Jeffrey Epstein had foto van een lachende prins Andrew in zijn villa: ‘Hij kan zijn borst natmaken’

Slecht nieuws voor de Britse prins Andrew. Want als hij dacht dat zijn avontuur wat betreft Jeffrey Epstein er onderhand wel opzat, nou, dan komt hij bedrogen uit. Britse media hebben namelijk een kiekje in handen gekregen van het interieur van Epsteins bekende villa. Waar er misbruik van jonge meiden plaatsvond. En raad eens van wie hij een mooie foto had staan? Juist. Van de prins. Omdat hij graag wilde laten zien aan iedereen dat hij enorm goede connecties had, inclusief met het Britse koninklijk huis.

De Britse krant The Sun heeft het beruchte kiekje niet alleen in handen, maar ook gepubliceerd. Wat je ziet is dat het één van de foto’s die op een kastje staat; sommige foto’s zijn van zichzelf, maar er zijn ook foto’s van zijn beste matties. Eén van die beste vrienden is, overduidelijk, Prins Andrew. Daar maakt de foto geen geheim van.

Britse journalisten weten wat dit betekent: prins Andrew zit weer eens diep in de problemen. “Epstein pronkte graag met de machtige vrienden die hij had, bijvoorbeeld door foto’s van hen op te hangen in zijn huizen,” zegt iemand met kennis van zaken. “Dit is enorm schadelijk voor prins Andrew. Het laat namelijk zien hoe belangrijk Epstein het vond bevriend te zijn met een hooggeplaatst lid van de Britse koninklijke familie. Deze foto werd door Epstein als een soort trofee in zijn huis tentoongesteld.”

Ah ja.

Voor Andrew is dit natuurlijk niet best. “Zijn reputatie wordt keer op keer hard getroffen als zoiets naar buiten komt,” gaat de ‘insider’ verder. “Hij kan zijn borst nu alvast natmaken voor een nieuw jaar met verwoestende krantenkoppen.”

En nee, dat is niet de eerste keer. Want één van Epsteins vele slachtoffers, Virginia Giuffre, bezweert dat ze (gedwongen) seks heeft gehad met Andrew. Het waren, zei ze, “de langste tien minuten van mijn leven.” Ook zou his royal nogwattes aanwezig zijn geweest bij een fotoshoot van een minderjarig slachtoffer van misbruik.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Je gaat er bijna wat van denken he?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Joko

  Andrew wordt aan de paal genageld omdat hij er niet in is geslaagd zijn escapades geheim te houden. Dat gaat hem pijn doen. Maar wat is er nu echt gebeurd? Mw. Virginia Roberts vond het wel interessant met een prins van bil te gaan en nu ruikt Madame Giuffre geld en zoals alom bekend is: Geld stinkt niet! Vergeten wordt dat in onderhavig geval sprake was van uitingen van het diepste wezen van menszijn. Mevrouw zoekt een donor waarvan zij ervan uit kan gaan dat dat goed is voor het nageslacht. Ze zoekt de mooitste, de knapste, de rijkste of de slimste. Dit is niets nieuws. Dat weet iedereen. En Andrew? Hij deed wat het wezen van de man is: zijn zaad verspreiden over een zo groot moegelijk gebied. So far, so normal. Echter er komt een factor bij: dat is de factor norm en waarde. Maar of je op basis hiervan veroordeeld kunt worden? Oordelen past ons niet, want zijn wij als mannen niet allen een soort Andrew?

  1. Marcoweer

   Dit vind ik wel een minder stukje van u. Het verhaal rond Epstein gaat wel iets verder dan de mannelijke seksdriften en vrouwen die graag bij rijke machtige mannen rondhangen.

   1. Joko

    Het verhaal gaat inderdaad verder, maar dat ligt buiten de inhoud van het artikel.

    1. Marcoweer

     Ik denk iig niet dat ik een soort Andrew ben.

     1. Joko

      Toch wel Marco. Daal maar eens af in je diepste wezen.

     2. Marcoweer

      Ja een prettige dag nog.

    2. LifeBuddy

     Joko, ”Ze zoekt de mooitste, de knapste, de rijkste of de slimste.” Hier gaat het er precies zo aan toe , zoals jij beschrijft. Kijk maar naar de media, zij hangen voor 10 miljard euro aan het Jojootje van VVDer pinokkio met zijn druipneus. [waarschijnlijk corona]
     100%++++++++++

  2. Trithing

   Pedöseksueliteit is volgens sommige geaardheid

   1. Piet Paaltjens

    Het is te betwisten of de weerzinwekkende escapades van Epstein en prins Andrew kunnen worden aangemerkt als pédofilie. De slachtoffers waren te oud om binnen die definitie te vallen.

    1. Trithing

     Het is natuurlijk wel weer heel erg bijzonder dat juist jij hierop reageert!

     1. Piet Paaltjens

      Jij reageerde al eerder met een nogal domme opmerking, Trithing. Is dat niet bijzonder?

     2. Trithing

      Uiteraard weten wij allemaal waarom dit item zo’n sterke aantrekkingskracht heeft op pietje

    2. Averroes

     Inderdaad Paaltjens de meiskes waren niet ondermaats.
     Volgens de Netflix docu bracht Giuffre zelf meer dan 200 andere masseurs aan. Voor 200 dollar per stuk.

 2. Uwehetgeweten

  Was hij maar een transeksueel.
  Dan wordt het misschien nog gedoogd.

 3. HD

  Vraag me dan weer af wat hier in dit linkse transgender landje onder de ransige pet gehouden wordt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.