Politie heeft Arnoud van Doorn aangehouden vanwege verdenking voorbereiding poging moord op Mark Rutte

Afgelopen zondag heeft de politie Arnoud van Doorn, de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid, aangehouden. Hij werd aangehouden voor voorbereiding op poging tot moord op de demissionair premier Mark Rutte nadat hij ‘verdacht gedrag vertoonde’. Inmiddels is hij weer vrijgelaten.

De Haagse politicus liep zondag in een buurt in Den Haag waar de demissionair premier ook op dat moment was. Het AD meldt dat de beveiliging van Mark Rutte ook in de omgeving was en dat Van Doorn opmerkelijk gedrag vertoonde, waarop hij is aangehouden.

Het OM heeft de aanhouding van Arnoud van Doorn bevestigd: “Hij vertoonde verdacht gedrag, daarom is hij aangehouden. Het klopt dat hij ook weer is heengezonden. Het onderzoek loopt op dit moment nog, wellicht dat we in de loop van de dag meer kunnen zeggen.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Nostradamus

  Tsja, de loopjongen van haatbaarden die zelf ook haatbaard is geworden. Ik kan mij er wel iets bij voorstellen dat hij onderdeel van het probleem Mocromaffia is geworden.
  Loopjongen/dhimmy dan. Meer dan dat kan hij nooit worden natuurlijk voor de racistische, homohatende en segregerende cultuur.

 2. vlekkenoplosser

  🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

  zover zijn we gezakt in Nederland !

  QUOTE De Haagse politicus liep zondag in een buurt in Den Haag waar de demissionair premier ook op dat moment was. END

  NOU NOU NOU , WAT EEN VERDENKING !

  Is dit nu dat grote verhaal over beveiliging , een aanslag , terroristen enz

  van Doorn is volledig van het padje maar om hem aan te houden omdat hij in Den Haag loopt is een brug te ver.

  De geradicaliseerde strónt vlé®k verblijft ook in Den Haag. Ik zeg direct oppakken.

 3. Mistgabel

  Wat een hoax.
  Samen met die kut heulmedia verzonnen om afleiding Mona Keizer.

  U wordt genaaid en bedrogen.

  1. Mr.blauw.sky

   Dat hele ontslag van die Mona Keijzer is trouwens ook een hoax om de aandacht van de goegemeente af te leiden

 4. Albert Egberts

  Was van Doorn niet een van de twee PVV-Kamerleden die zich bekeerd heeft tot de islam?

  1. Albert Egberts

   heeft = hebben

  2. vlekkenoplosser

   ja dat is correct strónt vlé®k

   onze heer heeft vreemde kostgangers, kijk maar in de spiegel strónt vlé®k

 5. Augustus

  Toen hij Willie Dille had laten omleggen, D66 rechter die het maar onzin vond. Toen hij met zijn ISIS vriendjes Wilders een kopje kleiner wou maken, geen eens een onderzoek ingesteld. Maar nu vanwege deze farce, enkel om aandacht af te wenden, kan het wel opeens. Keer op keer klassenjustitie.

  1. Augustus

   Sterker nog, hij werd zelf beveiligd nadat hij iemand had omgelegd. Volkert van der G heeft ook flink geboerd nadat hij vrij kwam. Je vraagt je af wie hier achter zit.

   https://www.ad.nl/binnenland/haags-raadslid-arnoud-van-doorn-extra-beveiligd-na-dood-willie-dille~a8c69af8/

 6. Vit

  Ik vrees dat als ik deze halve tamme (een Haagse uitdrukking) toevallig tegen kom hem een trap onder zijn ballen verkoop, ben ik nu strafbaar?

 7. GewoonJohan

  Arnoud van Doorn is iemand die alles voor geld doet, en dat viel er niet te halen bij de PVV.
  Mocro-mafia en andere onderwereldfiguren zagen dat hij omkoopbaar was, en vandaar dat hij dus die omstreden karakterswitch had gemaakt.
  Om zijn nieuwe contacten legitiem te kunnen verantwoorden.
  In de moskee kun je vrijuit praten en ben je altijd beschermd tegen de boze buitenwereld, en dat is dus ook waar hij zijn zaakjes doet.
  Alle dingen die het daglicht niet kunnen aanschouwen, en die in verband worden gebracht met een moskee, worden als een taboe verklaard, en de mensen die dit aankaarten worden direct monddood gemaakt.
  Uiteraard maken criminelen en terroristen hier dankbaar gebruik van.
  Dit is al gaande sinds het begin van dit millennium, nadat de Pvda hiervoor de deur had opengezet.

 8. P. Puk

  Het is toch bespottelijk, dat er eerst van “spotters” uit het mocromaffia milieu wordt gesproken en dat het nu om een mannetje gaat die zich in de buurt van ons opperhoofd
  ophield. En dan met naam en toenaam vermeld wordt! Bezopen gedoe.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.