shutterstock 1833524941

Ongekozen 'EU president' Ursula von der Leyen: 'Het is tijd om na te denken over verplichte vaccinaties'

EUdec 01 2021, 14:29
Het is goddomme wel de dag van de uitgekomen samenzweringstheorieën he? Nu is het EU Commissie 'President' Ursula von der Leyen die een duit in het zakje doet met haar uitgesproken wens om verplichte vaccinaties in te voeren. Het is godsgruwelijk.
De ongekozen EU-dictator Ursula von der Leyen neemt het voortouw in verdere radicalisering van het Europese coronabeleid. De Europese Führer - die anders dan Hitler trouwens door werkelijk niemand gekozen is - zegt namelijk dat het tijd is om "na te denken" over "verplichte vaccinaties" voor Europeanen. Ook mensen die er niet aan willen krijgen dan dus toch een naald in hun arm als het aan haar ligt.
Dát, of ze krijgen net zo lang een boete (of zelfs gevangenisstraf) tot ze eindelijk toegeven aan de druk.
https://twitter.com/disclosetv/status/1466023596233572352
Voeg hier het nieuws over Zweedse 'coronapaspoort-chips in de hand' aan toe en je kunt maar één mogelijke conclusie trekken: de samenzweringstheorieën gaan - voor zover ze dat nog niet zijn - één voor één uitkomen. De wappies hebben al die tijd gelijk gehad.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is godsgruwelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten