DDS Tweede Kamer 26

Peiling Maurice de Hond: corona-extremisten Sjoerdsma, Paternotte en Kaag slopen D66

Politieknov 21 2021, 9:45
Relatief goed nieuws uit de peiling van Maurice de Hond: D66 gaat steeds verder onderuit. Als er vandaag verkiezingen waren zouden de nepdemocraten genoegen moeten nemen met 16 zetels. Dat zijn er niet alleen 8 minder dan bij de verkiezingen van maart, maar ook 4 minder dan waarop de PVV nu staat. Mevrouw de Heks, Sjoerd Sjoerdsma en Jan Paternotte slopen hun partij dus langzaam maar zeker. Mooi!
Kijk, hier gaat mijn hart dus echt wel sneller van kloppen. Oké, de score van coronakritische partijen moet nog wat hoger zijn. Ja. Maar kijk naar D66. Die partij begint onderhand echt in elkaar te storten. En ja, daar kunnen we natuurlijk alleen maar heel erg blij van worden:
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk lost dit niet per definitie heel veel op, want de andere kartelpartijen zijn bijna net zo kwaadaardig als D66. Maar let wel: bijna. Want kwaadaardiger dan D66 is er niemand. Zelfs de nepchristenen van de ChristenUnie niet... en nee, ook de nepliberale fascisten van VVD niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten