Video! Geert Wilders hélémáál klaar met ‘woke- en genderterreur’: “M’n rug op!”

Als het aan de PVV ligt dan is het snel afgelopen met de “woke- en genderterreur” op de Nederlandse basisscholen, PVV-leider Geert Wilders heeft geen goed woord over voor de absurde ideeën waar kinderen nu mee worden geconfronteerd, zogenaamd onder het mom van inclusiviteit en seksuele diversiteit.

Geert Wilders heeft het over de woke “genderkoek”, een vrolijk aangeklede kaart die op bijna alle Nederlandse basisscholen wordt onderwezen, waarmee aan kinderen de meest idiote concepten worden onderwezen.

De Genderkoek gaat namelijk een heel stuk verder dan alleen ‘er zijn jongens/meisjes die voelen dat ze van het andere geslacht zijn’ en wat basisinformatie over homo- en biseksualiteit. Zo noemt hij de voorbeelden van “genderqueen”, “genderloosheid”, “two-spirits” en “panseksuelen”.

Het moge duidelijk zijn dat het hier allang niet meer gaat over duidelijk maken aan kinderen dat niet iedereen heteroseksueel is. Wilders noemt het terecht woke- en genderterreur, want dit soort onzin levert alleen maar een hoop identiteitsproblemen en -stoornissen op.

Kinderen op de basisschool proberen langzaam hun eigen identiteit te ontdekken en te ontwikkelen. We zijn allemaal kinderen geweest en dus weten we dat zoiets op die leeftijd best moeilijk kan zijn. Als je dan ook nog eens wordt aangepraat dat je misschien wel “two-spirit” bent omdat je als jongen een keer met een Barbie hebt gespeeld, dan maakt dat het er zeker niet makkelijker op.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is ook verbijsterend om te zien hoe deze onwetenschappelijke onzin klakkeloos voor waar wordt aangenomen door de overheid en diverse andere instellingen, alleen omdat ze anders bang zijn om voor intolerant te worden aangezien. En wat bereiken ze er uiteindelijk mee? Ze voeden een generatie op die meent het recht te kunnen eisen om niet gekwetst te kunnen worden, omdat iedere vorm van afwijkend gedrag wordt bestempeld als kernonderdeel van iemands identiteit. Zeggen dat iemand normaal moet doen treft zo’n kind dan misschien wel tot in de kern van zijn bestaan. Het is eigenlijk een gekweekte vorm van narcisme wat hier op de hele maatschappij wordt losgelaten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. vlekkenoplosser

  zie de speech van Baudet ,
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=vn2pyEnRyF0
  ( zeer goede speech na het gezeik van Jetten en Seegers)

  breed verzet tegen het monddood ( zie Mona Keizer, Peter Omtzigt enz) maken van mensen verdient absolute prioriteit.

  De linkse woke maffia moet gestopt worden , genoeg is genoeg

  1. Mr.blauw.sky

   Slechts twee keer dezelfde lap tekst poepdoos? Ben je nu echt aan het dementeren ?

 2. vlekkenoplosser

  zie de speech van Baudet ,
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=vn2pyEnRyF0
  ( zeer goede speech na het gezeik van Jetten en Seegers)

  breed verzet tegen het monddood ( zie Mona Keizer, Peter Omtzigt enz) maken van mensen verdient absolute prioriteit.

  De linkse woke maffia moet gestopt worden , genoeg is genoeg

  1. Mr.blauw.sky

   Slechts twee keer dezelfde lap tekst poepdoos? Ben je nu écht aan het dementeren geslagen ?

 3. Ritter

  In de jaren 2018, 2019 en de eerste helft van 2020 zijn er in #Zoetermeer 112 sociale huurwoningen gebouwd. In diezelfde periode gingen er 109 naar statushouders. Per saldo 3 woningen toegevoegd voor onze eigen burgers. Precies zoals Geert zegt; onrechtvaardig! #apb21 #PVV

  ht*ps://twitter.com/JeremyMPVV/status/1441058615058595840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1441058615058595840%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F

  1. Harry Haller2

   Het is niet alleen onrechtvaardig: het is een godvergeten schande en gewetenloze criminele streek.

 4. Albert Egberts

  Ik wees er vaker op, bij DDS zijn ze kampioen in achterhoedegevechten. Achterhoedegevechten worden met enige vertraging altijd verloren. De strijders in dat gevecht zijn gedoemd te verliezen om daar vervolgens verbitterd over te zijn.
  De strijd voor gendergelijkberechtiging zal verlopen als de strijd voor het homohuwelijk, legalisatie van abortus en de gelijkberechtiging van vrouwen. Er is een fase waarin het verboden is, dan volgt een fase van conservatieve dan wel achterlijke mannen en orthodoxe gristenen die zich ertegen verzetten en vervolgens is het een feit.

  Beetje vermoeiend is het wel.

  1. vlekkenoplosser

   zeker vermoeiend dat gewauwel strónt vlé®k

   Als hier enkel achterhoede gevechten plaats vinden wat doe je dan hier strónt vlé®k !

   rot lekker een eind op strónt vlé®k zodat normale mensen op een normale manier in discussie kunnen zonder die hinderlijke verbale diarree van jouw steeds strónt vlé®k

   dus strónt vlé®k ga lekker in de zandbak spelen ouwe pédó !

   1. Albert Egberts

    Soms zit er nog een argument verscholen in je strónt, Vlekkenoplosser, maar nu is het alleen maar strónt.

    Vind je zelf dat het goed met je gaat?

    1. vlekkenoplosser

     wederom inhoudsloos gewauwel van de strónt vlé®k

     de verbale diarree gaat onverstoord verder. Je moet dan een gewapende plaat beton van minimaal 1 meter dik voor je stróntkop hebben staan.

  2. Joko

   Wat ben jij een afgrijselijke zak!

   1. Albert Egberts

    Ik beschouw Joko daarentegen als een gedegen inhoudelijke debater met gevoel voor nuance en fatsoen.

    🙄

    1. vlekkenoplosser

     quote

     Albert Egberts 8 minuten geleden Beantwoorden
     Ik beschouw Joko daarentegen als een gedegen inhoudelijke debater met gevoel voor nuance en fatsoen.

     end

     helaas wordt die gedachte niet gedeeld richting de strónt vlé®k die vele toch zien als een onfatsoenlijke hufter die geen enkele nuance kent richting anderen en zich als taalnazi onbeschoft gedraagt.

     de strónt vlé®k is een misselijke hufter met een plaat beton voor zijn stróntkop !

 5. Joko

  Wie achter waanzinnige ideen staat is zelf knettergek.

 6. PG

  Zo vermoeiend en onzinnig om dit soort microscopisch kleine groepen zoveel aandacht te geven. Het zaait enkel en alleen verdeeldheid en vooral intolerantie.
  De overheid en de media zouden hier een stuk genuanceerder mee om moeten gaan….de realiteit van vandaag is helaas anders.

  Gelukkig leven wij met ons gezin buiten de randstad en daardoor weinig tot geen last van dit soort hersenloze excessen. Hier deugen de meeste mensen nog wel 😉

  1. Branzino

   @PG
   Ik woon ook ver buiten de Randstad, maar ben blij dat mijn kinderen vrij onderwezen zijn. Onderwijs moet m.i. kinderen voorbereiden op een leven in een voortdurend veranderende maatschappij. Ze moeten weten wat ze later geen tegenkomen, in henzelf en in hun contacten met anderen. Dat betekent veel meer leren dan alleen lezen, schrijven en rekenen. Als je kinderen niet informeert over de verschillende vormen van samenleven wijs je in feite alle vormen dan die ene traditionele af. Doe je dat pas op latere leeftijd, dan is het waarschijnlijk te laat om in vrijheid je eigen vorm te kunnen kiezen en ontstaan de excessen van vandaag. Ook hier op DDS.

   Overigens zijn die groepen niet microscopisch klein, maar gaat het om een substantieel deel van de bevolking, namelijk 5 à 10%.

   1. vlekkenoplosser

    ongelezen vuilnisbak deze ongewenste reclame van postbus 51

    1. DubbelZout

     Poepkneus vindt zichzelf een man van de inhoud
     Maar alleen inhoud die hem welgevallig is uiteraard

     1. vlekkenoplosser

      op fake nieuws valt geen inhoud te weerleggen smaakloos !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.