Gevolg ‘Wir schaffen das’: ‘Vorig jaar naturaliseerde 49.000 mensen, tweemaal zo veel als het jaar ervoor’

Terwijl we een nijpende woningnood kennen in Nederland zien we in de naturalisatiecijfers de gevolgen van het ‘Wir schaffen das’ -beleid. In 2020 zijn bijna tweemaal zo veel mensen genaturaliseerd als het jaar daarvoor. Dat komt vooral door Syriër en Eritreeërs die hier nu vijf jaar zijn. 

Ondanks het feit dat we in Nederland een gigantische woningnood kennen, de woningmarkt ernstig verziekt is met de pan uit reizende prijzen, blijf één ding onveranderd: de ongebreidelde immigratie. In de zomer van 2015 deed de Duitse Bondskanselier haar beruchte ‘Wir schaffen das’-uitspraak. RTL Nieuws komt vandaag met de gevolgen van deze uitspraak: de naturalisatiecijfers zijn vijf jaar na dato geëxplodeerd.

Sinds de jaren ’90 is het cijfer van mensen dat een Nederlands paspoort kreeg niet zo hoog. Terwijl Nederland al te veel mensen niet fatsoenlijk kan huisvesten blijft het aantal nieuwe Nederlanders dus gigantisch stijgen. Met alle gevolgen van dien.

PVV-leider Geert Wilders spreekt zich al langer uit tegen de gevolgen van Merkels roekeloze actie. Naast het feit dat ons land niet eens de eigen huidige bevolking fatsoenlijk kan huisvesten, heeft de regering zonder nadenken de grenzen opengezet.

Helaas is lang niet iedereen die ons land binnen is gekomen even netjes als de ander. Van het weekend bleek bijvoorbeeld dat Syriërs in Eindhoven stelselmatig aan frauderen zijn. Voor de PVV-leider is het onbegrijpelijk dat we dit nog steeds pikken. Wilders vindt het niet kunnen dat zulke groepen onze zorgstaat “leegvreten”.

De afgelopen jaren heeft staatssecretaris Broekers-Knol al vele malen verbetering beloofd. Echter zien we daar weinig van terug. Inmiddels kent Nederland zelfs enige ‘aso-azc’s‘. Het pappen en nathouden door de VVD heeft ons land weinig goeds gedaan.

En terwijl onze grenzen openstaan kwam gisteren ook nog eens het slechte nieuws dat 25.000 nieuwbouwwoningen in Amsterdam vertraging oplopen vanwege de energietransitie. Als dit zo doorgaat worden het loodzware jaren voor Nederlanders.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. rafi

  Het kan heus wel anders, als de wil er maar is bij de overheid. Denemarken, geregeerd door socialisten, voert een heel wat strenger grensbeleid, terwijl het een veel lagere bevolkingsdichtheid heeft, maar wel net zo goed als Nederland het verdrag van Schengen heeft ondertekend. Er moeten dus verdragsartikelen of clausules zijn die landen kunnen ontlasten. Als Nederland er maar om zou vragen. Ik denk, dat Nederland als eerste in aanmerking komt voor en opt-out uit Schengen waar dat het vrije personenverkeer betreft!

 2. 3wiem

  Dat is in 1 jaar een plaats van de omvang van de gemeente Houten erbij. Of iedere 4 jaar een stad als Breda. Vraag is of dat nog voldoende goed in te passen is in onze samenleving.

  1. usb3.0

   Dat is een retorische vraag

 3. AS210854

  Wat te denken van volwaardige leerkrachten met alleen 6 immigranten kinderen in de klas.

 4. vlekkenoplosser

  u mag het verschil maken in het stemhokje
  rutte wil nog 2 miljoen van die kanslozen binnen halen

  stem sociaal, stem PVV

 5. NO8DO

  Troonrede gecanceld vandaag?

 6. Duckday

  Straks is de politiek weer verbaast dat het zo veel zijn.Op het ogenblik worden de kinderen al vooruit gestuurt zogenaamd komen ze alleen .Die krijgen gelijk een welkoms geschenk later mogen ze de hele kampon laten over komen. Dan komen er weer zielige verhalen in de media waar je broek van afzakt.Dan heb je een stel die harder gaan zingen kom maar binnen. Dit land is gewoon vol straks maken ze elkander af.Er zijn geen scholen ,doktoren .huizen, en ga zo maar door .O Ja het zijn nog hoogopgeleiden volgens de politiek die de weg kwij is.Verlopig lopen ze voor 99 % in de steun.Je gaat toch niet werken alles betalen ze hier in dit sprookjes land ook geloven ze alles en de media maakt het weer spannnend.De overheid is kwistig voor deze zielige geluks zoekers en de gewonen nburger kan de pot op

 7. 56RdK

  Het w o r d e n loodzware jaren voor ons. En in vele opzichten zijn die jaren er al, al decennia lang.
  Dankzij het uitermate domme en naïeve deugimmigratie- en opengrenzenbeleid waar onze dito rechtspraak niet op is afgesteld. Afgesteld op de totaal afwijkende culturen, normen en waarden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.