MOJO-baas na hallucinant gesprek met Hugo de Jonge: ‘Er werd ons verzocht om het dansen te verbieden’

MOJO-baas Ruben Brouwer heeft bij het praatprogramma Op1 een boekje open gedaan over de gesprekken die hij heeft gehad met coronaminister Hugo de Jonge. Volgens Brouwer waren het bizarre gesprekken. De Jonge kan niet uitleggen waarom de 75% capaciteit bij evenementen nou zo belangrijk is én daarnaast is hij van mening dat men maar beter kan stoppen met dansen. 

Coronastuntelaar en ‘Dansen met Janssen’-propageerder Hugo de Jonge heeft in een “bizar gesprek” met de baas van MOJO geopperd dat het beter zou zijn als alle dance events geschrapt worden. In feite wil hij voorlopig het dansen verbieden. Wat natuurlijk volstrekt absurd is. MOJO-baas Ruben Brouwer gaf gisteren bij Op1 een inkijkje in wat voor gesprekken De Jonge voert met bepaalde sectoren. Inhoudelijk wordt niemand blij van deze minister, dat werd pijnlijk duidelijk.

Hugo de Jonge begrijpt 75% eis ook niet

De 75% norm is voor de evenementenbranche een enorm struikelblok. Het wordt door deze eis haast onmogelijk om quitte te spelen of winst te maken. De aangekondigde versoepelingen “waren de grootste dode mus van dit jaar”, aldus Brouwer. Het is al langer bekend dat het onmogelijk is om op 75% capaciteit een evenement te organiseren. Men kan dan simpelweg de kosten niet dekken. In het gesprek met Brouwer kon De Jonge de MOJO-baas ook niet echt uitleggen waarom deze 75% zo noodzakelijk is – bevindingen van FieldLab laten namelijk wat anders zien.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Maar naast het invoeren van deze belachelijke capaciteiteneis wil Hugo de Jonge ook de dance events in de ban doen. Brouwer is namelijk verzocht om de komende tijd maar even geen dance events te organiseren. Ook als dit soort evenementen op driekwart van de capaciteit draaien wil De Jonge liever het dansen op dit moment in de ban doen. De ‘Dansen met Janssen’-stuntelaar blijkt ineens een grote afkeer te hebben van het idee dat mensen, zelfs met strikte maatregelen, een gezellig avondje gaan dansen. Het moet niet gekker worden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. vlekkenoplosser

  corona is een machtsspelletje ! u zult zich onderwerpen !

  getekend klaus schwab

  1. hans-e-pans

   Hugo de J. maakte enige tijd geleden bekend dat als de jongeren zich lieten inenten ze konden “Danssen met Janssen”.

   Dan nu aan MOJO-baas Ruben Brouwer vragen om geen dance events te organiseren.

   Toch een vreemde volgorde.

   Maar wel slim van de demissionaire Hugo de J. om dat aan een ander te vragen zodat het niet op zijn bordje terecht zal komen als de branche ermee instemt.

 2. vlekkenoplosser

  corona is een machtsspelletje ! u zult zich onderwerpen !

  getekend klaus schwab

 3. Nostradamus

  Clowntje Clusterf*ck, de verpersoonlijking van de Pinokkio Doctrine. Je kan van een kleuterjuf geen minister maken met verstand van de inhoud. Het is een sokpop!

  1. Poemien Noegien

   “Het is een sokpop!”

   100%!

   Samen met zijn baas, Marx Rötte, doen zij wat er door het WEF wordt gedicteerd.

 4. J. Punt

  Dit is wat er in u en uw kinderen zal worden geïnjecteerd als u er geen stokje voor steekt:

  ◾️Formaldehyde/Formalin – Zeer giftig systematisch gif en carcinogeen.
  ◾️Betapropiolacton – giftige chemische stof en carcinogeen. Kan dood/permanent letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Corrosieve chemische stof.
  ◾️Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.
  ◾️Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Overdracht van het risico op langdurige hersenontsteking/zwellingen, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekten, Alzheimer, dementie en autisme. Het komt in de hersenen waar het voor onbepaalde tijd blijft.
  ◾️Thimerosal (kwik) – neurotoxine. Veroorzaakt celschade, vermindert de oxidatie-reductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, de ziekte van Alzheimer, dementie en autisme.
  ◾️Polysorbaat 80 & 20 – Passeert de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen; waardoor het de hersenen kan binnendringen.
  ◾️Glutaaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.
  ◾️Foetaal runderserum – Geoogst uit runderfoetussen (koeien) die vóór de slacht bij drachtige koeien zijn afgenomen.
  ◾️Humane diploïde fibroblastcellen – Geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft mits geïnjecteerd de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.
  ◾️Niercellen van Afrikaanse groene apen – Kunnen drager zijn van het SV-40 kanker veroorzakende pathogeen dat al zo’n 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.
  ◾️Aceton – Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.
  ◾️E.Coli – Ja, dat lees je goed.
  ◾️DNA van varkenscircovirus type-1.
  ◾️Menselijke embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen).

  …En Nu snel dansen met Janssen.

  Veel plezier met het ‘Vrije” leven in de kroeg.

  1. vlekkenoplosser

   mooi geschreven J. Punt , en inderdaad , snel naar de kroeg of het vliegtuig.

   hoe naief een volk kan zijn wisten we al maar echt bijgeleerd hebben ze niet !

   de nieuwe davidster , de bordjes met “alleen gevaccineerde ” zijn in de maak. Door geldbesparing worden de oude bordjes “alleen voor blanken ” gebruikt. M<en benut de achterkant

  2. Albert Egberts

   De heer Punt citeerde zonder bronvermelding van een wappie-site: ht.ps://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/09/09/vaccins-bestaan-louter-uit-giftige-rotzooi-onbewezen-schadelijk-en-dodelijk-grafeenoxide-levert-de-dodelijke-lading-af-op-de-juiste-plaats/

   1. Albert Egberts

    De Bataafse Courant, waar de heer Punt zijn mosterd betrekt, is een leugenachtige site: h.tps://factcheck.vlaanderen/factcheck/wetenschappers-hebben-coronavirus-wel-geisoleerd

    1. Albert Egberts

     Zie ook: ht.ps://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites

     1. J. Punt

      Ok. Voor objectief nieuws gaan we de volgende keer naar de site van joopbnn

      Dat schijnt de onbevlekte waarheid te zijn volgens de experts

     2. Albert Egberts

      Je verkoopt leugens, Punt, en je pikt ze ook nog zonder bronvermelding van een leugenachtige site.

      Je gaat af als een gieter.

     3. Poemien Noegien

      @Punt: Maar euh… je weet toch dat er van de schlemiel geen inhoudelijke reactie verwacht kan worden? Dat soort vuilnis blijft haken bij de bron, lekker makkelijk want dan hoef je niet op de inhoud in te gaan.

      Het is een D66-slet en een overheidssloerie, als Sigrid Al-Qaq een scheet laat snuift hij ‘m op!

    2. rasecht wappie

     Over het veranderen van merk koffie eerst maar even….
     Heel verbrand heb ik besloten om maar te stoppen met koffie te concumeren en mij allen met thee bezig te houden, want anders kom ik nooit over die nare bijsmaak van Egberts, uh koffie af.

     Afijn, ik wacht met smart welke “betrouwbare” sites u dan bezoekt.
     Lijstje graag (………………….) zodat ik kan gaan beoordelen.

     1. september

      Ik gebruik alleen maar oploskoffie DouweEgbert heb ik nooit gebruik

   2. Nikita

    Je radicaliseert idioot flikker hier eindelijk eens een eind op je uitgekauwde gewauwel ze moeten jouw een nekschot geven.

   3. Nikita

    Je radicaliseert idioot flikker hier eindelijk eens een eind op je uitgekauwde gewauwel ze moeten jouw een nekschot geven.

    1. Albert Egberts

     jou

     Domme jongen.

     1. J. Punt

      Hulpstoffen: 2-hydroxypropyl-β-cyclodextrin (HBCD), citroenzuurmonohydraat, Ethanol, zoutzuur, Polysorbaat 80, Natriumchloride, Natriumhydroxide, Trinatriumcitraat- dihydraat, gedemineraliseerd water
      (Bron: Productkenmerken Vaccine Janssen) ”

      MMM… niet echt een lekkere combi lijkt mij.

      Bijna dezelfde basis-samenstelling als trit…. favo spring-stof van de Duitsers in de w2 omdat het zo eenvoudig te produceren was, direct afgeleid van organische kunstmest

    2. Poemien Noegien

     Aldus de taalnazi en D66-slet

   4. Poemien Noegien

    Aldus de D66-slet en overheidssloerie

   5. vlekkenoplosser

    er is maar 1 leugenaar hier die blijft ontkennen dat het vaccinatie programma experimentele gentherapie betreft en dat is de strónt vlé®k van dds

  3. Albert Egberts

   Fakenieuws.

   h.tps://www.nu.nl/nucheckt/6062910/nucheckt-geen-restjes-geaborteerde-foetus-in-mogelijk-coronavaccin.html

  4. Albert Egberts

   En nu de feiten:

   “Wat zijn de bestanddelen van het vaccin? (Antwoord bijgewerkt tot 22/04/2021)

   Pfizer-vaccin

   COMIRNATY concentraat: COVID-19-mRNA-vaccin (nucleoside-gemodificeerd)
   Hulpstoffen: ((4-hydroxybutyl)azaandiyl)bis(hexaan-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoaat), 2-[(polyethyleenglycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine, cholesterol, kaliumchloride, kaliumdiwaterstoffosfaat, natriumchloride, dinatriumfosfaatdihydraat, sucrose, water voor injectie
   (Bron: Productkenmerken Comirnaty)
   Moderna-vaccin

   Vaccine Moderna concentraat: COVID-19-mRNA-vaccin (nucleoside-gemodificeerd)
   Hulpstoffen: Lipide SM-102, Cholesterol 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine (DSPC), 1,2-dimyristoyl-rac-glycero-3-methoxypolyethyleenglycol-2000 (PEG2000 DMG), Trometamol, Trometamolhydrochloride, Acetisch zuur, Natriumacetaattrihydraat Sucrose en Water
   (Bron: Productkenmerken Vaccine Moderna)
   AstraZeneca-vaccin

   Vaxzevria concentraat: COVID-19-vaccin (ChAdOx1-S recombinant)
   Hulpstoffen: L-Histidine, L-Histidine hydrochloride monohydrate, Magnesium chloride hexahydrate, Polysorbaat 80 (E 433), Ethanol Sucrose, natriumchloride, Disodium edetate (dihydraat), Water voor injecties
   (Bron: Productkenmerken Vaccine AstraZeneca)
   Johnson & Johnson-vaccin

   Vaccine Janssen concentraat: COVID-19-mRNA (Ad26.COV2-S recombinant)
   Hulpstoffen: 2-hydroxypropyl-β-cyclodextrin (HBCD), citroenzuurmonohydraat, Ethanol, zoutzuur, Polysorbaat 80, Natriumchloride, Natriumhydroxide, Trinatriumcitraat- dihydraat, gedemineraliseerd water
   (Bron: Productkenmerken Vaccine Janssen) ”

   ht.ps://www.domusmedica.be/covid-19-coronavirus-vaccinatie

 5. StemPzeweg

  Hugo de Jonge is de meest inconsistente minister ooit. Sommige dingen doet hij echter geweldig zoals het invoeren van de greencard

  1. Poemien Noegien

   “greencard”

   Dat is geen nieuws.

   i.imgur.com/Ir58ToR.jpg

 6. HierBenIk

  Hugo kan helemaal niks uitleggen en al ie dat wel doet groeit zijn neus/baard.

  1. Nostradamus

   Het is de neus van Pinikkio die bij Clowntje Clusterf*ck groeit. Dit heet de Pinokkio Doctrine.

 7. Paardenmiddel

  Waarom gaan ze met “zoiets” nog in gesprek.
  Niemand neemt de den haagclub serieus.

 8. Joko

  Een beetje schoolmeester moet op zijn minst goed kunnen uitleggen. Zelfs dat kan hij niet. Als minister een clown, als schoolmeester ongeschikt. Een continue stoorzender. Wegwezen met die man.

  1. Poemien Noegien

   Hij is al ontslagen…

   1. Jack Flash

    Dat stelletje halve garen in Den Haag wordt onderhand door meer dan de helft van het volk finaal uitgekotst.
    Opsodemieteren!
    🤮

 9. Tepelkloofje

  “Het wordt door deze eis haast onmogelijk om quitte te spelen of winst te maken.”

  Dat is ook de bedoeling. Alles musst kaputt. Als we dat nu nog niet door hebben….

  Overigens is vandaag een nummer bekend geworden: 500 miljoen. Dat is tot hoever de NWO de wereldbevolking wil reduceren. Oftewel: van iedere 18 personen mag er eentje overblijven. Nou, zeg het maar: wie is de gelukkige?

  1. Albert Egberts

   Uiteraard heeft Tepelkloofje geen bron voor zijn bizarre bewering. Je kunt van wappies zeggen wat je wilt maar ze kunnen heel creatief fantaseren.

   1. Tepelkloofje

    Jij zit bij de 17, dat is wel duidelijk.

 10. dumbfarmer

  Het lijkt langzamerhand op een persoonlijk checklijstje van zaken die wel mogen en zaken die gewoon onmogelijk gemaakt worden…
  voorbeeld:
  – reizen mag weer! tuurlijk.. het is zomervakantie, en de dames en heren in den haag willen weer per vliegtuig naar de zon. Over dat vliegen hoor je even ook niets overigens..
  – voetbal mag weer! tuurlijk.. meneer de jonge is er zelf fan van en die seizoenskaart is jammer als ie niet gebruikt wordt!
  – Formule 1 mag! tuurlijk, ik wil wel eens weten hoeveel lui in den haag mysterieus en ongemerkt in bezit waren van (virtuele niet na te gaan) VIP kaartjes..

  De rest mag niet, want geen hond en zeker de Jonge vind er geen ruk aan.

  Oh en na zomervakantie, maar pas als iedereen in de kamer terug is en “heerlijk heeft genoten van de vakantie”, betaald door belasting betaler, die het zelf maar in eigen land moet doen: nieuwe maatregelen, coronapas invoer, enz..

  ik kan als ik alles zo bekijk niet aan die gedachte ontkomen in ieder geval…

 11. Meriadoc Brandebok

  Ik weet nog goed hoe de wappies riepen dat de 1,5m-maatregel en de andere virusmatregelen niet zoyden worden afgeschaft en dat dat het nieuwe normaal zou worden. Nu de maatregelen op het punt staan om te verdwijnen, moet er natuurlijk nog wat om te zeuren zijn.

  1. ElGuapo

   Jij zal ook niet blij worden als ze je gras verwijderen en er ipv gras zand voor in de plaats komt

  2. vlekkenoplosser

   er verdwijnt niets brandende bok , de contróle wordt slechts uitgebreid en de vaccinatiedrift versterkt !

   wat verdwijnt er brandende bok ?

 12. Mistgabel

  h*tps://keuzevrijbijmij.nl/

 13. 56RdK

  Het lijkt er meer en meer op dat Rutte en De Jonge c.s. er op uit zijn schoon schip te maken onder de bevolking. Heel sneaky zodat het niet te veel opvalt.

  Dus ouderen en zieken bewust ziek laten worden c.q. laten overlijden.

  Zodat er meer ruimte en woningen beschikbaar komen voor de instroom aan gelukszoekers en parasieten. Zodat de verborgen agenda nog meer ten uitvoer kan worden gebracht.

  Want waarom anders dit structurele faalbeieid, het wederom negeren van deskundigen?
  Want waarom hier wél en daar niet een mondkapje dragen, waarom niet, zoals in alle ons omringende landen een verplichting hiertoe? Omdat het daar wel degelijk zijn nut heeft bewezen zou het hier niet het geval zijn? Ach ja, dit is Nederland, dan weet je al genoeg!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.