Ernst ‘Voldemort’ Kuipers geeft toe: ‘Piek nu zo hoog als grootste piek in vorige winter…’

Het is vandaag woensdag. En vaste volgers van de politiek weten wat dat betekent: leden van het OMT informeren de Tweede Kamer over de voortgang in de ‘strijd tegen corona’ (een strijd die het Regime niet lijkt te wíllen winnen, overigens). Het grote nieuws van vandaag? Ernst Kuipers geeft toe dat de “piek” nu net zo hoog is als de grootste piek in de vorige winter. En dit terwijl  de winter officieel nog niet eens begonnen is.

Meer, meer, meer opnames

Ernst Kuipers – aka Voldemort – liet vandaag weten aan de Tweede Kamerleden die bij zijn ‘briefing’ zaten dat het niet zo goed gaat met corona. Of nou ja, met corona gaat het héél goed. Het gaat alleen wat minder met het volk. Want corona slaat volgens Kuipers flink om zich heen. Sterker nog, zei hij, de piek die we nu doormaken “is zo hoog als de grootste piek in de vorige winter en we zitten nog maar aan het begin van de winter.”

Nee, Ernst. We zitten nog helemaal niet in de winter. Die begint pas over drie weken. We zitten nog in de herfst. En nu al zou de piek van ‘coronagevallen’ en dergelijke net zo groot zijn als die van vorig jaar.

“Er zijn nu meer mensen opgenomen dan op enig moment in de eerste golf,” zei Kuipers ook nog.

Gevaccineerd

En dat is apart. Want zoals Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen terecht stelt is nu 80% van de (volwassen) Nederlanders gevaccineerd tegen het coronavirus. Bij die eerste piek was nog niemand ingeënt. Maar toch zijn er nu meer opnames.

Hoe kan dat in vredesnaam?

Dit is niet de enige toevalligheid. Want de oversterfte is nu ook significant hoger dan een jaar geleden. Kijk maar naar dit alleszeggende plaatje:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Hé, Ernst Kuipers, wat is hier aan de hand? Want een kritisch denker zal nu concluderen: niet alleen lijken die vaccins weinig positief effect te hebben op de ziektecijfers – en zelfs op de opnamecijfers – maar je moet je nu zelfs afvragen of het effect ervan niet nadelig is. Kan daar misschien even onderzoek naar worden gedaan?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. tim p

  kuipers is hier zelf schuldig aan door de giftherapie te pushen

  1. Nostradamus

   Precies. Die hele corupte bende, het kabinet met Pinokkio en Clowntje Clusterf*ck voorop, het RIVM en andere vaccinazi’s maken zich wellicht schuldig aan ma55am00rd. Zeker als ze 2G om gaan zetten in vaccinatieplicht. Tribunaal!!

 2. RvdBe

  Gewoon niet testen en net als in 2015,2016,2017 en 2018 je niks aantrekken van volle ic,s, uitgestelde operaties en ondanks deze wetenschap gewoon de zorg verder afschalen, dan is er niets aan de hand.

 3. por favor no borres

  Ernst Kuipers – aka Voldemort –

  Wacht maar Michael van der Galien.
  Er komen tribunalen en galgen en dan, dan bent u aan de beurt.

 4. Joko

  Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat mensen zich afvragen wat die hele heisa met dat vaccineren nu eigenlijk beoogt. Meer zieken dan vorig jaar, terwijl het gros tegen de zieke is gevaccineerd. Dan kun je natuurlijk wel allerlei verzinsels op het volk loslaten, maar een logische uitleg is er niet. Vandaar dat de twijfel die alsmaar groter word. Vooruit…, ik ben de beroerdste niet en ik geef een uitleg, die we waarschijnlijk nog te horen zullen krijgen. ‘Dank zij de vaccinaties is de uitbraak binnen de perken gebleven. Anders zou de ramp niet te overzien zijn geweest…’ Pak ‘em op Hugo. Doe er je voordeel mee.

 5. sonny

  Vaccinatie was de reddende remedie om de pandemie te stoppen, dat was dus een misvatting!
  Het merendeel van de EU is gevaccineerd en niettemin is de situatie identiek aan vorig jaar!
  Waarom zeggen de hooggeprezen virologen niet gewoon de waarheid?
  En deze is: “Vaccinatie helpt amper”.
  Immers dat is, kijjend naar de cijfers onomstootbaar bewezen!

  1. por favor no borres

   niettemin is de situatie identiek aan vorig jaar!

   Was dat maar waar.
   Dan zouden zowel gevaccineerden als ongevaccineerden zich een stuk verstandiger gedragen.

   1. Laan van poot

    De nieuwe variant heeft schijt aan vaccinaties en anders de volgende wel , net als DDT is en zijn de werelden van schimmels insecten en virussen puren overwinnaars , het is niet voor niets dat de oorlog industrie er zwaar in investeert

 6. Nostradamus

  Ernst Kuipers – aka Voldemort – aka V0lkenm00rd –

  1. Branzino

   @Nostradamus
   Krijg je nu niet een beetje een hekel aan jezelf, nu je een verband suggereert tussen Ernst Kuipers en V0lkenm00rd? Maar misschien vind je het heerlijk om lekker anoniem allerlei “stoute” dingen te zeggen. Net als vroeger toen je stiekem en heel zachtjes “poep” zei. maar hier kunnen we dagelijks wel een keertje wijzen op de mogelijkheid van een aanklacht wegens laster of smaad.
   Ik ga er niet vanuit, dat je iets wilt toelichten op deze suggestie? Behalve misschien dat het als grap bedoeld is. Laat ik in dat geval één keertje lachen: ha! Maar niet om de grap natuurlijk.

 7. Branzino

  Deze boodschap blijft maar rondgaan: vaccineren zou geen zin hebben. Maar de cijfers laten iets heel anders zien, al is het oordeel minder positief dan een tijd geleden toen er alleen nog maar een alfa-variant was.

  Het is ook best wel moeilijk: heel veel mensen gevaccineerd, toch heel veel mensen in het ziekenhuis en op de IC. Dan zou de conclusie heel negatief kunnen zijn voor die vaccinaties, tenminste als je naar absolute aantallen kijkt. Maar dat is statistiek van de ijskoude grond. Verstandige mensen kijken vooral naar de percentages. Als je naar percentages kijkt is er maar één conclusie mogelijk, zoals ik al vaak heb aangetoond en vrijwel dagelijks in media en op TV wordt uitgelegd. Dan moet je natuurlijk wel de MSM volgen.
  Die percentages laten overduidelijk twee dingen zien:
  * Er zijn procentueel veel minder ziekenhuisopnames onder gevaccineerden dan onder ongevaccineerden.
  * Er zijn procentueel nog veel minder IC-opnames onder gevaccineerden.

  Helaas geldt ook, dat de werkzaamheid van de vaccins verandert. Maar daar is een derde prik een uitstekend middel tegen.

  En verder zou ik iedere twijfelaar willen aanraden om eens iemand in de kennissenkring die in een ziekenhuis werkt aan te schieten om te horen hoe daar gaat. Het is zeer dramatisch en een dreiging voor ons allemaal en voor elke aandoening die ziekenhuishulp vereist.

  1. por favor no borres

   HOE LEES JE CIJFERS

   In Nederland veroorzaken ongevaccineerden minder ongelukken dan gevaccineerde mensen.
   In Nederland veroorzaken mensen zonder rijbewijs minder ongelukken dan mensen met een rijbewijs.
   In Nederland veroorzaken dronken mensen minder ongelukken dan nuchtere mensen.
   In Nederland veroorzaken Polen minder ongelukken dan Nederlanders.

   CONCLUSIE:
   In Nederland veroorzaken ongevaccineerde dronken Polen zonder rijbewijs de minste ongelukken.
   Mocht u vervoer naar een ziekenhis nodig hebben, vraag dan om een dronken ongevaccineerde Pool zonder rijbewijs.

   1. Docm

    Veel mensen (inclusief politici) begrijpen niets van statistiek. Die kletsen maar een eind uit hun nek.

  2. Piet Paaltjens

   “* Er zijn procentueel veel minder ziekenhuisopnames onder gevaccineerden dan onder ongevaccineerden.
   * Er zijn procentueel nog veel minder IC-opnames onder gevaccineerden.”

   Dit zijn keiharde feiten maar worden hier op DDS even keihard ontkend.

   Het is om moedeloos van te worden.

   1. sonny

    Ernst,
    “Er zijn procentueel veel minder IC-opnames onder gevaccineerden.”
    Ja juist, op de IC’s liggen 20% ‘jonge’ ongevaccineerden en 80% oudjes gevaccineerd

    1. Branzino

     @sonny
     “op de IC’s liggen 20% ‘jonge’ ongevaccineerden en 80% oudjes gevaccineerd”

     Je begrijpt het niet of je houdt je van de domme. Het gaat natuurlijk niet om het percentage gevaccineerd en ongevaccineerd onder de ziekenhuis- en IC-opnames. Dat cijfer is oninteressant. Het gaat wel om alle ziekenhuis- en IC-opnames als percentage van alle gevaccineerden en ongevaccineerden, eventueel per categorie als bijvoorbeeld leeftijd. Dan zie je niet een beetje verschil maar heel veel, tot een factor 20 of zelfs meer. Ik heb de laatste inzichten nu niet opgezocht.
     Jammer genoeg maken heel veel mensen die denkfout. Ik ga ervan uit, dat jij je van de domme houdt. Dat doe ik ook wel eens en dat is dan eventjes leuk, soms.

    2. Piet Paaltjens

     “op de IC’s liggen 20% ‘jonge’ ongevaccineerden en 80% oudjes gevaccineerd”

     Zelfs ongecorrigeerd naar de referentiegroepen van gevaccineerden en ongevaccineerden zijn deze cijfers volledig onjuist.

   2. M. Brandenburg

    Dat is allang achterhaald nieuws, de overheid gebruikt graag cijfes van weken geleden wanneer dat uitkomt. Twee weken geleden was het aantal opnames al 50/50, waarbij de trend is dat er minder ongevaccineerden en meer enmeer gevaccineerden in het ziekenhuis liggen. Een tendens die in de gehele werled zichtbaar is, en waar in de landen met de hoogste percentages vaccinaties de ziekenuizen al weken voliggen met gevaccineerden, terwijl die ongevaccineerden zo goed als niet meer gevonden worden in het ziekenhuis. UIteaard blijven we in Nederland doen, alsof wij de uitzondering zijn in de ghele werled, en we negeren de officiel cijfertjes uit de gehele wereld. kijken we naar de cijfertjes die netjes worden bijgeouden, dan zien we dat die opnames in de ziekenhuizen de laatste 4 weken bestonden uit 3% van onder de vijftig jaar, wat je dus doet afvragen waar die 20% ongevaccineerde jongeren vandaan komen waar de overheid het overheeft.

    Gaan we kijken op allecijfers covid (even googlen) dan vinden we daar de offcele cijfers, en dan zien we kristalhelder dat de onzin over ongevaccineerden kant nog wal raakt, niet wat betreft opgenomen ongevaccineerden en niet over ongevaccineerden op de IC. of zouden die offciele stukken alemaal leugens zijn. Je kan er ook prachtig zien, hoe mensen met covid die zijn overleden (wat niet zegt dat ze door Covid zijn overleden) de laatste 8 weken maar 3% van alle wekelijkse sterfte uitmaakte. En dat terwijl we nu zo een hoge piek hebben. DUs de juiste vraag is inderdaad waar komt die oversterfte vandaan en waar overlijden ze aan. Zijn dit gevaccineerde mensen of niet. Hoeveel van die oversterfte is gevaccineerd en hoeveel niet.

    Wanneer dit cijfer niet word gegeven danwel genegeerd dan weet je dat de boel in de maling word genomen.

    1. Branzino

     @M.Brandenburg
     Wat een onzin. Jij kijkt ook alleen naar de percentages voor de verdeling in het ziekenhuis. En dat levert irrelevante informatie op, zoals ik eerder al schreef.

    2. Piet Paaltjens

     “DUs de juiste vraag is inderdaad waar komt die oversterfte vandaan en waar overlijden ze aan”

     Laat me raden, Brandenburg, je denkt, net als Baudet, dat de oversterfte wordt veroorzaakt door sterfte als gevolg van vaccinatie.

     Of zie ik dat verkeerd?

 8. Laan van poot

  Corona gaat het verschil maken hier en in Europa , dat zo virusje zo invloed kan hebben op de mens met hun macht handjeklap , de voor vierde golf voorspelt komt precies uit en de financiële genadeklap de vijfde komt in januari , over en sluiten met het zogenaamde eendrachtig Europa . Monopoli geld bijdrukken gaat niet meer helpen en de solidariteit houd van zelf op . Een in elkaar geknutseld Europa loopt langzaam de adem uit , als het water tot de lippen staat zorgt een ieder voor zich zelf

  1. Woordkunst

   Klopt, en daar gaat de perverse paringsdans van de protserige prikpooiers die hier liggen te pruttelen weinig aan veranderen…

   1. Branzino

    @Woordkunst
    “de perverse paringsdans van de protserige prikpooiers”

    Prachtige taal, die alliteratie, bijna poëzie. Zelf bedacht?

    1. Piet Paaltjens

     Woordkunst is een profeterende prietpraterige prik proleet.

     1. Branzino

      @Piet Paaltjens
      We zijn het weer eens, alleen verwoord ik het anders.

 9. kattekop

  Volgens de peilstations van het Nivel is er al enkele weken geen covid-19 meer te bespeuren.
  Ja bij de GGD wel via die waardeloze pcr testen maar die zijn van de overheid en dus corrupt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.