Schokkende beelden uit China: appartementen gesloten, oma’s buiten in de vrieskou, vrouw gearresteerd omdat QR code rood is

Als je wilt weten wat het meest kwaadaardige land ter wereld is hoef je alleen maar even te kijken naar wat video’s uit China. Want daar heeft de regering het eigen volk de oorlog verklaard. Op ongelooflijke wijze. Appartementen worden pardoes gesloten, oude oma’s staan daardoor zomaar op straat, en mensen met een “rode QR code” worden hop, in de handboeien geslagen. Daarbij riskeren ze trouwens zelfs de doodstraf. Dit is hoe een duivelse maatschappij eruitziet. 

De Chinese Twitteraar Songpinganq blijft schokkende beelden delen uit China. En dan bedoel ik niet van Chinezen die zogenaamd massaal dood neervallen door Covid (zoals we die vorig jaar zagen), maar juist beelden van hoe de Chinese overheid zich misdraagt tegen de eigen bevolking.

De stad Zhangye in de provincie Gansu is in lockdown gezet door de autoriteiten. Appartementen worden daarbij gewoon zomaar even afgesloten voor een ieder; ook voor de mensen die er wonen en die op het moment van de sluiting even boodschappen aan het doen waren. Op deze beelden hieronder zie je onder meer een omatje die graag terug haar huis in wil. Maar dat mag niet. Het zal niemand verbazen dat ze nogal boos wordt en dat laat merken ook.

Ondertussen is het 2 graden. Mensen moeten allemaal verplicht een Covid-test doen. En dan niet eenmaal, maar dag na dag na dag na dag na dag… net zolang tot de autoriteiten besluiten dat het maar afgelopen moet zijn met de lockdown.

Rode QR-code

Walgelijk, natuurlijk. Dit is echt hoe een duivelse maatschappij eruitziet; een land geregeerd door kleine satanisten. Ja, zo hard durf ik dat wel te stellen… en zo hard moeten we dat ook stellen, want dezelfde gestoorde krachten hopen deze gekkigheid naar Nederland te halen. Nou, over my dead body.

Op de volgende beelden zie je meer gestoord satanisme in actie. Een vrouw wordt opgepakt. Haar QR-code is rood en ze wil de autoriteiten niet vertellen waar ze net naartoe is geweest. Niet zo gek natuurlijk, want dat gaat helemaal niemand iets aan. Dat noemen we nou “mensenrechten,” stel barbaren.

Deze vrouw wordt weggehaald… en kan mogelijk de doodstraf krijgen. Wat? De doodstraf? Ja, de doodstraf. Hier legt een Chinese zombierechter even uit hoe het zit:

Volgens deze Chinese twitteraar moet je “blijven waar je bent” als je QR-code rood uitslaat, “en onmiddellijk de autoriteiten bellen. Die nemen je dan meteen mee om een Covidtest te doen.” En ja, daarna brengen ze je naar “een quarantainekamp.”

Extreme dictatuur

Op het Twitteraccount van Songpinganq kun je veel meer beelden zien van wat er gaande is in China. Je ziet met name dat het nationaal beleid is om hele steden in lockdown te gooien als er een paar besmettingen zijn, waarna mensen zich verplicht moeten laten testen. Dag na dag na dag na dag. De wachtrijen zijn gigantisch, mensen staan letterlijk de hele nacht in de kou om maar getest te kunnen worden.

Het is ongekend wat we hier zien, maar het is nóg ongekender dat gewone Chinezen dit laten gebeuren. Ja, hun overheid is walgelijk dictatoriaal – op een manier die we nog nooit gezien hebben in de geschiedenis. Zelfs Hitler en Stalin konden alleen maar dromen van zoveel ongekende macht.

Maar het is het volk zelf dat het accepteert door niet massaal in opstand te komen. Ja, ook met gevaar voor eigen leven. Liever sterven als een leeuw dan leven als een schaap. Als je dat loslaat als motto verlies je je menselijkheid.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat er ook gebeurt, we kunnen dit dus écht niet naar Nederland laten komen. Op geen enkele manier. En dat is precies waarom we via volksverzet die Apartheidspas moeten afschaffen. Want dat is de eerste grote stap in de richting van een geschifte samenleving als China.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Nostradamus

  Het land voor Albert. Hij zal zich hier thuis voelen.

  1. Augustus

   Maar dan kunnen andere mensen er niet van genieten, dat moet natuurlijk niet kunnen in een communistisch regime. Hier trekken mensen zoals Rutte hun inspiratie vandaan.

 2. Mistgabel

  De ultieme droom vsn Alberts

 3. Mistgabel

  Van Jole krijgt hier ook een natte plasser van.

  1. Mistgabel

   Heel links zit nu de vingers af te likken.
   Dictatuur, daar houden ze wel van.
   Uw toekomst…

   1. RS

    Ik had begrepen dat die van Houwelingen ( FvD ) hierover ook iets te vertellen had. Dit wil men in Nedrigland ook invoeren ? De eerste twee stapjes zijn al gedaan………..nog 98 te gaan..

 4. Mistgabel

  En wie nu zegt dat er niet meer gekoppeld wordt aan je QR code is pas de echte gehersenspoelde wappie.

  Bericht van januari 2019 !!!

  h**ps://nos.nl/l/2268089

 5. leukeditter

  jaja albertje rukt zich compleeeet doof op zulke berichten

 6. RvdBe

  Rutte en de Jonge zitten met harde plassers deze filmpjes te bekijken, wegdromend hoe fijn het toch zou zijn als zij dit ook nog in hun actieve politieke carrière zouden kunnen bewerkstelligen.

 7. StemPzeweg

  Ik geloof hier helemaal niks van. Angstpropaganda van DDS, het ultieme wappiejournaal

  1. Mistgabel

   Voor nepnieuws moet u bij de NOS/RTL zijn.

  2. Human Beast

   FDOLDB

  3. KippiX

   iohjiughhjn

 8. KippiX

  Het maakt het nog enger wanneer ik terugdenk aan de eerste periode van onze fokdowns. Hoe vaak politici wel niet hebben verwezen naar China ‘hoe die met novid omgaan’ en daar een voorbeeld aan wilden nemen.
  Deze hele wereld is rot tot op het bot!

 9. Albert Egberts

  “ en zo hard moeten we dat ook stellen, want dezelfde gestoorde krachten hopen deze gekkigheid naar Nederland te halen.”

  Het blijft een beetje onduidelijk wie die gestoorde krachten zijn en wat ze precies naar Nederland willen halen.

  1. ElGuapo

   Selectief een stukje geknipt om toch nog even te irriteren. De fabeltjeskrant redacteur vind alle gebeurtenissen daar doodnormaal dus laat zich daar uiteraard niet over uit. Dit soort walgelijke mensen zijn er dus echt in Nederland.

   1. Albert Egberts

    China is een weerzinwekkende dictatuur, Guppo, ik reageerde slechts op de merkwaardige suggestie dat er politici zouden zijn die deze dictatuur hier ook zouden willen uitoefenen. Dat is een krankzinnige demagogie.

    1. ElGuapo

     En die reactie geef je alleen maar om te irriteren. Je had makkelijk op het artikel kunnen reageren ipv selectief een stukje eruit te knippen om zo een poging te doen om de redactie op iets te wijzen wat ze schrijven.
     Vandaar dat je gewoon een walgelijk knaapje blijft die hier alleen maar zit om te irriteren.

    2. september

     En blijf hier maar komen en trek je niks van iedereen hier Albert

    3. CZ

     “dat er politici zouden zijn die deze dictatuur hier ook zouden willen uitoefenen. Dat is een krankzinnige demagogie.”

     Als je bewust blind en doof bent als albert, geef je deze reactie..

 10. leukeditter

  Moeten we hier nog inhoudelijk op reageren??? Pak een straaljager en snellll naar peking ouwe rukker dan zit je goed…trouwens duurt hier ook ni lang meer

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.