Filmpje! Gideon van Meijeren (FVD) vernietigt de ‘onafhankelijke rechtspraak’ (haha) in Nederland

In het parlement – een commissievergadering – heeft Gideon van Meijeren vandaag op ongekende wijze de vloer aangeveegd met de zogenaamde onafhankelijke rechtspraak in ons land. Want, zegt hij, die bestaat helemaal niet. Rechters zijn zwaar afhankelijk van de politiek. En dat verklaart natuurlijk precies waarom ze uitspraak na uitspraak doen die het partijkartel goed uitkomt.

Het gebeurt niet zo heel vaak dat er harde waarheden gesproken worden in het parlement. Dus wanneer dat dan wél gebeurt, nou, dan moeten we daar even extra aandacht aan besteden. Dit is het geval met deze bijdrage van Gideon van Meijeren bij een commissievergadering vandaag. Want wat de FVD’er daar deed is het complete systeem van rechtspraak in ons land slópen. Hij liet er werkelijk niets van heel.

Natuurlijk heeft Van Meijeren honderd procent gelijk over de zogenaamde “onafhankelijke rechters” in ons land. Dat zijn ze helemaal niet. Het is allemaal schijn. Net zoals de hele democratische rechtsstaat schijn is, en “de controle van het parlement op de regering” dat ook is.

Alles is één grote theatershow. We doen net alsof de macht verdeeld is (Trias Politica). Maar feitelijk is het allemaal nép.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. Monty

  ”Want wat de FVD’er daar deed is het complete systeem van rechtspraak in ons land slópen. Hij liet er werkelijk niets van heel.”

  Het wordt nu dus hervormd door FvD nu ze het gesloopt hebben.

  Of blijft toch alles bij het oude.

  1. usb3.0

   Je bent een zwetser die veelal vervalt in oude koeien uit de sloot haken!!

   1. Albert Egberts

    halen

    1. Fouwels

     Mongool

  2. Nostradamus

   Echt, niet eens een zeldzaam domme opmerking want je loopt er van over Mindy.

   En wist je dat ik mij door de coronapas steeds meer een Jood voel in iNazi Duisland? Waar wellicht een iNationaal SOCIALISTISCHE bondskanselier aan de macht komt voor de Duitse Arbeiders in die Partij?
   Of een neger in Zuid-Afrika ten tijden van de apartheid. Nu mag je nog met een test naar een restaurant maar hoe lang nog voordat je gevaccineerd móét zijn?

   1. Monty

    Als jij je zo voelt zal je wel erg bang zijn om de straat nog op te gaan.
    Bang om ieder moment opgepakte te kunnen worden of dood geknuppeld omdat je niet bent gevaccineerd.

    Of ken je deze angst toch niet als je straks de straat op gaat?

    1. usb3.0

     Wat denkt monty dat er gebeurt als een ongevaccineerde een festival, eetcafé, bioskoop of theater bezoekt en zich niets aantrekt van de achterlijke coronapas?

     1. Monty

      Ik denk dat er niks gebeurd maar Nostradamus denkt dat hij wordt dood geslagen door een groep gevaccineerden of zal worden afgevoerd om vervolgens te verdwijnen in een quarantaine hotel usbtje.

      Wat denkt usbtje dat er met Nostradamus zal gebeuren.
      Heeft usbtje ook een antwoord of komt er weer een tegen vraag?

     2. Nostradamus

      Mindy denkt te weten wat ik denk. Een echt viswijf 😂😂🤣🤣😂😂

      Mindy realiseerd niet dat het 1933 is en nog geen 1940. De coronapas is de omgekeerde davidsster. Maar hoe lang duurt het voordat de ongevaccineerden voor het gemak zichtbaar moeten maken dat ze niet gevaccineerd zijn en als paria’s behandeld kunnen worden door de Mindy’s.

      We kunnen het nu nog stoppen als we erop blijven hameren “DIT NOOIT WEER”. We gaan het zien.
      Gelukkig is er in de M S M al aandacht voor die 10.000 vrouwen met menstruatiestoornissen. Zo te horen ben jij er daar één van Mindy. Nummer 10.001.

     3. Monty

      ”dat het 1933 is en nog geen 1940.”

      Nostradamus denkt dat vanaf 1940 de gewelddadigheden tegen de Joden begonnen.
      Nostradamus benoemd niet het geweld tegen de negers in Zuid-Afrika tijdens de apartheid die dagelijks zonder aanleiding werden doodgeslagen.

      Voel jij je werkelijk zo bedreigd als een Jood of Neger als je de straat opgaat?

      En wat betreft die vrouwen, hoeveel vrouwen zijn er inmiddels zwanger geraakt en bevallen van gezonde kinderen?
      Ik heb nog geen alarmerende berichten gelezen dat opeens gevaccineerd vrouwen niet meer zwanger zijn geworden.

     4. usb3.0

      monty begrijpt niet wat ik zeg, en probeert het gesprek vooral niet bij zichzelf te houden en schermt met Nostradamus.
      Maar ik zal je vertellen dat ongevaccineerden opgepakt worden als men zich niet aan de zieke coronaregeltjes houdt, sterker nog monty!, mensen die demonstreren voor een eetcafé worden zonder pardon afgevoerd of is monty een achterlijke imbeciel die dit ontkent?
      Mensen worden zonder pardon de toegang ontzegt bij bv een mc donalds en dat is een heel klein iets, dus wat als men als ongevaccineerde de theaters bezoekt en gewoon doorloopt? monty! wat denkt monty dat er dan gebeurt?..

     5. usb3.0

      monty begrijpt niet dat de jacht op de joden heel klein begon in en rond 1933, Nostradamus heeft natuurlijk gelijk en door de warrigheid in monty’s reactie blijkt dit ook angstvallig, monty draait het gesprek naar de néger.
      Verlegt de aandacht om maar geen mening te hoeven geven over de gang van zaken in Nederland, monty bagatelliseert de boel gewoon…

     6. Monty

      ”jacht op de joden heel klein begon in en rond 1933,”

      Usbtje maakt zich zorgen dat er een jacht op niet gevaccineerden zal komen.

      Over een poosje zullen niet gevaccineerden corona gehad hebben al dan niet met of zonder ernstige bijwerkingen.
      De corona pas is dan niet meer nodig.

      Echt blijft een Jood een Jood en een neger een neger daar konden zij niks aan veranderen usbtje.

      ”monty draait het gesprek naar de néger.”
      Wie voelt zich als een neger in Zuid-Afrika tijdens de apartheid usbtje?
      Zijn niet mijn woorden maar van Nostradamus.

     7. Nostradamus

      Hey Mindy, waar heb ik in bovenstaande gezegd dat al die vrouwen met menstruatiestoornissen onvruchtbaar zijn geworden?
      Ik zal niet ontkennen dat er een mogelijkheid is. En is er ook maar één van die vrouwen zwanger geworden? Waar haal jij toch die verhalen vandaan. Of zoals gewoonlijk, FAKE NEWS…

      Maar echt weer zo’n domme opmerking “hoeveel vrouwen zijn er inmiddels zwanger geraakt en bevallen van gezonde kinderen?”
      Zet dat eens naast het aantal maanden dat gevaccineerd wordt bij jonge vrouwen?

      Echt weer te dom voor woorden…

 2. vlekkenoplosser

  Ach , in Duitsland was drie dagen voor de verkiezingen de uitslag al zichtbaar in het journaal !

  Onafhankelijk ? wie of wat is nog onafhankelijk ?
  h**ps://clubderklarenworte.de/wp-content/uploads/2021/09/Netzwerkanalyse-Corona-Komplex.pdf

  of deze
  h**ps://www.bitchute.com/embed/cHMwZURVEQMs/?feature=oembed#?secret=3Qc7oRjMLX

  de hoofdrolspelers gezellig bij elkaar
  h**ps://static.wixstatic.com/media/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.jpg/v1/fill/w_960,h_672,al_c,q_90/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.webp

  h**ps://i.imgur.com/l1lBVcK.jpg

  Lekker op het partijkartel blijven stemmen en dan vervolgens vreemd opkijken als een kabinet wat ontslagen is gewoon doorregeert !

  1. Branzino

   @vlekkenoplosser
   Ik weet niet of je veel leest, maar ik geef je toch een goedbedoelde tip. Misschien ook interessant voor andere deelnemers hier. Kortgeleden verscheen het laatste boek van Cees Zweistra, “De Waarheidszoekers”. Van harte aanbevolen voor iedereen die geïnteresseerd is in de waarheid. Voor iedereen zich niet in de luren laten leggen door de MSM en die doorhebben wie er echt aan de touwtjes trekken. Van harte aanbevolen.

   Overigens is het kabinet Rutte III niet ontslagen, maar heeft ze zelf besloten af te treden. Dat was na een motie van afkeuring staatsrechtelijk niet nodig. Je kunt hoogstens zeggen, dat ze zijn ontslagen door de Koning, maar dan op eigen verzoek.

   1. vlekkenoplosser

    slap gelúl en onzin van fake 51

    1. Branzino

     @vlekkenoplosser
     O.k., je leest blijkbaar niet. Dat vermoeden had ik al. Anderen doen dat zeker wel.

    2. vlekkenoplosser

     slap gelúl en onzin van fake 51, je weet het toch inmiddels malle pietje , ongelezen prullenbak jouw fake nieuws domme jongen

     1. Branzino

      @vlekkenoplosser
      “… ongelezen prullenbak jouw fake nieuws …”

      Ongelezen??? Behalve deze keer dan en natuurlijk ook alle andere keren.
      Maar mij maakt wel of niet lezen niet uit hoor. Je reacties, hoe inhoudloos ook, stel ik zeker wel op prijs. Elke keer als je reageert verschijnt die namelijk in de recente reacties, waardoor mijn aanleiding ook weer in beeld komt. Dank daarvoor en ga vooral zo door.

     2. vlekkenoplosser

      slap gelúl en onzin van fake 51, je weet het toch inmiddels malle pietje , ongelezen prullenbak jouw fake nieuws domme jongen

   2. Gerda2

    Branzino, Kan ik het boek Cees Zweistra, “De Waarheidszoekers” bij de Blauwe Tijger kopen?
    Anders vertrouw ik het niet.

    1. Harry Haller2

     🙂 🙂

    2. Gerda2

     Nu we het toch over boeken hebben, ik heb op verzoek van familie in het buitenland bij de Blauwe Tijger een boek besteld. Stuur het naar hen op.
     Zo blijven ze nog beter op de hoogte wat voor een zwendel het hele corona gebeuren is.

     1. Branzino

      @Gerda2
      Welk boek heb je laten opsturen?

    3. Gerda2

     Branzino, het boek Reiss en Bhakdi ~ ‘Corona Ontmaskerd’

     Geen reactie waarin factcheckers worden aangehaald s.v.p.

     1. Branzino

      @Gerda2
      Ik ken het boek niet, ik heb wel eens wat van en over het hooggeleerde schrijversechtpaar gelezen. Je opmerking over factcheckers kan ik daarom begrijpen en zal ik respecteren. Ik begrijp, dat je hun bezwaren kent, maar ze naast je neer legt. Geldt dat ook voor de diverse veroordelingen van zijn antisemitische uitlatingen? Natuurlijk kan een antisemiet wetenschappelijk correctie uitspraken doen over corona, maar in dit geval wordt een negatief beeld nog eens versterkt.
      Kortom, ik had een ander boek gekozen, natuurlijk ook kritisch, maar dan van een schrijver met onbesproken gedrag.

     2. Harry Haller2

      Wat ben je toch een kwezel, Branzino, een natte dweil, een watje en een nitwit. Het kan niet anders of jouw roots liggen in de Bible Belt waardoor je tot de nok toe vol zit met verwrongen deuggevoelens, zondebesef en een verkeerd zelfbeeld. Weet je op wie jij lijkt? Op de ouwe Piet Steenkamp, die kom ook zo zemelen. Het ergste is dat jij dit nog als een compliment opvat ook.

     3. vlekkenoplosser

      waarom denk je dat je dat ik de bagger van maale pietje 51 , ofwel branzino niet lees , zonde van je tijd die nonsens

      als jij zegt mijn auto is groen roept malle pietje, nee hoor die is blauw
      Als jij dan groen beargumenteerd omdat je echt een groene hebt roept malle pietje maar hij is er ook in het blauw want dat staat in de folder

      het dedain druipt ondertussen van je scherm want de tról voelt zich ver verheven boven je

     4. Gerda2

      Branzino
      Ik heb het boek niet gelezen en ga het ook niet lezen.
      Ik ken de achtergrond van deze mensen niet, en het interesseert me niet wat jij er van denkt.

      Waarom ik aan factcheckers refereerde is duidelijk.
      Alles wat tegen de MSM, WHO e.d. ingaat is al verdacht en er wordt door dit soort instellingen met “geweld” bestreden.

      Ik zal je waarschuwing aan de familie doorgeven, kunnen we weer even lekker lachen.

      Verder houd je je belerende toontje maar voor anderen paraat. Ik ben er niet van gediend, meneer de “onderwijzer”.

     5. Branzino

      @Harry Hakker
      Maar vind jij dat hooggeleerde echtpaar dan wel zo vertrouwen wekkend, dat je een door hen geschreven boek cadeau doet om anderen de waarheid over corona te laten weten? Die twee mensen deugen gewoon niet en dat is op talloze sites te lezen. Bij factcheckers als hun boeken en artikelen worden besproken, Gerda2 wil ze niet genoemd hebben, maar ook in artikelen waarin hun antisemitische uitspraken en politieke organisaties worden geanalyseerd en veroordeeld. Dat zijn geen verdachtmakingen, want de feiten in de vorm van filmpjes, publicaties en andere uitingen worden er gewoon bijgeleverd. Gelukkig zijn ze van geen enkel belang en hebben ze nauwelijks invloed.
      Jij vindt de opmerkingen van mij daarover gezemel en andere kwalificaties. Dat zegt meer over jou dan over mij.

     6. Branzino

      @vlekkenoplosser
      Je fantasie is vermakelijk, echt.
      Maar in ieder geval heb je mijn bijdrage weer gelezen, waarvoor dank.

     7. Harry Haller2

      Vlekkenoplosser, ik verdenk Branzino er ook van een kwaadaardige geest te hebben.

      In de ene zin zegt hij dat de antisemitische opmerkingen van Bhakdi niets met zijn wetenschappelijke werk en standpunten te maken hoeven hebben en in de volgende zin serveert hij Bhakdi (en indirect Gerda2) af juist om die antisemitische opmerkingen.

      Dan ben je een slinkse, vieze rat.

     8. vlekkenoplosser

      malle pietje is slechts onzin en fake nieuws !!
      blabla bladieblabla , ongelezen weg ermee want de berg woorden wordt bij elke reactie groter en onzinniger

     9. Gerda2

      Harry, zo gaat het toch constant.
      Staat iets je niet aan dan haal je er maar weer antisemitisme bij.
      Zo langzamerhand boet dit woord aan betekenis in, het wordt te vaak misbruikt.

      Ik zal het aan de familie doorgeven, dan kunnen ze het, indien gewenst, zelf uitzoeken.

      Ik wordt doodziek van die deugkneuzen.
      Branzino, gebruik je energie om orde op zaken te stellen in je geliefde partij. Op bepaalde vlakken kun je ze nog iets leren. Kun je nagaan.

     10. Gerda2

      Ik schrijf: Nu we het toch over boeken hebben, ik heb op verzoek van familie in het buitenland bij de Blauwe Tijger een boek besteld. Stuur het naar hen op.

      Branzino bericht voor Harry: Maar vind jij dat hooggeleerde echtpaar dan wel zo vertrouwen wekkend, dat je een door hen geschreven boek cadeau doet om anderen de waarheid over corona te laten weten?

      Is dit stemmingmakerij? Voor mij wel.

     11. Gerda2

      Branzino bericht voor Harry: Maar vind jij dat hooggeleerde echtpaar dan wel zo vertrouwen wekkend, dat je een door hen geschreven boek cadeau doet om anderen de WAARHEID over corona te laten weten?

      Ik zie het nu pas, maar Branzino weet natuurlijk dat het de waarheid is.

     12. vlekkenoplosser

      malle pietje kent enkel zijn eigen bullshit . bij elkaar ger@@pte woorden in een lap tekst moet zijn onwetendheid verbergen.

     13. Gerda2

      Vlekkenoplosser, dat krijg je ervan als je meer met je eigen ideeën en gedachten bezig bent, dan proberen te begrijpen wat de ander bedoelt.
      En inderdaad, met een omhaal van woorden waar menigeen maar snel overheen leest, denk ik. En bijzonder met jezelf ingenomen zijn, dat is duidelijk.

     14. Branzino

      @Gerda2
      “Ik zal je waarschuwing aan de familie doorgeven, kunnen we weer even lekker lachen.”
      Ik zou, als ik jou was, eerst even googlen op de namen van beide schrijvers. Dan zie je snel wat voor mensen het zijn en uit welke bron die beschuldigingen komen. Dan kun je altijd nog beslissen over dat boek.

      “Verder houd je je belerende toontje maar voor anderen paraat. Ik ben er niet van gediend, meneer de “onderwijzer”.”
      Als iets belerend overkomt, doe je dat helemaal zelf. Je hebt het dan over de vorm waarin info wordt gegeven. Maar kijk liever eerst eens naar de inhoud, de vorm doet er niet zoveel toe. Ook deze tip zal; belerend overkomen, realiseer ik me nu, maar ze is desondanks goed bedoeld.

     15. Branzino

      @Harry Hakker
      Inderdaad, iemand met verwerpelijke ideeën kan toch prachtige dingen doen. Denk aan Wagner.
      Dat geldt ook voor dit echtpaar. Google maar eens. Ik serveer ze inderdaad volledig af, maar jij weet vast nog wel waarom ik meteen op tilt sla bij dergelijke waanideeën over Joden, WO II, en zo. Maar dat wil niet zeggen, dat ik hun wetenschappelijke werk ook afserveer. Nu wil het toeval toevallig, dat ook de quasi-wetenschappelijke ideeën die ze in het door Gerda2 gekochte boek uitwerken, door wetenschappelijke vakgenoten volledig weersproken worden. Bijvoorbeeld zijn verwachting dat de vaccins de wereldbevolking zullen decimeren is eerder zielig dan lachwekkend. Zover gaan zelfs Baudet en Van Haga niet eens.

     16. vlekkenoplosser

      stop maar malle pietje , me prullenbak zit vol met je onzin en fake nieuws

     17. Gerda2

      Hij kan zeker beter stoppen en opdonderen uit deze draad.

      Sorry voor mijn taalgebruik.

     18. vlekkenoplosser

      ach je frustratie is heel begrijpelijk. beter ongelezen prullenbak. Elke reactie is doordrenkt met dedain gedrag en draagt 0,00 bij aan de discussie. Het is een decadente clown die zich boven een ieder verheven voelt.

     19. Gerda2

      Vlekkenoplosser,
      Als mijn familie mij vraagt een boek te bestellen, dan doe ik dat.
      In mijn familie laten we elkaar vrij en proberen elkaar niet teveel met voor- en tegens te overtuigen.
      Ook al zouden de schrijvers van het boek “fout” zijn, dan nog. Ik ga het niet contro-leren.
      Het enige dat ik zal doen, is hen doorgeven dat de schrijvers antisemitistisch zijn volgens een D66er.

      Boeken die ik bij de Blauwe Tijger voor mijzelf bestel hebben niets met Covid van doen.
      Wat het inwinnen van informatie betreft corona heb ik mijn handen vol aan internet.

     20. vlekkenoplosser

      onze hypocriete moralist fake nieuws 51 zal blijven proberen je de maat te nemen. Zit in zijn verrotte genen.

      Je bent overigens NIEMAND verantwoording schuldig

     21. Branzino

      @vlekkenopl;osser
      “beter ongelezen prullenbak. Elke reactie is doordrenkt met dedain gedrag en draagt 0,00 bij aan de discussie”

      Je blijft vermakelijk. Je weet blijkbaar dat elke reactie van mij doordrenkt is met van alles en nog wat en toch slaag je erin om die “ongelezen” de prullenbak in te sodemieteren. Knap hoor! Neem jezelf toch eens serieus man. Verder doet niemand dat.

     22. Branzino

      @Gerda2
      “Het enige dat ik zal doen, is hen doorgeven dat de schrijvers antisemitistisch zijn volgens een D66er.”

      Dank, daar hebben ze wat aan. Ik zou er dan ook wat bronnen bijgeven, of laten weten, dat veel bronnen die oordelen bevestigen. Die D66-er, ik blijkbaar, verzint het niet zelf.

     23. Gerda2

      Branzino,
      Denk je dat als ik de titel van het bestelde boek noem, ik niet besef dat dit bij jou helemaal niet goed zal vallen? Dat je gelijk weer gaat factchecken en probeert het boek en de schrijvers in diskrediet te brengen?
      Ik heb zelfs overwogen de titel niet te noemen, maar ik had ook geen zin om na te gaan, wat er op internet voor “belastends” te vinden zou zijn.
      Vandaar mijn opmerking “geen factcheckers aanhalen s.v.p.”.

