Vermoeiende D66-draaikont Sigrid Kaag komt met laatste redmiddel voor kabinet Rutte-Kaag: “Toch maar wél samenwerken met CU en CDA”

Er valt onderhand geen touw meer vast te knopen aan het politieke karikatuur Sigrid Kaag. Eerst wilde ze absoluut niet samenwerken met de ChristenUnie en het CDA, maar nu de kaarten anders zijn geschud zijn deze twee partijen opeens wél van harte welkom aan de onderhandelingstafel.

Als het aan Kaag ligt mogen er op korte termijn zelfs zes politieke partijen meedoen aan het nieuw te vormen kabinet Rutte IV. Op een partijbijeenkomst in Amsterdam zei Kaag dat ze nu wil gaan voor een samenwerking tussen de VVD, D66, CDA, ChristenUnie, PvdA en GroenLinks. Dat is een hele mond vol onbetrouwbare politiek, maar wel een realistische optie volgens Kaag. En Mark Rutte en Hugo de Jonge zullen de nieuwe Kaagtactiek vast ook omarmen. Anders hadden ze Kaag natuurlijk allang tot de orde geroepen, zoals ze zaterdagmiddag ook deden bij (inmiddels) ex-CDA Kamerlid Mona Keijzer.

Hugo de Jonge voelt zich zelfs politiek bevrijd na het gedwongen ontslag van zijn minst geliefde ex-collega Keijzer: “Ik zie geen tweedeling door de coronapas, we komen juist weer samen“, aldus de zorgminister en vicepremier van Nederland.

Informateur Johan Remkes onderzoekt momenteel nog een minderheidskabinet. Daar kan hij beter direct weer mee stoppen. Verspeelde moeite. De wil van Kaag is wet en haar politieke boezemvrienden Rutte en De Jonge ondersteunen haar.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Kaag zegt tot slot dat de afgelopen weken haar hebben geleerd dat Nederland behoefte heeft aan een stabiel kabinet. Dat is Rutte in de afgelopen tien jaar nog niet gelukt. Is het nu heel erg pessimistisch gesteld om te voorspellen dat Kaag al helemaal niet zal bijdragen aan enige stabiliteit in politiek Den Haag?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

128 reacties

 1. roodkapjelusttaart

  Sorry hoor, ik vindt dit een vals W*jF.

  1. Albert Egberts

   vind

   1. vlekkenoplosser

    gelukkig vindt de strónt vlé®k het ook een vals wijf

 2. rafi

  Nee, zes is echt teveel.

  1. Albert Egberts

   Met vijf partijen kan het ook, de CU is niet nodig voor een meerderheidskabinet.

   1. vlekkenoplosser

    Met vijf partijen kan het ook, gl is niet nodig voor een meerderheidskabinet.

   2. Mistgabel

    U doelt buiten de VVD en CDA op PVV, FvD en BBB.

    1. Emma Louise

     Dat is geen meerderheidskabinet.

     1. usb3.0

      Maar d666 zit er niet bij en dat is héél belangrijk…

     2. vlekkenoplosser

      je hok in sokpop van de strónt vlé®k

     3. Albert Egberts

      Vlekkenoplosser debiteert nog drie belangrijke argumenten: strónt, diarree en poep.

     4. usb3.0

      En tamil maar 1 en iedereen weet wat dat inhoudt bij tamil

     5. vlekkenoplosser

      quote

      Albert Egberts 3 minuten geleden
      Vlekkenoplosser debiteert nog drie belangrijke argumenten: strónt, diarree en poep.
      end

      Weer fout decadente strónt vlé®k , de juiste tekst moet zijn

      wím hútten alis albert egberts kent drie belangrijke eigenschappen: strónt, diarree en poep. Hij vult daar dagelijks dit forum mee, de decadente strónt vlé®k !

 3. vlekkenoplosser

  de snol voelt de draadjes uit de handen glijden

  komt ze weer met de optie gl+ pvda terwijl dat meermaals is afgewezen

  het is een vals wijf. Een hóer die Nederlands belastinggeld verspilt aan wapens voor palezwijnen die vervolgens burger doelen in Israël bestoken

  Er zijn Nederlanders die stemmen op deze heks ! Er zijn ook strónt vlékken die deze heks adoreren.

  1. ElGuapo

   Als ze maar een positie kan veiligstellen….smerige nps stinkheks.

 4. rafi

  Het zou ook niet conform de verkiezingsuitslag zijn om een zo grote verliezer bij de verkiezingen als GL deel te laten nemen aan de coalitie. Hoe vaak moeten VVD en CDA nu nog duidelijk maken dat de combi PvdA/GL NIET door hen gewild wordt? Kaag moet eens beseffen dat ze niet geschikt is voor de politiek. Dat haar politieke leven voltooid is. Ze is net een klein kind, dat maar door blijft zeuren om een ijsje.

 5. Mistgabel

  Wat valt die heks toch door de mand.

 6. Piet Klein

  Principes of persoonlijke ambities, minister van buitenlandse zaken. Kaag zal bereid zijn alles ter willen zijn aan de CU. Er is een buit binnen te halen bij de CU. Maar voor de CU geldt ook principes of persoonlijke ambities. In de CU termen gaat om verantwoordelijkheid nemen. De CU heeft de toekomst van NL in handen als we mogen aannemen dat het links blok in stand blijft, en Rutte en Hoekstra bij hun eerdere uitgangspunten blijven. De vraag is welke verantwoordelijkheid neemt de CU en dat is behoorlijke ingrijpende. Of het einde tijdperk Rutte of doorgaan in deze falende combinatie niet alleen op resultaten maar ook integriteit en authenticiteit van de politiek. Principes of ambities (persoonlijke ambities). Want de huidige politieke verhoudingen lijken op niets meer van wat tijdens de kamerverkiezingen is gekozen. Staat de democratie hoog in het vaandel dan zijn nieuwe verkiezingen onontkoombaar. Niet zelden werd een deelname aan een kabinet gemotiveerd met de stelling dat het land geregeerd moest worden. Nu lijkt met een niet deelname en nieuwe verkiezingen de verantwoordelijk te moeten worden genomen om het land regeerbaar te maken.

 7. Mistgabel

  In talrijke steden over de hele wereld waren er zaterdag grote protesten tegen de satanische vaccinatie-agenda.

  h*tps://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/protesten-tegen-de-duivelse-vaccinatie-agenda-gaan-wereldwijd-door-in-grote-steden/

  1. Albert Egberts

   In de professionele media werd er geen melding van gemaakt. Het stelde dus weinig voor.

   1. vlekkenoplosser

    heeft de strónt vlé®k nog iets inhoudelijks te melden of beperkt de strónt vlé®k zich tot zijn verbale diarree ?

    1. Albert Egberts

     Daar hebben we onze stróntkar weer.

     1. usb3.0

      Daar hebben we de pro-pedö tamil ook weer

     2. vlekkenoplosser

      inderdaad strónt vlé®k , voor jouw hoeveelheid verbale diarree heb je zeker een kar nodig hufter

      dat je snel een lekke band krijgt bijgoochem

   2. Cootje

    Onze gehandicapte mongool , een paar weken geleden Kaag heeft de teugels strak in handen , ze kan nog geen Arabier berijden onze mongool reageert 8 minuten geleden , deze gehandicapte mongool nog een 5 uur om zijn sterke argumenten ten behoeve van onze Kaag te etaleren voor dat zijn dagtaak er op zit en hij in bed wordt getakeld , morgen ochtend wordt hij er weer uit getakeld zijn luiers verschoond en geeft dan weer z14/15 uur zijn commentaar op dit forum , en ziet hij met de dag dat zijn favorieten Arabische merrie terug wordt geschopt in haar hok , niemand zit te wachten op dat kak wijf , en de teugels van haar liggen op straat . Ze is bang voor nieuwe verkiezing

    1. Albert Egberts

     Daar hebben we de oude Co weer met zijn inkijkje in de zorg voor verstandelijk gehandicapten.

     Wat gaat er in het hoofd van zo’n oude man om, vraag je je af.

     1. vlekkenoplosser

      strónt vlé®k heeft op inhoud wederom niets te melden dus kennelijk is de strónt vlé®k het eens met de oude man

      strónt vlé®k blijft een uitgekotste hufter maar de decadente hypocriete hufter denkt dat ie populair is. strónt vlé®k is een zielige stakker

     2. Cootje

      In het hoofd van deze oude man , gaat de teloorgang van Kaag proportionele vormen aannemen , de teugels liggen op straat en ze is uitgekakt nu probeert ze weer op haar paard te klimmen maar ze laten haar vallen op haar platte muil , en onze gehandicapte mongool kan mooi niet weerleggen dat hij dagelijks elke minuut 365 dagen in het jaar hier op dit forum acteerde 14/15 uur per dag , en in Nederland is niets gratis behalve als je zwaar gehandicapt bent , en die oude man weet zeker dat je zwaar gehandicapt bent

     3. Albert Egberts

      “in Nederland is niets gratis behalve als je zwaar gehandicapt bent”

      En daar is dikke Co het toch mee eens?

     4. usb3.0

      En als je als economische gelukszoeker hier, nadat de papieren zoek zijn geraakt, na 6 maanden voorrang krijgt op de huizenmarkt, gratis zorg, gratis geld etc etc

     5. vlekkenoplosser

      de strónt vlé®k heeft wederom niets anders te melden dan zijn verbale diarree

  2. Monty

   ”In talrijke steden over de hele wereld waren er zaterdag grote protesten”

   En in ons land?

   1. usb3.0

    3 oktober monty in Amsterdam

 8. Klaus Schwab

  Wat een valse trut. Onbegrijpelijk dat mensen op dit arrogante kreng hebben gestemd.

 9. Duckday

  Je kunt gewoon zien dat D66 lak heeft aan de kiezer ze dramp met alle mogenlijkheden door dat pvda en groenlinks die door de kiezer minder zetels heeft gekregen alnog in een kabinet te proppen. Dit zijn de partijen die geen enkele verantwoording nemen maar alleen hun zakken vullen en dit mooie land met onzin wetten kapot maken.

 10. Mistgabel

  Vaccinatiegraad zeer hoog?
  Hij claimde ook dat de groep niet-gevaccineerden ‘zich het hardst keert tegen de coronabewijzen’, terwijl dat systeem ‘uitgerekend voor hén bedoeld is’. “We zitten met maatregelen omdat te veel mensen geen prik nemen,” zei De Jonge.

  Maar als slechts 1,8 miljoen mensen geen prik hebben gehaald, zou dat betekenen dat de vaccinatiegraad in Nederland zeer hoog is.

  Angstzaaierij
  “Als bijna 87 procent gevaccineerden niet genoeg is, is óf je vaccin inferieur, óf je angstzaaierij onterecht,” reageert Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) op Twitter.

  Waar haalt De Jonge overigens die 1,8 miljoen vandaan? Volgens de website Our World in Data, een project van de Oxford-universiteit in Engeland, heeft 70 procent van de Nederlanders minstens één prik gehaald. Uit gegevens van de site blijkt daarnaast dat nog geen twee derde (63 procent) van de Nederlandse bevolking volledig is ingeënt.

  Zei ik van de week al, de aap komt uit de mouw.
  61% volledig gevaccineerd, 85% is alleen boven de 70 jaar.
  Vandaar de dwang.

  Leugens, leugens en nog meer leugens.
  Dit kabinet met hun media leugenfabrieken hangt aan leugens aan elkaar.

  h*tps://ourworldindata.org/covid-vaccinations

 11. Mistgabel

  Vaccinatiegraad zeer hoog?
  Hij claimde ook dat de groep niet-gevaccineerden ‘zich het hardst keert tegen de coronabewijzen’, terwijl dat systeem ‘uitgerekend voor hén bedoeld is’. “We zitten met maatregelen omdat te veel mensen geen prik nemen,” zei De Jonge.

  Maar als slechts 1,8 miljoen mensen geen prik hebben gehaald, zou dat betekenen dat de vaccinatiegraad in Nederland zeer hoog is.

  Angstzaaierij
  “Als bijna 87 procent gevaccineerden niet genoeg is, is óf je vaccin inferieur, óf je angstzaaierij onterecht,” reageert Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) op Twitter.

  Waar haalt De Jonge overigens die 1,8 miljoen vandaan? Volgens de website Our World in Data, een project van de Oxford-universiteit in Engeland, heeft 70 procent van de Nederlanders minstens één prik gehaald. Uit gegevens van de site blijkt daarnaast dat nog geen twee derde (63 procent) van de Nederlandse bevolking volledig is ingeënt.

  Dat zei ik van de week nog, hierbij bevestiging.

  85% waar dit leugenkabinet en hun media leugenfabrieken mee schermen is alleen boven de 70 jaar. Onder de 50 jaar gaat het drastisch naar beneden.

  h*tps://ourworldindata.org/covid-vaccinations

  1. vlekkenoplosser

   kijkende naar de rijen bij de teststraten van 3 uur en meer is de vaccinatiegraad niet zo hoog als men wil doen geloven

   een geldigheid van 24 uur is louter om te pesten !

   dat gevaccineerde niet getest hoeven worden is een gospe immers een besmette gevaccineerde draagt evenveel virusmateriaal bij zich als een ongevaccineerde !

 12. Aborifa

  Dat is dus 45 linkse partijen met 1,5 middenpartijen. Blinde Mapie!
  Kaag blijft een gifslang.

 13. Fouwels

  Bijzonder dat het geen moer uitmaakt of je wel/niet opstapt. Het is sowieso al wereldvreemd dat je ontslagen bent waarna je ontslag neemt. Donder dan ook gewoon een eind op!

  1. deKrommenie

   Eh…, Wauwels. Ze heeft ontslag genomen. De Koning heeft haar ontslag verleend.

   1. vlekkenoplosser

    waar kunnen we jouw bewering vinden ?

    h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1946225459/mona-keijzer-ontslagen-uit-kabinet-na-kritiek-op-coronapas

    de koning heeft haar dus niets verleend !

    1. deKrommenie

     Koning bekrachtigt gedwongen ontslag Keijzer, Hoekstra betreurt vertrek. AD !

    2. deKrommenie

     Koning bekrachtigt gedwongen ontslag Keijzer, Hoekstra betreurt vertrek. AD !

     1. vlekkenoplosser

      dus heeft ze GEEN ontslag genomen zoals je beweerde !!!

      je wauwelt inderdaad maar wat waarvan akte.

  2. deKrommenie

   Eh…, Wauwels. Ze heeft ontslag genomen. De Koning heeft haar ontslag verleend.

 14. Pieter48

  Nu de kans groter wordt dat er verkiezingen aan komen kiest mevrouw Kaag eieren voor haar geld. Eerst de formatie onnodig opgehouden met haar arrogante en nutteloze eisen. Nu blijkt dat haar machtshonger haar bewogen heeft toch maar met partijen in zee te gaan die ze maanden uitgesloten heeft. De kans dat we nu met nieuw beleid te maken krijgen is aanwezig. Hoed u voor deze van het volk losgezongen akela.

  1. Albert Egberts

   Sigrid Kaag heeft een heldere koers. Ze wenst een zo progressief mogelijk kabinet en dat kan alleen met deelname van GL/PvdA. Die lijn houdt ze vast en ze doet nu een kleine concessie die nauwelijks een concessie is: GL zal in zo’n 6 partijenkabinet weinig in de brengen hebben en ze weet dat ze liever niet meedoen.

   1. vlekkenoplosser

    ze heeft 0,0 koers strónt vlé®k

    al kaq heeft de CU afgewezen strónt vlé®k
    al kaq heeft die formatie geblokkeerd strónt vlé®k

    gl is de grootste verliezaar van de verkiezingen en heeft niets te zoeken in een kabinet strónt vlé®k

    je domme gewauwel geeft precies aan waarom de formatie niet loopt uitgesmeerde t@rrél. Je bent net rutte , als je bek beweegt komt er een leugen uit strónt vlé®k

    1. Albert Egberts

     Op strónt reageren we niet.

     1. vlekkenoplosser

      je reageert wel strónt vlé®k. Je domme selectieve gewauwel is weer tenen krommend.

      je bent te stom om te begrijpen wat “reageren” betekent strónt vlé®k
      je bent een decadente hypocriete strónt vlé®k
      je bent een minderwaardige hufter strónt vlé®k

      game – set match strónt vlé®k , you’re out strónt vlé®k

   2. usb3.0

    kaag is achterbaks en schijnheilig zij wenst niets anders dan het beëindigen van levens, het vermoorden van weerloze, recht op leven hebbende, ongeboren baby’s, zij heeft niets met Nederland en haar burgers, ze een arrogante heks en daar plak jij het predicaat “uitstekend” op, je bent sws niet goed bij je hoofd dit bevestigt het des te meer…

 15. DutchOutlaw

  Ja,hier kon je natuurlijk op wachten. Ze doen er ook alles aan om maar “in het pluche” te kunnen blijven zitten.
  Ook al vechten de partijen (die een nieuw kabinet willen vormen) elkaar de tent uit,toch moeten en zullen ze de macht willen behouden. Dit wordt gewoon een “shotgun wedding”. Ofwel we kunnen elkaar niet zien of luchten,maar gaan samen gewoon door.
  En dat kan nooit lang goed gaan en het zal Nederland verder de afgrond induwen.
  Een nieuw kabinet met zes partijen die niet veel goeds in petto hebben voor Nederland en een stel figuren die de afgelopen maanden bewezen hebben totaal ongeschikt te zijn om dit land te besturen is toch wel een horrorscenario van heb ik jou daar!

  En dan sluiten we af met een mooie spreuk die ik tegen kwam:

  Als je de waarheid spreekt (Mona Keijzer) wordt je ontslagen,en lieg je en bedrieg je (Mark Rutte) mag je blijven zitten.

  De politieke soap gaat verder….wordt vervolgd!

  Wat een zooitje…..

  1. vlekkenoplosser

   quote
   Als je de waarheid spreekt (Mona Keijzer) wordt je ontslagen,en lieg je en bedrieg je (Mark Rutte) mag je blijven zitten.
   end

   👏👏👏👏👏👏👍👍

  2. vlekkenoplosser

   quote
   Als je de waarheid spreekt (Mona Keijzer) wordt je ontslagen,en lieg je en bedrieg je (Mark Rutte) mag je blijven zitten.
   end

   👏👏👏👏👏👏👍👍

 16. por favor no borres

  “Anders hadden ze ( Mark Rutte en Hugo de Jonge) Kaag natuurlijk allang tot de orde geroepen, zoals ze zaterdagmiddag ook deden bij (inmiddels) ex-CDA Kamerlid Mona Keijzer.”

  Je moet toch echt Koning Onbenul zijn om zo iets uit je toetsenbord te krijgen.

  1. vlekkenoplosser

   je brein is opgelost door de frituurvetten hersenloze !

   micro zwetscockje begrijpt het weer niet !

   1. por favor no borres

    He tri, hoeveel leden heeft de PVV?

    1. Monty

     ”Minstens 1.020.000 mensen”

     1. usb3.0

      Aldus monty keijzer die het verschil niet herkent tussen kiezers en leden

     2. Monty

      Misschien kan usbtje dit even aan zijn domme buddy vlekkenoplosser uitleggen dat de PVV maar 1lid heeft.

      Of is usbtje bang voor zijn buddy vlekkenoplosser dat deze hem met diarree overlaadt?

     3. Monty

      Zo aandoenlijk, ook vandaag probeert usbtje zijn hartsvriendin vlekkenoplosser uit de wind te houden door een rookgordijn op te hangen.

      Ware liefde.

     4. usb3.0

      Dat hoeft usb niet te doen en nee, vergeleken met jou ben ik niet bang..

     5. usb3.0

      Gaat monty 3 oktober ook demonstreren tegen het fascistische beleid door de draconische maatregelen die tegen de rechten van de mens ingaan

     6. Monty

      Gaat usbtje zijn hartsvriendin vlekkenoplosser nog vertellen dat hij een domme jonge is. Omdat hij na 15 op de PVV gestemd te hebben niet weet dat de PVV maar 1 lid heeft?

     7. vlekkenoplosser

      quote
      Omdat hij na 15 op de PVV gestemd te hebben niet weet dat de PVV maar 1 lid heeft?
      end

      arme dyslectische idioot met zijn pvv fobie , nog stommer dan de strónt vlé®k , gauw weer op negeer !

     8. vlekkenoplosser

      quote
      Omdat hij na 15 op de PVV gestemd te hebben niet weet dat de PVV maar 1 lid heeft?
      end

      arme dyslectische idioot met zijn pvv fobie , nog stommer dan de strónt vlé®k , gauw weer op negeer !

     9. vlekkenoplosser

      quote
      Omdat hij na 15 op de PVV gestemd te hebben niet weet dat de PVV maar 1 lid heeft?
      end

      arme dyslectische idioot met zijn pvv fobie , nog stommer dan de strónt vlé®k , gauw weer op negeer !

     10. vlekkenoplosser

      quote
      Omdat hij na 15 op de PVV gestemd te hebben niet weet dat de PVV maar 1 lid heeft?
      end

      arme dyslectische idioot met zijn pvv fobie , nog stommer dan de strónt vlé®k , gauw weer op negeer !

     11. Monty

      Kom usbtje, zeg het maar.
      ‘Vlekkenoplosser je bent een domme jonge omdat hij na 15 jaar niet eens weet dat de PVV maar 1 lid heeft’.

      Toe maar usbtje, je hoeft niet bang te zijn.

     12. usb3.0

      USB doet niet mee aan de gedachtespinsels van monty.
      monty gaat niet demonstreren tegen de draconische mensonterende maatregelen om mensen buiten te sluiten

     13. Monty

      ”monty gaat niet demonstreren”

      Slechte bliksemafleider om maar niet te hoeven antwoorden.
      Luister nu eens naar je hartsvriendin en negeer mijn reacties.

      Maak de vlek nu niet weer groter.

     14. usb3.0

      monty! het valt mij op dat Vlekkenoplosser onder je huid zit, je bent erg gefrustreerd omdat het je maar niet lukt…

     15. Monty

      Usbtje je moet wel luisteren naar je hartsvriendin.

      Straks overlaadt hij jou ook met diarree als je niet gehoorzaamt.

     16. usb3.0

      monty en diarree, tamil vindt gedachtes over misbruik van jonge jongetjes wel fijn en monty raakt niet uitgesproken over diarree, 1 + 1 = 2 monty laat een hier een goed zelfbeeld zien…

     17. Mr.blauw.sky

      “monty! het valt mij op dat Vlekkenoplosser onder je huid zit”

      Nee hoor, je vriend Monty wijst je alleen maar op storende fout van je medebroeder, het is echt niet nodig om weer je tere huidje erbij te halen, we weten inmiddels wel dat je daar snel en vaak last van hebt maar gelukkig zijn daar tegenwoordig zalfjes voor.

     18. Mr.blauw.sky

      en monty raakt niet uitgesproken over diarree, ”

      USSB tje weet van gekkigheid niet hoe snel hij natuurlijk weer over zijn ontlasting beginnen moet…

     19. Monty

      En ook nu weer laat usbtje zijn hartsvriendin vlekkenoplossing hem in zijn hempie staan.

      Usbtje krijgt ‘stank voor dank’, dat kan je aan vlekkenoplosser wel overlaten.
      Hij gooit het over iedereen uit.
      Nu ook dus over zijn beschermengel.

  2. por favor no borres

   ex-CDA Kamerlid Mona Keijzer.

   Heb ik wat gemist of is zij inderdaad uit het CDA en/of uit de 2ekamer gestapt/geschopt?

   1. Mistgabel

    Ja, blijkt nu als je liegt en bedriegt mag je blijven.

    1. por favor no borres

     Vreemd antwoord op mijn vraag.

   2. september

    Mona Keijzer zit op dit moment nog in de 2e kamer

    1. por favor no borres

     En volgens mij ook nog binnen het CDA.
     Blijkbaar weet de politiek verslaggever Kennieth het verschil tussen een staatssecretaris en een kamerlid niet.

 17. Pimpernel

  Ze voelen nattigheid . Nu kan het opeens wel.

 18. Mistgabel

  Karen Croake Heisler: 67-year-old former Notre Dame professor says “damn the unvaccinated

  1. por favor no borres

   Verstand komt met de jaren, dat is duidelijk.

   1. Mistgabel

    Zoek is voor de gein.

    1. Mistgabel

     En?

    2. Fouwels

     Gaat niet gevonden worden!

    3. por favor no borres

     Gevonden voor de gein.
     Wist je dat 73,5% van de mensen dood gaan nadat ze gestopt zijn met werken.

     1. Mistgabel

      Ah, maar ook na de 3e vaccin?

     2. usb3.0

      Weet poervavoer dat mensen 100% de zekerheid hebben dat het lichaam sterft?

     3. por favor no borres

      Ouderen gaan vaker dood dan jongeren.
      Ouderen zijn vaker gevaccineerd dan jongeren .
      Ouderen zijn vaker met pensioen gegaan dan jongeren.
      Ouderen hebben vaak een hoger spaartegoed dan jongeren.

      Trek zelf een conclusie die jouw gedachtes ondersteunen, maar een ding is duidelijk: pensionering heeft onherroepelijk de dood tot gevolg.

     4. vlekkenoplosser

      ik gok het niet , de frituurkoning weet namelijk niets

     5. Mistgabel

      h*tps://www.bing.com/search?q=Karen+Croake+Heisler+vaccination&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=karen+croake+heisler+vaccination&sc=0-32&sk=&cvid=13C919C722094D31B25CE59C3899E419

     6. Mistgabel

      In de loop der tijd uiteindelijk 100%.

     7. usb3.0

      Precies dus dom gelül van poervavoer

   2. Mistgabel

    Duurt dat lang zeg.

    1. vlekkenoplosser

     zou me adem niet inhouden tijdens het wachten

     1. Albert Egberts

      m’n of mijn

     2. vlekkenoplosser

      me adem strónt vlé®k gewoon me adem plat gewalste t@rrel

      de argumentatie staakt als de taalnazi verschijnt strónt vlé®k weer schaakmat , game – set – match

    2. usb3.0

     Aldus dé onnozele nietsnuttige tamil die zijn lege bestaan opvult met kommaatjes, d-tjes en theetjes

     1. vlekkenoplosser

      ach , de decadente strónt vlé®k maakt zelf fout op fout vooral met bezittelijke voornaamwoorden. Het dedaine gedrag van de hypocriete strónt vlé®k is zo doorzichtig. De hufter kan het MBO 1 nog niet met goed gevolg afsluiten

     2. Albert Egberts

      Weer veel strónt en verder niets.

     3. vlekkenoplosser

      wat begrijp je niet strónt vlé®k ? je bent nog minder dan strónt uitgesmeerde t@rrél

 19. g.buijsrogge

  Mona Keyzer is nog steeds CDAkamerlid maar geen staatssecrataris van EZ meer. Ook heeft ze het kabinet niet afgevallen maar de vraag gesteld of een ander beleid beter aan sluit op de realiteit van de coronabesmettingen. Waarom kunnen MSM nu eens nooit exact lezen en schrijven over wat door iemand is gezegd. Ook deze site maakt zich daar schuldig aan.

  1. Albert Egberts

   Ze heeft als lid van een Kabinet dat daartoe besloot geroepen dat de maatregel niet is uit te leggen. Dat is niet alleen een staatsrechtelijk probleem vanwege de noodzakelijke eenheid van het regeringsbeleid, maar ook een smerige streek jegens haar partijgenoten De Jonge en Grapperhaus en een steek in de rug van de mensen die deze lastige maatregel moeten handhaven.

   1. Harry Haller2

    De slangenkuil van de politiek is tot de rand gevuld met backstabbers, Egberts.

    Van waar je plotselinge en selectieve verontwaardiging?

    1. Albert Egberts

     Ik denk niet dat Mona hier bewust een smerige streek beoogde uit te halen, Haller, ik geef aan dat dit het, mogelijk onbedoelde, effect is.

     Mona was mogelijk verbitterd over het gedoe binnen het CDA en teleurgesteld over het feit dat ze met haar opvattingen over het coronabeleid geen voet aan de grond kreeg in het Kabinet.
     Kennelijk onderschatte ze het effect van haar move.

     1. usb3.0

      “was mogelijk”

     2. vlekkenoplosser

      wat een dom gewauwel weer strónt vlé®k.

      de move van pinokkio rutte was zeker zeer extreem te noemen om een mening af te straffen. Wel tekenend voor de dictator strónt vlé®k

      je verbale diarree is weer tenen krommend strónt vlé®k !

 20. AS210854

  Deze persconferentie is door KAAG zelf ingelast om de vijand te misleiden ( daar is ze immers goed in ) de ChristenUnie zal zij zeker op een misselijk makende manier weg willen werken. Persoonlijk vertouwen ik haar voor geen meter, zoals zij ook geen enkel politici vertrouwd, behalve haar moslim man, die huisvriend van Arrafat was.

  1. Albert Egberts

   vertrouwt

   1. usb3.0

    Joh wat ben je toch een zielig onnozel simpel figuurtje tamil, je bestaan is zo leeg!?

 21. Branzino

  Het is duidelijk dat een groot deel van de deelnemers hier de veranderde houding van Kaag t.o. CDA en CU afwijst. Maar wat willen ze dan? Toen Kaag die partijen uitsloot was het niet goed. Dat is te begrijpen, vind ik. Nu komt ze daarvan terug en is het weer niet goed. Maar wat moet ze dan? Moet ze zich dan gewoon helemaal buitenspel plaatsen? Nee, nu niet allemaal jáááh roepen, want dan is er geen werkbare coalitie mogelijk.
  Geef nou gewoon toe, dat hiermee de laatste kans op een meerderheids- of minderheidscoalitie ín beeld komt, als tenminste de onderhandelingen in die richting verlopen.
  Nieuwe verkiezingen is wellicht ook een optie die menigeen hier aanspreekt, maar dan hebben we over een halfjaar nog geen kabinet en waarschijnlijk zijn de huidige problemen met een coalitievorming er dan nog steeds.

  1. Albert Egberts

   “Maar wat willen ze dan? Toen Kaag die partijen uitsloot was het niet goed. Dat is te begrijpen, vind ik. Nu komt ze daarvan terug en is het weer niet goed.”

   Het is wel een handige move van Kaag maar op de keper beschouwd is dit nauwelijks een concessie. Ze houdt vast aan een coalitie met PvdA/GL en weet dat de CU waarschijnlijk gaat afhaken bij het genoemde 6-partijenkabinet.

   1. vlekkenoplosser

    strónt vlé®k is alweer vroeg aanwezig met zijn verbale diarree

    al kaq is een dom arrogant decadent wijf dat een coalitie voorstelt die zij zelf geblokkeerd heeft strónt vlé®k

    het is d66 die de twee meest voor de hand liggende coalities heeft geblokkeerd strónt vlé®k

    ken uw geschiedenis domme arrogante tról !

    1. Albert Egberts

     Helaas kunnen we op strónt en diarree niet ingaan.

     1. vlekkenoplosser

      je doet niets anders dan verbale diarree spuien strónt vlé®k .

      je kan nergens op ingaan want daar ben je te stom, arrogant en decadent voor strónt vlé®k

    2. Branzino

     @vlekkenoplosser
     “al kaq is een dom arrogant decadent wijf dat een coalitie voorstelt die zij zelf geblokkeerd heeft. Het is d66 die de twee meest voor de hand liggende coalities heeft geblokkeerd.”

     Je kunt het ook als een teken van wijsheid zien als iemand afstand neemt van de voorkeur-coalitie, omdat die niet haalbaar blijkt, en een tweede keus inzet. Waarom zou je blijven nastreven wat nooit zal gebeuren, als een concessie wel kansrijk lijkt? Iemand die dat niet inziet vind ik ongeschikt voor de politiek. Zeker in ons vertegenwoordigende systeem waar het er vooral om gaat om zoveel mogelijk voor je achterban te realiseren. Dan is een beetje minder altijd nog veel beter dan helemaal niets. Vraag maar aan Wilders en Baudet.

     1. vlekkenoplosser

      blabla bladieblabla fake nieuws en nonsens 51

     2. Mr.blauw.sky

      blabla bladieblabla
      Het mekkerschaapje zoekt weer aandacht

     3. Mr.blauw.sky

      blabla bladieblabla het mekkerschąąpje zoekt weer aandacht

   2. Branzino

    @Albert Egberts
    “Ze houdt vast aan een coalitie met PvdA/GL en weet dat de CU waarschijnlijk gaat afhaken”

    Helemaal mee eens, maar het gaat erom dat er niet tevoren wordt uitgesloten en wel wordt onderhandeld. Bovendien heeft Rutte voldoende signalen afgegeven om te laten merken, dat hij zo’n bredere coalitie niet uitsluit.
    Voor mij gaat het de goede kant met deze nieuwe strategie. Maar toegegeven, ik ben een rasoptimist.
    Bovendien zijn PVV en FvD nog steeds helemaal buiten beeld en zo hoort het ook.

    1. vlekkenoplosser

     blabla bladieblablabla

    2. Albert Egberts

     “Bovendien heeft Rutte voldoende signalen afgegeven om te laten merken, dat hij zo’n bredere coalitie niet uitsluit.”

     Inmiddels is wel duidelijk dat de blokkade tegen PvdA/GL wordt bepaald door Hoekstra die vreest dat het CDA volledig zal verbleken in zo’n brede coalitie. Van Rutte is bekend dat hij geen bezwaar zag tegen een dergelijke coalitie maar ook dat hij het CDA niet kon loslaten.
     Inmiddels is duidelijk dat binnen het CDA er helemaal niet zoveel verzet is tegen deze brede coalitie (men wenst de huidige rechtse koers te corrigeren met een meer sociaal beleid), dat een minderheidscoalitie van VVD/CDA/D66 door Kaag wordt afgewezen en dat een minderheidscoalitie überhaupt geen zinnige optie is.

     Ik heb nog steeds weinig reden om mijn voorspelling dat er een coalitie komt van CDA/VVD/D66 en GL/PvdA terug te nemen.

  2. vlekkenoplosser

   blabla bladieblablabla

 22. 56RdK

  “Ik heb nog steeds weinig reden om mijn voorspelling dat er een coalitie komt van CDA/VVD/D66 en GL/PvdA terug te nemen.”

  @Albert E.
  Helaas deel ik jouw voorspelling, die als het uitkomt de verdere afbraak van dit land zal bestendigen. Met een Kaag als vice-premier of zelfs als premier. Omdat Rutte uit lijfsbehoud en dankzij decennia lang verkeerd beleid hier uit de politiek zal moeten.
  Laten we van harte hopen dat de voorspelling niet uitkomt, maar wellicht is dat tegen beter weten in. Want die Kaag speelt een heel sluw spel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.