20211103 Tweede Kamer debat over corona 036

LOL! Geert Wilders tegen Rutte: 'Als jij en die heks nou eerst even opkrassen!'

Politieknov 27 2021, 17:00
Zo! Geert Wilders heeft vandaag weer eens duidelijk gemaakt wat hij vindt van Mark Rutte én van dat mens van D66. Of, zoals hij haar noemt: "Die heks." Ha.
De leider van het fascistische regime dat Nederland nu al anderhalf jaar knecht - Mark Rutte - heeft vandaag gezegd dat hij hoopt dat er nog voor kerst een "kabinet met meer elan" komt. Met andere woorden, een missionair kabinet... dat bestaat uit precies dezelfde partijen als de huidige coalitie. Wat inhoudt dat er dus helemaal niet meer elan bij zit, en dat het overgaan van demissionair in missionair niets meer of minder dan een trucje op papier is.
Afijn. Daar trapt dus helemaal niemand in.
En Geert Wilders al helemaal niet. Want zijn reactie op Ruttes geraaskal op een digitaal partijcongres van de Communistische Partij Nederland ook wel bekend als de VVD is héérlijk direct:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1464605808658948102
"Als je nou eerst eens zelf opkrast samen met die heks." Met die laatste doelt hij natuurlijk op het secreet van D66, Sigrid Kaag.
Natuurlijk heeft Wilders helemaal gelijk over Rutte en "die heks." Als zij Nederland echt van nieuw elan willen voorzien is er maar één oplossing: dat dit coronagajes opstapt. Dat ze lekker op zoek gaan naar een nieuwe carriere, buiten de politiek, zodat ze ons volk niet meer in gijzeling kunnen houden.
En hoe eerder, hoe beter.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten