Thierry Baudet vernielt Hugo de Jonge: ‘Hoe kan deze basisschoolleraar minister zijn?’

Thierry Baudet vindt het ongelooflijk dat Hugo de Jonge de euvele moed heeft ongevaccineerde coronapatiënten op hun lazer te geven als ze in het ziekenhuis durven te belanden. “Hoe kan deze basisschoolleraar minister voor zorg zijn?” vraagt de FVD-leider zich verbaasd af.

Zorgminister Hugo de Jonge is onlangs naar het MCL in Leeuwarden getogen. Wat hij daar deed? Nou, mensen onder meer vertellen dat een ongevaccineerde coronapatiënt in het ziekenhuis eigenlijk maar een vuile egoïst is. “Dit bed had niet bezet hoeven zijn,” aldus deze raspsychopaat. Want dat soort bedden zijn eigenlijk bedoeld voor… andere patiënten.

Knetter, natuurlijk. Ziekenhuisbedden zijn bedoeld voor zieken. Zo deden we dat tenminste altijd in het Nederland waarin ik ben opgegroeid. Blijkbaar vindt De Jonge dat die tijden van menselijkheid onderhand ver achter ons liggen. Hoe duivelser hoe beter. Dat is ongeveer het levensmotto van deze man.

Baudet veegt de vloer aan met De Jonge

Ook Thierry Baudet vindt dit soort walgelijke uitspraken van “basisschoolleraar” De Jonge totaal ongepast. Op Twitter vraagt hij zich dan ook keihard af hoe De Jonge met zijn achtergrond in vredesnaam onze minister van Volksgezondheid kan zijn. Daar heeft Baudet natuurlijk zeker een punt mee, want het is allemaal nogal vreemd. De Jonge is bepaald geen specialist. Het enige waar hij blijkbaar verstand van heeft is hoe je het politieke spel achter de schermen speelt. Voor de rest heeft hij werkelijk geen idee. Waar dan ook over. Maar zeker niet over de “volksgezondheid.”

En Baudet was nog niet klaar. Want hij stelt óók terecht er heel veel mensen zijn die hun ziekenhuisopname daadwerkelijk aan zichzelf te danken hebben. Maar daar zeggen we niets van.

“HEEL VEEL bedden in ziekenhuizen kunnen leeg zijn als men niet rookt, teveel drinkt, ongezond eet en genoeg beweegt,” aldus Baudet. “Gaat deze minkukel die mensen ook zwartmaken?”

Het antwoord op die vraag geeft Baudet vervolgens zelf: “Nee, want het kabinet zit er vol mee!”

Het moge duidelijk zijn: Baudet heeft volkomen gelijk. De hypocrisie is stuitend.

Maar het allerergste is nog wel dat we het blijkbaar in Nederland vinden kúnnen dat dit soort opmerkingen gemaakt worden – of het nu over niet-gevaccineerden zijn, over rokers, drinkers, of mensen die wat meer zouden moeten bewegen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat is dit land diep gevallen onder het ‘leiderschap’ van Mark Rutte en zijn mattie Hugo de Jonge. Schrikbarend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

120 reacties

 1. Joko

  Hoewel ik groot respect heb voor leerkrachten, heeft Baudet hier wel een punt. Zijn beroepsverleden zou hem ook niet achtervolgen als hij niet voortdurend blijk geeft een nitwit op het gebied van gezondheid te zijn. Hij wil wel, maar kan het niet. Dat is treurig, voor hem en Nederland.

 2. Antihedo

  Moet nu uitgerekend Baudet die een slappe alfastudie heeft gedaan zeggen dat Hugo de Jonge niet geschikt is als minister van Volksgezondheid. Als Thierry zijn klep gaat houden over alles waar hij niet voor gestudeerd heeft of zich niet in verdiept heeft, wordt het heel stil. Het feit dat Thierry de mensen de dood in probeert te jagen voor zijn eigen eergevoel is stuitend.

  1. ElGuapo

   “Het feit dat Thierry de mensen de dood in probeert te jagen voor zijn eigen eergevoel is stuitend.”

   Dat is geen feit maar een verzonnen fabeltje.

   1. Harry Haller2

    Zeg maar gewoon: een platte, ordinaire leugen.

    1. Antihedo

     Ik vind dat als je mensen vals voorlicht, daarmee speelt met de gezondheid van mensen voor je eigen aandacht, is ziekelijk. Corona een griepje noemen klinkt leuk maar ga even kijken naar de besmettelijkheid, de gevolgen en de druk op de zorg en de langetermijneffecten. Dan is het niet te vergelijken met een griep. Blijkbaar staat Thierry zo ver van de maatschappij dat hij niet weet wat er in de ziekenhuizen gebeurd. Uiteraard moeten we inzetten op de uitbreiding van de ziekenhuiscapaciteit maar dat is helaas voor een groot deel geen geldkwestie en daarom niet eenvoudig te realiseren en kunnen we niet doen alsof dat binnen een aantal jaar gerealiseerd kan worden.

     Het aan elkaar plakken van beelden om je collegapolitici andere antwoorden te laten geven op gestelde vragen is crimineel. Of hij is gewoon verschrikkelijk dom, dat kan ook.

  2. albertliegt

   tja , wat zal ik zeggen , als je vaccineren vergelijkt met frikandellen eten en scandeert dat de medische discriminatie enkel hinderlijk is heb je 0,00 begrepen van de problematiek en ben je ministrieel gezien een brokkenpiloot.

   Wie die conclusie trekt doet helemaal niets af aan de opleiding van de boodschapper !!
   Eigenlijk triest om de boodschapper aan te pakken en de feiten weg te wuiven. Wel heel herkenbaar voor een aantal adepten hier.

  3. LifeBuddy

   Heel veel mensen met een stent krijgen na het halen van een covid prik ,last van het Hart. Bij vrouwen wordt de gehele menstruatiecyclus ontregeld. Het feit dat sLinkse pinokkio met zijn hugo de jonge, de mensen de dood in probeert te jagen voor zijn eigen eergevoel is stuitend. Heb je nog anti peultjes.!!!

  4. Xyz1234

   Weer terug onder het zoveelste pseudoniem? Wat een treurig leven heeft u.

 3. por favor no borres

  Ja Baudet, Hugo heeft in het verleden gewoon een baan gehad, iets waarvan jij nog nooit gehoord hebt.

  1. ElGuapo

   En Hugo is net zo goed op de hoogte van volksgezondheid als de frikandellenfluffer dus ongeschikt voor deze functie.

   1. Het Spijt Mij

    Afgaande op het niveau van uw postings lijkt u mij de aangewezen persoon om zowel Hugo`s als mijn capaciteiten in te schatten en te beoordelen.

    1. Harry Haller2

     Jezus, Kokkie: alweer een nieuwe nick? Is je dementie zover voortgeschreden dat je de vorige al weer vergeten bent?

     1. ElGuapo

      “het spijt mij” is voortgekomen uit de zoveelste ban na het afzeiken van de redactie.

    2. ElGuapo

     De inschatting van mijn niveau door iemand zonder niveau die net als Hugo geen capaciteiten heeft buiten het bereiden en vergelijken van frikandellen heeft totaal geen waarde.

  2. albertliegt

   had beter die baan kunnen houden. Had ie veel minder schade aangericht frikandellen bakker

 4. halo1

  Ofschoon fan van Thierry…hier vind ik hem ongepast.. de Jonge is een goede representatieve communicator…los van de inhoud van zijn mededelingen.

  1. ElGuapo

   Ongepast of niet het klopt wat Baudet hier zegt. Hugo is allesbehalve een representatieve communicator.

 5. Albert Egberts

  “ “HEEL VEEL bedden in ziekenhuizen kunnen leeg zijn als men niet rookt, teveel drinkt, ongezond eet en genoeg beweegt,” aldus Baudet. ”

  Dit is wel een rake vergelijking. Je niet laten vaccineren hoort in dit rijtje van onverantwoorde gedragingen.

  1. ElGuapo

   “Je niet laten vaccineren hoort in dit rijtje van onverantwoorde gedragingen.”

   Nee meneer de 🦉 stop maar weer met de fabeltjes.

   1. Albert Egberts

    Zo liggen de feiten:

    ht.ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1988711899/rivm-vier-op-de-vijf-coronapatienten-op-intensive-care-is-ongevaccineerd

    1. albertliegt

     dus je liegt weer eens SV
     quote
     Albert Egberts 7 minuten geleden Beantwoorden

     “ “Je hoeft niet in het ziekenhuis te belanden als je je gewoon laat vaccineren””

     Een waarheid als een koe. Maar dit keiharde feit roept woede op bij wappies.
     end

     je presenteert vervolgens deze link leugenaar ,
     QUOTE

     Albert Egberts 48 seconden geleden Beantwoorden

     Zo liggen de feiten:

     ht.ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1988711899/rivm-vier-op-de-vijf-coronapatienten-op-intensive-care-is-ongevaccineerd
     END

     je bent een pathologisch leugenaar domme jongen. Een geboren hufter.

     p.s , Hufter is een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag.

    2. ElGuapo

     En zo zijn er talloze bronnen die het tegendeel aangeven.

     Leuk dat je het topic probeert te wijzigen van de onbekwaamheid van Hugo naar patiënten op de IC maar blijf even bij de les.

    3. Ben van Zwol

     Als de SV onzin uitkraamt kun je dit ook het beste zo behandelen. Negeren en links laten liggen, want daar hoort hij thuis.

  2. albertliegt

   nee SV , vaccineren met onbekend en niet geteste experimentele gentherapie is gokken domme jongen ! We weten inmiddels in veel gevallen verkeerd uitpakt.

   Het enige wat we dan doen is de melding niet opnemen en wegzetten geen binding met de vaccinatie. Dat duizenden mensen tegelijk de klachten krijgen direct na vaccinatie vinden hufters zoals jij toeval.

   Alles mag gebeuren om het vaccineren door te drukken zelf inmiddels 20 doden onder jeugdigen die van covid geen enkele hinder ondervinden en geen gevaar zijn voor anderen.

   We zullen zien wie straks de verantwoordelijkheid gaat dragen voor deze daden SV.

  3. Cootje

   Allemaal voorbeelden , waar jij van droomt . Met een kapot onderstel kan je met welke geaardheid zelfs niet uit de voeten , Baudet is een rare piloot en wie het langste leeft heeft alles , zelfs met een kapot onderstel kan je oud worden . Alleen nooit geleefd en elke dag elke minuut 7 dagen in de week 14/15 uur op een forum zitten en reageren , lijkt het mij lekker eten , lekker een borrel , lekker se,,x,,e,n en een grote sigaar opsteken toch iets meer comfortabeler dan in een rolstoel nutteloze reacties te geven , maar elke gek heeft zijn gebrek

 6. Meriadoc Brandebok

  Het is beter om een niet-technocraat op Volksgezondheid te hebben.

  Trouwens, De Jonge heeft gewoon gelijk. Je hoeft niet in het ziekenhuis te belanden als je je gewoon laat vaccineren,

  1. ElGuapo

   “Je hoeft niet in het ziekenhuis te belanden als je je gewoon laat vaccineren”

   Dat is dus ook het geval als je je om wat voor reden dan ook niet laat vaccineren.

   Hugootje heeft helemaal geen gelijk en spreekt zichzelf regelmatig tegen. Dat kan elke willekeurige van de straat geplukte persoon van de straat ook die geen verstand heeft van volksgezondheid.

  2. Albert Egberts

   “ “Je hoeft niet in het ziekenhuis te belanden als je je gewoon laat vaccineren””

   Een waarheid als een koe. Maar dit keiharde feit roept woede op bij wappies.

   1. albertliegt

    wil de SV nu beweren dat er geen gevaccineerde mensen op zaal en op de I.C leggen ?

    1. Albert Egberts

     Wie is de SV?

     1. albertliegt

      je ontwijkt de vraag SV

     2. Albert Egberts

      Ik neem aan dat SV de vraag moet beantwoorden.

     3. albertliegt

      kijk is in de spiegel SV

      Je inhoud is weer as low as you can go.

      Slechts hele domme naieve naieve ontkennen dat er volledig gevaccineerde in het ziekenhuis liggen. Voor de volksmond heten die miesgassers hufters

     4. ElGuapo

      Zich van de domme houden, vragen stellen en ontwijken worden gebruikt als het te moeilijk begint te worden voor fabeltjeskrant verkondiger.

     5. Ben van Zwol

      Geen open staldeuren intrappen…

      🙂

     6. Xyz1234

      Wat zou SV kunnen betekenen Engbert? Zelfs dat snapt u niet kennelijk. Ik had al geen hoge pet van u op en toch stelt u me nog dagelijks teleur met uw onwetendheid.

     7. september

      Jij staat hier toch algemeen als de Str.Vlek Albert,houdt je niet van de domme

   2. ElGuapo

    “Een waarheid als een koe.”

    Nee kwakma weer een fabeltje…. als ongevaccineerde hoef je ook niet in je ziekenhuis te belanden.

    “Maar dit keiharde feit roept woede op bij wappies.”

    Geen feit maar fabeltje en de enige woede die ik zie is de woede van gevaccineerde drammers zoals jij die vinden dat niet iedereen voor zichzelf mag bepalen en denken dat ongevaccineerden uitschot zijn.

   3. Xyz1234

    Als het waar is wat u zegt, hoe verklaart u dan dat er toch gevaccineerden in het ziekenhuis belanden?

    1. Word lid

     Dat ontkent albert, en hij draait het direct om

   4. Word lid

    Als ongevaccineerde hoef je ook niet in het ziekenhuis te belanden, dit feit ontgaat albert volledig, in zijn bekrompen simpele geest past dit niet…

  3. albertliegt

   wat een domme opmerking brandende bok , 1 op 5 is volledig gevaccineerd op de I.C domme tról

   1. halo1

    Hoe lang zal het duren voor jij hier weg bent..net als usb en vlekmans.. met je beledigingen… 4 van de 5 vingers wijzen naar je zelf.. hou het zakelijk en beledig mensen niet!

    1. september

     Die 2 zijn niet weg,zijn alleen van Nick veranderd,vlekkenwasser is albert liegt,en usb.3.0 heeft ook een andere nick,maar die is vandaag nog niet geweest

    2. albertliegt

     bewaar je onzinnige raad voor je zelf zwamneus

     hou het zakelijk zegt de tról , de tról bedoelt spreek niet tegen !

   2. Albert Egberts

    Ja, en vier op de vijf dus niet.

    Wat concluderen we hieruit?

    1. albertliegt

     dat gevaccineerde doodziek kunnen worden

     dat het vaccin risico’s op bijwerkingen meebrengt en niet volledig bescherm

     Dat als jet het vaccin niet neemt de bijwerkingen teminste voorkomt

 7. Cranehammer68

  Ik vind de vergelijking van Hugo de Jong met een frikadel deskundige cq frikadellen bakker stuitend, dat is een eervol beroep en goed bereid en gefrituurd nog steeds heel erg lekker.

  1. ElGuapo

   Voor vragen over frikandellen kan je terecht bij por favor no borrelnootje/ het spijt me…onze expert op dit gebied.

  2. ElGuapo

   Domme opmerkingen en fabeltjes mogen als dusdanig weggezet worden.
   Uit meerdere domme opmerkingen kan de conclusie getrokken worden dat iemand wellicht dom is en die mening mag je delen. Hetzelfde bij meerdere fabeltjes waaruit de conclusie getrokken kan worden dat iemand wellicht een huichelachtige leugenaar is en ook die mening kan je hier gewoon delen.

 8. StemPzeweg

  Deze man is een 0 en er zijn 145 kamerleden die hier ook zo over denken. Stuk ongedierte

  1. ElGuapo

   Duidelijke omschrijving van hugootje.

  2. albertliegt

   knap dat een stuk str*** weet wat 145 andere mensen denken. Ik zeg doortrekken

   1. halo1

    Heren moderatoren.. houd u aan uw woord.. en gooi deze unfair beledigende figuur eruit!

    1. ElGuapo

     Waar is de belediging huilebalk 1?

     1. halo1

      “Dat stuk…….” “doortrekken”..allemaal suggestieve beledigingen!

    2. Word lid

     Precies halo gooi stempzeweg eraf..

    3. ElGuapo

     String is geen belediging.

    4. albertliegt

     voor hoelang denk je ? de vpn is geduldig !

     Wat betreft de reacties , kijk is wat vaker in de spiegel

     1. Mr.blauw.sky

      Als je er ook eens een paar in je huis op hing had je nog recht van spreken.

      Wat ben je toch een kortademige draaitról, zeker weer teveel CO van je kolenkachel ingesnoven?

  3. leukeditter

   nee hugo en rutjekutje zijn lieverds he hahahahahaha

 9. Albert Egberts

  Het is wel winst dat Baudet nu kennelijk inziet dat je niet laten vaccineren onverantwoord gedrag is, vergelijkbaar met roken, teveel drinken, ongezond eten en te weinig bewegen. Al dit soort gedragingen leiden tot ziekenhuisopnames en de minister van volksgezondheid moet natuurlijk wijzen op dit ongemakkelijke feit.

  1. ElGuapo

   Wederom denkt de kwakma fabeltjeskrant te concluderen dat Baudet inziet dat niet vaccineren in he rijtje met roken, teveel drinken, ongezond eten en te weinig bewegen thuishoort wat niet het geval is. De fabeltjeskrant vergeet te vermelden dat hugootje niet beschikt over de juiste kwalificaties om deze post te bekleden en zichzelf me grote regelmaat tegenspreekt waardoor de geloofwaardigheid van deze frikandelvergelijker nul is.

   1. Albert Egberts

    Thierry Baudet vervulde nog geen enkele bestuurlijke functie, dus die heeft weinig recht van spreken.

    1. sonny

     Ernst,
     Wel zeker, Baudet zit in de oppositie, de waakhonden en klokkeluiders voor Jan Publiek! De strijders tegen domme/subjectieve pokitiek en besluitvormingen!.
     De 1e Kamer is overwegend irrelevant mbt de 2e Kamer neuzelarij!

     1. Albert Egberts

      Baudet diskwalificeert De Jonge op basis van zijn werkervaring. Het leek me in dat verband nuttig te wijzen op de werkervaring van Baudet.

     2. Word lid

      Baudet heeft meer bereikt dan jij albert..

     3. ElGuapo

      “Baudet diskwalificeert De Jonge op basis van zijn werkervaring.”

      Die diskwalificatie heeft hugootje aan zichzelf te danken aangezien hij duidelijk niet over de juiste kwalificaties beschikt. De diskwalificatie op basis van zijn werkervaring is bonus.

     4. Cootje

      Baudet heeft meer bereikt dan onze gehandicapte mongool . Half verlamd met een persoonsgebonden budget , is zeer afhankelijk is een blijvende kostenpost voor de belasting betaler. Kan zich alleen vermaken van horen zeggen 11 / 12 jaar 365 dagen in het jaar ,14/15 uur per dag , zijn ongenoegen hier op dit forum te etaleren. En wachten tot ze hem s,nachts in zijn bed takelen met een schone luier

    2. ElGuapo

     Als Nederlands politicus heeft hij dat dus wel en zeker als er een zichzelf tegensprekende prutser zoals hugootje op de post zit van minister van volksgezondheid.

 10. Albert Egberts

  Nog een ongemakkelijk feit: de ongevaccineerden veroorzaken een snelle stijging van het aantal besmettingen.

  Nergens in Europa stijgt het aantal besmettingen zo snel als hier
  ht.ps://www.volkskrant.nl/a-bbbbaa66

  1. Word lid

   Het is het griepseizoen dus logisch dat er een stijging is van mensen die grieperig worden, het grote probleem is dat nu alles gemonitord wordt en men types zoals albert he-le-maal gek kan maken en dat ook doet…

   1. Albert Egberts

    Word lid las het artikel kennelijk niet: het toenemend aantal besmettingen betreft positief geteste Coronagevallen.

    1. Word lid

     “positief geteste”

     Op basis waarvan? de p©r test? de p©r test die door elke wetenschapper als zeer onbetrouwbaar wordt bestempeld.
     Meer dan 50% is vals positief, sterker nog, als jij een bacteriële infectie hebt gehad is de kans dat positief bent erg groot..
     Je hebt geen idee waar jij het over hebt en verspreid desinformatie oftewel je liegt…

    2. Ben van Zwol

     Als je de SV negeert, dan tref je hem in z’n testis.

  2. ElGuapo

   Dit geeft dus duidelijk aan dat de hoge vaccinatiegraad en vaccinaties geen effect hebben gehad en alle maatregelen geen effect hebben.

 11. Klaus Schwab

  Prima dat jullie je, om wat voor reden dan ook, niet willen laten vaccineren. Maar een feit is dat de meerderheid van de mensen op de IC niet gevaccineerd is. Ben geen fan van Hugo, maar dit keer heeft ie gewoon gelijk !
  Straks niet klagen hoor als je naast andere ongevaccineerden aan de zuurstof in het ziekenhuis ligt, want dat kan de consequentie zijn van julle opstelling !

  1. Word lid

   “ongevaccineerden” klagen niet dat doen alleen de gevaccineerden die zijn nogal jaloers en wensen zelfs dat andere mensen geen zorg kunnen krijgen nou dan ben je niet goed bij je hoofd natuurlijk…

 12. leukeditter

  zoals altijd heeft Baudet het weer volstrekt bij het juiste eind..denk dat hugootje maar beter gigolo kan worden de ouwe zak

 13. right

  Het is naar mijn mening tijd dat we een technocratische overheid krijgen, de balletjes opgooiende nitwits in het huidige demissionaire kabinet maken er een zootje van!
  De heer Rutte (Pontius Pilatus) wast structureel zijn handen in onschuld en laat zich souffleren door ene moslima Kaag!
  Het electoraat faalt, keer op keer!

  1. sonny

   Right,
   Juist, de huidige Ruttiaanse ministers laten hun speeches schrijven door de ambtenarij, ze weten meestal niets/weinig van de inhoudelijke kern, mbt het hetgeen ze voorlezen!
   Het is een inmens grote toneelvoorstelling met zeer vele souffleurs!

   1. right

    Sonny@
    Jij hebt het door, iedereen met een matige/gemiddelde opleiding kan gewoon minister worden!
    Maar om door het partijbestuur naar voren te worden geschoven, zijn er toch enkele eisen waaraan is te voldoen:
    1 Een grote mate aan zelfoverschatting en arrogantie!
    2 Een goede babbel!
    That’s it!!!

    1. sonny

     Right,
     Inderdaad, Einstein had een IQ score van 148, maar een slechte babbel!
     Daarom is hij maar bij zijn vakgebied gebleven, en vooral geen minister geworden, haha!

 14. KippiX

  Misschien moeten we idd een aantal bedden vrijhouden voor onbekwame zorgministers. Die fascist vraagt op deze manier om een ziekenhuisbed met zijn totalitaire ideologische prietpraat.

 15. yellow thread street

  Baudet heeft natuurlijk groot gelijk.
  Maar wat heeft deze eeuwige student zelf klaargemaakt in het leven.
  Een baan heeft hij nooit gehad.
  Dit geldt overigens voor velen.
  Velen hebben hun studie zelfs niet afgemaakt.
  Geen levenservaring, geen verstand van zaken, en veel te licht voor de baan.
  Zie ook Rutte, een geschiedenisstudent.
  Vaak weten ze zich vriendjes al op jonge leeftijd binnen een partij naar binnen te werken.
  Het is een gevaarlijke ontwikkeling, tekenend voor de ondergang van nederland.

 16. Mistgabel

  Hugo genoot ervan dat mensen in het ziekenhuis liggen.
  Dat typeert de man. Een duivelse sadist. Een vies eng soortig mensch.

  De karma krijgt ie straks nog wel.

  1. Albert Egberts

   “ Hugo genoot ervan dat mensen in het ziekenhuis liggen”

   Waar blijkt dat uit?

   1. Word lid

    Waaruit blijkt dat niet?

   2. Mistgabel

    Uit het bezoek om te laten zien dat.., zijn woorden met een vieze sadistische glimlach om zijn bek.
    Dat soort menschen zijn de ratten van de wereld.

   3. Ben van Zwol

    Als je de FD negeert, dan tref je hem in z’n testis.

 17. Albert Egberts

  Baudet heeft gelijk als hij zegt dat je niet laten vaccineren en ongezond gedrag allebei vormen van onverantwoordelijk gedrag zijn die onze gezondheidszorg zwaar belasten.
  Een verschil is er echter ook: mensen die roken, ongezond eten en weinig bewegen brengen alleen hun eigen gezondheid in gevaar, mensen die zich niet laten vaccineren veroorzaken ook ziekte en dood bij medemensen.

  1. albertliegt

   SV blijft zijn onwaarheden maar herhalen de tról
   Het is toch ronduit zielig dat de SV blijft beweren dat ongevaccineerde die dagelijks getest worden corona verspreiden terwijl gevaccineerde NIET getest worden

   Zitten wat draadjes los bij meneer hútten

  2. ElGuapo

   “Baudet heeft gelijk als hij zegt dat je niet laten vaccineren”

   De kwakma fabeltjeskrant verzint dit gedeelte.

   “mensen die zich niet laten vaccineren veroorzaken ook ziekte en dood bij medemensen.”

   Aan fabeltjes geen tekort.

  3. Fax uit Darmstad

   ~90% van de ziekenhuisopnames betreft mensen van 50 jaar of ouder
   ~90% van de opnames op de Intensive Care betreft mensen tussen 50 en 80 jaar
   ~90% van de sterfgevallen is ouder dan 70 jaar.
   De overgrote meerderheid is ouder dan 80.
   Minder dan 1% van de sterfgevallen is jonger dan 50 jaar.
   www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/nl/Documents/deloitte-analytics/deloitte-nl-sots-covid-interventies-infographic.pdf

  4. Fax uit Darmstad

   “Er vallen in Nederland jaarlijks 17.000 tot 20.000 doden door verkeerde medicijnen of medische fouten [met medicijnen]”

 18. Mistgabel

  Het is toch ook frappant dat allerlei landen met de coronapas komen.
  Lijkt wel afgesproken.

  1. Albert Egberts

   Dat is nogal logisch, het is de enige effectieve maatregel als je lockdowns wilt voorkomen.

   1. ElGuapo

    Rechtstreeks uit de kwakma fabeltjeskrant.

   2. leukeditter

    volgens mij ben jij hugo! je weet alles met d of dt dus zou makkelijk kunne leraartje

    1. Albert Egberts

     Je bent te beperkt voor de inhoudelijke discussie, leukeditter. Ga wat doen wat meer bij je past, figuurzagen of klaverjassen of zoiets.

     1. ElGuapo

      Dat zou dan zeker een goed idee voor jou zijn redacteurtje van de fabeltjeskrant…ik zou dan adviseren om in jouw geval met play-doh te gaan spelen.

     2. Fax uit Darmstad

      Wordt u nooit moe van uzelf. Allemachtig wat een dom gewauwel.

     3. ElGuapo

      Schijnbaar niet.

     4. Fax uit Darmstad

      Je verbaast je toch over zo een kinderlijke manier van met de feiten omgaan. Vingers in de oren en je ogen dicht getaped.

     5. albertliegt

      Ook al te beperkt. De SV voelt zich superieur maar is het domste jongetje van de klas. Het dedain van het domste jongetje is dan weer het grootst.

      Wat moet je zielig zijn in zo een verwaande verpakking !

     6. Ben van Zwol

      Als de FD/FS/SV onzin uitkraamt kun je dat ook het beste als onzin behandelen.

   3. albertliegt

    gaat de SV de effectiviteit noch toelichten of blaat ons sch@@p maar weer wat

    inmiddels aangetoond ,

    * avondklok, geen resultaat
    * mondkapjes geen resultaat
    * 1,5 meter geen resultaat
    * lock down geen resultaat

    coronapas , geen resultaat , kennelijk wil men doen geloven dat samen winkelen of de markt bezoeken geen extra risico is maar dat een kop koffie drinken gezamelijk een groot risico is. Wacht nog altijd op antwoord !

    1. Albert Egberts

     Ik ben ook benieuwd naar het antwoord van SV.

     1. ElGuapo

      Jezelf zo slim voor doen maar je dan toch van de domme houden en beweren dat je niet weet dat jij SV bent….

     2. Ben van Zwol

      Als je niet op de SV reageert gaat hij vanzelf de pijp uit, pas dan heb je hem bij z’n testis. Zolang je op hem reageert vindt hij het geweldig, hij geniet van jouw aandacht! Negeren is zijn ergste nachtmerrie.

    2. Ben van Zwol

     @Vlek: Als je de SV negeert, dan tref je hem in z’n testis.

    3. Klaus Schwab

     VACCINATIE WEL RESULTAAT !

  2. Ben van Zwol

   “Lijkt wel afgesproken.”

   Inderdaad, 100%

 19. Ben van Zwol

  Hoe kan deze basisschoolleraar minister voor zorg zijn? HEEL VEEL bedden in ziekenhuizen kunnen leeg zijn als men niet rookt, teveel drinkt, ongezond eet en genoeg beweegt. Gaat deze minkukel die mensen ook zwartmaken? Nee, want het kabinet zit er vol mee!

  1. Albert Egberts

   Mensen die teveel roken, drinken en ongezond eten schaden hun eigen gezondheid, mensen die zich niet laten vaccineren schaden ook de gezondheid van anderen.

   1. albertliegt

    💩💩💩💩💩💩💩 onzin !!

    1. Albert Egberts

     Kun je deze bewering inhoudelijk toelichten, albertliegt?

     🤓

 20. Albert Egberts

  Zou er nog een keer een moment komen dat DDS afstand neemt van Baudet?

  ht.ps://www.rtlboulevard.nl/entertainment/tv/artikel/5261016/humberto-tan-statement-baudet-aids-leed

 21. dumbfarmer

  een ministerpost in deze (en waarschijnlijk volgende) regering invulling is niet afhankelijk van wat die persoon kent, maar wie die persoon kent en het netwerk dat die heeft.
  Enige kennis van zake is daarbij optioneel, maar niet een punt op de lijst waarop de beslissing berust.

 22. Albert Egberts

  De enige die op dit moment op het internet wordt vernield is malle Thierry:

  twitter.com/vanranstmarc/status/1449845480461148166?s=20

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.