Demonstratie 5 september 1 1

Strijd zij aan zij met De Dagelijkse Standaard tegen neocommunisme, de Great Reset, en coronadictatuur!

Binnenlandsep 08 2021, 15:26
Het is zover. We staan op een kruispunt. Óf we strijden nu vol voor onze vrijheid, óf geven onszelf en ons land over aan de neocommunisten en hun Great Reset. Wij van De Dagelijkse Standaard weten waar we staan. Wíj́ geven ons niet over. Nu niet. Nooit niet. Wij strijden voor onze vrijheid. Desnoods gaan we ervoor ten onder. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Alleen samen kunnen we deze strijd winnen.
De strijd die De Dagelijkse Standaard voert tegen het partijkartel is steeds belangrijker aan het worden. Want steeds meer mensen zien welke kant het opgaat met ons land. Er wordt een oorlog gevoerd tegen boeren. Ouderen met een eigen woning krijgen te horen dat ze op moeten zouten en 'kleiner' moeten wonen. In naam van de Great Reset en coronafascisme worden onze grondrechten op ongekende schaal geschonden.
De Dagelijkse Standaard weigert dit te accepteren. Wij staan pál voor onze grondrechten en onze vrijheid. Maar dat kunnen we alleen met jouw steun doen. Samen staan we sterk. Alleen staan we zwak.
Steun De Dagelijkse Standaard daarom! Dat kan snel en simpel via het oerNederlandse BackMe. Het liefst hebben we het natuurlijk dat je maandelijks wat geld naar ons overmaakt. Onze donateurs krijgen als ze dat willen de DDS Nieuwsbrief-Column dagelijks in hun inbox gestuurd. Wil je dat? Laat dan bij je donatie even je emailadres achter.
Niet om je om te kopen, maar als dankje. Omdat dit onze manier is om bedankt te zeggen én om een hechte band op te bouwen met jullie, de mensen die ons daadwerkelijk lezen, en die samen met ons de strijd aangaan... en zodat je niet naar de website van de nieuwsbrief hoeft om die dagelijks te lezen, maar 'm lekker makkelijk in je inbox krijgt.
Dus. Strijd samen met De Dagelijkse Standaard tegen de Great Reset, tegen de neocommunisten, tegen de coronadictatuur, en juist vóór de grondrechten die van óns zijn, wat het partijkartel daar ook van moge denken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten