Screen Shot 2021 12 01 at 144952

Thierry Baudet reageert op Zweden met QR-microchips in hun hand: "Zo gaat het met alle 'complottheorieën'"

Politiekdec 01 2021, 12:53
Thierry Baudet heeft gereageerd op de nieuwste rage in Zweden: een chip in je hand zetten waarop je vervolgens allerlei informatie laat uploaden. Waaronder, niet schrikken, je vaccinpaspoort. Dat was toch een complottheorie? Nou, zegt Baudet, "zo gaat het met alle 'complottheorieën. Een paar maanden later worden ze gewoon werkelijkheid."
Goed nieuws voor onze lieve Europese vrienden woonachtig in Zweden! Zij konden al wat langer een chip in hun hand laten zetten met wat persoonlijke informatie erop. Gewoon, want handig. Maar nu wordt het nog handiger allemaal. Want hun QR-code kan er ook op geupload worden. Dus hop, lekker een chip in je hand met je vaccinpaspoort erop. Is dat niet fijn?!
https://twitter.com/SikhForTruth/status/1465327182826332163

Baudet reageert: weer een 'complottheorie' die werkelijkheid wordt

Nou, Thierry Baudet vindt van niet. Want, stelt hij op Twitter, dit lijkt er verdomd veel op dat een zogenaamde "samenzweringstheorie" waarheid geworden is. (Nog?) niet bij ons, oké, maar dus wel in Zweden, ironisch genoeg één van de landen waar het qua 'coronapaniek' mee lijkt te vallen verder.
"Zo gaat het met alle 'complottheorieën'," schrijft Baudet. "[E]en paar maanden later worden ze gewoon werkelijkheid en dan zegt iedereen: 'Oh! Bedoelde je dat! Ja, dat is er nu inderdaad…' en de karavaan trekt verder en de zon gaat op."
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1465955090762805250

Microchips zijn populair

Dit gebruik van microchips die in je hand worden gezet is al langer gaande in Zweden. Duizenden (minimaal) mensen hebben blijkbaar zo'n chip laten zetten onder het motto dat het kan helpen "het leven gemakkelijker" te maken. Want stel je voor dat je een sleutel mee moet nemen overal naartoe. Nee, dan is je laten chippen als een hond veel praktischer natuurlijk.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En nu een interessante gedachte: in Zweden is er historisch heel veel vertrouwen in de overheid die kinderen al vanaf extreem jonge leeftijd opvoedt, en de christelijke kerk is er zo ongeveer niet-bestaand. Vervolgens kan dit dus gebeuren.
Goh. Zou er een verband zijn tussen die twee zaken en je 'lekker makkelijk laten chippen'?
Zomaar, out of the blue, gewoon omdat het kan, even een citaat uit Openbaringen:

"Het maakt dat allen, klein en groot, rijk en arm, vrij en slaaf, een merkteken ontvangen op hun rechterhand of op hun voorhoofd; niemand kan iets kopen of verkopen als hij dat teken, de naam van het beest of het getal van zijn naam, niet draagt."

Ik zeg niks.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten