haga

Wat?! Zwalkende Wybren van Haga (BVNL) wil dat rechtse partijen Mark Rutte gaan "gedogen"

Politieksep 08 2021, 16:10
Het wordt steeds merkwaardiger daar in Den Haag. Want waar Wybren van Haga in het verleden harde kritiek uitte op Mark Rutte wil hij nu opeens dat "de rechtse partijen" een minderheidsregering van VVD en CDA gaan "gedogen." Wat?!
BVNL-leider en FVD-opstapper Wybren van Haga denkt dat hij een fan-tas-tisch idee heeft. Want, redeneert de ex-VVD'er, Nederland heeft op 17 maart feitelijk voor een rechtse meerderheid gestemd. Als die rechtse partijen niet met elkaar door één deur kunnen, soit. Maar ze moeten wel zaken met elkaar doen.
Hoe? Nou, door VVD en CDA samen een minderheidsregering te laten vormen. En dan moeten de andere rechtse partijen die minderheidsregering - natuurlijk geleid door Mark Rutte - maar even "gedogen."
https://twitter.com/WybrenvanHaga/status/1435587178512461835
Wat?! Wybren, ik vond je altijd een beste vent, maar dit is totaal geschift! Wij van rechts - écht rechts, niet die nep-VVD'ers die denken dat ze rechts zijn, maar die feitelijk gewoon business-D66'ers zijn - willen helemaal niets te maken hebben met Rutte! Wij willen hem nog niet eens aanraken met een pincet. Die man is onze vijand. Hij staat voor álles waar wij een hekel aan hebben.
Deze man doet álles voor de macht. Principes heeft hij niet, behalve dan 'wat mij macht oplevert is goed.' Hij is leugenachtig tot op het bot. En het ergste is dat hij actief meewerkt met de globalistische neocommunisten die ons land de verdoemenis in willen helpen, en ons volk tot de slavernij willen verdoemen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dus nee, Wybren van Haga, wij van rechts gaan Mark Rutte niet eens een beetje "gedogen." Deze man is de vijand van alles waar wij in geloven, en van alles waar wij voor staan. Hij is globalistische leugenaar, een weg-met-ons-gek pur sang. Met zo'n man doen wij onder geen enkele voorwaarden dan ook zaken. Nu niet. Nooit niet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten