“Boze zwarte vrouw” Sylvana Simons gaat los op “witte mannen”: ‘We moeten ze vervangen!’

De walgelijke racist Sylvana Simons is weer eens losgegaan op wat zij “witte mannen” noemt. Want, zegt ze, “witte mannen” zijn verantwoordelijk voor alle problemen in Nederland. Daarom moeten ze in de politiek vervangen worden, “per motie wellicht.”

Het is om misselijk van te worden, maar Black KKK-leider, sorry ik bedoel BIJ1-leider!, Sylvana Simons is weer eens helemaal losgegaan op “witte mannen.” “Het is mijn persoonlijke ervaring, onder andere in de politiek, dat veel van wat er misgaat, misgaat onder leiding van witte mannen.”

“Nou was mijn vraag,” ging de racistische clown verder, “hoe vreemd het zou zijn als ik zou voorstellen, per motie wellicht, om alle witte mannen op basis van de geleefde ervaringen hier in de Kamer, maar ook in het land, te vervangen door mensen waarmee we die ervaringen niet hebben?”

Nou, vuile racist die je bent, dat is een héél gestoord voorstel. Want in Nederland kijken we niet naar je huidskleur of gender, maar naar je karakter. En trouwens, als je dan toch dat soort zaken erbij wilt betrekken, nou, dan mag je ook wat zeggen over het grote falen van idioten als Sigrid Kaag. Weliswaar wit, maar toch echt vrouw. Moeten “witte vrouwen” er dan ook maar aan geloven?

Gevaarlijk racisme

Sylvana  heeft overduidelijk psychologische problemen – mogelijk veroorzaakt door liefdesverdriet of iets dergelijks – en projecteert die problemen vervolgens op witte mannen met haar racistische prietpraat. Nou, ik heb nieuws voor haar: ik ga nog geen seconde mijn excuses aanbieden omdat ik een “witte man” ben. En nee, ik doe ook geen stap terug omdat ik die kleur heb en die “gender” ben.

Wij blanke mannen zijn autochtone Nederlandse mannen. Voor een heel groot deel hebben mensen die eruit zien als wij dit land opgebouwd. Al die verhalen van vroeger van de Gouden Eeuw? Blanke Nederlandse mannen. De meeste verzetsstrijders tijdens de Tweede Wereldoorlog? Blanke Nederlandse mannen. Degenen die een grondwet hebben aangenomen met daarin mensenrechten waar we allemaal van genieten? Blanke Nederlandse mannen.

Er is helemaal niets mis met “wit” en “man” zijn. In een normale wereld doet het er niet toe. Maar door het juist steeds te benadrukken creëert Simons een wereld waarin dit wél zo is – en waarin diezelfde blanke mannen uiteindelijk genoeg hebben van die gekkigheid en zich juist uitgesproken op die manier gaan identificeren. Dat is een situatie die niet gezond is, maar dat ga je wél krijgen als Simons doorgaat op deze manier.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En wat denkt mevrouw dat er dan gebeurt, in Nederland? Als de blanke Nederlandse man zich als zodanig identificeert, daar trots aan ontleent, en de confrontatie aangaat? Welke gek wil in vredesnaam in zo’n samenleving wonen?

We moeten dat écht niet willen, want alle vormen van ras-identificatie zijn apert, belachelijk, en mogelijk zelfs gevaarlijk. Maar als dat ooit wél gebeurt, dan is dat te wijten aan het ranzige racisme van Sylvana Simons die de door haar verfoeide “witte mannen” getriggerd heeft met haar overduidelijke blankenhaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Monty

  ”Want in Nederland kijken we niet naar je huidskleur of gender, maar naar je karakter.”

  Op dit blog is bovenstaande zeker niet het geval.

  1. Nostradamus

   ❄🌈❄Mindy❄🌈❄

  2. ElGuapo

   Gespetter uit Konty!

  3. Poemien Noegien

   Monty is fan van Adolf Simons.

  4. usb3.0

   Dat doet as wel hoor, maar ja zwart en wit zijn geen kleuren hé

 2. Sando

  Dat wijf vreet 3 maal per week witte bonen in tomatensaus En ze rijdt in een witte auto en ze is in het wit getrouwd 3keer?? En!!!! ze woont in een wit land wat een oen.

  1. AS210854

   🤣😂🤣😂🤣😂

  2. Torenklok1871

   Ja precies, dat wijf is gewoon van de ratten besnuffeld.

 3. Drostemannetje

  Simons enkeltje Afghanistan graag. Neem gelijk alle bij1ers, DDR666-ers, Pvda-ers, Groenlinkers mee. Kunnen ze de Taliban uitleggen hoe het moet. Ik denk dat ze het wel waarderen.

 4. rasecht wappie

  BLANK!!!

 5. halo1

  Is ze eigenlijk nog wel (psychisch) toerekeningvatbaar?. Witte mannen vervangen .. door zwarte zeker? Van de regen in de drup….

 6. Albert Egberts

  Mogelijk is Michael ontgaan dat Simons hier een retorische vraag stelt die het omgekeerde impliceert van wat haar hier abusievelijk in de mond wordt gelegd.

  1. Joko

   Mogelijk is jou ontgaan dat de recistische uitlatingen van o.a. deze mevrouww mij in toenende mate racistisch maakt. Ik heb er schoon genoeg van dat gedrein, gedram, en gezeik. Noteer maar dat ik racist ben (geworden).

   1. Sando

    Joko ik ga met je mee leve het rasime.

  2. Joko

   Mogelijk is jou ontgaan dat de racistische uitlatingen van o.a. deze mevrouww mij in toenende mate racistisch maakt. Ik heb er schoon genoeg van dat gedrein, gedram, en gezeik. Noteer maar dat ik racist ben (geworden).

  3. Cranehammer68

   Moet je niet samen met haar douchen met een beetje …., rijmt op een cycloon en de 2 letter van het blanke alfabet …., rijmt op een land tussen Rusland en China.

   1. Albert Egberts

    Ben je nu al dronken, Cranehammer?

    1. september

     Cranehammer komt hier voor de eerste keer,of het is weer iemand Met een nieuwe naam

  4. ElGuapo

   Drol weer in de verdediging voor de pleeborstel kop.

  5. usb3.0

   tamil is een hypocriete kansloze nietsnut

 7. Rieks

  Die witte mannen in de Tweede Kamer moeten niet alles over hun kant laten gaan. Bijvoorbeeld toestaan dat Simons het taalgebruik bepaalt voor anderen. Zeggen dat ze geen witte mannen willen worden genoemd. De blanke mannen moeten bezwaar maken bij de voorzitter en zo een discussie uitlokken hierover. Of, andere optie, wanneer Simons hiermee doorgaat, haar bijvoorbeeld consequent “onze Bij1 negerin” noemen. Daar gaat ze natuurlijk bezwaar tegen maken en dan is de reactie van de voorzitter interessant. Want waarom mogen zwarten wel alles zeggen en blanken niet?!

 8. Nostradamus

  Veel van wat mis gaat komt i.d.d. door witte mannen. Met Pinokkio en Clowntje Clusterf*ck voorop. De rest van die witte mannen vind je bij D66, PvdA en Extremistisch Groen Links.
  Wanneer het wel goed gaat dan heb je daar meestal blanke mannen omdat die het meest deelnemen aan het arbeidsproces. Daarna komen blanke vrouwen, gekleurde vrouwen en gekleurde mannen zonder religie. Daarna komen gekleurde mannen en gekleurde vrouwen met religie.
  Tsja SS. Feiten, daar moet je het mee doen.

 9. janszm

  Nou Sylvana, zonder witte mannen is het niet mogelijk voor jou om te roeptoeteren in de TK.
  Je zou niet eens in dit land zijn maar in Donker Afrika, in een bladeren hutje, de enige uitvinding van zwarten zonder witte man. Alles wat je aanraakt en ziet is gemaakt door Blanke Mannen..

  1. trutje

   Ja of ze zat nu in een bootje op weg naar blankenland omdat in Afrika helemaal niks van de grond afkomt zonder hulp van bl…..

 10. Aborifa

  Zwarte mannen kunnen niet regeren, zie Afrika. Laat staan zwarte vrouwen.
  Blanke vrouwen kunnen het ook niet, zie Kaag, Bijleveld, Broekers, Van Engelshoven etc, etc. Dus gewoon veel blanke mannen in de regering.

 11. Wally

  Dit is toch duidelijk aanzetten tot haat? Kan hier iemand iets aan doen?

 12. Echtepleb

  Dus eigenlijk wil silvana dus gewoon minder,minder,minder witte mannen ? En dat mag je wel zeggen ?.

 13. Tommy76

  Maar waarom ‘vluchten’ dan al die niet ‘witte’ mensen naar landen die geleid worden door witte mannen?

  Wanneer volgen er aangiften tegen mevrouw Simons? Wat zij hier uit is pure discriminatie.

 14. Angelus pacis

  Oplossing Silvana: genocide op de blanke meneren. Syl houdt er een zeer gevaarlijk gedachtengoed op na….

 15. Response

  Het mens voegt niets toe aan NL. En dat op kosten van de samenleving. Schande!!

 16. sonny

  Haha, wie kent een donkere kerngeleerde, fysicus, wijsgeer, filosoof, astronoom, wereldleider of wereldveroveraar?
  Ik niet!
  Het blijven minkukels op planeet aarde!
  Dus kappen met die progressieve, vals positieve benadering, van dit bevolkingstype!
  Je wordt er doodmoe van, het blijven immers suffe opstandige slaven!

  1. sonny

   sonny@
   Zelfs varkens schijnen zich te willen ontworstelen aan de massa bio-industrie, dus deze onwaardige populatie alsook!

   1. right

    sonny@
    tja, ahum, hmhm!
    je hebt gelijk, ze moeten weer terug in het gareel, alwaar ze horen, luisteren naar de grote wijze blanke man!
    Het beste voor alle partijen!

 17. Glenn_911

  Sylvana Simons zou eens eerst moeten kijken hoe zwarte mannen in haar geboorte land Suriname verantwoordelijk zijn voor alle problemen aldaar, vooral Desi Bouterse een telg van een Zeeuwse boerenzoon, die als soldaat naar Suriname kwam en opzichter van de plantage Vredenburg werd. Daarnaast had hij voorouders van Indiaanse, Creoolse, Franse en Chinese afkomst.

 18. Eppo123

  Het is al vaker gezegd en geschreven, waarom komt dat soort donkere mensen hier wonen terwijl zij zo’n probleem met witte mensen hebben? SS gaat lekker in Afrika wonen en neem die paar aanhangers mee. Dat scheelt ook weer Co2 uitstoot in NL.

 19. Bes Tolen

  Ja en dan te weten, dat Simons een naam is afkomstig van Joodse voorouders, ook al blank. Sylvana is een vorm van Sylvia, Silvia, mannelijke vorm Silvius, betekent (Latijn zo iets?) bosbewoner, woudman en dus Sylvana woudvrouw. Een aanwijzing voor de woonomgeving waarin ze het kan zoeken? Back to the roots?

 20. Rieks

  Sylvana roept nogal wat agressie op. Zou ze ook beveiliging hebben vraag ik me af?

  1. Dixie

   Tja Rieks, hoe zou dat nou komen ?

 21. Dixie

  Ik ben van mening dat mw Simons en haar partij staatsgevaarlijk en subversief is. Net als Denk en GL

 22. Jannes-46

  Vrouwtje Simons is WOKER dan WOKE, hetgeen ongeveer gelijkstaat aan nog gekker dan knettergek. Bovendien is ze een fervent aanhanger van beroepsantisemiet Gretta Duisenberg.

 23. Mistgabel

  Wat let haar om naar een land met alleen maar zwarte mannen te gaan?
  Flikker op.

  1. Albert Egberts

   Mogelijk is et ook Mistgabel ontgaan dat Simons hier een retorische vraag stelt die het omgekeerde impliceert van wat haar hier abusievelijk in de mond wordt gelegd.

   1. Albert Egberts

    et = het

 24. ET007

  Daar waar gekleurde mannen de leiding hebben gaat het lekker. Niet alleen Afrika. Echt overal waar gekleurde mensen aan de macht zijn is oorlog en verderf, los van de gevoelens voor minderheden, vrouwen, homoseksuelen etc.
  Als er 1 racist is, is dat Sylvana zelf. Alleen is ze te arrogant om dat zelf in te zien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.