Radicaal-links Op1 blaast zichzelf op: vrijdagavond slechts 286.000 kijkers

Steeds meer mensen begrijpen dat de NPO radicaal-links is. En nee, dat vinden wij Nederlanders niet fijn. Als puntje bij paaltje komt zijn we immers een gematigd rechts volk. Gek genoeg weigeren ze dat te accepteren bij de NPO. Het gevolg daarvan? Het programma Op1 stort helemaal in elkaar. Vrijdagavond noteerde Op1 haar slechtste kijkcijfer óóit. Wat natuurlijk niet meer dan verdiend is.

Op1-presentatoren Nadia Moussaid en Eric Dijkstra mochten gisteren spreken met vertegenwoordigers van die andere radicaal-linkse wereld: de Nederlandse film- en tv-wereld. Want ja, Op1 stond helemaal in het teken van de genderneutrale Gouden Kalveren. Maar wat wekt de verbazing van helemaal niemand die de Nederlandse inborst ook maar een beetje kent? De uitzending werd gekeken door slechts 286.000 kijkers. Dat is de slechtste score voor Op1. Ooit.

Om dit in perspectief te plaatsen: door deze wanstaltige prestatie komt Op1 niet eens voor in de lijst met de 25 best bekeken programma’s van vrijdag. Hilarisch, natuurlijk. Want presentatoren van dit soort programma’s vinden dat zij daar récht op hebben. Heck, ze vinden het vre-se-lijk als ze niet in de top 10 staan. Laat staan niet in de “top 25.”

En kijk, het is niet een eenmalig iets. Want op woensdag 15 september was dit ook al het geval. Er is dus sprake van een trend. Op1 valt verder en verder weg.

Goed nieuws

Natuurlijk is dit goed nieuws voor elke echte Nederlander die klaar is met het radicaal-linkse gedachtegoed van de NPO. Deze figuren doen er álles aan om hun neocommunistische gedachtegoed aan de man te brengen. En dat doen ze verpakt als “objectief nieuws.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Dus, dit gaat prima zo. Met een beetje mazzel is dit het begin van het einde voor dit ranzige radicaal-linkse programma!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Ritter

  Positieve discriminatie is ook discriminatie

  ht*ps://www.ewmagazine.nl/ewpodium/opinie/2021/09/positieve-discriminatie-is-ook-discriminatie-847445/

  1. Jack Flash

   Whoehaha!
   Volgens mij heeft Jensen er meer.

 2. Albert Egberts

  “Radicaal-links Op1 “

  Het gaat belabberd met populistisch rechts en dat verklaart mogelijk de paranoïde pathologie die in die kringen meer regel dan uitzondering is geworden.

  1. vlekkenoplosser

   kan de strónt vlé®k de cijfers misschien ontkrachten !

   of loopt de strónt vlé®k weer leeg !
   Ik gok op het laatste

   1. Albert Egberts

    Ik zie dat de coprofiel Vlekkenoplosser weer probeert tot een met strónt besmeurd hoogtepunt te komen.

    1. usb3.0

     Ik zie dat pedöfiel tamil strönt in zijn leven als hoogtepunt beschouwt..

     1. Albert Egberts

      De eenzame pédofiel usb ziet weer een kans om het over zijn geaardheid te hebben.

     2. Fouwels

      @USB: Omdraaiing, hierdoor weet iedereen dat je de schlemiel plat op de vloer hebt.

     3. usb3.0

      Zijn geaardheid?

      tamil, jij bent hier diegene die zijn eigen geestesziekte geaardheid noemt, je bent een ranzige zieke imbeciel die het misbruiken van kindertjes legaal noemt…
      Jij bent hier diegene die spreekt over een hoogtepunt bij met strönt besmeurde jongetjes…

     4. Fouwels

      BAM

     5. vlekkenoplosser

      BOEM !

 3. StemPzeweg

  Op sociale zekerheid en economie is Nederland nog altijd links. Maar waarom is links zo uitgekotst terwijl ze in de jaren 60-80 nog altijd erg populair waren?

  Antwoord is vrij logisch. Niet de mentaliteit van de samenleving is veranderd maar de linkse politiek en daarom zijn er nu ook veel mensen bij PVV/FvD die in de jaren 70 op de PvdA en SP stemden. Mooier kan ik het niet maken

  1. Logica

   Daar ben ik het geheel mee eens.

 4. HD

  Helemaal goed, begin ook een beetje moe te worden al die buitenlandse namen, en die gemengde schijnheiligheid op de tv-reclame.
  Lekker geen linkse tv meer, heerlijk.

 5. Paardenmiddel

  Het gaat niet alleen om dat programma. We zijn belazerd door het nieuws, betreffende corona.
  Dat vergeten we niet.

 6. KippiX

  Wij als Nederlanders betalen er ook nog eens voor. Dus eigenlijk zeggen we dat we een product hebben gekocht dat we rechtstreeks de prullenbak inpleuren.
  Daarbovenop is het ook zo dat dit soort manipulatieve meuk ook nog eens gesubsidieerd wordt met MILjoenen aan Nederlands belastinggeld. Geld dat ook het volk toebehoort.
  Maar zo kunnen ze wel die rotzooi in de lucht houden. Noem het maar durfkapitaal.

 7. Fouwels

  NPO/NOS, ik kijk al elf jaar geen staatstelevisie meer. Ik heb dus niets gemist!

  1. Albert Egberts

   Dat zal dan wel je onnozelheid verklaren, Elvin.

   1. vlekkenoplosser

    strónt vlé®k komt weer niet verder dan een denigrerende one – liner

    de decadente arrogante hypocriete strónt vlé®k voelt zich zo verheven boven anderen terwijl de t@rrel niets voorstelt anders dan een hinderlijk stuk strónt

    1. Albert Egberts

     Drie keer strónt en ook nog een stróntkorst in twee zinnen.

     Hoe diep kan een oude man zakken?

     1. vlekkenoplosser

      weet niet hoe diep je kan gaan strónt vlé®k maar je komt al klaar op strónt dus ben je ver heen strónt vlé®k

    2. Fouwels

     “strónt vlé®k komt weer niet verder dan een denigrerende one – liner”

     Dat is exact de reden waarom de puspuist hier rondhangt. Zijn gebedel om aandacht is nog steeds succesvol, ongeacht het soort aandacht.

     🙂

   2. Fouwels

    @Vlek: Goed zo, trap die schlemiel maar zo diep mogelijk de shit in!
    Ik geniet van jouw reacties!

    🙂

 8. halo1

  Ik denk dat Jinek gisteren om die tijd gewoon veel leuker was dan dat NPO-geneuzel….+ de linkse druiven zijn natuurlijk zuur!

 9. Branzino

  Wat een non-nieuws, dit artikel en hoe kun je blij zijn met een dode mus? Ik heb als heel trouwe Op1-kijker ook niet gekeken. Waarom niet? Daar waren twee redenen voor. Maar verreweg de belangrijkste was het feit, dat het volledig aan de uitreiking van de Gouden Kalveren gewijd zou zijn. En daar heb ik geen enkele interesse in. Bovendien begon het meer dan een half uur later dan gebruikelijk. Ik heb het niet eens even geprobeerd, maar heb gekozen voor Jinek. Ik ben ervan overtuigd, dat veel trouwe kijkers dezelfde keuze hebben gemaakt.
  In ieder geval moet ik de schrijver en veel lezers hier teleurstellen: Op1 had vrijdag j.l. inderdaad een klein dipje, maar dat was volledig te wijten aan het thema van de uitzending. Kijk vooral dinsdag naar de kijkcijfers van de uitzending van morgen: er zal geen groot verschil zijn met de gemiddelden van de afgelopen periode en dat betekent met plm. 700.000 kijkers nog steeds het verreweg best bekeken programma laat op de avond.

 10. Aborifa

  Die cyclopische presentator, die erg met zichzelf is ingenomen, en die vindt dat ze er helemaal bij hoort, trekt zeker geen kijkers.