Johan Remkes (VVD) is he-le-maal klaar met Haagse roddel- en achterklap: ‘Dit moet stoppen’

Informateur Johan Remkes heeft gereageerd op de roddels (verspreid door D66’ers) over hem. Volgens die D66’ers had hij te veel gedronken tijdens de onderhandelingen/gesprekken. Nou, zegt Remkes, daar is hij niet van onder de indruk. Maar hij wil er wel iets over kwijt: in Den Haag is alles steeds weer gericht “op kapotmaken, niet op heel maken.” En daar heeft hij zijn buik vol van.

Het gebeurt niet zo heel vaak dat een informateur zich helder uitspreekt over de sfeer in Den Haag, maar nu Johan Remkes dat doet verdient het natuurlijk extra aandacht. Want de man die ons lijkt op te zadelen met voortzetting van het huidige kabinet heeft even duidelijk gemaakt aan de Haagse marionetten wat hij van hun machtsspelletjes vindt: wal-ge-lijk.

Kijk maar naar deze video, waarin hij stelt dat de Haagse cultuur al tijden gericht is op het “kapotmaken” van mensen, en niet op het “heel maken” van individuen of zelfs maar de maatschappij. Er worden continu keiharde spelletjes gespeeld, waarbij mensen figuurlijk (en ook letterlijk trouwens) over lijken gaan. En dat komt hem de strot uit.

De vrouw van Pieter Omtzigt, Ayfer Koç, laat in reactie hierop weten dat ze het heel goed vindt dat Remkes zich hier over uitspreekt; over al dat geroddel in Den Haag. En als je naar andere tweets ziet, dan denken heel veel mensen daar net zo over.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. vlekkenoplosser

  Dat wisten we toch al ? Dit speelt al decennia. Dhr Janmaat en zijn vrouw, letterlijk kapot gemaakr door de linkse woke wereld. Dr Fortuyn letterlijk kapot gemaakt door de linkse woke wereld onder leiding van Melkert en consorten. Wilders 20 jaar lang psychisch kapot gemaakt door de linkse woke wereld. Baudet , het nieuwste slachtoffer van de linkse woke wereld.

  Links maakt meer kapot dan je lief is. Links heeft de democratie vermoord en de dader gespaard. Links is gif voor de maatschappij.

  1. AS210854

   👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 2. usb3.0

  Nou het zou jij niet verbazen dat Remkes teveel zuipt, hij straalt het ook uit, maar hij heeft gelijk dat de d665 alles probeert kapot te maken, te beginnen bij het weerloze ongeboren kind

 3. Cootje

  Een Arabische h,o.e,r die thuis alleen de afwas mag doen , en in het donker van achteren wordt genaaid , waar in de Arabische cultuur alcohol is verboden daar wordt na twee glazen wijn de doodzonde van de ongelovige beaamd . En zijn de criticasters niet van het toneel te verwijderen , met zijn blote voeten naar bed is de lichtste straf , die kan worden uitgevoerd

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.