Ongekozen ‘EU president’ Ursula von der Leyen: ‘Het is tijd om na te denken over verplichte vaccinaties’

Het is goddomme wel de dag van de uitgekomen samenzweringstheorieën he? Nu is het EU Commissie ‘President’ Ursula von der Leyen die een duit in het zakje doet met haar uitgesproken wens om verplichte vaccinaties in te voeren. Het is godsgruwelijk.

De ongekozen EU-dictator Ursula von der Leyen neemt het voortouw in verdere radicalisering van het Europese coronabeleid. De Europese Führer – die anders dan Hitler trouwens door werkelijk niemand gekozen is – zegt namelijk dat het tijd is om “na te denken” over “verplichte vaccinaties” voor Europeanen. Ook mensen die er niet aan willen krijgen dan dus toch een naald in hun arm als het aan haar ligt.

Dát, of ze krijgen net zo lang een boete (of zelfs gevangenisstraf) tot ze eindelijk toegeven aan de druk.

Voeg hier het nieuws over Zweedse ‘coronapaspoort-chips in de hand‘ aan toe en je kunt maar één mogelijke conclusie trekken: de samenzweringstheorieën gaan – voor zover ze dat nog niet zijn – één voor één uitkomen. De wappies hebben al die tijd gelijk gehad.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is godsgruwelijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Piet Paaltjens

  “De Europese Führer – die anders dan Hïtler trouwens door werkelijk niemand gekozen is”

  Hïtler is democratisch gekozen als volksvertegenwoordiger maar niet als Rijkskanzelier. Dat betrof een fascistische staatsgreep.

  Von der Leyen is democratisch benoemd door een democratisch gekozen parlement.

  De vergelijking van Von der Leyen met Adolf H. is zowel onjuist als lasterlijk.

  1. ikweetwatikwil

   Sterker, Von der Leyen is een dictator.

  2. Krasvast

   @IWWIW: Negeren geeft betere resultaten.

  3. sonny

   Ernst,
   “.Dat betrof een fascistische staatsgreep”
   Neen, dat was de wil van het volk!
   Je hebt waarschijnlijk nooit de enorm uitgebreide, langgerekte serie mbt WO2 van Dr L.D de Jong gezien!
   Heel Duitsland bejubelde in hypnotische trans, onze geliefde wijlen Adolf!

   1. sonny

    Trans=trance

  4. Laan van poot

   Is een ongekozen lid van een ondemocratischs gedrocht , Corona brengt het te val al heeft het nog 10 varianten nodig , solidariteit is maar beperkt houdbaar . Let op de vijfde golf eind januari dan worden de tekenen zichtbaar bij het bij elkaar geraapte zooitje

  5. Laan van poot

   Is ondemocratischs lid van een ondemocratischs gdrocht

  6. dumbfarmer

   staatsgreep? denk dat je in de waar bent met de bierhal putch.. daar is ie voor vast gezet en heeft alle tijd gehad om ‘mein kampf’ te schrijven.
   Hij is democratisch gekozen en vervolgens door Hindenburg volgens de toen geldende regeltjes als rijkskanselier benoemd.

   Von der Leyen is NIET democratisch gekozen. Die is ons ineens na die EU verkiezingen door de strot geragd.. niemand had van d’r gehoord, het zou eigenlijk die dikzak timmerfrans worden (waar we wel op konden stemmen). Von der Leyen is ineens ergens vandaan komen vallen en benoemd door het EU parlement, niet door de stemmers.

  7. toetssteen

   @PP
   Nope. Hitler haalde slechts 37% en is door Hindenburg benoemd. Dus niets demo gekozen.
   Zelfde verhaal als die Ursula.

 2. sonny

  Broedmachine Ursela is natuurlijk superbezorgd, ze heeft 6 tot 7 kinderen geworpen!
  Het linkse broedsel moet maximaal beschermd worden!

  1. Piet Paaltjens

   “Broedmachine Ursela”

   Sonny is een primitief figuur en zelfs niet in staat de naam van deze staatsvrouw correct te spellen.

   Zielig.

   1. Laan van poot

    Is het geen broedmachine dan ?

    1. Nostradamus

     😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣

 3. Joko

  Nadat ik ‘Flinten Ushi’ tweemaal op een ministeriele post in Duitsland heb meegemaakt, zeg ik ‘Luister niet naar deze vrouw’. Op eigen kracht is ze niet gekomen waar ze nu is. Alles wat ze aanpakte, liep falikant uit de klauw. Bovendien zijn al haar ‘beslissingen’ de beslissingen van een grote groep raadgevers die zich hiervoor vorstelijk laten betalen. Wat de kwestie Van der Leyen betreft, kunnen we vasstellen dat een leuk koppie en een persoonlijke band met Merkel, haar ‘curriculum vitae’ is.

  1. Piet Paaltjens

   “en een persoonlijke band met Merkel”

   Die persoonlijke band was er niet. Merkel zag niets in haar kandidatuur.

   1. Joko

    Dan is het jou ontgaan dat Merkel haar binnen de E.U. in het zadel heeft geholpen. Ook buiten deze actie konden ze het heel erg goed met elkaar vinden. Ze hebben – overigens zonder veel succes- gedaan of er niets was tussen die twee.

    1. Woordkunst

     Bijna zonder succes, peutet pietje was al helemaal om.
     Maar daar is niet veel voor nodig…

  2. Krasvast

   @Joko: Nog een advies: Negeren geeft betere resultaten.

  3. Laan van poot

   Nederland is een kopie van Duitsland ,Zalm gaf al 10% korting invoering euro om de Duitse eenwording mee te financieren, in de Nederlandse politiek is je houden aan de doctrine een zekere baan garantie , anders wordt het sensibiliseren , onder de noemer democratie worden velen handjes geschud en gewassen , 2 miljard € boetes voor onze banken zonder een individueel persoon is vervolgt . ‘T treinen rijden dadelijk naar de verplichte inentingen heil europa

 4. Laan van poot

  De overwinnaar van de laatste. Oorlog regeert nog steeds en maakt de dienst uit in Europa. In 1945:wisten de Nederlanders niet hoe gauw ze mee moesten doen met de Duitsers , terwijl de Fransen toen al potverteerde . Mee heulen met de winnaar is Nederland eigen zit in de genen , maar vooral onder rutte je laten uitkleden door een maffioos zuiden kan je hem aanrekenen , maar dat een moedertje ons de les wil lezen . De Engelsen lachen zich binnen 5 jaar te pletter

  1. Piet Paaltjens

   ” De Engelsen lachen zich binnen 5 jaar te pletter”

   Natuurlijk. 😎

   ht*ps://www.theguardian.com/commentisfree/2021/oct/28/economy-recovering-covid-brexit-eu

   1. Laan van poot

    Onze rolstoelhouder komt met oud nieuws , lezen l.u.l,binnen 5 jaar . Wedden dat Europa de Corona kosten niet financieel kan dekken .

   2. Laan van poot

    Nieuwe luiers gehad?

   3. rafi

    Och ja, de Guardian. Altijd maar weer de Guardian, de WEF-krant.

    1. Piet Paaltjens

     Mogelijk kan Rafi met deze bron wel uit de voeten:

     ht*ps://www.bbc.com/news/business-59070020

     1. Hardline

      Wanneer er in een artikel het woord assumption wordt gebruikt, betekent dit veronderstelling/aanname.

      Weer een niets zeggende link met geen enkele onderbouwing.

     2. Piet Paaltjens

      De Brexit was een catastrofale vergissing waar de Britten de komende decennia grote nadelen van zullen ondervinden. Het zal leiden tot een lagere economische groei en waarschijnlijk tot het uiteenvallen van de UK.

      Op dit blog zijn er nogal wat onnozelen die de Brexit indertijd een enorm goede beslissing vonden en zullen dat, tegen alle feiten in, botweg blijven ontkennen. Sterker er zijn zelf dwazen die voor Nederland dezelfde blunder bepleiten in de vorm van een Nexit.
      Tegen sommige vormen van domheid is geen kruid gewassen.

     3. rafi

      Nee, de BBC is net zulke grote bagger. Ben je te dom om dat te begrijpen? En wat je allemaal bazelt over de Brexit kenmerkt de autoritaire stijl: allemaal loze beweringen, geen enkele onderbouwing. Unilever en Shell, door geld gedreven, tonen met hun gedrag wat wijsheid is. Follow the money.
      Al is een Nexit natuurlijk de hoogste wijsheid.

  2. Krasvast

   @Laan: Negeren geeft betere resultaten.

 5. Bunky01

  Dit idee moet zo snel mogelijk van tafel met dit mens erbij. We leven op de rand van een gewetenloze dictatuur. Wat ons nog rest is een opstand met alle kracht en macht om dit tij te keren om onze vrijheid te redden.

 6. rafi

  De dag van de uitgekomen samenzweringstheorieen. Het is ook niet voor niks 1 december. Dat is allemaal denk ik, als wappie, afgesproken werk. Op bv. 1 feb. zul je weer zo’n dag beleven. Staat allemaal in het Great Reset draaiboek.

 7. dumbfarmer

  de laatste keer dat de duitsers het hier voor het vertellen hadden is niet zo goed bevallen en duurde gelukkig niet zo lang…
  laten we het vooral daarbij laten!!!

 8. toetssteen

  Mike, is de waarheid zo griezelig dat ik er niet meer door kom, maar PP wel? If so, dan skip ik deze site.

  1. Gregorius van Dubbeldam

   Dat lijkt me geen slecht idee, Toetssteen.

   😕

   1. Harry Haller2

    Op dit moment ben ik bezig naalden te steken in een voodoo-pop die een bordje GD om zijn nek heeft hangen. Als je ondraaglijke, verlammende pijn in je ruggengraat en hoofd voelt weet je van de herkomst.

    1. Gregorius van Dubbeldam

     Ik heb zojuist, beste Haller, een Sancerre opengetrokken om de geboorte van het kindeke Jezus te vieren. De eerste slokken vielen heel goed, een mooie stuivende Sauvignon, maar ik sluit niet uit dat er straks ter hoogte van mijn ruggengraat nare pijnen de kop gaan opsteken.
     Als debater beschouw ik je, zoals bekend, niet als een hoogvlieger, maar ik sluit niet uit dat je enige vaardigheid hebt ontwikkeld in de zwarte magie. Dus een tikkeltje bezorgd ben ik wel.

     1. Harry Haller2

      Dat komt goed uit: als debater beschouw ik jou ook als een minkukel.

      Ik heb net mijn eerste Grand Marnier genuttigd en het zal niet mijn laatste zijn. Wijn is voor nuffige watjes – whiskyachtige likeuren zijn voor de ware fijnproever. Of een ware IPA, een overheerlijke drambuie, desnoods een koude Campari met citroen.

      Van wijn krijg je maagpijn. Maar dat gun ik je van harte, zoals je begrijpt: neem er nog drie!

     2. Gregorius van Dubbeldam

      “ whiskyachtige likeuren zijn voor de ware fijnproever. Of een ware IPA, een overheerlijke drambuie,”

      Ja, als je flink doordrinkt in dit soort strooplikeuren kan ik me voorstellen dat je met voodoo-poppen begint te klooien, Haller.
      Ik ben gelijk weer opgelucht, voodoo-bezweringen werken alleen op de nuchtere maag, heb ik me laten vertellen.

     3. Harry Haller2

      Het kerstdiner vangt aan, ik kan je dus alleen nog een 🙂 zenden.

 9. KlaasDijkhuis

  Natuurlijk met haar man die in de Pharmacie werkt. Het is allemaal zo doorzichtig.

  1. Trithing

   Ongekozen en de arrogantie om te bepalen voor anderen wat ze moeten doen

  2. Gregorius van Dubbeldam

   Kijk eens aan, een heus complot!

   😎

   1. Trithing

    Je moet je achterlijke imbecielensmoel houden hier, eurofiele stinkhond

 10. ET007

  Dit zijn personen die voorheen in hun eigen land niet presteerde en nu EU-breed de mensen kapot maken met hun tunnelvisie gericht op enkel eigenbelang.