      Dan reageer jij met de opmerking:
      Ik begrijp, dat je hun bezwaren kent, maar ze naast je neer legt. Geldt dat ook voor de diverse veroordelingen van zijn antisemitische uitlatingen?

      Het komt schijnbaar niet bij je op dat het verhaal wel eens wat anders in elkaar kan steken. Ik weet zo te horen minder van het echtpaar dan jij.

      Ik heb mij altijd gekeerd tegen antisemitisme en dat zou jij kunnen weten, denk ik.

      Ook zeg je @ Als iets belerend overkomt, doe je dat helemaal zelf. Je hebt het dan over de vorm waarin info wordt gegeven. Maar kijk liever eerst eens naar de inhoud, de vorm doet er niet zoveel toe. Ook deze tip zal; belerend overkomen, realiseer ik me nu, maar ze is desondanks goed bedoeld.

      Ik denk dat jij als psycholoog beter zou moeten weten. Soms is de vorm belangrijker dan de boodschap. In het verleden maakte je ook al zo’n opmerking, dat woorden niet kunnen kwetsen (of een soortgelijk woord). Jij kreeg namelijk zoveel bagger over je heen op DDS. Dat kan voor jou gelden, maar niet voor mij.

      Verder laat ik het aan de familie over of ze iets willen doen met jouw informatie. Ik ga het niet uitzoeken, laat staan links doorsturen.

 3. Mistgabel

  Punt.

 4. halo1

  Ik denk dat er helaas geen alternatief is… rechtsspraak loopt altijd grotendeels in de pas met mainstream.. en dat is nu eenmaal : 80 % vaccineren, 80 % geen PVV/FVD, 80 % Ajax of Feijenoord, 80 % Netflix enz.

 5. Supernoodle

  De randdebielen van FvD met hun complotmarmot in hun gelederen. Om je kapot te schamen.
  Gelukkig blijft de PVV er nog. Stukken genuanceerder en met een nuchtere blik.

  1. leukeditter

   ja welke complotten?

  2. Albert Egberts

   “complotmarmot”

   😂

   1. vlekkenoplosser

    strónt vlé®k heeft weer inhoudelijk niets te melden

    strónt vlé®k tilt dit blog echt naar een hoger niveau , cynisme off

  3. usb3.0

   Ga eens in op de inhoudt snuggerboedel

   1. Fouwels

    @USB: Geen open staldeuren intrappen, het forumvarken komt hier niet om inhoudelijk van gedachte te wisselen. Dat kan hij ook niet want zijn hersens zijn gefrituurd in een D66-frituurpan.

 6. Fouwels

  Inderdaad, 100% gelijk!

 7. GewoonJohan

  Quote : “Want wat de FVD’er daar deed is het complete systeem van rechtspraak in ons land slópen. Hij liet er werkelijk niets van heel.”

  Niet helemaal mee eens.
  Het complete systeem van rechtspraak was al lang geleden gesloopt door corrupte politici, waardoor dit soort nepotisme en belangenverstrengeling kan plaatsvinden.
  Gideon nam alleen even de moeite om dit een keer goed aan de kaak te stellen.

  Goed gedaan !

 8. Branzino

  Ik heb alle respect voor deze actie van Gideon van Meijeren. Hij heeft keurig een kritisch artikel van De Correspondent – je weet wel, dat linkse online journalistieke platform met mensen als bijvoorbeeld Luyendijk, Grunberg, Hertzberger en Bregman – gekopieerd. Dat artikel verscheen al in maart van dit jaar en is nog te lezen op decorrespondent.nl/12166/de-benoeming-van-rechters-in-nederland-is-niet-onafhankelijker-dan-in-polen-of-hongarije/2653354987052-28fcc688

  Het zal toch niet waar zijn, dat het FvD gewoon zonder commentaar of bronvermelding een linkse site kopieert?

  1. vlekkenoplosser

   slap gelúl en onzin van fake 51

   1. Branzino

    @vlekkenoplosser
    “slap gelúl en onzin van fake 51”

    Dat schreef je nu al twee keer. Maar feit blijft, dat FvD gebruik maakt van De Correspondent als informatiebron, maar niet de moeite neemt om dit te vermelden.

    1. vlekkenoplosser

     slap gelúl en onzin van fake 51, malle pietje 51 komt geen zinnig woord uit

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.