”…maar helaas niets heeft te melden en nooit heeft gehoord van introspectie..”

      Ik heb een heleboel gemeld vergeleken met je eigen reacties.
      Je zou inderdaad eens op jezelf moeten autoreflecteren.
      Misschien is het EPR model iets voor jou zodat jij en je psychiater jezelf beter kunt bestuderen, en wellicht nog een beetje kunnen bijsleutelen voordat het te laat is.

      Quote:”…de ouweho*er…broertje van Branzino bent?… helaas niet.”

      Okay, deze cryptologie kan ik niet ontleden.
      Volgens mij ben je totaal de realiteitszin verloren en moet je nodig eens naar buiten gaan om wat frisse lucht in te ademen.

      Quote: “Heb je dat landgoed van je nu verdiend met dru*gs of als schreeuwende standwerker?”

      Nee, dat heb ik verdient met intelligentie en hard werken.
      Je hebt nu eenmaal succesvolle mensen, minder succesvolle mensen en landlopers.
      Jij bewijst dat success niet voor iedereen is weggelegd.

     33. Harry Haller2

      Helaas moet wij melden dat GewoonJohan niet is geslaagd voor het toelatings.examen van DDS.

     34. GewoonJohan

      Quote:”Helaas moet wij melden dat GewoonJohan niet is geslaagd voor het toelatings.examen van DDS.”

      Heb je die oneliner ingestudeerd op de cricketclub ?

     35. ElGuapo

      “Helaas moet wij melden dat GewoonJohan niet is geslaagd voor het toelatings.examen van DDS.”

      Dat zie ik en anderen waarschijnlijk toch anders Barry Baller.
      Ik zou maar stoppen want je zet jezelf steeds meer voor paal.
      Kom terug als je maandverbandjes hebt gekocht en gebruikt uiteraard.

  4. september

   Hei is gewoon een idiote bijdrage . En die dat wel goedkeuren zijn net zo idioot zoals usb.3.0 en ook GewoonJohan. Maar ja ze weten toch niet beter

   1. GewoonJohan

    Kun je me ook vertellen waarom het zo’n idiote bijdrage is ?
    Verrijk ons eens met jou visie.

    1. Albert Egberts

     Het is eigenlijk triest dat je mensen nog moet uitleggen dat een vergelijking van de coronapas met de Jodenster c.q. de vergelijking van het vaccinatiebeleid met de Holocaust te ranzig voor woorden is en bovendien volledig gestoord.

     1. ElGuapo

      Toch wel triest dat schlemieltje niet bij het onderwerp blijft over de leugens en loze beloftes van pinokkio en dit probeert te veranderen naar Baudet.

     2. usb3.0

      Maar tamil is wél voorstander van het, zoals in de 2de Wereldoorlog ook gebeurde, buiten sluiten van mensen….

     3. GewoonJohan

      Kun je wel verontwaardigd doen maar uiteindelijk blijft de vergelijking hetzelfde.
      Beiden gevallen zijn een vorm van uitsluiting.
      Niemand had verwacht dat de Joden naar vernietigingskampen zouden worden gestuurd, en vele duitsers en ook nederlanders hebben meegedaan aan deze uitsluiting zonder stil te staan bij de gevolgen.
      Het is makkelijk om te zeggen achteraf :”wir haben das nicht gewusst.”
      Maar ze hebben het wél laten gebeuren, en nu laten mensen zoals jij het opnieuw gebeuren.

      De echte racist en fascist onder ons zijn mensen zoals jij, die andere mensen monddood proberen te maken of als “gestoord” labelen, omdat ze feitelijke waarheden aan het licht brengen waarover een dialoog moet worden gevoerd.

     4. usb3.0

      BOEM

     5. Albert Egberts

      Mensen die zich niet laten vaccineren kunnen daar in vrijheid toe beslissen, Joden konden niet in vrijheid besluiten zich niet te laten vervolgen.

      De vergelijking slaat als kut op Dirk en wordt alleen gemaakt door onnozelen dan wel mensen met kwader trouw.

     6. Albert Egberts

      “ buiten sluiten van mensen….”

      Ongevaccineerden worden nergens in buitengesloten, ze hebben met een eenvoudig te verkrijgen testbewijs dezelfde toegang tot horeca en evenementen als gevaccineerden.

      Dit is demagogische onzin.

     7. usb3.0

      tamil je bent een dom figuur die mensen buiten wenst te sluiten, en met het buitensluiten van mensen ben jij hetzelfde als de nazi’s in de 2de Wereldoorlog.

     8. vlekkenoplosser

      hoe noemt de strónt vlé®k het dan als de toegang wordt ontzegd !

      de strónt vlé®k scandeert inderdaad demagogie de volksmenner

     9. usb3.0

      “ Ongevaccineerden worden nergens in buitengesloten”

      Juist wel tamil dat worden ze wel, maar jij bent zo verschrikkelijk dom dat je dit niet eens ziet.
      En je moet natuurlijk helemaal je smoel houden over testen, die slaan nergens op en maken dat mensen zouden moeten bewijzen dat ze gezond zijn, het vragen naar medisch geheime gegeven is onethisch, vals en schandalig, dus wordt men keihard buitengesloten net als de joden….

     10. GewoonJohan

      Je kunt in “vrijheid” beslissen om je niet te laten vaccineren, zodat je daarna kunt worden buitengeloten van het sociale leven.
      Dat lijkt mij toch erg overeenkomen met een “vervolging”, nadat je de verkeerde keuze hebt gemaakt.

     11. vlekkenoplosser

      verboden voor joden

      verboden voor zwarten

      verboden voor ongevaccineerde

      de strónt vlé®k gaat vast de veschillen uitleggen

     12. usb3.0

      Ik zie dat tamil volledig uitgekotst wordt hier dat tamil keihard om z’n oortjes wordt geslagen met feitelijke argumenten, tamil wordt uitgespuugd

     13. Albert Egberts

      Ongevaccineerden worden nergens in buitengesloten, ze hebben met een eenvoudig te verkrijgen testbewijs dezelfde toegang tot horeca en evenementen als gevaccineerden.
      Als je ook nog te lamlendig bent om een test- of herstelbewijs te halen houdt het inderdaad op.

      Mensen die niet in staat of bereid zijn om een rijbewijs te halen worden ook buitengesloten van het rijden in een auto. Is dat niet een vergelijkbare situatie, en zo niet, waarom niet?

     14. Albert Egberts

      “ verboden voor joden

      verboden voor zwarten

      verboden voor ongevaccineerde”

      De vergelijking is idioot. Je kunt ervoor kiezen om je niet te laten vaccineren, niet of je Jood of zwart bent.

     15. usb3.0

      Jawel tamil, dat worden mensen die niet zijn gevaccineerd wel, tamil is net als al die mensen die in de 2de Wereldoorlog die ontkende dat joden werden buiten gesloten, sterker nog, daar ook niets tegen deden…
      Daarnaast is het moeten aantonen dat je gezond bent middels het deken van medisch geheime gegevens onethisch, abject, vals en schandalig.
      tamil is het type nazi die een beetje lacherig doet over mens onterende testen….

     16. usb3.0

      tamil je bent gewoon dom

    2. ElGuapo

     Dat gaat niet lukken aangezien spermtember duidelijk niet helemaal geestelijk in orde is.

  5. Nostradamus

   Gaat DDS nog afstand nemen van de dagelijkse walgelijke bijdragen van Albert Mol in het debat?

   1. ElGuapo

    😂🤣😂

  6. AS210854

   Tak jij bent net zo erg als die drama koningin van ddd66, die dacht nl dat ze in het theater een drama voorstelling aan het geven was, ipv een debat aan het voeren was in de kamer.

 2. Piet Klein

  Tijdens de afgelopen coronacrisis was het onmogelijk om de zorgsalarissen te verhogen het beste wat de zorgmedewerkers konden krijgen was en applaus.

  Nu vecht Rutte voor een volgend kabinet waarbij in de afgelopen periode al z’n kaarten verspeeld heeft. Links PvdA/Groenlinks werd de wacht aangezegd. CU werd gedumpt. Zijn anker D66 met Kaag helpt zich zelf in de vernieling. En nu is Rutte bereid alles in te zetten om maar aan de macht te blijven. Niet onaanzienlijke snoepjes worden op het boord gegooid. Huurdersheffing mag zomaar van tafel. Zorgmedewerkers kunnen nu in eens wel opslag krijgen als hoewel Rutte het hoogste gezagsorgaan de Tweede Kamer negeert en de burger er voor wil laten betalen.

  Azarkan heeft gelijk als hij wederom constateert dat Rutte een man is die kan liegen, bedriegen, kan draaien. Het is zo duidelijk dat het Rutte om Rutte gaat en niets anders.

  Volgens zijn coalitie gaat het economisch goed, leent hij zich helemaal krom en nog steeds verliezen Nederlanders koopkracht, huizen die niet te betalen zijn, energie en voedsel dat duurder wordt. Steeds meer mensen komen in de verdrukking. Steeds meer mensen moeten naar de voedselbank, steeds meer jongeren komen niet meer aan de huis. Maar niets is te duur als het Rutte om Rutte gaat. Rutte die hoopt in dit debat zieltjes te winnen in de Tweede Kamer. Trap er niet is en kom op voor de mensen die in de verdrukking raken, die naar de voedselbank komen, die in geen jaren aan een huis kunnen komen stuur Rutte weg.

  1. Mistgabel

   Maar een miljard voor Boa’s kunnen ze wel opeens toveren.
   Ic’s en personeel had je daarvan kunnen bekostigen/uitbreiden, zodat de “druk” ervan af is. maar dan hebben ze geen angstscenario’s meer om mee te dreigen.

  2. Heinzs

   @Piet…net niet! Met twee vingers in de neus, Rutte wordt het heus die een volgend kabinet leidt.

 3. Heras

  Het vertrouwen van de kiezer in dit demissionaire kabinet, is tot het nulpunt gedaald.
  Schoothondje zijn het: bananenkabinet zonder visie.

 4. Albert Egberts

  Opmerkelijk: het NOS-journaal besteedt uitvoerig aandacht aan Thierry Baudet en DDS zwijgt al over hem al een dag als het graf.

  1. Fax uit Darmstad

   A.E.

   U is een niet bestaand persoon.

   1. september

    Iedereen is dat hier,ze hebben hier allemaal nicknamen die sommigen vaak veranderen

  2. vlekkenoplosser

   deed de strónt vlé®k dat maar “zwijgen als het graf ” zou de sfeer zeer ten goede komen