WildersDebatZuiden

Geert Wilders gaat los op Sigrid Kaag: 'Ze praat wel met terroristisch tuig van de Taliban maar niet met de PVV!'

Politieksep 02 2021, 10:00
Het was eigenlijk ongelooflijk om te horen, maar onze minister van Buitenlandse Zaken heeft toegegeven dat de Nederlandse delegatie in/naar Qatar ook gesproken heeft met de Taliban. Geert Wilders heeft woedend gereageerd op deze openbaring van Sigrid Kaag. Want, stelt hij, Kaag en haar partij wensen niet te onderhandelen met de PVV, maar dus wel met moslimextremisten van de Taliban!
De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag heeft gisteravond laat toegegeven dat de Nederlandse delegatie in Qatar ook gesproken heeft met extremisten van de Taliban. Het ging volgens haar om "een eerste ontmoeting op ambtelijk niveau." Dat zou het dan ietwat acceptabel moeten maken dat onze regering met dit soort walgelijke massamoordenaars praat.
Het Afghaanse Tolonews - wie kent het niet - meldt dat de Nederlandse delegatie en de Taliban over de situatie in Afghanistan spraken. En dan met name over de "uitreismogelijkheden en het functioneren van de luchthaven van Kabul." Met andere woorden, de Nederlandse delegatie doet net alsof de Taliban een volstrekt normale gesprekspartner zijn, waar prima zaken mee gedaan kan worden.

Wilders woest dat Kaag met de Taliban praat

PVV-leider Geert Wilders heeft woedend gereageerd op het nieuws dat Kaag haar mensen met de Taliban heeft laten praten. Want, stelt hij terecht, D66 heeft in Nederland zíj́n partij uitgesloten, zogenaamd omdat die allerlei onacceptabele denkbeelden zou hebben. Maar de PVV is democratisch gekozen. Meer dan een miljoen mensen hebben op die partij gestemd.
Dat maakt Kaag allemaal niets uit. De PVV is in haar ogen walgelijk, en dus praat ze er niet eens mee.
Maar vervolgens heeft ze dus géén probleem met de Taliban; een radicaal-islamitische organisatie die andersdenkenden systematisch vermoordt en martelt.
Wilders vat de handelswijze van Kaag dan ook als volgt samen. "Dus Kaag spreekt wél met het islamitisch terroristisch moordenaarstuig van de Taliban maar níet met de democratisch gekozen PVV.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1433113980130762758

Typisch Kaag

Natuurlijk is het eigenlijk totaal niet verrassend dat Kaag zich zo opstelt. Zoals de PVV eerder al zei in een snoeihard debat met haar, D66'ers omringen zich maar al te graag met terroristen. Palestijnse moordenaars zijn gefinancierd door deze vrouw. Wilders noemde Taliban-knuffelaar Kaag eerder dan ook al een "heks." En - oh ja - hij kwalificeerde haar daden óók al terecht als "verachtelijk."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is dus misselijkmakend wat Kaag doet, maar verrassend? Neen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten