Fleur Agema (PVV) fileert Hugo de Jonge (Dictatuur): ‘Als de huidige vaccinatiegraad niet voldoende is, is er iets mis!’

PVV Tweede Kamerlid Fleur Agema vindt het volstrekt belachelijk dat Hugo de Jonge persé naar een vaccinatiegraad van 90% of meer wil. Want, schrijft Agema op Twitter, de huidige vaccinatiegraad van meer dan 80% zou ruimschoots voldoende moeten zijn om alle maatregelen op te heffen. Dat dit niet zo gezien wordt betekent haar inziens dat er of iets mis is met de vaccins… of met het kabinet.

De nationale coronadictator Hugo de Jonge schept op dat het steeds ‘beter’ gaat met de vaccinatiegraad in ons land. Van alle Nederlanders ouder dan 12 jaar is 80% volledig gevaccineerd. Dat was een week geleden nog 79,6%, dus hij vindt dat een heel mooi succesverhaal. Wat de 18-plussers betreft, die zijn nu voor 82,4% gevaccineerd.

Oh, wat een feest:

Fleur Agema pakt De Jonge aan

Maar PVV’er Fleur Agema vindt deze tweet van De Jonge vreemd. En daarin heeft ze gelijk. Want, stelt ze, “[a]s dit niet genoeg is om alle maatregelen nu op te heffen, is er of iets mis met het vaccin of met de mensen die de maatregelen afdwingen!”

Agema is de laatste tijd steeds beter bezig. De PVV liep lange tijd in de pas wat het coronanarratief betreft, in ieder geval wat de dictatoriale Apartheidspas betreft en de andere ongrondwettelijke maatregelen genomen door het nachtmerriekabinet Rutte III. Maar dat is toch wel aan het veranderen. Met name Agema maar ook Wilders zelf spreken zich steeds vaker uit tegen de doorgeslagen gekte; een gekte die overduidelijk niet meer draait om de volksgezondheid, maar een heel andere, macabere agenda dient.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Monty

  Wel goed dat ze bij Wilders de noodzaak van het vaccineren erkennen.

  Veel mensen op dit blog vinden dit een hoax.

  1. Jaegelmeister

   “noodzaak van het vaccineren”. Graag een toelichting waarom dit noodzakelijk is voor een virus met een IFR van 0,15 tot max. 1%.

   Als je nu met een verhaal over de zorg komt, ben je af… daar is namelijk helemaal niks aan gedaan. De verschillende ideeen (bijv. cruiseschip inclusief personeel, medicijnen ipv vaccinatie) allemaal afgeslagen.

   In Noorwegen, geen EU-Lidstaat, en in Denemarken, veel opt-outs binnen de EU, trekken wel hun eigen plan en hebben alle maatregelen afgeschaft.
   Dat is wat ook in Nederland moet gebeuren en vervolgens moeten mijn belastingcenten gebruikt worden voor waar het ooit voor bedoelt was; zorg, infrastructuur, defensie, politie. In plaats daarvan gaat het belastinggeld naar niet werkende mondkapjes, teststraten en noodhospitalen die weer worden afgebroken omdat ze niet nodig (zouden) zijn, en nu dus naar de QR code app en steunpakketten voor ondernemers zonder ruggengraat.

   1. Monty

    ”Graag een toelichting”

    Waarom zou ik een toelichting moeten geven.
    Het feit dat Wilders 80% dekkingsgraad voldoende vind zegt genoeg.

    Ik ben geen viroloog, jij wel?

    1. vlekkenoplosser

     jij bent een domme lúl met een wilders fobie !
     zoals jezelf stelt zonder enige kennis met een verrekt gore pleuris bek voor een onwetende !!!!

     1. Monty

      ”jij bent een domme lúl”

      Hoe zou je je zelf omschrijven?
      Jij weet na 15 jaar nog steeds niet dat de PVV maar één lid heeft.

      Dan kom je lekker slim over.
      😅🤣

     2. Harry Haller2

      Monkey, het interesseert niemand van de PVV-kiezers dat ze geen lid kunnen worden. De enige die daar een punt van tracht te maken zijn sukkels zoals jij. Het IS geen punt.

     3. Nostradamus

      Hé Mindy, van het lid van de PVV afblijven!
      Voor je het weet sta je voor een niet D666 rechter h**ps://www.ad.nl/utrecht/tierende-utrechter-wil-kogel-voor-geert-wilders-het-is-toch-niet-mijn-schuld-dat-hij-wordt-beveiligd~a726d2c5/

    2. Jaegelmeister

     Goed inhoudelijk gereageerd. Je bent geen viroloog… Wat een niveau.

  2. Gerda2

   Monty @ Wel goed dat ze bij Wilders de noodzaak van het vaccineren erkennen.

   Hoe zou dit een hoax kunnen zijn?

  3. Nostradamus

   Fijn dat je een aanhanger bent van de PVV! Ga zo door.

   Echter klopt het niet helemaal. Noodzaak voor kwetsbaren, niet voor gezonde mensen: h**ps://www.geenstijl.nl/5161302/believe-women-nederlandse-fitgirls-melden-massaal-bijwerkingen-vaccin/
   Ook bij de PVV geldt, baas over je eigen lichaam!

  4. KippiX

   Wat heeft het een nou met het ander te maken?
   Helemaal niks!!

  5. Xyz1234

   De noodzaak speelt alleen voor de mensen die kans maken om in het ziekenhuis te belanden en dat is minder dan 1%. Meer kunnen we er echt niet van maken, ook al blijven sommigen volhouden dat het anders zit. Maar zij hebben geen enkele cijfermatige onderbouwing voor hun mening.

 2. Echtepleb

  Nog beter dat ze geloven in een eigen keuze.

 3. Nostradamus

  En ondertussen wellicht veel vrouwen onvruchtbaar: h**ps://www.geenstijl.nl/5161302/believe-women-nederlandse-fitgirls-melden-massaal-bijwerkingen-vaccin/

  De kunnen beter de vaccins sturen naar waar bevolkingséxplosies plaats gaan vinden.

  1. Monty

   ”ondertussen wellicht veel vrouwen onvruchtbaar:”

   Sinds vrouwen over heel de wereld zijn gevaccineerd zijn zij ook niet meer zwanger geraakt.
   De overheden en MSM weten dit zeer goed uit de media te houden om geen paniek te veroorzaken.

   Zelfs tegenstanders van het vaccineren melden deze censuur niet.

   Zou het vaccin dan door Bil Gates zijn ontwikkeld om de wereld bevolking te laten krimpen op deze manier?

 4. Ritter

  “Het dédain van de elite is weerzinwekkend”

  ht*ps://youtu.be/wd3pcnPVb6I

 5. Xyz1234

  Zowel de vaccins als de regering doen niet wat ervan beloofd is.

 6. Vrijedenkert

  De werking van de diverse vaccins is verre van optimaal en doen niet wat ons in het recente verleden was voorgespiegeld!
  Ja vaccins voorkomen (deels) dat mensen (ernstig)ziek worden en het verminderd het aantal patiënten dat op de IC moet worden opgenomen maar wat betreft besmet raken en anderen her besmetten vallen alle smerig vaccins tegen, zelfs bij een vaccinatiegraad van ruim boven de tachtig % lopen besmettingen fors op…
  Percentages wat farmaceuten opgeven over voorkomen van besmet raken of anderen besmetten zijn denk ik veel te optimistisch en vallen in de praktijk zwaar tegen.

  1. Vrijedenkert

   Correctie:
   vallen alle smerig vaccins tegen.
   Moet zijn: vallen alle vaccins smerig tegen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.