Geert Wilders (PVV) ageert tegen zelfhaat: 'Ons geld, onze soevereiniteit en onze cultuur worden collectief de grens overgegooid'

Geert Wilders (PVV) ageert tegen zelfhaat: 'Ons geld, onze soevereiniteit en onze cultuur worden collectief de grens overgegooid'

Geert Wilders over de woke-gekte tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen

Geert Wilders ageerde gisteren tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen tegen de genormaliseerde zelfhaat in ons land. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden dat we klakkeloos ons geld naar Zuid-Europa of de derde wereld sturen. Ondertussen hevelen we steeds meer macht over na supranationale instanties én wordt ons bijgeleerd dat onze eigen cultuur fout is. Met deze collectieve zelfhaat moeten we afrekenen, aldus een vurige Wilders tijdens de Algemene Beschouwingen.

Met name D66 moest het gisteren ontgelden bij het begrotingsdebat. Geert Wilders ziet namelijk in D66 een van de grootimporteurs van de zogeheten 'woke-dictatuur'. De woke-dictatuur legt een verstikkende sociale druk op waarin we moeten afrekenen met 'foute woorden' of onze eigen cultuur. Van woorden zoals blank tot aan een kinderfeest met Zwarte Piet, het is allemaal hartstikke fout volgens deze woke-lieden.

De Dagelijkse Standaard

Maar volgens de PVV-leider is dit onzin, het is een vorm van ernstige zelfhaat. Er is namelijk niks fout aan dit soort dingen. We moeten snel en hard afrekenen met deze vorm van zelfhaat.

?ref_src=twsrc%5Etfw

"Jullie kunnen mijn rug op, de rambam krijgen. Nooit zullen wij ons aanpassen aan jullie zelfhaat. Nooit. Wij zijn trots op wie we zijn. Wij zijn geen racisten als we blanken blank en zwarten zwart noemen. Want feiten zijn feiten. Wij zijn trots op onze Gouden Eeuw, op onze nationale helden als Piet Hein. En niemand, maar dan ook niemand, neemt dat van ons af."

Wilders kon het parlement niet duidelijker maker dat zijn partij, de PVV, niet van plan is om te buigen voor de giftige woke-ideologie. Hoe erger de politieke correctheid zal worden, hoe harder de PVV kenbaar zal maken dat we ons nergens over hoeven te schamen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Terwijl vele partijen over elkaar heen vallen wat betreft deugen, wil de PVV hard afrekenen met de deugcultuur. Dat heeft Wilders gisteren goed duidelijk gemaakt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties