LOL! Geert Wilders tegen Rutte: ‘Als jij en die heks nou eerst even opkrassen!’

Zo! Geert Wilders heeft vandaag weer eens duidelijk gemaakt wat hij vindt van Mark Rutte én van dat mens van D66. Of, zoals hij haar noemt: “Die heks.” Ha.

De leider van het fascistische regime dat Nederland nu al anderhalf jaar knecht – Mark Rutte – heeft vandaag gezegd dat hij hoopt dat er nog voor kerst een “kabinet met meer elan” komt. Met andere woorden, een missionair kabinet… dat bestaat uit precies dezelfde partijen als de huidige coalitie. Wat inhoudt dat er dus helemaal niet meer elan bij zit, en dat het overgaan van demissionair in missionair niets meer of minder dan een trucje op papier is.

Afijn. Daar trapt dus helemaal niemand in.

En Geert Wilders al helemaal niet. Want zijn reactie op Ruttes geraaskal op een digitaal partijcongres van de Communistische Partij Nederland ook wel bekend als de VVD is héérlijk direct:

“Als je nou eerst eens zelf opkrast samen met die heks.” Met die laatste doelt hij natuurlijk op het secreet van D66, Sigrid Kaag.

Natuurlijk heeft Wilders helemaal gelijk over Rutte en “die heks.” Als zij Nederland echt van nieuw elan willen voorzien is er maar één oplossing: dat dit coronagajes opstapt. Dat ze lekker op zoek gaan naar een nieuwe carriere, buiten de politiek, zodat ze ons volk niet meer in gijzeling kunnen houden.

En hoe eerder, hoe beter.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. LifeBuddy

  HaHaHaHa Geweldig, dan kunnen we het sLinkse afgebroken land tot het afvoerputtje weer opbouwen met onze RECHTSE VOC. mentaliteit. Hoe zou het met Mona Keizer zijn?

  1. MireiIIe

   “We”? Bent u er zo zeker van dat u hard werken aankunt?

   1. Nikita

    Jij in ieder geval niet bakfietssnol

    1. Piet Paaltjens

     Nikita probeert aan te haken bij de inhoudelijke discussie.

     😎

     1. Piepertje

      Daar hebben we jou toch voor speklapje? Proest!!!

 2. por favor no borres

  Geen geschikte kandidaten in Rotterdam, maar hij is wel geschikt om te beledigen.
  Zielig figuur, duidelijk op zijn retour.

  1. LifeBuddy

   Porky favor, weet jij toevallig hoe het met Mona Keizer gaat, ze heeft nogal wat te verduren gehad op een sLinkse manier?!!!

 3. Lot

  Wilders zegt wat de meeste mensen denken.
  Alleen het links gespuis is tegen Wilders

  1. MireiIIe

   Bh, erg kort door de bocht.

 4. MM

  Uitmuntend verwoord; verkiezingen NU !

 5. LifeBuddy

  HaHaHaHa, rutte Omicron 4 komt eraan, waarschijnlijk met kerst. rutte stuurt iedereen met Omicron op schiphol gewoon naar huis. Het moet toch niet gekker worden ,in dit knettergek [nedere]land. HaHaHaHa cynisch Vi lachje!!!

 6. Monty

  ”Als je nou eerst eens zelf opkrast samen met die heks.”

  Als er nu even een schandaaltje wordt geopenbaard zullen de verkiezingen de rest doen.
  Misschien kan Wilders dan eindelijk een paar partijen vinden om met hem ons land te de-islamiseren.

  1. Trithing

   Je komt tenalady’s tekort denk?

   1. Monty

    Jij bent het toch Rutte liegt?

 7. Mar

  “de Communistische Partij Nederland ook wel bekend als de VVD is”

  Lol. Dus Wilders is een gewezen communist, die bovendien ook nog de mentor van Rutte was of wel hem de kneepjes van het vak leerde.

 8. Piet Paaltjens

  ‘Als jij en die heks nou eerst even opkrassen!’

  Niveautje weer, Geert.

  🤢

  1. Trithing

   Als jij nou ook eens oprot

  2. leukeditter

   het is een heks ..verbranden deden ze die vroeger

   1. Mr.blauw.sky

    Dan zou jij meteen met je neus vooraan staan, vieze oostblokhooligan.

   2. Piet Paaltjens

    Leukeshitter is een primitief figuur met een middeleeuwse denktrant. Dit snap ik dus wel.

 9. sonny

  Als Henk en Ingrid niet meer met de caravan op pad kunnen omdat een elektrische auto dat niet trekt, daarbij een troosteloze WW uitkering ontvangen, rest het enige genoegen TV te gluren met een Aldi bierblikje, omdat de PFAS, co2, stikstof uitstoot, bedrijven noopten de poorten te sluiten!
  Bovendien de spaarcentjes verdwenen zijn naar de energierekening!
  Dan gaat Henk en vrouwtje het kruisje elders rood kleuren!

  1. right

   Sonny@
   De moraal en meegaandheid van de electorale kudde gaat drastisch wijzigen als de confrontatie met de negatieve geldverslindende Greendeal gevolgen, versterkt door het potverterende immigratie beleid pijnlijk merkbaar worden!
   Het plebs wordt dan plots strijdbaar en ontwaakt uit de door indoctrinatie benevelde denkvermogen!
   Kom niet aan de beurs van Jan Modaal, dan gaat deze flippen!

   1. sonny

    Right,
    Covid19 hakt straks ook stevig in op het budget van de burgerij!
    Het grote omdenken gaat dan beginnen, dan is het meteen afgelopen met vals empatische huilerij voor nep vluchtelingen en bodemloze afdrachten naar ontwikkelingshulp!

    1. Mr.blauw.sky

     Hoe is het mogelijk!

     Jullie zijn het warempel een keer met elkaar eens!

 10. ET007

  Je mag gewoon liegen, bedriegen, verzwijgen, mensen kapot maken etc, als je maar u zegt.

 11. ET007

  Je mag gewoon liegen, bedriegen, verzwijgen, mensen kapot maken etc, als je maar u zegt.

 12. Piet Klein

  De formatie lijkt aan te sturen op een presentatie van het nieuwe kabinet in een commentaar luwe periode. Rondom de kerst is de animo om in actie komen een stuk lager dan op andere momenten. Mensen willen even weg van de realiteit en zich terug trekken binnenshuis om even de realiteit te vergeten en het fijn in kleine kring te hebben. Of de formatie toevallig ook ongeveer rondom kerst rond is of dat men bewust op dit moment wacht ik kan er alleen maar naar raden.

  Rutte kondigt nieuw elan aan voor wat het waard is. Er zullen mogelijke nieuwe gezichten zijn en misschien zullen sommigen een nog besproken maatschappelijke relevantie hebben. Voor mij is het dan raden waarom deze mensen hun credits geven aan een dermate beschadigde premier en mogelijk hun eigen credits zien verdampen. Bovendien zijn alle goede voornemens om iets aan de cultuur of het leiderschap of het elan te veranderen nog al loze woorden gebleken. Nog steeds en misschien nog wel meer staat de democratie en de rechtstaat onder druk. Wederom werd Omzigt op onwettige gronden uitgesloten van een stemming. Nieuw elan, nieuwe bestuurscultuur het zijn kreten voor de goed gelovigen, Kreten die steeds weer op niets uit komen.

  En dan zien wederom dramatisch slechte prestaties nu weer op het coronadossier, maar de huizenmarkt (de ambities van het nieuwe kabinet zijn het zich krom lenen voor een onduidelijk en voor zover wel duidelijk niet te realiseren plan), de toeslagenaffaire, de zorg, de Groningers, de afdrachten aan de EU die vervolgens u als burger weer willen pakken op de huizenprijzen waar geen hond wat mee opschiet (de nettokosten voor de huizenkoper blijven hetzelfde alleen de huizenprijzen veranderen), de pensioenen etc.

  Het nieuwe elan is voor de goed gelovigen, mensen die het niet meer kunnen volgen en de draad kwijt zijn en een aai over hun bol willen hebben, het gaat dan zogenaamd goed komen. Voor iedereen die een beetje kan nadenken is het drama.

  En let op rond de Kerst is het nieuwe kabinet er. Mijn verzoek aan de coalitie. Doe het net na de Kerst dan kunnen we nog een beetje van de Kerst genieten. Rutte biedt dan excuses aan voor de coronapijn tijdens de Kerst die volgens jullie veroorzaakt worden door de ongevaccineerden en al die mensen de zich niet aan de regels hielden en dat ondanks jullie voortreffelijke daadkracht en kondig daarna het nieuwe kabinet aan met een uitgebreide persconferentie. Glim van je nieuwe elan, van je nieuwe bestuurscultuur, van het zonder slag of stoot de democratie te kunnen corrumperen, de rechtsstaat te kunnen corrumperen. En laat de Tweede Kamer 10 minuten lang (althans het partijkartel) applaudisseren terwijl buiten de lijkwagens van de coronadoden voorbij rijden, de lijkwagens van de mensen die de zorg niet konden krijgen, de toeslagenaffaire ouders waarbij de een mooie Kerst alleen nog een schim uit het verleden is, de Groningers die de kaarsen met Kerst zien uitwaaien door de scheuren in hun muren, de zorgmedewerkers die op hun tanden lopen en het geld voor meer zorg naar buiten Europa zien verdwijnen. Nieuw elan?

  1. Trithing

   Ze spugen jouw zo recht in je gezicht, het demissionair kabinet die er wetten doorheen drukt is volledig van de pot gerukt…

  2. plakband

   Met nieuw elan bedoelen rutte en kaag dat hun fatsoensnormen van elastiek zijn gemaakt.

   1. Laan van poot

    Onze Arabische merrie heeft volgens onze gehandicapte vertegenwoordiger onder vele namen hier gezegd , ze heeft de teugels stevig in handen , ze is ondertussen wegens het vele galopperen en uitglijders op haar rug komen liggen , en wat er ook uit komt voor haar achterban ! Deze partij wordt totaal weggevaagd met de gemeenraad verkiezingen , en dan breekt de hel voor haar los . ontevreden achterban die hun baantjes in rook zien opgaan , gaan een beerput opentrekken waar de honden geen brood van lusten , tegen die tijd is de merrie rijp voor het slachthuis en worden verwerkt in het dieren voer . Corona doet verder zijn werk hier en in Europa . Beurzen dalen en de solidariteit van Europese landen is ver te zoeken een ieder probeert zijn eigen huid te redden ,

    1. Monty

     ”ontevreden achterban die hun baantjes in rook zien opgaan , gaan een beerput opentrekken”

     Dus eigenlijk hoeft Wilders alleen maar te wachten en de overwinning wordt hem zo in de schoot geworpen.

     1. Laan van poot

      Wilder moet nooit mee regeren , heerlijk schoppen tegen het oude verrotte zooitje , lekker een luis in de pels wezen met ruim een miljoen kiezers achter hem. Puinhopen van Pinokkio zijn niet meer te herstellen , noem mij een instelling in Nederland die functioneerde na 10 jaar Rutte ,UWV CBR De belastingdienst , NWVA . Jeugdzorg , openbaar ministerie, rechters , leger, douane, politie , zorg, GGD en er zijn er nog meer , l.u ll e tje

  3. Joko

   Een visionaire reactie. Respect!

 13. Pieter48

  Het zal mij niet verbazen als de Corona aanpak leiders door ons hele land borden laten plaatsen met de tekst Vaccineren macht frei.

  1. Mr.blauw.sky

   Maar goed, u zit dan ook midden in de nieuwsbubbel waarin iedereen verteld wordt dat Bill Gates de wereld binnenkort gaan aansturen dmv zijn vaccinaties.

 14. Nikita

  HA hahahaahaha gaat helemaal goed niet op reageren laat hem maar spartelen hahahahaah.

 15. RvdBe

  Het wordt hoogtijd dat de 54 jarige uitgebluste homoseksueel en de hysterische heks het veld ruimen voor echte leiders, daar heeft Wilders gelijk in.

 16. Bes Tolen

  Nieuwe verkiezingen zullen wel na 4 jaar na de vorige wettelijk verplicht zijn gesteld. Als dat niet zo is dan kunnen Rutte c.s. mogelijk nog onnoemelijk langer vooruit. Het is ook best mogelijk, dat de bevolking belangrijk politiek nieuws wordt onthouden. In ieder geval lijkt me dat de huidige situatie niet zou mogen voor komen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.