Geert Wilders bij bezoek aan azc Rosmalen: ‘Het zijn altijd de gewone mensen die worden opgezadeld met een azc in de buurt’

Geert Wilders bracht vandaag opnieuw een bezoekje aan een asielzoekerscentrum in Nederland, ditmaal was de PVV-leider in Rosmalen. Aan het eind van zijn bezoek haalde hij stevig uit naar de pro-migratie politici in Nederland. Zij openen de ene na de andere azc in het land, maar nooit eentje in hun eigen buurt. Zij ervaren dus nooit de problemen van overlastgevende asielzoekers, aldus de PVV’er.

De asielcrisis in Nederland wordt met de week groter. De Nederlandse opvang zit propvol, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers zit al weken met de handen in het haar. De net aangekomen asielzoekers in Ter Apel slapen zelfs al op veldbedjes en in tenten omdat er gewoon geen ruimte is in Nederland. Het is zelfs zo ellendig gesteld dat hotels worden ingeschakeld om mensen op te vangen.

Ondertussen blijft ons migratiebeleid onveranderd, de Haagse bestuurders roepen gemeenten op om snel naar noodlocaties te zoeken in plaats van de grenzen te sluiten. Al weken klaagt PVV-leider Geert Wilders over dit wegkijkgedrag, want het is dweilen met de open kraan op dit moment. Vandaar dat hij zelf op bezoek gaat bij grote azc’s in het land om de lokale bewoners een hart onder de riem te steken. Den Haag heeft ze misschien in de steek gelaten, maar Wilders en zijn partij zijn deze mensen zeker niet vergeten.

In Rosmalen heeft Wilders stevig uitgehaald naar de kartelpolitici in Nederland:

“Het is niet voor niets dat dit soort asielzoekerscentra in gebieden, in dorpen, plaatsvinden en niet in het centrum van Den Bosch of van Groningen. Maar ze worden hier in de dorpen neergezet, zodat degene die hier een besluit over hebben genomen, dat die er geen last van hebben”

Wilders haalt stevig uit naar de zogeheten ‘NIMBY’-politici in Nederland – Not In My Back Yard. Wel pleiten voor tal van ingrijpende maatregelen, maar de uitwerking hiervan ver van de eigen woning uit laten voeren. Zelfs de premier heeft zich hier schuldig aan gemaakt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wilders vindt het absurd dat de demografie van kleine dorpen in Nederland van de ene op de andere dag radicaal wordt veranderd doordat er een mega-azc kan worden geplaatst. De Haagse bestuurders moeten hier mee stoppen, aldus de PVV’er.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Appelstroop

  Daar heeft meneer Wilders gelijk in, de kak zorgt er wel voor dat dit schorem niet bij hen in de buurt komt, maar blijven wel stemmen voor partijen die achter massa immigratie staan uit onfrisse landen/culturen. En gezien een hoop dorpen moesten samenvoegen hebben ze zelf ook niets meer te vertellen over de komst van zo’n wir schaffen das opvang. De elite maakt mooie sier, kijk eens hoe gastvrij WIJ zijn, het klootjesvolk zit opgezadeld met de problemen die het met zich mee brengt.

  1. Pauline Kummer

   Waarom schorem? En klootjesvolk? Mocht dat zo zijn, dan is het een perfecte match.

   1. Appelstroop

    Ik had een lange serieuze uitleg geschreven, maar volgens mij je weet best wat ik bedoel.

    1. Arbeider65

     Maar Pauline vindt dit wel lekker. Ze heeft er nml. zelf 1 op zolder.

 2. DutchOutlaw

  Klopt als een zwerende vinger! In villawijken zoals Wassenaar,Aerdenhout,Bloemendaal,de Amsterdamse grachtengordel zullen nooit AZC’s verrijzen want dat zou niet zo mooi zijn tegenover die rijke stinkers. Dus we planten die “vluchtelingen” gewoon tussen het klootjesvolk. Makkelijk toch?

  Nederland gaat naar de kloten.

 3. Augustus

  Elke politici die voor massa-immigratie is zou zelf minimaal één asielzoeker in huis moeten nemen. Sta achter je woorden of neem ze terug. En nee geen adoptiekindje, maar een gemiddelde agressieve fundamentalistische moslimman van in de 30 waar andere mensen mee worden opgezadeld. Kijken hoe lang het dan zou duren.

  1. RvdBe

   Augustus+++++++++

  2. Trithing

   Met een testosteron van boven de 80

 4. Branzino

  Ik kan me vergissen, maar voor zover ik weet is er op dit moment in Rosmalen geen AZC. Wat Wilders daar vanmiddag dan wel gedaan heeft, weet ik niet, maar hij lijkt geen AZC te hebben bezocht.
  Er was jaren geleden wel een AZC in het Autotron. Als Wilders dat daar nog steeds verwachtte, heeft hij een ontspannen middagje gehad. Overigens wordt er wel nagedacht over een AZC, opnieuw in het Autotron.

  1. Trithing

   Branzino kan het beter over de kernreden hebben waarom Wilders de azc’s bezoekt, ipv twijfel te zaaien…

   1. Trithing

    “ Geert Wilders in Rosmalen

    Geert Wilders:
    ‘‘Net gesproken met 10 vrouwen bij ‘n manege in de buurt van AZC Rosmalen die daar eerder door met hun geslachtsdeel zwaaiende asielzoekers zijn geïntimideerd, bedreigd, achterna gerend enz. Tis godgeklaagd dat niemand het voor ze opneemt.”

    1. Branzino

     @Trithing
     “Net gesproken met 10 vrouwen bij ‘n manege in de buurt van AZC Rosmalen die daar eerder door met hun geslachtsdeel zwaaiende asielzoekers zijn geïntimideerd, bedreigd, achterna gerend enz.”

     Dat was jaren geleden, in 2015/2016, toen er een AZC was in het Autotron. Er wordt nu weer gesproken over een AZC in het Autotron.
     Dit wordt bevestigd op omroepbrabant.nl/nieuws/3987634/wilders-praat-in-rosmalen-over-komst-van-asielzoekers-vrouwen-doodsbang
     Hij is dus helemaal niet in welk AZC dan ook geweest. Allemaal leugens.

     1. Mr.blauw.sky

      Ach, het is USB-tje maar…
      Die grijpt altijd elk snippertje “info” aan dat is zijn straatje van pas komt, ook als het natuurlijk het onzin is..

    2. Piet Paaltjens

     Trithing liegt makkelijk en vaak.

     🤢

     1. Pauline Kummer

      Daarom heb je aan hem geen bal. Een maatschappelijke schipbreukeling is hij.

    3. Pauline Kummer

     Dat mag Wilders bevestigen. Maar het lijkt mij een sterk verhaal. Maar u gelooft het begrijp ik. Met wat zoeken met Google: “Permanent gesloten.
     AZC Rosmalen – Noodopvang is permanent gesloten. Als deze informatie niet klopt, kun je een bewerking voorstellen.

     BEWERKING VOORSTELLEN,

     Kom maar op ik wacht op uw antwoord. Het kunnen ook autochtone dorpelingen geweest zijn, uit op een verzetje. En Geert trapt er in.

     1. Mr.blauw.sky

      Ach, het is USB-tje maar…
      Die grijpt altijd elk snippertje “info” aan dat is zijn straatje van pas komt, ook als het natuurlijk het onzin is..

     2. Jannes46

      Natuurlijk Pauline,

      Libéma en de gemeente Den Bosch zijn bereid mee te werken aan de tijdelijke opvang van 300 asielzoekers bij het Autotron. Asielzoekers werden voorgaande jaren ook op het terrein tussen Rosmalen en Vinkel opgevangen.
      Zouden die swaffelaars daar hebben gestaan?

     3. Jannes46

      PVV-leider Geert Wilders heeft woensdagmiddag Rosmalen bezocht omdat de gemeenteraad 300 asielzoekers wil onderbrengen op het terrein van het Autotron. Op een manege sprak hij naar eigen zeggen met ruim tien vrouwen die volgens hem ‘doodsbang’ waren. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad was dinsdagavond positief over de tijdelijke noodopvang. “Een schande!”, vindt Wilders.

 5. Ritter

  Het is dweilen met de kraan open want iedere week komen nu ongeveer 1600 asielzoekers het land binnen en miljoenen (potientiele) asielzoekers staan klaar om de overtocht naar Noord/West Europa te maken.

  Immers het “gratis” geld heeft een enorme aanzuigende werking.

  En zolang er hier veel te halen valt in de vorm van ons sociaal stelsel zullen ze blijven komen.
  ———————

  Verzorgingsstaat op termijn onhoudbaar door migratie.’ Een gesprek met Jan van de Beek.

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=bB_Kb6N8dEc

 6. Pieter48

  Inderdaad klopt het wat mijnheer Wilders ons vertelt.De meeste mensen die zo voor de instroom van veel gelukzoekers zijn wonen niet direct in een wijk waar deze gelukzoekers en later statushouders gehuisvest worden. Het zijn ook meestal de links georiënteerde burgers die niet willen inzien dat ons land door deze jarenlange intocht er niet op vooruit gaat . Zelfs achteruit. De instelling van de linkse mensen wat betreft de massa immigratie is te vergelijken met de groene kmer in Amsterdam. Die vinden het geen probleem om de Noordzee en ons polder landschap vol te plempen met met windmolens. Maar als er windmolens in hun eigen omgeving gebouwd worden dan huilen ze de hele stad bij elkaar. We kunnen niet veel goeds verwachten van de linkse weg met ons mede burgers en regenten.

 7. Nostradamus

  Sommige hier nemen de nep asielzoekers in bescherming maar zullen geen 50% van hun uitkering neerleggen om ze op te vangen.

 8. J. Punt

  Dan moet ik, tokkie uit de achterbuurten, gewoon melden bij de overheid dat er “Geen Draagvlak” is voor nieuwe asielzoekers..
  Iedereen boven ons gesteld komt weg met zón hippe opmerking. Proberen waard. D6666 poster achter de ramen om duidelijkheid te scheppen! KLAAR!!

 9. ikweetwatikwil

  Wilders vindt het absurd dat de demografie van kleine dorpen in Nederland van de ene op de andere dag radicaal wordt veranderd doordat er een mega-azc kan worden geplaatst. De Haagse bestuurders moeten hier mee stoppen, aldus de PVV’er.

  Dat is waar het omgaat.
  De aanhef van het artikel is misschien voor sommigen niet te volgen , maar dat is jammer dan.

  Het gebouw was een asielzoekers centrum , die werd gesloten, maar die willen ze weer openen. Zo duidelijk Branzino en co??

  1. Branzino

   @ikweetwatikwil
   “Het gebouw was een asielzoekers centrum , die werd gesloten, maar die willen ze weer openen.”

   Maar dat schreef DDS niet en Wilders beweerde ook iets anders, zoals in mijn bijdragen hierboven nog is te lezen. Het artikel hierboven is inmiddels aangepast, wel zonder toelichting of excuus. Nu klopt het beter, behalve dat Wilders GEEN AZC in Rosmalen heeft bezocht, want dat is er niet.

   We hebben wel goed kunnen zien hoe nieuws gemanipuleerd wordt, iets waarvan hier de MSM voortdurend worden beschuldigd. Op Twitter lijkt de oorspronkelijke tweet van Wilders verdwenen.

   De gemeenteraad ging al akkoord met de heropening van het AZC. De gemeenteraad is de georganiseerde inspraak van de bevolking, dus die waren zeker betrokken.

   Het Autotron is overigens geen gebouw, maar een immens terrein. Zeker de moeite van een bezoek waard.

 10. sonny

  In AZC Schinnen, sinds deze week 110 ‘vluchtelingen’ gehuisvest!
  Allemaal jonge mannen!
  Zouden de vrouwen en kinderen bij de gezinshereniging nakomen, of grijpen de mannelijke ‘vluchtelingen’ vrouwen van de straat?

  1. right

   Sonny@
   Allicht grijpen ze links en rechts wat Nederlandse alleenlopende/fietsende dames!
   Ze zullen hun libido toch kwijt moeten!

  2. Piepertje

   aten we eerlijk zijn: het is geen Pools, Duits of Nederlands probleem, zolang niemand, maar dan ook niemand binnengelaten wordt.
   Het zijn migranten die naar Wit-Rusland komen…
   Die zich daar met toestemming van het regime bevinden op hun grondgebied. Humanitaire hulp dient door het land worden gegeven die ze – legaal – toelaat en waar ze zich bevinden.
   Als ze verhongeren, doodvriezen gebeurt dat in Wit-Rusland. Ze hoeven er niet heen te gaan en kunnen in principe ook teruggaan.
   Natuurlijk: dat wordt niet toegestaan door datzelfde regime maar mogelijk is het technisch wel. Want als Wit-Rusland met tienduizenden zelf geimporteerde mensen op hun eigen grondgebied blijft zitten, wat moet/doet het dan? Ze laten creperen?
   Dat is dan de daad van dat regime tegen mensen in hun landgebied. Enkel hun verantwoordelijkheid. Niet die van de EU, Polen, Duitsland of Nederland.
   En als het Westen besluit een schaap over de Dam te laten komen uit medelijden, dan zal het leiden tot een enorme overstroming.
   Want dan schakelen die domme makke schapen die vrijwillig in deze benarde situatie – in Wit-Rusland – geraakten: het sociale medium om de mensen in landen van oorsprong te vertellen: het werkt! Kom ook! Volg ons voorbeeld!
   Maar als ze creperen omdat het regime ze weigeren terug te laten keren (wat logistiek een gewone mogelijkheid is) dan bedenkt men zich in al de herkomstlanden wel twee keer om naar Wit-Rusland te komen.
   Het is de enige juiste oplossing.

  3. Jannes46

   Vergeet de opa’s en de oma’s niet want als de Marokkanen en Turken die mochten laten overkomen dan hebben die “vluchtelingen” daar ook recht op.

 11. Jannes46

  Truus Tafeldans heeft onlangs een copieus pand aangekocht aan de Benoordenhout in Den Haag; daar is vast wel plaats voor wat gelukszoekers, uiteraard na een strenge selectie c.q. etnische profilering.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.