Mona Keijzer stapt helemaal uit de politiek: ‘We hameren niet het virus kapot maar wel andere zaken die ons lief zijn’

Mona Keijzer heeft zojuist aangekondigd dat ze de politiek helemaal verlaat. Ze stapt dus niet over naar de fractie van Pieter Omtzigt in de Tweede Kamer. Ze houdt ermee op. Volledig. Maar ze doet dat wel with a bang. Want in een lange brief die ze geschreven heeft legt ze uit waarom ze dit besluit heeft genomen. En nee, ze laat geen spaan heel van het kabinetsbeleid. “Op de huidige weg doorgaan is wat mij betreft geen optie” schrijft ze. “We hameren namelijk niet het virus kapot, maar wel vele andere zaken die ons altijd lief zijn geweest.”

Voormalige staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer heeft laten weten dat ze de politiek helemaal verlaat. Dat heeft ze gedaan op Twitter, waar ze ook meteen een lange brief online heeft gezet waarin ze haar beweegredenen uiteen zet. Dit deed ze dus nadat ze op oneigenlijke wijze ontslagen werd door premier Rutte.

Die brief is het lezen meer dan waard. Want de toon en de argumenten zijn die van oppositieleiders als Geert Wilders en Thierry Baudet, en niet die van een lid van het partijkartel. Ze laat er écht geen misverstand over bestaan dat ze het huidige beleid verschrikkelijk vindt, dat het haar diep raakt, dat ze ziet hoe er een tweestromensamenleving ontstaat, en dat ze dat niet in orde vindt. Het is een dappere brief… maar het enige nadeel is dat ze de politiek helemaal verlaat en haar Kamerzetel niet met zich meeneemt.

De brief

Keijzer begint haar brief door uit te leggen dat mensen die haar goed kennen al “geruime tijd” weten dat ze het coronabeleid van het kabinet wanstaltig vindt. “Met de besluitvorming van afgelopen augustus en september is voor de grens qua logica en uitlegbaarheid bereikt,” gaat ze verder. “Daarbovenop kan ik het coronabeleid niet meer rijmen met mijn politieke inspiratiebronnen en de Grondwet.”

“De afgelopen anderhalf jaar waren uitzonderlijk,” stelt Keijzer daarna. “Rond maart 2020 arriveerde Covid-19 in Nederland. Maatregelen waren noodzakelijk. Maar met alles wat we inmiddels weten over het virus en de vaccinatiegraad die wij inmiddels bereikt hebben, is dat punt wat mij betreft gepasseerd. De meeste mensen die Covid krijgen, hebben geen tot lichte klachten.” Daar komt nog eens bij, legt ze vervolgens uit, dat 85% van de mensen boven de 12 jaar oud gevaccineerd is.

“We zijn als een samenleving in een bizarre situatie terechtgekomen. Aanvankelijk bracht coronabestrijding saamhorigheid. Inmiddels keert zowel het beleid, als de vraag of iemand wel of niet gevaccineerd of getest is en de (voor de meeste mensen onnodige) angst voor Covid-19 zich tegen ons. De tegenstellingen in de samenleving groeien met de Covid-bestrijding als een niet te onderschatten voedingsboden. Voor mij is die prijs te hoog.”

Coronabewijs

Vervolgens stelt ze dat de maatregelen van de afgelopen maanden simpelweg niet meer uit te leggen zijn. “Ze beperken en beperkten al die ondernemers en hun medewerkers onnodig in de evenementensector, de sport, de horeca, de kunst en cultuur en de reissector. Sectoren die 1,5 jaar beperkingen achter de rug hebben en soms zelfs al 1,5 jaar gesloten zijn met niet zelden desastreuze effecten in het zakelijke en het privé-leven van de mensen die daar onderdeel van zijn. De ellende als gevolg van de coronamaatregelen van de afgelopen 1,5 jaar voor bijvoorbeeld alleenstaanden en jongeren is niet te onderschatten.”

Tot voor kort was iedereen die dit zei een “wappie.” Nu zegt Keijzer het dus ook. En ze was nog niet klaar want ze heeft ook het één en ander te zeggen over het CoronaToegangsBewijs. Oftewel de Apartheidspas. De vraag is, schrijft ze, of dat ethisch nog wel te verantwoorden is. Haar antwoord is ondubbelzinnig: neen.

Het langzaam overgaan dat naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt, het zogenaamde G2-systeem, is onnodig en niet proportioneel,” gaat ze verder. En dat is een belangrijke opmerking. Want hier zie je dat ze eigenlijk al even vertelt wat de toekomst in petto heeft. Dat 2G-systeem gaat verder uitgebouwd worden. Die 2 g’s staan trouwens voor “gevaccineerd” en “genezen.” Keijzer geeft hier aan dat dit nu langzaam begonnen is en verder wordt ontwikkeld. T esten is dan dus geen optie meer.Doodeng en het breekt je hart letterlijk dat dit ons land en volk overkomt.

De samenleving is niet maakbaar, een virus al helemaal niet,” schrijft ze. “Mensen horen bij elkaar. Mensen bang maken voor elkaar door nu weer op allerlei plekken toegangsbewijzen te vragen, is voor mij de bijl aan de wortel van samenleven.”

De bijl aan de wortel

Duidelijk genoeg, natuurlijk, en Keijzer heeft nog meer argumenten tegen het huidige beleid. “De brede invoering van een CoronaToegangsBewijs is niet alleen een praktisch vraagstuk over wat het neerleggen van de verantwoordelijkheid betekent voor ondernemers en hun (vaak jonge) personeel. Fundamenteel komt hier de vraag achterweg of het gerechtvaardigd is dat nu nog te doen met internationaal één van de hoogste vaccinatiegraden die ook nog vrijwillig tot stand gekomen is.”

“Hoe verstandig het ook is om je te laten vaccineren, er zal een groep blijven die dat niet wil,” merkt ze terecht op. “Deze mensen overtuigen is een opdracht. Maar meer dan dat mag het in licht van lichamelijke integriteit en het virus waar het over gaat, niet zijn. Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of met een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt), het zogenaamde G2-systeem, is onnodig en niet proportioneel.”

De samenleving is niet maakbaar, een virus al helemaal niet. Mensen horen bij elkaar. Mensen bang maken voor elkaar door nu weer op allerlei plekken toegangsbewijzen te vragen, is voor mij de bijl aan de wortel van samenleven.”

Overige argumenten

Tenslotte legt Keijzer uit dat a) ziekte nu eenmaal bij het leven hoort en b) dat de zorg “al veel langer onder druk” staat. Ja, dat laatste schrijft ze echt. Want het kabinet doet immers nu net alsof dat een nieuwe ontwikkeling is. Maar dat is je reinste onzin. Jaren geleden waren er al enorme problemen bij grote griepgolven, en sindsdien is de situatie alleen maar vererger doordat de besparingen op de zorg zijn doorgegaan.

“Op de huidige weg doorgaan is wat mij betreft geen optie,” concludeert Keijzer daarna. “We hameren namelijk niet het virus kapot maar wel vele andere zaken die ons altijd lief geweest zijn. Ik kan het beleid niet meer rijmen met mijn verstand en mijn geweten.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En dan het enige jammere van de brief: ze kondigt aan helemaal uit de politiek te stappen en haar zetel ter beschikking te stellen omdat ze “geen splijtzwam” wil zijn. De enige juiste reactie daarop is natuurlijk dat het kabinet de splijtzwam is, en dat zij zich door te blijven zitten juist hard kan maken voor onze rechten. En de boel daardoor juist bij elkaar kan proberen te houden. Misschien niet in het CDA zelf, maar wél in de samenleving.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. vlekkenoplosser

  Het schrijven van haar geeft duidelijk haar beweegredenen weer. Feitelijk heeft ze het gelijk aan haar zijde. De dictator pinokkio rutte tolereert geen kritiek op zijn functioneren dus gaat er niet inhoudelijk op in.

  je kan rutte dus vergelijken met de strónt vlé®k alhier. Geen inhoudelijke beweegredenen slechts een sarcastische onderbuik.

 2. vlekkenoplosser

  Het schrijven van haar geeft duidelijk haar beweegredenen weer. Feitelijk heeft ze het gelijk aan haar zijde. De dictator pinokkio rutte tolereert geen kritiek op zijn functioneren dus gaat er niet inhoudelijk op in.

  je kan rutte dus vergelijken met de strónt vlé®k alhier. Geen inhoudelijke beweegredenen slechts een sarcastische onderbuik.

 3. Albert Egberts

  Het beleid waar Keijzer afstand van neemt wordt unaniem gesteund door haar politieke partij en een meerderheid van de Kamer.
  Het is haar goede recht om daar afstand van te nemen maar dan moet ze ook opkrassen. Dat deed ze gelukkig op de enige juiste manier, door haar Kamerzetel op te geven.

  1. vlekkenoplosser

   strónt vlé®k gaat het liefst aan de inhoud snel voorbij.
   het subjectieve gewauwel van de strónt vlé®k is wederom verbale diarree

   vrijheid van meningsuiting maar als de mening anders is dan die van pinokkio rutte ontslaat dictator rutte je

   kim jung rutte van de lage landen.

   1. Albert Egberts

    Helaas kan ik niet ingaan op strónt.

    1. vlekkenoplosser

     je reageert wederom domme strónt vlé®k !
     strónt vlé®k weet niet wat ” kan niet ingaan op” betekent
     strónt vlé®k heeft de cursus begrijpend lezen nog steeds niet afgerond

     1. Albert Egberts

      Ik ga er niet inhoudelijk op in, ik wijs slechts op het coprofiele ziektebeeld.
      Meer is helaas niet mogelijk.

     2. vlekkenoplosser

      strónt vlé®k snapt nog steeds niet wat reageren betekent

      zielige uit gewalste t@rrél

    2. Nostradamus

     Zoals Vlekkenoplosser jou noemt is een goede benaming. Het omschrijft jouw karakter in zijn visie en geheel terecht. Je bent hier niet voor een discussie maar alleen om jouw zure marxistische gedachten te spuiten.

  2. Jack Flash

   Een waardig vertrek van Mona Keijzer. Laat dit een signaal zijn naar het volk, daarmee men zich realiseert dat wij door psychopaten bestuurd worden.

   1. Albert Egberts

    De zorgen van Mona Keijzer zijn begrijpelijk maar zolang we nog te maken hebben met 1.8 miljoen Nederlanders die weigeren zich te laten vaccineren is het risico om alle maatregelen los te laten nog veel te groot.
    Het mooiste scenario is dat de groep ongevaccineerden in de loop van de komende maanden geleidelijk allemaal de ziekte doormaakt waarna de coronapas kan worden afgeschaft. Het blijft een ergerlijke situatie en het zal onze zorg langdurig zwaar belasten (met alle ellende en kosten van dien) maar het is de minst slechte uitkomst.

    1. Adriaen van Bergen

     Welk risico heb je het over.
     Als je gevaccineerd bent dan loop je toch geen risico meer?
     Redenen om het vaccin niet te nemen:
     – IFR 0,23%
     – De gemiddelde leeftijd van overlijden aan covid is 83 jaar, vaak met onderliggend lijden. Da’s een hele mooie leeftijd. Tot 2 jaar geleden zou daarover “Natuurlijke dood” worden gezegd.
     Deze cijfers geven aan dat je, onder de 70 jaar amper last van Covid hebt, een pechvogel daargelaten. Meer pechvogels hebben kanker.
     – De cijfers geven aan dat het vorig jaar een flinke griepgolf was, maar niet eens de zwaarste van de afgelopen 10 jaar.
     – Als het werkelijk zo gevaarlijk was, waarom lagen de ziekenhuizen dan niet tot in de aankomsthallen vol?
     Dit jaar is het zelfs enorm rustig.
     – de censuur er omheen.
     – Alternatieve medicijnen worden onder dwang verboden en of zijn van de markt gekocht.
     – De PCR test, die geen corona aantoont, maar slechts een rna gedeelte dat ook in verkoudheid en influenza zit.
     – Maskers, die echt niet werken tegen virussen. Een hekwerk werkt ook niet tegen vliegen. Maskers waarvoor geen keurmerk bestaat, geproduceerd in goedkopen landen.
     – De gekweekte paniek, die nergens voor nodig is.
     De prik zelf.
     – De producenten willen gevrijwaard zijn voor de nadelige effecten en zijn meteen gevrijwaard. Geeft wat aan over het vertrouwen dat ze zelf in hun eigen product hebben.
     – De ingrediënten die erin zitten zijn gevaarlijk.
     – Er zitten stamcellen in van geaborteerde babies. Dit is door experts uitgezocht.
     – Eerst 1 prik, toen 2 prikken en nu een booster. En daarna?
     Daarna is je immuunsysteem naar de kloten.
     – Het naratief dat de prik zou helpen.
     Waarom zijn er nu dan meer ziek dan vorig jaar rond deze tijd?
     het enige dat anders is, is dat er meer geprikt zijn.
     – De prik veroorzaakt nu al meer slachtoffers dan alle andere vaccins de afgelopen 30 jaar.
     – De landen en staten in de VS met de minste maatregelen hebben de beste cijfers.
     Het risico heeft zich verkeerd in je hoofd geplaatst.

    2. Nostradamus

     Laten we jouw zielige kennis van zaken niet spiegelen aan die van deze staatssecretaris. We weten allang dat jij liever een corrupt kabinet steunt.

     Grote kans dat veel niet-gevaccineerden allang over antistoffen beschikken. Het kabinet wil hier echter bewust niet op testen omdat ze als verlengstuk van de Big-Pharma willen dat iedereen zich jaarlijks, het liefst meerdere keren laten vaccinere.

     1. Albert Egberts

      “Grote kans dat veel niet-gevaccineerden allang over antistoffen beschikken. ”

      Ja, maar gevreesd moet worden dat dit een kleine minderheid is met als gevolg dat we toch nog geconfronteerd kunnen worden met de doorbraak onder zeker anderhalf miljoen Nederlanders. Zolang dat het geval is kan het Kabinet geen risico’s nemen.

     2. Gerda2

      Uiteindelijk gaat het niet om de gezondheid, maar om het invoeren van de QR code.
      Als je dat nog niet ziet, ga dan eens bij Hans Anders langs. Misschien ook een gehoorapparaat aanschaffen en het apparaat uitzetten, als je naar de MSM radio/tv luistert.
      Oordoppen voor onderwatergebruik schelen ook al wat.

      Dus mensen, kun je het nog even kunt volhouden je niet te laten gevaccineren, doe het dan vooral niet.

     3. Monty

      ”niet te laten gevaccineren, doe het dan vooral niet.”

      Je heb het tegen slechts 10% waarvan misschien de helft allochtoon is en jou dus niet begrijpt.

      De rest zal zich toch echt niet laten vaccineren die hoef je niet te overtuigen.

     4. Gerda2

      Tuurlijk Monty, fijn dat je me er op attent maakt.

     5. Albert Egberts

      “Uiteindelijk gaat het niet om de gezondheid, maar om het invoeren van de QR code.”

      De QR-code bestond al jaren en deze zeer beperkte QR-code wordt subiet afgeschaft als hij niet meer nodig is.

      Paranoia lijkt hier meer regel dan uitzondering.

     6. Gerda2

      Bedankt Albert, ik bedoelde natuurlijk de QR-code in de CoronaCheck-app.
      Gelukkig kan ik het zo even rechtzetten.
      Maar als jij het gesnapt hebt wat ik probeer duidelijk te maken, zal de meerderheid die dit leest, het wel begrijpen.

     7. Nostradamus

      Gerda2, de meesten hier begrijpen het wel. Albert Mol en Mindy spugen alleen graag hun zuur op DDS.
      Ze verkeren zelf in de paranoia dat ze denken dat ze met een enorm dodelijk virus te maken hebben. Dat die anderhalf miljoen jonge mensen en niet westerse allochtonen de volledige zorg gaan overbelasten als zij niet snel volgespoten worden met een experimenteel en potentieel dodelijk vaccin.
      Een groot aantal menstruatieproblemen zijn ook waargenomen. Wellicht maakt dit vaccin onvruchtbaar. In dat geval ben ik blij dat Albert Mol en Mindy volgespoten zijn.

    3. vlekkenoplosser

     strónt vlé®k lúlt weer uit zijn zieke nek

     besmette gevaccineerde dragen evenveel besmettelijk virus materiaal bij zich als besmette ongevaccineerde mensen

     strónt vlé®k zijn demagogie mist weer een feitelijke onderbouwing

     Het vaccin beschermt zo fantastisch dat we nu al met de derde prik bezig zijn.

     Je bent volledig krankzinnig als je deze experimentele gentherapie in je lijf laat spuiten. Ieder zijn ding toch strónt vlé®k

    4. usb3.0

     Maar tamil oerdom figuur dat jij bent, het gaat helemaal niet om 1,8miljoen mensen, en de term “weigeren” klopt niet, het wordt opgedrongen en nee is niet weigeren maar een keuze flapdrol..
     Je bent een leugenaar, de zorg is niet overbelast…
     Het is ergerlijk te noemen dat jij als gevaccineerde echt denkt dat jij geen probleem bent, maar juist kwiebussen als tamil die echt denken dat zij gevrijwaard zijn en menen het alleenrecht te hebben op vrijheden zijn een schande en een gevaar in onze maatschappij.
     tamil waar woon je?

     1. Albert Egberts

      Als je door de medische instanties een levensreddend vaccin gratis wordt aangeboden en je accepteert die niet dan is dat toch weigeren van het vaccin?

     2. usb3.0

      Je bent natuurlijk een domme jongen, men wil helemaal niets aangeboden krijgen domoor maar krijgt het door de strot gedrukt en dan zeggen dat men weigert..
      Naast het feit dat de QR code staat voor, het onethisch vragen naar medische geheime gegevens is het ook een ernstige schending van de privacy…dus het is geen weigeren maar bescherming van eigen gegevens…en je bent dom als je dit niet begrijpt..

     3. vlekkenoplosser

      een levens reddend vaccin , het staat er echt , de eerste en de tweed werkte niet dus proberen we nummer drie op u.

      de strónt vlé®k zijn gewauwel is weer tenen krommend

      de strónt vlé®k probeeert een onbewezen expeimentele gentherapie te verkopen als levens reddend vaccin

      als je bij de strónt vlé®k een auto koopt haal je de hoek van de straat niet voordat het wrak in elkaar stort

      wat een leugenachtige demagogie strónt vlé®k

      veel plezier met prikje 3 strónt vlé®k

    5. vlekkenoplosser

     speciaal voor de strónt vlé®k

     de medische wereld begint zich eindelijk te roeren bij prikje 3

     h**ps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34202529/

     Retracted: The Safety of COVID-19 Vaccinations-We Should Rethink the Policy

     1. Albert Egberts

      Dit artikel deugde wetenschappelijk niet en daarom is het teruggetrokken.

      ht.ps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34232371/

     2. vlekkenoplosser

      wederom inhoudsloos gewauwel van de strónt vlé®k van dds.
      waarom maak jij ons deelgenoot van je verbale diarree strónt vlé®k !

     3. vlekkenoplosser

      h**ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5254440/gevaccineerd-ook-besmettelijk-anderen-besmetten-vaccin

  3. usb3.0

   Nee tamil je bent echt een wanstaltige pathologische leugenaar, sterker nog, een demissionair (ontslagen) kabinet die mensen gaat ontslaan…

   Het draagvlak tegen het coronabeleid in de SAMENLEVING is amper 25%

 4. Ztjes

  Is staatsrechtelijk niet correct. Een staatssecretaris kan alleen in en door de ministerraad worden ontslagen. En niet alleen door de MP en zijn schandknaapjes .

 5. Rieks

  Een politiek statement maar toch wel eerlijk, waardering dus. Dat ze het zo lang heeft volgehouden. Ze zal wel een goed wachtgeld hebben nu.

 6. Ritter

  Woonvoorrang voor statushouders is onrechtvaardig’

  ht*ps://youtu.be/lqNIFJ3INbI

 7. ikweetwatikwil

  Mona Keijzer heeft het door. Een gespleten samenleving door een vrijwel nutteloos pasje.
  Een ferme dame.

 8. rafi

  Die zetel is niet van het ‘teringhond’-CDA maar van haar. Die had ze dus, als ze toch de politiek uit wil, eerst mee moeten nemen naar Omtzigt, om pas DAARNA te vertrekken. Zodat Omtzigt een hulpje heeft in de Tweede Kamer. JAMMER!

 9. Albert Egberts

  De QR-code is een noodzakelijke maatregel die is veroorzaakt door een groep Nederlanders die weigert zich te laten vaccineren.

  Zolang we met die groep wappies te maken hebben zal de QR-code nodig zijn. De ironie wil dat het juist die wappies zijn die luidkeels tegen deze maatregel te hoop lopen: pyromanen die de Brandweer proberen te hinderen.

  Ergerlijk maar een feit.

  1. Nostradamus

   De QR-code is een maatregel die wordt opgeldeg door een groep vaccinazi’s die verstandige mensen opdringt zich te laten vaccineren.

   Zolang we met die groep vaccinazi’s te maken hebben zal de QR-code opgedrongen worden. De ironie wil dat het juist die vaccinazi’s zijn die luidkeels voor deze maatregel te hoop lopen: Schutzstaffel die de Fúhrér Pinokkio proberen te helpen.

   Ergerlijk maar een feit.

  2. rafi

   De wappies hebben tot nu toe steeds gelijk gekregen. Kennelijk beschouwt De Jonge het als een persoonlijke strijd met ‘ongevaccineerden’, of er nu een grondwetsartikel over lichamelijke integriteit is of niet. Daarom die QR-codes etc.. Om ‘ongevaccineerden’ het leven zuur te maken. Met rationeel beleid heeft dit, gezien de vaccinatiegraad en de ernst van de ziekte, zoals Mona schrijft, immers niks meer te maken. Het is voor hem kennelijk een persoonlijke, obsessieve prestigestrijd met die paar ‘ongevaccineerden’ geworden.

  3. vlekkenoplosser

   zolang besmette gevaccineerde zich vrij door de maatschappij mogen bewegen is de QR-code symbool politiek strónt vlé®k .

   ga jij maar lekker prikje 3 halen randdebiel !

   slechts volidioten en ongelezen mensen laten een experimentele gentherapie in hun lijf spuiten.

   h**ps://www.plandemi.nl/
   h** ps://www.blckbx.tv/videos/overheid?ss_source=sscampaigns&ss_campaign_id=613100d1529c123745aa1956&ss_email_id=613103266421855bcca5de12&ss_campaign_name=BLCKBX+VIDEO+ALERT+-+bekijk+onze+nieuwste+uitzendingen%21&ss_campaign_sent_date=2021-09-02T17%3A01%3A28Z&__cf_chl_jschl_tk__=pmd_sLY0zxCjmRFVwF_MwSCvLi8nhLMzBfuZybEbZSdZ078-1632165113-0-gqNtZGzNA1CjcnBszQjl ( Niet Pharma maar Overheid gaat te ver!” zegt senior medical affairs en pharma ethics consultant Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman…)
   h**ps://stichtingvaccinvrij.nl/18-redenen-waarom-ik-het-covid-vaccin-niet-ga-halen/

   de strónt vlé®k blijft zijn fake nieuws maar herhalen. Ergerlijk maar een feit.

   1. Albert Egberts

    Op bijdragen die druipen van de strónt reageer ik niet.

    1. Harry Haller2

     Je reageert wel. Steeds opnieuw. Stop daar dan mee.

     1. Albert Egberts

      Ik probeer Vlekkenoplosser duidelijk te maken dat hij door die strónt niet inhoudelijk deel kan nemen aan het debat.

     2. usb3.0

      Maar tamil! jij bepaalt hier helemaal niets maar dan ook echt helemaal niets…
      Verder ben je een onnozele die hier zijn zielig lege bestaan opvult met soms zeer schofferende uitspraken…

     3. vlekkenoplosser

      quote
      Albert Egberts 29 minuten geleden
      Ik probeer Vlekkenoplosser duidelijk te maken dat hij door die strónt niet inhoudelijk deel kan nemen aan het debat.
      end

      ik ( en vele anderen ) proberen Albert Egberts alias “de strónt vlé®k van DDS ” duidelijk te maken dat ,

      * een debat met de strónt vlé®k onmogelijk is
      * een inhoudelijk debat met de strónt vlé®k onmogelijk is
      * een debat op feiten ( een objectieve mening) met de strónt vlé®k onmogelijk is.

      de strónt vlé®k is een hinderlijke decadnte arrogante hypocriete kwal die NOOIT inhoudelijk reageert. Een hufter pur sang !

      Begrijp je het nu strónt vlé®k ? Waarschijnlijk niet want die plaat gewapend beton voor je harses laat echt niets door kwal.

    2. vlekkenoplosser

     je reageert wederom WEL domme decadente arrogante strónt vlé®k

     Dat je inhoudelijk niets te melden hebt is de standaard strónt vlé®k
     Dat je druipt van de strónt is logisch uitgeknepen t@rrél

     1. Albert Egberts

      Het ziektebeeld neemt in ernst toe.

     2. usb3.0

      Als er 1 geestesziek is ben jij het wel tamil

     3. vlekkenoplosser

      dat was al lang opgevallen strónt vlé®k . De hoeveelheid verbale diarree neemt dagelijks toe. Kennelijk heb je echt niets om handen andrs dan hier mensen af te zeiken , fake nieuws te verkondigen en leugens te verspreiden.

      je bent en blijft de strónt vlé®k van DDS wím , een hinderlijke hufter !

  4. usb3.0

   De onethische vraag naar medisch geheime gegevens oftewel QR-code is de schuld van iedereen die hier in mee gaat..
   En bij de onethische vraag naar medisch geheime gegevens oftewel QR-code wordt ook de privé gegevens gevraagd middels een id of paspoort dus het wordt gekoppeld en zijn de medisch geheime gegevens niet meer persoonlijk….

   1. vlekkenoplosser

    Nu beperkt de QR-code zich nog tot ht bewijzen dat u gezond bent

    slimme mensen kijken verder dan de neus lang is en kijken naar de potentie (wat is allemaal mogelijk ) van de QR-code. Als u geen idee google eens op china op gezichthrkenning en QR-code !

    De mogelijkheden zijn grenzeloos. Van toestemming tot reizen , tot CO2 paspoort tot winkelen en producten. De totalitaire staat is geboren. Mevrouw Keijzer heeft volmondig gelijk. Dit gedrag van de overheid is niet te tolereren en strijdig met de grondwet !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.